24.4.2024 | Svátek má Jiří


Diskuse k článku

POLITIKA: Babiš odrovnal sám sebe, volby nevyhraj

Jako prezident by Andrej Babiš ani nejmenoval Tomia Okamuru předsedou vlády a to z jednoho prostého důvodu, že SPD podle něj nikdy nedosáhne takového volebního výsledku, aby vyhrála sněmovní volby a mohla sestavovat vládu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
D. Laurencikova 30.1.2023 9:48

Pro vas mam radu: Snazte se aspon vzdycky vystrizlivet, nez zacnete vypisovat vase urazky a blaboly a nez zacnete povysovat dobytek nad lidi, vy zjevne mentalne postizeny asociale. At to pro vas nema dusledky.

V. Pisko 29.1.2023 21:07

Ale zlodej ktery okradl EU musi utkat na Kypr,bubis tam ma rusaky za kumpany.

J. Černý 28.1.2023 12:13

Zlatuška je politicky turista,kteří si trochu přiškrabl v Senátu

A co jiného významnějšího udělal ?

L. Novák 27.1.2023 17:53

Jako třeba na ostře cenzurovaných Babišových Lidovkách a iDnes? :-P

Většina médií už komentáře k článkům dávno zrušila. Nemá problém s trolly. Nemusí nic cenzurovat. Ušetří peníze. ;-)

H. Lukešová 27.1.2023 12:58

Děkuji Vám, paní Machálková, za zajímavý článek. Mně upřímně se nelíbí, že nebyli Rusové pozváni na akci, připomínající osvobození vyhlazovacího tábora v Osvětimi, protože zkrátka, ať se to někomu líbí nebo ne, Rudá armáda Osvětim osvobodila. Taková jsou historická fakta.

A také z židovských dějin vím, že i Poláci byli během druhé světové války a krátce po ní, a řada z nich i nyní velcí antisemité a spáchali v této době také spoustu pogromů. Např. roku 1941 v Jedvábném zabili Poláci stovky Židů, které upálili ve stodole a ještě se mi vybavuje pogrom v Kielcích roku 1946, při ketrém pobili téměř 50 Židů, většinově obětí holocaustu, kteří přežili nacistické vyhlazovací tábory.

Takhle, já rozhodně nejsem na straně Ruska v této válce, odsuzuji ruskou invazi na Ukrajinu, ale jako taková necítím k Rusku nenávist, rusko-ukrajinská válka mě emociálně nezasahuje a o rusko-ukrajinskou kauzu se nezajímám a nemám o ní vědomosti a studovat tuto tématiku zatím nehodlám, neb mám jiné záliby. zajímám se o izraelskou a židovskou tématiku.

V. Machálková 27.1.2023 12:45

https://sonar21.com/while-the-aushwitz-museum-reveals-itself-as-classless-assholesthe-biden-administration-doubles-down-on-confrontation-with-russia/

V. Machálková 27.1.2023 12:41

Slečno Lukešová, možná by Vás mohl zajímat dnešní článek Larryho Johnsona o Osvětimi.

Zajímavá je i diskuse.

https://sonar21.com/while-the-aushwitz-museum-reveals-itself-as-classless-assholesthe-biden-administration-doubles-down-on-confrontation-with-russia/

H. Lukešová 27.1.2023 12:17

Paní Laurenčíková, v dnešním vydání NP vyšel článek Raymonda Ibrahima: NENÁVIST: Konec křesťanství v Betlémě..., stojí za přečtení, palestinští arabští křesťané to zažívají pod vládou palestinských arabských muslimů dost velké útrapy.

D. Laurencikova 27.1.2023 11:59

Naprosto blba rec! O Babisovo konto si nemusite delat starosti, Babis by mel jiste problem svoje penize vubec utratit, kdyby se prestal angazovat v politice a uzival si misto toho zbytku zivota nekde na Rajskych ostrovech, ci jinde. Bphaty clovek, ktery se dobrovolne da na tento stres, ten bude mit zcela jiny motiv, nez mamon.

D. Laurencikova 27.1.2023 11:51

Vlastne kazdy, kdo dnes ukaze, ze ma trochu rozumu, je "putinova devka". Jednou si s tim historici budou lamat hlavy, jak je mozne, ze lidstvo mohlo dojit do tak extremniho stadia zblbnuni... Pokud nezblne jeste vic a nepohrbi se v atomovem odpadu. :-/

H. Lukešová 27.1.2023 10:26

Ano, rozumím Vám, paní Laurenčíková, a také Vám přeji dobré ráno.

D. Laurencikova 27.1.2023 10:12

Dobre rano, pani Lukesova. Zrovna vam nemusim vysvetlovat, ze diskuze, ve kterych si jenom placame po zadech a vsichni tvrdime to same, nejsou diskuze, ale autosugesce. Ja si nedopisuji s panem Safrem. Dopisovani by znamenalo, ze jeden napise, druhy odpovi... To je vzajemna korespondence. Panu Safrovi obcas napisu, kdyz nekde vidim obzvlast primitivni propagandu z jeho strany. Na to on neodpovi. Ja mu nepisu proto, aby odpovedel - uz vim, ze na to je pan Safr prilis zbabely a mozna ani nevi co by mel odpovedet. Pisu to proto, ze to je jedine, co muzu udelat. A mel by to tak asi delat kazdy. Pisu to proto, abych se nemusela nosit s nevyrcenym. ;-) Rozumite?

H. Lukešová 27.1.2023 10:10

Pokud vím, M.Gorabčov byl Rus, takže je "Putinovou děvkou", stejně tak Gerhard Schrőder, o kterém jsme se také spolu již bavily.

A u nás jim byl Zeman, než obrátil, a postavil se na stranu Ukrajiny, ale Klaus tou "Putinovou děvkou" zůstal. Ten je na straně Ruska pořád. A samozřejmě Okamura je též "Putinovou děvkou"... Tož si říkám, že má to ten Putin velký harém, plný svých "děvek"... :-)

H. Lukešová 27.1.2023 10:06

A Vy jste si dopisovala s panem Šafrem, zrovna Vy, která se s ním názorově rozcházíte na sto procent...? :-)

D. Laurencikova 27.1.2023 9:33

Vy si opravdu myslite, ze "Putinova devka" to dela lepsim? Jak jste na to prisel? Jak mi prokazete, ze jsem "Putinova devka"? Tim, ze se snazim zvazit objektivne okolnosti, ktere vedly k valce? To byste musel za "Putinovu devku" oznacit i kanclere Kohla a Michalila Gorvacova, kteri - jak bylo vcera v diskuzi na ZDF uz davno varovali pred chybami Zapadu, ktery nebere ohled na Rusko a stale se rozsiruje vic a vic na vychod. Kteri upozornovali na to, ze Rusko se tim samozrejme citi - at uz pravem nebo ciste subjektivne ohrozene, coz neprispeje k bezpecnosti tohoto sveta, ale prave naopak! Vysledek dnes vidime na Ukrajine a zas to same - kdo rekne: Poslete diplomaty, zastavte to zabijeni", ten je v ocich lidi jako jste vy "Putinova devka"! V takovem pripade vy jste extremne omezeny hlupak a darebak!

D. Laurencikova 27.1.2023 9:25

A sice propagandy, za jakou by se nestydel ani Gobbels!

D. Laurencikova 27.1.2023 9:21

"Expert" hodnoti.... Aha! Kde presne se choval Babis jako psychopat? Nevidela jsem tu diskuzi celou, ale to co jsem videla, mi stacilo. General Pavel bezchybne odrikaval naucene vety, vzorny poddany nadrizenym, ktery udela vzdycky bez rozmysleni to "spravne", co se se od nej ceka.... Babis, clovek mene uhlazeny, ze ktereho za to mluvi zivotni zkusenost, pragmatismus a jista spontaneita. Pro me Babis tuto diskuzi vyhral na cele care! A ted bezte do vrtule, Novaku. :-)

D. Laurencikova 27.1.2023 9:14

Presne tak! Fanaticky inkvizitor Safr nesnese zadnou diskuzi, jak uz to u fanatiku byva. :-/

D. Laurencikova 27.1.2023 9:11

Ja na rozdil od vas usiluji o vecnou diskuzi a pisu zajimave veci, o kterych hodne lidi ma predstavu, k tem ale vy nepatrite. Proto se uchylujete k bezmocnym urazkam.

D. Laurencikova 27.1.2023 9:09

Pan Safr mi na muj dotaz, proc Babisovu historii zacal v roce 1982 jeho evidencni kartou StB a Pavlovu az v roce 1993, jakymsi hrdinskym cinem, take neodpovedel ;-)

P. Sykora 27.1.2023 5:54

Co je to za hloupý výkřik, Novaku...zkus si na F24 s někým podiskutovat...

I. Kučerová 27.1.2023 0:28

...a je ticho;-)

L. Novák 26.1.2023 23:10

Vy jste jenom hloupá hádavá babice, která ráda prudí v komentářích. Nic víc. A dobře víte, že to není ani zdaleka jenom můj názor. ;-)

L. Novák 26.1.2023 23:04

Naivko, měla byste citovat to, co bylo skutečně psáno: "Putinova děvka" ... a to v kontextu s jejími proruskými žvásty na úrovni Putinovy lživé propagandy. Takže nic žalovatelného. ;-)

D. Laurencikova 26.1.2023 20:22

R^Az zacne Novak myslet, bude se stydet.

D. Laurencikova 26.1.2023 20:20

Sionisticke nadseni pani Lukesove se vam nemusi libit, ale presto ma pani Lukesova schopnost logickeho mysleni a kriticky rozum. Jako jedna ne zrovna z mnoha. O tom vy muzete jenom snit, vy arogantni, dezorientovany darebaku!

D. Laurencikova 26.1.2023 20:15

Co si to dovolujete, Novaku!? Ja vzdycky uvadim zdroje, nebo na pozadani uvedu, vy hlupaku! Akorat ze jim nebudete rozumet, protoze zarucene neumite ani nemecky ani anglicky. Ja si vsechno, co tady pisu dolozim a zodpovim. Na ceske weby, o kterych tady svadronite, vubec nechodim. Nelzete a pamatujte si jedno:

Dezinformace je lživá informace se záměrem zmatení veřejnosti!

D. Laurencikova 26.1.2023 20:08

Ale ne, neopravujte se. Pred tim to bylo vyborne. :-)

D. Laurencikova 26.1.2023 19:59

Novaku, vy to asi nevite, ale internet neni bezpravni prostor. Ani v internetu nesmite lidi tupe urazet i kdyz se citite byt jisty, protoze se svym politicky korektnim, provladnim postojem stojite zrovna na te "spravne strane". Tak jak jste stal zrejme i v CSSR a budete stat vzdycky, budete behat vzdycky s tim nejvetsim houfem, protoze nemate kriticky rozum. Ale cert to vem, to neni ten problem. Problem je v tom, ze vase smele urazky jako "devka", ktere ve sve omezenosti klidne pisete, jsou jasne zalovatelne. Takze kdyz si s tim jednou nekdo skutecne da praci, vas juristicky napadnout, tak to zarucene vyhraje! To nemuze prohrat.

J. Bárta 26.1.2023 19:56

On psal a myslel na Pekarovou.