25.5.2024 | Svátek má Viola


Diskuse k článku

POLEMIKA: Průhledný pes?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
OneTearofBlueDeer 31.7.2008 7:22

Re: Re: i kdyz bych byl rad nestranny pozorovatel dil III

.Nejsem tak naivni abych veril, ze dana firma delala studii bez

objednavky a zadarmo. Jedine, co je nejasne, je doba vzniku-uz rok

2003. Pane primatore, pusobite neprilis duveryhodne (slapl jste do

louze a cvachtate se v ni) Jsem rad, ze bohudik nejste ani mym

primatorem ani mym politikem

Tino 31.7.2008 7:32

Re: Re: Re: i kdyz bych byl rad nestranny pozorovatel dil III

Třeba fakt nemá tušení co se mu děje na magistrátu:-D

Bibabu 31.7.2008 7:36

Re: Re: Re: i kdyz bych byl rad nestranny pozorovatel dil III

zadáni podával Ježek

Tino 31.7.2008 7:40

Re: Re: Re: Re: i kdyz bych byl rad nestranny pozorovatel dil III

Když pravá ruka neví, co dělá levá...

HlavaXXII 31.7.2008 7:20

Pane Béme,

po Vašem až Paroubkovském názorovém veletoči ohledně Národní knihovny a nadšené podpoře megalomanské pražsko-olympijské pitomosti, byste se Vy jako vystudovaný psychiatr neměl divit, že takovéto konání spouští lavinu spekulací, kdy se každý drb a kyd hodí. Těžko už dnes někdo rozsekne, co je pravda a co už ne, jednak proto, protože se Vám už nedá věřit, jednak proto, protože už to nikomu nestojí za tu námahu.

DrX 31.7.2008 7:00

Pane primátore,

jako obyvatel P6 velice oceňuji Vaši práci jako starosty P6. Ovšem - stejně jako v případě p. Čunka  - se ukázalo, že politik, který je schopný jako lokální funkcionář, nemusí stačit na funkci o něco až hodně vyšší. Tam může být jeho počínání tragické. Na P6 jste dokázal udržet kladný rozpočet (snad jako jediný pražský obvod), na magistrátu vyhazujete nezanedbatelné miliony  na chimérické představy např. typu olympiády. Já nejsem nadšencem JAKÉKOLIV stavby na Letné, ale nelze popřít, že u Vás nastal co se knihovny týče opravdu pozoruhodný obrat v názorech. A argumenty v tomto Vašem příspěvku (a tento článek vůbec) jsou dost pod Vaši úroveň. Zde bych poněkud jedovatě připomněl jeden vtip (ale řekl jste si o to): jaký je rozdíl mezi psychiatrem a jeho pacienty? Pouze v tom, kdo má klíče od dveří pokoje.

Pamětník I. 31.7.2008 8:38

Re: Pane primátore,

Taktéž jako obyvatel P6 si dovoluji nepovažovat Béma za schopného lokálního funkcionáře. Byl nám nadělen jako "Deux ex machina"  náhradou za bývalého starostu P6 Bočka. Ten měl neututlatelný průšvih s nabídkou obecního bytu pí.Klausové, (což se údajně odehrávalo bez vědomí jejího manžela )a znemožnilo jeho další kandidaturu. Bém jako čerstvý člen ODS v čele jejich kandidátky se stal starostou a již brzy vzniklo lokální úsloví : "Cokoliv starosta  Bém činí,  jen pro větší slávu jména Bém činí". A co činí ostatní tak také, protože i cizí peří je ozdobou o čemž se mohli přesvědčit před minulými volbami všichni pražští voliči. Nicméně jeho blobální veletoč považuji za velice přínosný, protože již zřejmě nehrozí jeho instalace do čela ODS jako po patových volbách při prezidentových plánech na vytvoření velké koalice.

Komik 31.7.2008 6:56

Vážený pane Béme,

Vaše sebe-diagnóza ve druhém odstavci je skvělá. Takový člověk jistě může být nejen skvělým publicistou, vynálezcem, teoretikem, hercem, jak píšete, ale třeba i lékařem, asi by ale neměl být primátorem.

A k tomu jak píšete, že takový člověk je agresivní a svéhlavý - nu ohleduplnost a úcta k druhému je základním rysem Vašeho článku a Vaše svéhlavost pokud jde o nesmyslné olympijské hry v Praze je symptomatická.

Přeji Vám mnoho úspěchů ve Vaší další diagnostické činnosti.

Dachs 31.7.2008 7:29

Re: Vážený pane Béme,

Rok 2024,2028,2032,2036,2040. >- Do Bohnické léčebny v těchto letech pravidelně vyráží skupina příznivců bývalého "vysokého" politika z provinčního "velkoměsta" a s maketou olympijské pochodně se snaží zlepšit jeho zdravotní stav. Počítačové animace olympijského stadionu na Staroměstském náměstí ;-D, na místě Stalinova pomníku, na troskách Kaplického blobu, na místě Wilsonova či Masarykova nádraží každoročně zlepšují jeho zdravotní stav jen krátkodobě. Bohužel se ho nepodaří úspěšně výlečit, nemoc je ani s použitím nejmodernější léčby či úsměvných triků nepřemožitelná. Bludné představy o pořádání jakéhosi světového jarmarku pro desetitisíce kejkliřů jsou prostě nevyléčitelné.;-( Poslední kdo by to dokázal, maje na to prostředky by byl Rudolf II. Technicky by to zvládl i Karel IV., ten ale nebyl postižen duševní poruchou jako výše zmínění.

Jarda 31.7.2008 6:41

Aparátčík MUDr.Bém

Nezapomínáme,psychiatrie nevoněla,zaměstnání placená z naších daní pro aparátčíka Béma vždy nalezena,vzpomeńte si ,jak si hrál na protidrogového odborníka,za jeho skvělého působení ve vládním výboru,spotřeba a distribuce drog vesele stoupala,proto se školil v USA,když si hrál na starostu Prahy  6,špína v ulicích neskutečná,rozvoj Prahy 6 se nekonal,po povodních 2002 se procházel v montérkách po Sedleci,ale silnice do Roztok byla zprovozněna téměř po roce a jezdilo se přes Suchdol,neskutečný zážitek,jako primátor umí jedinou věc  žvanit,je malý postavou ,ale neskutečně velký květnatou mluvou o ničem,zařadil se po bok aparátčíků jako byl vasil Bilak a další.Tak co nám mozkohryz  napíše příště.

Milan Kriz 31.7.2008 6:22

Umite krome kritizovani a pomlouvani jeste neco jineho, pane Bem ?

Pane Bem, vy jste ten posledni, kdo muze pana Wagnera kritizovat. Jste jak neschopny a liny politik, tak spatny primator. Z Prahy jste udelal predrazeny pachnouci bufet, turiste vam tam uz ani nepachnou. Zajimate se pouze o sve postaveni a zabyvate se vyhradne politickymi sarvatkami. Metropoli jako je Praha nemuze kormidlovat tak neprofesionalni politik, jako jste vy. Najdete v sobe dost soudnosti a odejdete sam, nebo pockate az vas my Prazane shodime z okna radnice?

Netřeba 31.7.2008 6:30

Re: Umite krome kritizovani a pomlouvani jeste neco jineho, pane Bem ?

Shazování se nekoná. Má tam přece ještě Blažka a jeho gardu. :-)

Goral 31.7.2008 6:20

Závist ?

Podle preferencí ČSSD léčbu v neukojených žádostech potřebuje téměř polovina české společnosti .Těmto věčným nespokojencům bych dal za odměnu vylézt na Mount Everest s vynesením do základního tábora a potom nahoru po svých ! Potom by se spoléhali tito lidé snad více na sebe a své pábitele by poslali k ledu !

gogo 31.7.2008 6:07

už aby byly volby.....

ukáže se , jestli ODS po letech neskončí v Praze v propadlišti dějin...

Marcela 31.7.2008 8:10

Re: už aby byly volby.....

Neskončí.

ladik53 31.7.2008 8:29

Re: Re: už aby byly volby.....

Bohužel

Nomen 31.7.2008 5:52

cituji Vás:"nedostatkem peněz na realizaci nákladného projektu"

Soudruhu primátore, můžete mi vysvětlit, čím to je, že asi 3 miliardy na realizaci tohoto nákladného projektu nemáme a budeme mít 700-800 miliard na realizaci nenákladných Olympijských her v Praze?

mpu 31.7.2008 5:39

Pane doktore, takhle byste asi nemel mluvit

Pane doktore Beme, asi byste nemel nikoho verejne razitkovat psychiatrickou ani jinou diagnosou. Ani v afektu.

Nomen 31.7.2008 5:53

Re: Pane doktore, takhle byste asi nemel mluvit

Ano, to je Bémovo nejen ryze odborné selhání, ale i etické...

Sami Tuolainen 31.7.2008 1:26

Zajímala by mě, pane primátore, jedna věc...

Co dělá na radnici MČ Praha 5 pan Jančík?

Pamětník I. 31.7.2008 7:53

Re: Zajímala by mě, pane primátore, jedna věc...

To co doposud - hraje velkou domů.

R.J. 31.7.2008 1:24

Náhoda

Vážený pane Primátore, využiji Vaší přítomnosti zde na blogu a zeptám se Vás, zda si jste vědom toho, že ve stavu silnic v Praze a okolí, jsme již "předhonili" Bělorusko,to je co říci,nevadí to ctěnému zastupitelstvu?Dle stavu silnic zřejmě ne. Proč je problém udělat kanál zároveň s vozovkou?Proč se "záplata" na silnici zvedne o dva, či tři cm.nad vozovku?Proč "nová" silnice vydrží tak půl roku? Pak se s neochvějnou jistotu změní v tankodrom, "koleje", díra vedle díry, propadlá kanalizace. A nikdo to neopravuje, jo mrší, flikuje, ale řádně neopravuje.To jsou nějaké speciální smlouvy ?Bez záruky? Vyjde to snad bez záruky levněji?Že jsou záruky? Tak proč se to proboha nereklamuje a nepokutuje? Proč ty "dodavatele" takto  "kvalitních " silnic nehoníte po soudech a nevymáháte peníze za "škodu" ? Nebo nemá radnice právní odd.? Tedy schopné toto  "ohlídat" ?A to již nehovořím vůbec o cyklostezkách, prosím vyřiďte tomu "znalci" co umístil dálkovou trasu pro kola  na Vinohradskou ulici můj obdiv, to byl duševní výkon Vašich pacientů. S tímto IQ se dostat na "Radnici", to je unikum, ale spíše je to běžné.Proto to tak vypadá na "ulici".Jinak Vám osobně gratuluji k Vašemu výkonu na "Evrestu",a doufám že stejnou výdrž a námahu věnujete pro město jehož jste Primátorem.Pak nám bude hej.Možná. Vaši odpověd neočekávám, ale doufám že se zasadíte se zarputilostí do nápravy této doslova katastrofy, jež nás posunuje tak dva tisíce km. na východ.Tam snad nechceme? Nebo se třeba pletu.Vím ale určitě , že náprava výše uvedeného, bude vysilující,proti tomu je každá "hora" "procházka".Doufám že to zvládnete.Buďte pozdraven.

Honza 31.7.2008 1:20

Pane primátore...

... škoda že se nechcete vyjádřit ke kritizovanému článku Astona. A není to čistě náhodou tím, že má pan Neff v článku naprostou pravdu ? Vaše otočka o 180° kolem knihovny se jinak než ostudou nazvat nedá.

Náčelník Skvrnitý ocas 31.7.2008 7:26

Re: Pane primátore...

To je pro primátora Béma velmi nepříjemný bod, jemuž se úzkostlivě vyhýbá.

Mozo 31.7.2008 0:57

Starosta k pobaveni

No ja vim, ze ma lepsi titul nez starosta ale v podstate je jenom starosta... Nekdo mu mel ten clanecek precist a uzehlit; takhle ze sebe udelal uplnyho vola...

Bless his heart!

Abonent 31.7.2008 0:52

Pan primátor je príma, páni !

Pan Primátor Hlavního města Prahy Pavel Bém není jen tak leckdo.

Dokáže během výstupu na Mount Everest odpovědně řídit radnici pár tisíc km vzdáleného města.

Dokáže se názorově otočit o 180°, a přitom tvrdit, že se ani nepohnul.

Dokáže mužně čelit kritice - prohlásí se za oběť velice bolestivé vivisekce. Atd. apod.

Zkrátka a dobře, pan primátor je príma. Všichni ho milujeme. Jeho přínos pro ODS bude nepochybně přesně změřen až po vyhlášení výsledků příštích voleb.   ;-€

honza 31.7.2008 1:15

připomíná mi to vtipy a lá chuck norris

Pavel Bém napočítal do nekonečna - dvakrát!

Pavel Bém umí dělit nulou!

Nekteří lidé nosí pyžamo se Supermanem. Superman nosí pyžamo s Pavlem Bémem!

Pavel Bém hrál ruskou ruletu s plně nabitou zbraní a vyhrál!

Neexistuje žádné globalní oteplování. Klausovi byla zima tak Pavel Bém přitáhl slunce!

paru 31.7.2008 4:20

Re: připomíná mi to vtipy a lá chuck norris

Honzovi: vy jste mě rozesmál jako už dávno nikdo ne. Děkuji :-)

Autorovi článku: měl byste změnit PR agenturu. Chce to trochu víc invence při odrážení útoků. Tu reakci s invektivou založenou na úsměvné snaze dát oponentovi implicitně nálepku psychiatrického pacienta ("a nezapomeňte to trochu zpochybnit pane primátore a pak vás nebude moci zažalovat") už používá příliš mnoho politiků.

A souhlas s někým výš: s tím starostou v Praze 5 to fakt přeháníte (myslím ODS, já vím, že na to osobně nemáte vliv :-) )

Bretislav Albert 31.7.2008 0:50

Obcan Prahy primátorovi

Myslim si, pane primatore, ze ve funkci kterou zastavate neni mozne, abyste se takto vyjadroval. Jako verejny cinitel musite pocitat s tim, ze Vy osobne i Vy jako predstavitel vladnouci strany (koalice) budete mit mozna vetsi pocet odpurcu nez priznivcu a ze Vam svoji nespokojenost s Vasimi ciny ve funkci budou davat najevo i dost nevybiravymi zpusoby. Vy se nesmite snizit k osobnimu osocovani, vyslovovani psychiatrickych diagnoz u lidi nesouhlasicich s Vasimi postoji. Ja stejne jako pan Wagner Vas nemam v lasce, jste pro mne neverohodny sebestredny mladenec, ktery navic neni schopen udrzet politicky nazor a postoj. K cemukoliv. Nejsem spokojen s vysledky Vasi prace, ani s vysledky prace prazskeho magistratu. Jedinou moji obcanskou moznosti jak Vam dat najevo nespokojenost je zucastnovat se verejnych diskusi, jako je treba tato, nejlepsi to formy obcanske aktivity a take peclive zachazet se svym jednim volebnim hlasem. Od mne s nim pocitat nemuzete. A propos, ty bryle, ktere jste na Everestu nemel jako jediny ze vsech horolezcu, kteri tam kdy vystoupali, me presvedcuji o tom, ze pan Wagner neni az takovy pripad pro Chocholouska, jak se domnivate.

doxtan 31.7.2008 7:07

Re: Obcan Prahy primátorovi

ano, tento článek je hrubým selháním politika Béma, takto zlý a uštěpačný výlev si prostě vůči svému voliči nemůže dovolit. Přitom p. Bém je milý a vtipný člověk, tohle je snad podvrh, nějak nevěřím, že by to skutečně napsal on.