23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Diskuse k článku

POLITIKA: Babiš odrovnal sám sebe, volby nevyhraj

Jako prezident by Andrej Babiš ani nejmenoval Tomia Okamuru předsedou vlády a to z jednoho prostého důvodu, že SPD podle něj nikdy nedosáhne takového volebního výsledku, aby vyhrála sněmovní volby a mohla sestavovat vládu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Vérosta 26.1.2023 7:16

Babiš vyhraje. Je lepší než Zeman a Zeman přece vyhrál dokonce dvakrát! :-(

T. Kubín 26.1.2023 6:07

Už jsem pochopil, proč Neff na Psa pořád dává ubožáka Zieglera, kterého nikdo jiný kromě něho a Šafra nepustí. On totiž není kdo by Neffovi pomáhal s ideologickou masírovkou "Zlo Babiš".

J. Ziegler 26.1.2023 8:59

Pravil šašek Kubín.:-)

P. Kmoníček 26.1.2023 9:18

A uchvátil Vokolky.

J. Majzlík 26.1.2023 14:56

Přínos příspěvků kohokoliv, kdo naruší svými odlišnými, třeba i provokativními nebo zcestnými názory poklidný tok debaty či polemiky má dle všeho svůj neocenitelný význam. Pokusím se o jejich stručný výčet:

Princip narušování jednoty sboru nezbedným jedincem je použitelný i oboustranně.

Nabízí se zde tvůrčí pole pro rozličné taškáře, kteří jsou někdy schopni odlehčit ztěžklou atmosféru probíhající debaty. Parodie, paraboly, poučné bajky, přísloví, jinotaje je nám třeba k povzbuzení obrazotvornosti, která je od nepaměti lidskému rodu vždy po ruce, když je potřebné řešit každý malý i velký životní problém.

Demokraté tak dostávají příležitost vyvrátit hloupé, nepřijatelné argumenty svými protiargumenty. Musí tedy do diskuse zapojit nejen pocity a předsudky ale navíc i svoje myslivny.

Žvaví slimejšové si odlehčí a je jim dobře.

Čtenář může konfrontovat svoje postoj k předmětu diskuse s názory oponenta. V běžném životě, např. na pracovišti nebo při zaujaté debatě zahrádkářů jde mnohdy o neocenitelnou protislužbu.

Po proroštování obsahu kamen se může zlepšit jejich tah a sníží se nebezpečí otravy CO.

Vedením vyhrocené debaty s neurvalým oponentem, vedené slušným a stručným způsobem se nabývá převahy, získané nárůstem sebevědomí.

Na to, poslat v krajním případě dotyčného diskutéra do p .-. -.. . le je obvykle dost času.

Pro příliš zaujatého diskutéra by měl být vzorem John Wayne, který v jedné vypjaté westernové scéně uklidňuje horkokrevného darebu, sahajícího za Waynovými zády po pětačtyřicítce slovy "no hurry, no hurry".

L. Novák 26.1.2023 6:04

Babiše je třeba nechat ;-O mluvit, aby se sám odrovnal LŽÍ a DEMAGOGIÍ. Potíž je, že na jeho nedůvtipné voliče to zabírá. :-P

M. Šejna 26.1.2023 8:25

Kdy včera konkrétně lhal ?

V. Kuhaj 26.1.2023 9:19

Tuhle společnost, po letité masírce médií a současné vlády, už ve vztahu k Babišovi nic konkrétního nezajímá. Dnes už o něm stačí říkat že je zloděj a lhář, po ničem konkrétním se už nikdo nepídí.

V. Školník 26.1.2023 9:44

Seděl jste si na uších, nebo tomu co Babiš říká už věříte, že je to pravda.

I tomu, že Slunce a Měsíc jsou planety sluneční soustavy.

P. Sykora 26.1.2023 5:33

Ziegler, chybí ti e....

H. Rybnická 26.1.2023 0:08

Ihr Wort in Gottes Ohr.