26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Sibi 23.9.2008 9:26

Re: Opět jsem se poučil

Taky si to heslo "s Klausem nebo doleva" pamatuju. Po volbách se říkalo pouze "s  Klausem doleva". Nevím, o co se tady autor článku snaží.

technik 23.9.2008 9:26

další důvod proč

A máme další důvod proč nevolit ODS, protože ji nelze považovat za pravicovou stranu. Jeden z jejích, podotýkám tajných, leč vlviných, zastánců se snaží z inteligentních lidí(kteří právě raději volí pravici) idioty. Mobilizace je vždy pane Jakle proti někomu a ne něčemu, a Vaš rozklady jsou nepříliš chytré.

Bavorák 23.9.2008 9:22

Starého psa

novým kouskům nenaučíš! Pochopte to už komečmě! A protože těch starých bolševických psů je tady stále příliš mnoho, podle toho současná politická scéna vypadá!;-€(Y)

yton 23.9.2008 9:18

bezva

Bylo by výborné, že se ODS vahnula vydírání 3. silou, kdyby to nebylo vykoupeno přímou spoluprací s levicí oposmlouvou. To nemůže nikdo okecat. Ani rocker.

KoenigFeurio 23.9.2008 9:16

Klaus o mobilisaci

Nakonec pan předseda poslaneckého klubu KDU-ČSL Josef Lux zmínil slovo mobilizace. Já bych chtěl říci, že my jsme mobilizovali své voliče, a to jak proti levicovému nebezpečí, tak proti licoměrnosti a neupřímnosti pánů Mlynářů a Luxů. Ano, dělali jsme to vědomě a budeme to dělat vždycky. Děkuji. (Potlesk.)

stenozáznam 1. schůze Poslanecké sněmovny 17. července 1998

Raul 23.9.2008 9:09

Re: Re: Zmobilizujeme a Evropě to osladíme...

Třeba autor článku?

pavel 99 23.9.2008 9:05

Jo když jeden dostane za úkol

"okecat", že černá je vlastně bílá, tak to dá fušku, že? Jsem zvědav, jestli se v příštích článcích dozvíme, že vlastně vůbec žádná "mobilisace" se nikdy nekonala, že to byla ve skutečnosti "de-mobilisace" (či snad "debilisace"?) a že to vlastně celé bylo úplně jinak.

Ovšem pozor - pokud chcete tvrdit, že si Václav Klaus myslel, že nás před rok 89 (a ty "obavy" z návratu před rok 89 snad popřít nelze - i když - popřít lze úplně všechno, že?;-D) chtějí vrátit Ruml s Marvanovou, tak z něj děláte neskutečného hlupáka. Takže opatrně s "vysvětlováním".:-D

agnes 23.9.2008 9:01

Re: Re: Re: Re: Re: ZDE AUTENTICKÝ TEXT

Když někdo nerolišuje mezi Andrew a Lyndonem Johnsonem tak od neho těžko očekávat porozumění psanému textu, natož politice.

pH 77 23.9.2008 8:57

Re: Re: Mobilizace byla proti ČSSD + Komoušům

+1

i.h. 23.9.2008 8:56

Re: Zmobilizujeme a Evropě to osladíme...

Jediné štěstí pro Česko je, že Klaus je dosti neschopný. Lze se jen obávat toho, co by se stalo, kdyby Rusové místo na neschopného senilního tlachala Klause vsadili na nějakého řízka.

i.h. 23.9.2008 8:53

Jakl má pravdu v tom,

že ODS by nemohla mobilizovat jen proti levici, protože v českém parlamentu jiné než levicové strany nejsou - demokratické levicové (lidovci, zelení, socdem) a leninské levicové (ODS a KSČM).

Lze si jen přát, aby obě leninské strany v čele s Filipem-Falmerem i čestným Klausem-Rekem už voliči konečně poslali do (Y)

Raul 23.9.2008 8:43

Zmobilizujeme a Evropě to osladíme...

...Jedině s totalitním Ruskem v řiti pane Jakle. 

Miloš Zfrantišku 23.9.2008 8:39

Jakl máte pravdu.

Jak by mohla pseudopravicová partička vedená psedopravicovým Klausem, dnes  proruským exponentem, mobilizovat vážně proti levici.

PROKOP BUBEN 23.9.2008 8:36

NO ANO

Jakl, který už také zřejmě neví kudy kam otevřeně přiznal nenávist až za hrob k jiným pravicovým myšlenkám a ideálům......Opoziční smlouva zrozená v dílně Klaus-Macek, bleskurychle přivedená do praxe měla v budoucnu zaručit pozice Kormidelníka všech šMoulů, což se jeho dvojitým a čím dál podivnějším zvolením i podařilo......Jednat s Rumlem a spol. i s Lidovci bylo nad Klausovy možnosti, protože nedej bože, že by musel přiznat svá provinění.,....Právě tehdy měl on a jeho nohsledové v politice skončit......

Zebra 23.9.2008 8:36

Re: Re: Něco vím, něco nevím:

Nazdárek čoklíku ! Svatá pravda, až na to mé rozčilení. Já jen, věren svému krédu, pana Jakla laskavě poučuji a varuji před verbální samohanou.

Majklík 23.9.2008 8:34

Re: Re: Pane Jakle,

Fakt netuším, jak jste dospěl k přesvědčení, že Klaus je pravicový. Tedy kromě toho, že to o sobě tvrdí on sám. Klaus je hlavně populista namixovaný z katgorických "pravd" všeho druhu. Kromě toho je čím dál ješitnější, holt stárne a bude s ním ještě sranda. Jsem věru rád, že volební období je jen dvouleté. Ale abych mu nekřivdil, z těch "osobností" které navrhují jiné strany, bych si taky nevybral. Osobnosti v dosahu stran nejsou, je to dobře vidět na těch často neuvěřitelných hlupácích, kteří v různých kauzách vyplouvají na povrch...

Majklík 23.9.2008 8:30

Podívej, Jakle,

ty si meleš svou a prosazuješ ji stejně jako věřící mohamedán ty své jediné pravdy. Asi si neuvědomuješ, že jsou tady i lidi, co v tomhle státě žijí a dobře si pamatují všechny ty předvolební kecy tvých spolustraníků. Jsi klausovec, hlásáš jeho pravdy. Proč ne. Ale nedovolávej se druhých v tažení proti Neffovi, který docela slušně popisuje pocity vašich frustrovaných voličů. Hlupák nebudete ani jeden, ale ty jsi notný demagog. Nevím, jestli to pro tebe dobře...

vladimír ondys 23.9.2008 8:26

Co je to za pitomost s mobilizací proti levici?

Vždyť ODS si vyloženě lebedí v socialisticky uspořádaném státním systému a po soudružsku nás všechny patřičné dojí ve spolku s ostatními levičáky ve Sněmovní!Rv;-DR^

http://ondys.wordpress.com

Klobouk 23.9.2008 8:25

Re: Nečte po sobě

Cetl jsem to, mam dojem ze hlupak jsem ja, ponevadz tomu nerozumim

pozorovatel123 23.9.2008 8:24

Re: Vskutku

Občas je dobtě připomenout jak s námi kdo manipuluje a proč. Propaganda je hlavním úkolem sdělovacích prostředků a nesmí se na to zapomínat. Není dobré někoho nenávidět jenom proto, že mi ukázal že jsem hloupý. Děti ti většinou vědí a proto většinu svých učitelů uznávají. V dospělém věku se s tímto jevem už tak často nesetkáváme.

ok 23.9.2008 8:11

Re: Pane Jakle,

Dokud "pravicový" prezident fandí nedemokratickému Rusku, není co řešit.

ok 23.9.2008 8:10

jste TRAPNÝ, Jakle

jste TRAPNÝ, Jakle.

Proč lžete?

venca 23.9.2008 8:10

Re: Něco vím, něco nevím:

Vnimam to presne tak.

23.9.2008 8:08

Pane Jakle,

můžete všemožně argumentovat na podporu svého stanoviska, leč historické hodnocení opoziční smlouvy u části pravicových voličů (natolik velké, aby to ODS brala vážně, pokud ji opravdu na pravicových voličích záleží) je shodné s hodnocením O. Neffa. Můžete před tím zavírat oči, popírat to a vyvracet jako mýtus, samozřejmě. Ale moudré to není.

Bible o skutečné hodnotě a významu lidí či jevů říká:"Poznáte je po ovoci." Co kdybyste v nejvyšších patrech ODS našli odvahu k tomu, abyste ovoce opoziční smlouvy realisticky zhodnotili a pojmenovali? Tím byste pravicové politice v naší zemi neobyčejně posloužili a  mnoha pravicovým voličům vrátili důvěru v to, že je ODS může reprezentovat či zastupovat. Chcete to vůbec? 

Čtenář 23.9.2008 8:07

Vskutku

nevím, proč NP uveřejňuje tyto osobní útoky, ať to p. Jakl řeší osobním dopisem. Já se také hádám se sousedem a nemám potřebu to dávat k dispozici tisku, nevidím ani tedy důvod u p. Jakla. Navíc ty jeho polopravdy jsou únavné. 

westík 23.9.2008 8:05

Re: Něco vím, něco nevím:

ale no tak, milovaná Zebro !  Tolik rozhořčení hned po ránu ! Přece jako milovník antiky víte, co hlásal Eurípides: "Přílišná hněvivost vede k šílenství " ;-D

Zebra 23.9.2008 7:58

Něco vím, něco nevím:

1.       Kdo udělal hlupáka z Neffa nevím, kdo ho udělal z vás vím – Jakl. 2.Proč byste si od Neffa měl nechat líbit nařčení z nehoráznosti vím – protože píšete nehoráznosti.

Všichni (tedy s výjimkou vás) viděli, cítili a chápali, že mobilisujete proti levici, která nás chce zavést před r.89, což nakonec potvrdil i váš kňouravý chlebodárce. Nebo si snad myslíte, že ještě někdo další se zdravým rozumem mohl věřit, že před rok 89 chtějí tuto zemi dovést Ruml, Pilip a Marvanová ? Nehorázností bylo už zneužití archaického pravopisu a grafiky, které mělo navodit srovnatelnost ohrožení republiky Hitlerem a Zemanem. Další nehoráznost následovala po volbách, kdy tato mobilisace a heslo s Klausem nebo doleva vyústily v nízkou kňourovu pomstu za veřejný poukaz na jeho mravní selhání, v tlustou čáru za zlodějnami vašich politiků a podporovatelů a v otevření chlivku a připuštění ke korýtkům politiků a odporovatelů z ČSSD. Můžete olepit web i všechny sloupy a nároží tisíckrát opakovaným…nebyla, nebyla, nebyla,…na skutečnosti nic nezměníte a sebe jen ostřeji vykreslíte, fialový mravenče.

Ondrej 23.9.2008 7:55

Už tam vlezte

Pane Jakle, prosím Vás, vlezte panu prezidentovi tam, kam patříte a už nelezte ven.

jan libíček 23.9.2008 7:53

Re: Neotravuj

asi tak....R^

Petr Kohout 23.9.2008 7:53

Pane Jakl, vy citujete FAKTA. A to se nesmí, minulost přece určují novináři.