3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Otakar 23.10.2009 12:01

Každému co jeho jest.

Jsou novináří - publicisté, se kterými když jeden nesouhlasí, tak si jich buď pro invenci, nebo rozhled váží. Jsou však taky novináři - publicisté, kteří, tak říkajíc nic neříkají mlátíce prázdnou slámu a to pořád dokola, ale velmi dobře hází hnojem na předmět svého zájmu. Tihle uštěkánci neumí většinou objektivně posoudit, že jejich střelba hnojem oslní jen s nimi souznějící dušičky. Pan autor by měl zíraje do zrcadla prozkoumat co to je úhel dopadu a odrazu a uvědomiti si, že ten obraz co v zrcadle vidí není realita ,ale jen jeho vlastní představa. Ale obávám se, že jej realita příliš nezajímá a to nejen o Česku, Klausovi, ale ani ne o sobě.

Jirka Stejskal 23.10.2009 11:49

Co to tu meles?

Mily Macku - jakpak ty asi tak vis, co si mysli Ceska Republika? To, co tu rikas je nazor nekolika poslancu - urcite ne vsech. Navic role prezidenta pri podpisu smluv je nezastupitelna - podle dnesni ustavy. Jo, asi ji tvurci psali tak zvane na telo Havlovi a trochu se sekli a ted to mame. Nicmene takova je realita a zadne silacke reci tvoje, ani dalsi zelene ci jine zouzele s tim nic neudela.

F. Čech 23.10.2009 12:07

Co to tu meles Stejskale?

Prezident v Česku musí respektovat ve věcech zahraniční politiky názory vlády a obou sněmoven a ne hledat mezery v Ústavě, která nepředpokládá, že prezidentem může být zvolen sebestředný, kdožví kým placený, škodolibý magor. Věřím, že výklad ústavy, kterou si Klaus vykládá tak, že prezidentu v Česku uděluje všenohoucnost u Ústavního soudu neobstojí  a stálá podpora KSČM a tlupy klausohujerů z ODS neuchrání Klause od odvolání z funkce v níž nám dělá už sedmý rok ostudu po celém světě!

AAA 23.10.2009 12:55

Re: Co to tu meles Stejskale?

Omyl příteli, v Česku nemusí nikdo nic a je ještě oslavován, jaký to statečný rek. Proto také většině domorodců alespoň přibližně zákony dodržující Evropa (či Západ vůbec) tolik páchne a táhne je to proto stále k jejich bratrům nejvěrnějším na Východ. Jedině v ruském dubisku tkví česká spása před nepřátelským světem, jenž číhá, jak by mohl tuto nádhernou zemi ( i s jejím na světě nejmoudřejším a nejkulturnějším lidem) nemilosrdně rozsápat anebo dokonce pomoci vyvětrat ten nezaměnitelný bolševický puch.

AAA 23.10.2009 13:03

Re: Co to tu meles Stejskale?

A proto volám: vystupme konečně z NATO a EU a vzhůru do naší pravlasti na Dněpru! (Osla z Hradu vezměme s sebou)

... 23.10.2009 13:35

Re: Co to tu meles Stejskale?

Mě nepřestává fascinovat, jak si eurohujeři pořád myslí, že socialistická RVH... pardon, EU, vedená státy jako Francie a Německo (s čím dál větším příklonem k Rusku) od nás "vyvětrá ten bolševickej puch". Jo, jasně, tak to určitě bude, komunisti jsou přece jedině na východě.

AAA 23.10.2009 13:44

Re: Co to tu meles Stejskale?

Milý vytečkovaný autore, blábolíš a s blábolily se nediskutuje, ale jedno doporučení ti přesto dám - začni se zase intenzivně učit rusky, se soudruhem Klausem to budeš brzy potřebovat. Hoc est a už neotravuj, bobánku.

vasekpav 23.10.2009 18:47

Re: Co to tu meles Stejskale?

Prezident je taky vrch ní velitel, ale nemůže poslat rotu s poručíkem Yorikem, aby zdvihl vojnu proti nějakýmu falešnýmu sousedovi kterýho nemá rád !Klade věnce , a podepisuje co mu vláda a parlamenty naservírují . Přestante z něj dělat co není !

béďa 23.10.2009 21:47

Re: Co to tu meles Stejskale?

blbe. zahraniční smlouvy sjednává dle naší ústavy pezident

myrta 23.10.2009 11:21

ODVOLAT KLAUSE jediná možnost

Souhlas s autorem na 100 procent.K tomu přidáme ještě to,jakým způsobem se nás snaží zatáhnout do Ruského impéria, chce energetickou závislost na Rusku a dělá pro to všechno.Spolčuje se s Lukeoilem,vyloženě mafiánským spolkem a nechává se od něho vydržovat. Klause je nutno odvolat,protože při představě ještě 3,5 roku jeho vlády se staneme ruskou gubernií vyhládlou a bezmocnou.

žaba(k) na prameni 23.10.2009 11:29

Re: ODVOLAT KLAUSE jediná možnost

Myrto, myrto,

dejte si ledový obklad na čelo,

Uleví se Vám.

Jirka Stejskal 23.10.2009 11:50

Re: ODVOLAT KLAUSE jediná možnost

Energetickou zavilsost na Rusku maji v programu Zeleni, nikoliv Klaus. Kdo neveri, at si precte jejich program.

F. Čech 23.10.2009 12:01

Re: ODVOLAT KLAUSE jediná možnost

Máte žel Bohu naprostou pravdu. Prezident demokratického státu s parlamentní demokracií se nemůže chovat jako absolutní monarcha, který může , jako římský císař, dát palec nahoru a nebo dolů a rozhodovat v rozporu s vůlí přímo volených zástupců lidu ve sněmovnách a také proti vládě, jejíž zahraniční politiku musí respektovat i anglická konstituční monarchie!  Klausovy pravidelné konzultace s Medvěděvem (poslední před týdnem - čirou náhodou krátce po irském referendu) a jeho plná názorová shoda s Putinem a odpor k Západní Evropě jsou krajně podezřelé. Velmi podezřelé jsou také jeho stáže v USA na něž bez problémů vyjížděl v období komunistické totality, kdy bylo pro normálního člověka problémem zajet si třeba i jen do Vídně. Vše dovršuje jeho stálá stoprocentní shoda s postoji českých komunistů prakticky ve všech otázkách mezinárodní politiky. Také smečka komunistických hafanů v komentářích na internetu, stylizujících se dnes do role obránců českých zájmů, a vyskytujících se hojně ve všech diskuzích o EU svědčí o mnohém .

AAA 23.10.2009 12:30

Re: ODVOLAT KLAUSE jediná možnost

Jeden z mála domorodců, který říká naprostou pravdu; bez výhrad s vámi souhlasím, příteli. R^

vasekpav 23.10.2009 18:58

Re: ODVOLAT KLAUSE jediná možnost

Pane Čechu R^

mu1 23.10.2009 14:58

Re:pane F Čechu...

Lépe bych to nenapsal, ale dá se to vysvětlit těm co nevýslovně milují tatíčka ? Kdepak byl náš tatka, když nás obsazovali naši přátelé ? (bylo mu 27) Kdypak se v dobách niormalizace, kdy šlo o naše bytí či nebytí, ozval ? Ono se to totiž nesmělo. Ted už jo.

vasekpav 23.10.2009 18:51

Re: ODVOLAT KLAUSE jediná možnost

Sakra co dělá tajná služba !to toho zrádce necháme být !!>-

V.Mlich 23.10.2009 11:16

Opravdu nejsou kompetentni ridit stat

Kdyz jsem to zacal cist, rikal jsem si: Hele, i tady se najdou rozumni lidi. Ale pak se ukazalo, ze autor nechce kritizovat ceskou politickou reprezentaci za to, ze Klausovi unisono netleskaji, ale ze malo piskaji! Je to smutne, ale co si lidi zvolili, to maji..

Libor 23.10.2009 11:03

reakce na blog

Pan Macek zřejmě četl Lisabonskou smlouvu a pokládá ji za výbornou pro ČR,všichni jsou absolutně neschopní a hloupí,úžasný pan Macek nám však chytře zamlčuje alespoň náznak řešení.Je to standartní příspěvek po pěti dvanáctkách!

očko 23.10.2009 10:54

jak to nakonec dopadne?

Zkuste si zalistovat učebnicemi dějepisu a přečíst si, s jakým rachotem se obvykle rozpadají uměle vytvořené nadnárodní celky. Namátkou: Jugoslávie, SSSR, Rakousko-Uhersko, ...

To se mají naši vnoučci na co těšit. 

cb 23.10.2009 10:44

LS

nakonec schvalena bude. Cesta k celoevropske obcanske valce je otrevrena.

Bokonon 23.10.2009 10:27

Pověsit Klause nebo raději zastřelit?

Myslím, že jiné diskuse se už na Po Paris Ústavu ani nevedou.

Jinak jasně - je to jen Klausův požadavek, nikoli ČR! Je to jen řádně zvolený prezident, nic víc. Prostě jen český prezident. Jo, a jen 67% lidí stojí za prezidentem. Ale jsou to jen Češi, nikoli Francouzi. LOL.

toogood 23.10.2009 10:38

Re: Pověsit Klause nebo raději zastřelit?

K tomu ještě dodejme že evropská ústava (tj 95% LS) byla odmítnuta v referendech např. ve Francii a Holandsku, jakkoli se o tom dnes už jakoby neví. Takže ano, Lisabonskou Smlouvu chce Francie a Holandsko, pouze ne jejich občani.

Hans 23.10.2009 10:42

Re: Pověsit Klause nebo raději zastřelit?

Jak rika Sarkozy, ja jsem stat.

cb 23.10.2009 10:51

Re: Pověsit Klause nebo raději zastřelit?

Nebo Stat jsem ja?

qsdf 23.10.2009 12:44

Re: Pověsit Klause nebo raději zastřelit?

Nejsem zastánce LS, ale přesto připomenu, že tzv. Smlouva o Ústavě EU prošla referendem v Lucemburku a ve Španělsku. O tom se dnes taky už jakoby neví.

vasekpav 23.10.2009 19:10

Re: Pověsit Klause nebo raději zastřelit?

Děte do háje Z referendy !Kdyby se používalo v historii tak ted řešíme, jesti je kolo pomoc pro lidi a nebo dáblovo lákadlo !!!

F. Čech 23.10.2009 10:39

Re: Pověsit Klause nebo raději zastřelit?

Nebuďte tak radikální  a násilnický vážený soudruhu. Stačí soudruha Profesorisima řádně lékařsky vyšetřit a poté umístit na uzavřené oddělení psychiatrie, kam patří všichni, kteří se domnívají, že jsou převtělení Napoleonové.

Bokonon 23.10.2009 10:59

Re: Pověsit Klause nebo raději zastřelit?

Chichichi. Nemyslím, že by Klausovo jednání bylo motivováno nějakými jeho extrémními morálně-volními vlastnostmi, jak se mu podsouvá. Klaus není narcis. Nebo-li určitě není o moc větší narcis než třeba já! Nechci tu ale obhajovat Klause, jako premiér se v mých očích neosvědčil. Prezidenství mu sice sedí lépe, ale jeho motivace se nekryje s mými představami tak, jako třeba Topolánkova. Nicméně je to demokraticky zvolený prezident suverénní země, člena EU a NATO, který navíc plní své závazky i dohody - což se třeba o Francii rozhodně říci nedá. Irituje mě francouzská povýšenost, francouzský - proč to tak nenazvat? - fašismus, bojím se jeho důsledků a je hlavním důvodem mého skeptického postoje k eurointegraci.

AAA 23.10.2009 12:28

Re: Pověsit Klause nebo raději zastřelit?

Samozřejmě, že Klaus není žádný narcis, ale docela obyčejný a tuctový český vůl (dočasně zvolený presidentem).