3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
yx 23.10.2009 10:08

Re: pan prezident není sám

hezky vymytý mozeček:-/

kruc 23.10.2009 9:26

Na rozdíl od ovcí na porážce

se tváří EUROčeši, jako by věděli o co jde. Patrno i na příspěvcích diskutérů. Myslíte, že kdyby o nic nešlo a slova prezidenta byla lichá, že by byl kolem jeho stanoviska takový pokřik? Vždyť i ti Slováci zaujali stanovisko, když vy tak i my, jinak vám to neschválíme. Teprve po Klausovi.

Hlavou o zeď by měli tlouci ti, jejichž povinností bylo LS prostudovat a porovnat s naším právním řádem. To jsou ti, kteří nejvíce kvičí, majíce na hlavě nikoliv máslo, ale přímo s*ačky.

colombo 23.10.2009 9:35

Re: Na rozdíl od ovcí na porážce

Autor pod článkem uvádí že je ředitelem evropského istitutu...čekal by někdo, že bude psát něco jiného?

F. Čech 23.10.2009 9:42

Jestli tady někdo kvičí tak je to soudtuh Klaus

A kvičí pět minut po dvanácté.

DS 23.10.2009 9:17

autor článku

je eurohujer,který v tom článku jasně ukazuje co je zač.Tolik zloby a nenávisti může pustit do světa jen ubožák

xyzet 23.10.2009 9:26

Re: autor článku

S tím co napsal autor se dá více než souhlasit. Nemáte pravdu, to co předvádí strany a prezident se dalo více než čekat. Úplný konec, ale bude až Paroubek opět vymyslí nějakou hru, jak se opět zviditelnit a postaví se na stranu prezidenta. Politici nedají pokoj, dokud nás úplně nezničí. V čele státu stojí nezodpovědní populisté. Až bude nejhůř, tak se z toho opět vyvlečou a ten srab do kterého nás dostali, odnesou opět jen obyčejní lidé. Bohužel je tam jen málo zodpovědných lidí. Jen kariéristé, populisté a lidí starajících se pouze o své koryto nikoliv o blaho nás všech. Asi budeme muset spadnout úplně na dno, aby si lidi jako Vy uvědomili, že Klaus této zemi škodí, pokud to nevidíte, tak jste hlupák.

honzak 23.10.2009 9:36

Re: autor článku

další euromudřec....

Kulak 23.10.2009 9:58

Re: autor článku

Pane autore,

zdržte se pozitivních reakcí na svůj článek. ;-D

yx 23.10.2009 10:10

Re: autor článku

ano, země bude muset spadnout až na dno, aby si eurohujeři uvědomili, že ne Klaus, ale socani, lidovci, zelení a další eurohujeři škodí nejen této zemi. Až to zjistíte, už bude pozdě, ale za hlupáka už jste teď.

Důchodce 23.10.2009 9:35

Re: autor článku

   Co pak by autor říkal,kdyby na hradě seděl někdo jiný a také by chtěl výjimku jako Klaus.

Tady se ukazuje jak  nenávist ke Klausovi působí.Prezidenta přece nemáme na to,aby papouškoval názory politiků a stran včetně politiků EU,pak by byl zbytečný.

F. Čech 23.10.2009 9:58

Re: autor článku

Klaus není jen zbytečný on je totiž nadbytečný a přisvojuje si kompetence, ktreé mu náš politický systém nedává.

AAA 23.10.2009 13:47

Re: autor článku

R^R^R^

F. Čech 23.10.2009 9:56

Potrefený klausohujer DS se ozval

Článek je klidný, věcný a jasný a po nějaké zlobě v něm není ani stopy. Obsahuje řadu argumentů z nichž jste nevyvrátila ani jediný. Na vás klausohujery a klausohujerky ale argumenty neplatí, protože vaše láska a oddanost k Vůdci nemá svůj kořen v racionálním uvažování. Přiznejte si soudružko DS, že jste prostě do Klause zamilovaná!

yx 23.10.2009 10:14

Re: Potrefený klausohujer DS se ozval

článek je hloupý, ale svůj k svému, že franto. To spíše na vás, eurohujery neplatí žádné argumenty, vy máte ty svoje báje a pověsti, které nemají žádný racionální původ. Je to jen vaše zbožné přání. A přiznejte se, vaše oddanost k EU a jejím vůdcům v čele se soudruhem Barrosem je pevná a nezlomná, že?:-/

AAA 23.10.2009 12:48

Re: Potrefený klausohujer DS se ozval

Na Hradě by mi nejlépe vyhovoval Mickey Mouse, i když už tam jednoho máme...

Michael 23.10.2009 9:11

autore - nelžete prosím

Zrovna v tomto případě se názor presidenta zjevně shoduje s většinou občanů. Záměrně ponechávám stranou otázku, jestli takový názor je pro republiku dobrý nebo ne - to je na jinou debatu. Ale mluvit o porušování demokracie v momentě, kdy někdo vyjadřuje názor většiny, je ULTRApitomost. Nepleťte prosím dohromady pojem demokracie se současnou snahou elit prosadit svoje za každou cenu.

xyzet 23.10.2009 9:28

Re: autore - nelžete prosím

Vy jste většina? Pokud to nevíte jistě, tak raději mluvte jen sám za sebe, protože já většina nejsem a s autorem souhlasím a takových je jistě víc.

Phoenix 23.10.2009 9:35

Re: autore - nelžete prosím

http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/cesi-stoji-za-klausem-v-boji-proti-lisabonu.html

65% mi prijde jako vetsina. A Vam?

Michael 23.10.2009 9:41

Re: autore - nelžete prosím

Ehm? Demokracie není ani o mém, ani o vašem názoru, ale o názoru většinovém. Nikdo to bez voleb/referenda nemůže vědět přesně, ale podívejte se na stále vysokou důvěru v presidenta, na všemožné průzkumy názorů občanů - nemusíte s nimi souhlasit, ale nic lepšího/přesnějšího k disposici nemáte. Nemusí se vám to líbit, ale president zjevně ví, jak si důvěru občanů získat.

F. Čech 23.10.2009 10:09

Na tak složité dokumenty jako je LS máme přece placené zástupce, které jsme si zvolili do parlamentu.

Laická veřejnost, která LS stejně jako vy nebo já nikdy nečetla nemá k této věci co dodat. Poslanci obou komor rozhodli a prezident bude muset jejich vůli respektovat - pokud se ovšem nedomníváte, že žijeme v absolutní monarchii.  Pokud absolutní monarchi máme pak jsou ovšem volby i parlamenty zbytečné a nevím, proč bychom za ně vyhazovali peníze,  když máme vševědoucího a všemohoucího narcise na Hradě! A pokud jde o důvěru občanů a schopnost si ji získat - tak v tom soudruh Klaus pořád výrazně pokulhává za jiným evropským Vůdcem - A. Hitlerem. Ten měl téměř absolutní důvěru a oddanost národa k jeho osobě neznala mezí. Doufejmě že se demagogický manipulátor Klaus až k takové důvěře přihlouplých čecháčků nedopracuje!

yx 23.10.2009 10:19

Re: Na tak složité dokumenty jako je LS máme přece placené zástupce, které jsme si zvolili do parlamentu.

LS nejenže nečetla většina laické veřejnosti (proč, když jste ji nečetl a nevíte, co v ní vlastně je, ji tak podporujete?), ale nečetla ji ani většina poslanců, kteří o ní rozhodovali. Tak že většina z nich ani netuší, co se po uvedení této smlouvy bude dít!!!! A žvanit o Hitlerovi, to je fakt dobrý vtip, ten se snažil získat Evropu zbraněmi, teď to Němci udělají jednoduše přes smlouvu. A vy tady blábolíte o přihlouplých čecháčcích - no máte pravdu, je jich tady dost a vy mezi ně patříte. Nevíte nic, ale se vším souhlasíte;-€, to děláte se vším, co se vás týká?8-o

béďa 23.10.2009 21:34

Re: Na tak složité dokumenty jako je LS máme přece placené zástupce, které jsme si zvolili do parlamentu.

která strana měla schválení LS ve volebním programu???

program ODS byl euroskeptický.

proč není referendum, nebo neratifikujeme až po volbách.

když demokracie , tak demokracie.

yx 23.10.2009 10:14

Re: autore - nelžete prosím

no, vidíte, teď jste právě přiznal, že eurohujerů jako je macek a vy většina není:-/:-D

Milan 23.10.2009 8:59

Myslí že autor článku je i d i o t

očko 23.10.2009 9:08

Re: Myslí že autor článku je i d i o t

Bojím se, že nemáte pravdu. Je to vychytralý EUkřivák. Problémem není nedostatek inteligence, ale nedostatek studu, morálky a pokory a hypertrofovaná bezohlednost.

PROKOP BUBEN 23.10.2009 9:10

Re: Myslí že autor článku je i d i o t

Vypadá to, že jste právě celkem přesně diagnostigoval Hradního Baziliška.....

očko 23.10.2009 9:20

Re: Myslí že autor článku je i d i o t

To nevylučuji. Když na sebe narazí dvě takové skupiny, výsledek je zřejmý. Vy zase uznejte, že pokřik ze strany EU na páně klausovu hlavu jasně dokazuje rostoucí demokratický deficit EUelit.

ReferEUdum, referEUdum !!!

killer_bee 23.10.2009 8:58

Ci chleba jis, toho pisen zpivej

Nevycitejte autorovi, ze pise jak pise, jinou moznost nema.

Jeho problem je ten, jako u vetsiny "evropskych elit", ze neni ochoten pripustit, ze nazor pana prezidenta ma v nasi zemi vetsinovou podporu a ze kdyby sla LS na ferovku do referenda, shori. Uz i Jyrka, pod tihou posledni pruzkumu mineni zacina couvat od podpory LS. O to vice mne mrzi verejsi zpravy z TOP09, ze chteji spesl zakon, aby pan prezident musel LS podepsat, tim se pro mne TOP09 stava nevolitelnou.

janoryna 23.10.2009 9:34

Re: Ci chleba jis, toho pisen zpivej

aspoň tohle !

colombo 23.10.2009 10:07

Re: Ci chleba jis, toho pisen zpivej

Všechno se vším souvisí, ... odkud získala prolisabonská TOP 09, která ještě před předčasnými volbami( které naštěsti nakonec nebyly, to by jsme si pěkně naběhli i jí) nebyla oficiálně založená peníze na tak bombastickou kampań, mega bilbordy knížete Šwacíka? kdo přemýšlí dopní si tajenku sám.  Ls a charta práv prolomi BD a pojistku v nich , pro šlechtu, která kolaborovala s Němci.  Pamatuje si , jaký ryk, hysterie, také pravdoláskových demokratů se strhl, když Klaus měl výhrady k jmenování "nestranického", viceobčanského šwacíka ministrem zahraničí za zelené? Prezident má jistě více informaci, a zase opravdu, ale opravdu měl pravdu!