29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jízlivka 26.2.2007 13:50

No a co?

 Podívejte se na dobové fotky z Václavs. nám. kolik lidí hajlovalo, kolik lidí tleskalo Gottwaldovi, kolik lidí cinkalo klíč,  na co potřebujeme radar, však až na nás poletí rakety z Bagdádu nebo pod. koupíme si koberečky a budem se klanět k Mekce, jak jsme zvyklí na podrazy.;-P. ( Nebo se naučíme čínské znaky, to je fuk).;-D

Alfons 26.2.2007 13:31

díval jsem se do křišťálové koule

a zjistil jsem, že nebezpečí hrozí ze všech stran. Proto postavit u nás jednu americkou a jednu ruskou základnu na jednom pozemku.

green 26.2.2007 13:29

není Kříž konzultant prezidenta Klause?

Pokud jde o Boing, má pravdu. Zapoměl ale ještě na Železného, který prozměnu oškubal amerického investora a my to zaplatili, zapoměl také na IPB, kterou oškubala Nomura pomocí kamarádů a vyznavačů liberalismu jako Karel Kříž, zapoměl na to, že i on byl zastáncem nákupu gripenů, zapoměl započítat ztráty z bankovního socialismu a kuponové privatizace, kterou také pomáhal prosazovat jako novinář, ekonom a politk. Je toho mnoho, co Kříž zapoměl. Jedno však nezapoměl, ono české košile bližší kabátu. Z jeho článku nemluví znalost problému, ale strach, a se strachem máme v našich dějinách nejhorší zkušenosti, následuje ho totiž rezignace na suverenitu, svobodu a pak přichází kolaborace. Kříž nepíše o věci, které rozumí, snaží se pouze ukázat egoistické Američany, což je v pořádku, ale činí tak proto, aby nemusel uznat jak moc se bojí převzít odpovědnost za kolektivní obranu. Proto kříž nikdy nepřestal být jen kibicem a hlásnou troubou Václava Klause.

Štváč 26.2.2007 15:15

Re: není Kříž konzultant prezidenta Klause?

Je to on a snad jej nebude navádět před cestou do USA. I když pan samolibý to moc nepotřebuje-komunismus v našem "pravičákovi" visí doživotně.

Štváč 26.2.2007 12:47

repete

Pěkně potichounku se spoustou trapných výmluv leze malá česká připo/sranost opět na povrch. Dějiny se opakují bez ohledu na následky. Zajímavé.

pavt 26.2.2007 12:41

Radar se neubrání?

Já tedy nevím, ale pokud má být radar prvním terčem případného útoku - v případě Iránu jedině raketami - a nedokáže se mu ubránit, tak mi nějak není jasné, k čemu by takové zařízení vlastně bylo... Troufám si tvrdit že je to dost účelový argument...

A pokud chce někdo tvrdit, že radar má být proti Rusku, tedy tomu Rusku, které (kromě jiného) může USA kdykoliv napadnout raketami z ponorek třídy Tajfun, raketami, proti nimž žádná obrana neexistuje, tedy pokud mi tohle chce někdo tvrdit, tak si o něm opravdu myslím své... A to nemluvím o raketách s plochou dráhou letu (na které je radar samozřejmě krátký), o raketách vysílaných přes polární oblast (nejsem si jist zda je pokrytá), o raketách s hlavicemi MIRV (tam si jeho účinností nejsem moc jist) atd.

Martin 26.2.2007 14:00

ano, radar se neubrani

jasne to vyplyva ze zpravy predlozene americkemu kongresu protiraketovou agenturou.

nas radar se ma stavet proto, aby byly chranene radary v gronsku a velke britanii, to dost jasne vysvetluje jak je radar schopen se branit - a taky proti cemu se ma branit

Josef 26.2.2007 14:39

Re: Radar se neubrání?

Doposavad mi byl radar šumafuk, ale když dnes vidím kdo je proti němu( náckové, bolševici a zfetovaní anarchisté), jsem jasně pro! Začínám se divit, jak jsem tak dlouho bez něho mohl žít.

X/X/L 26.2.2007 12:21

Zaplatpanbu, ze nekdo projevuje kapku soudnosti!

Protoze se USA chystaji na valku o ropu, tak bych samozrejme nechtel na svem uzemi zadneho americkeho vojaka, ale jinak souhlas s autorem!Ano, Havel je zradce.

Radim 26.2.2007 12:31

Re: Zaplatpanbu, ze nekdo projevuje kapku soudnosti!

Protoze se USA chystaji na valku o ropu, tak bych chtel byt na jejich strane, protoze vyhrajou.

Kantor 26.2.2007 12:57

Re: Re: Zaplatpanbu, ze nekdo projevuje kapku soudnosti!

No, jestli vyhrají, to mně bude srdečně jedno.Pár desetiletí bude asi česká kotlinka neobyvatelná.:-(

vobora 26.2.2007 13:26

Re: Re: Re: Zaplatpanbu, ze nekdo projevuje kapku soudnosti!

to mate jiste pravdu, dokud se neodstehujete

MRKEW 26.2.2007 14:47

Re: Re: Zaplatpanbu, ze nekdo projevuje kapku soudnosti!

Na žádnou válku o ropu se USA nechystají, mají svou vlastní. Něco musí sice dovážet, ale to nebude trvat dlouho. Brzy dojde k vynálezu nové technologie, kdy energie bude z odpadu, smetí,... Zanedlouho USA nebudou vůbec potřebovat ropu dovážet.

X/X/L 26.2.2007 15:24

Re: Re: Re: Zaplatpanbu, ze nekdo projevuje kapku soudnosti!

A co voda, ta nic?SUVecka jezdici na vodu, pak transportni paprsky, transportni kruhy, jine dimenze...:-))

jirka.s. 26.2.2007 18:06

Re: Re: Re: Re: Zaplatpanbu, ze nekdo projevuje kapku soudnosti!

No, je vidět, tlusťochu, že i přes to, jak pořád držkuješ proti těm amíkům, tak neodoláš a stále čumíš na ty jejich sci-fi. Ty jsi zřejmě musel být také přetransportován pomocí paprsků z nějaké jiné galaxie, kde nejvyšším stupněm inteligence musela být bedna sádla, že?

Byg 26.2.2007 11:50

My jsme přeci Češi

malí, ale šikovní (např. ve zbabělosti). Na nás by nikdo přece nemířil, tak proč se starat o ostatní? Ať si na USA a na Evropu padají raket třeba tucty a kopy, hlavně že né na nás.

Tohle jsem pochopil jako gró článku. Je asi zřejmé, že to vidím jinak.

Soňa 9.3.2007 8:56

Re: My jsme přeci Češi

Asi je rozdíl mezi starat se a starat se....ještě nikdy jsi nepoužil výrok: nestarej se, to není tvoje starost? Se starostlivostí to nemá mnohdy nic společného...

Dorota Gooday 26.2.2007 11:25

Autorovi nejde vůbec o radar,

chce hlavně napadnout Václava Havla. Aby Klausova předchůdce dehonestoval, je ochotný se spojit třeba i s ďáblem. Obsah článku je tudíž pouhý ideologický hnus. Pisatele - původně snad liberálního ekonoma, nyní fanatického národovce - dnes už ani jeho chlebodárci neberou vážně. 

Wenzel 26.2.2007 12:38

Re: Autorovi nejde vůbec o radar,

Svatá prostoto! Fanatismus některých lidí k jejich ublábolenému idolu je opravdu bezbřehý.S autorem článku pragmaticky uvažující člověk bohužel MUSÍ souhlasit ve všech bodech.Ideologický hnus rozsévá hlavně Havel a jemu podobní, pro které je  bezpečnost vlastního národa tím posledním,o co usilují.Poameričtělý germanofil Havel žvaní jen to,za co dostane ve tvrdé měně zaplaceno. Můžeme tudíž i očekávat jeho omluvu americkému lidu,že vlastně můžeme za jejich padlé ve 2.sv.válce.

Drakobijce 26.2.2007 12:51

Re: Re: Autorovi nejde vůbec o radar,

MUSI souhlasit? Drahy kolego, argumenty v clanku jsou normalni blabol a pokud ten clovek je skutecne ekonom, docela bych rad vedel, jstli stejne blbe dela i svoje danove priznani. Chapu sice, ze nemate rad Havla, ale mel byste cist cely clanek, ne jenom nadpis.

Radim 26.2.2007 10:57

Proc vzniklo NATO

aby udrzelo Americany v Evrope, Rusy mimo Evropu a Nemce dole. Co dneska vidime? V Evrope buji antiamerikanismus, do vseho keca Moskva a navic se dohaduje Moskva s Berlinem, jestli si my na nase uzemi smime pozvat spojence.

Radim 26.2.2007 10:52

Volime

mezi hanbou a valkou. Pokud zvolime hanbu, budeme mit valku.

Brmboš 26.2.2007 10:49

Havla není třeba brát vážně.

Havel je ukázkou největšího kolaboranta v této zemi. Pomáhal komunistům v nejhorších létech, jeho předci zase fašistům, pak založil chartu o jejímž významu a skutečné úloze se vedou diskuze dodnes. Dohodl se opět s komunistama, aby ho zvolili prezidentem, nechal zavřít Sládka, aby byl zvolen prezidentem, když se dělila republika tak raději abdikoval, aby se mohl stát prezidentem a měnil názory tak, že převlečení jsou proti němu jen jako malé myšky proti potkanovi. Tento člověk je ukázkou jak dovede zkorumpovat moc. Je to jen exibicionista. Jen se divím, že i v letech, kdy spíše probíráme naše skutky musi stále této zemi jen ubližovat?

Vasekpasek 26.2.2007 10:50

Re: Havla není třeba brát vážně.

Bože bože, to je argumentace... Uznávám, že Havel měl hodně chyb a přehmatů, ale přesto jsem bytostně přesvědčen, že se jedná o demokrata, jak má být. Jediné, co bych mu asi opravdu vytýkal, je jeho nepraktický romantismus...

:-)))))))))))))))))))))))))))) 26.2.2007 14:28

Re: Re: Havla není třeba brát vážně.

jsi se vrátil z Marsu?? 8-o;-D

Hanan 26.2.2007 12:29

Re: Havla není třeba brát vážně.

Brmboši jsi bývalý redaktor Rudého práva? Ať jsi nebo nejsi,jsi zcela věcí neznalý, neslušný člověk by řekl  "blb".

jirka.s. 26.2.2007 18:11

Re: Re: Havla není třeba brát vážně.

Že by jenom neslušný člověk označil brmoše za blba? Naopak tohoto eufemismu by nutně musely použít i jeptišky, protože nic jemnějšího  pro něj již neseženete!

Spravedlnost 26.2.2007 14:37

Re: Havla není třeba brát vážně.

Plně souhlasím, jak se nazývá člověk co zradí svou zem a rozdělí ji kvůli korýtkům??? Mám dojem, že za to býval provázek kolem krku, ne??? Zhoupni se Havlíčku, Havle...VV

NevericiTomas 26.2.2007 17:38

Re: Re: Havla není třeba brát vážně.

Bud jste chory mozkem nebo je vam 15. CSFR delil Klaus s Meciarem a udelali jen dobre...

Lis 27.2.2007 19:40

Re: Re: Re: Havla není třeba brát vážně.

Nic proti, ale částečně souhlasím s autorem spravedlnost. Dělili Klaus, Mečiar i Havel. Havel rezignoval, aby to umožnil rozdělit. Bez referenda. Takže to je vlastizrádce.>-