4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
vladimír ondys 23.9.2008 12:29

Dnes už je docela legrační

vydávat státní socialismus se zlodějskou tváří za svobodu a demokracii! Jenom zkuste nebát se a nekrást a máte v zádech všechny nejpokrokovější české :-D demokraty :-D ze státní správy.Rv

Tom 23.9.2008 12:29

Re: Jakl ze sebe udělal pořádnýho vola, ne poprvé

Zatímco Václav Klaus je upřímnost sama.

honza 23.9.2008 12:27

Re: Re: ODS byla nehorázně vydíraná

no vidíte tak už se na toho Jakla nezlobte dyť on to s náma myslí dobře - vždycky šlo jen o dobro občanů

H,K, 23.9.2008 12:27

Re: trapnost

Vy jste nikdy ODS nevolil.

H,K, 23.9.2008 12:26

Re: NO ANO

NO ANO:

Autor: PROKOP BUBEN IP: 88.103.252.xxx Datum: 22.09.2008 08:14

.......bylo dokázáno, jaké jsme lejno v trávě a jak se o tento titul včetně něho mnozí činí.....Zdsá se, že opravdu spíše zasmrdíme než osladíme......

MGM 23.9.2008 12:11

Re: oposmlouva

Víte co, nechoďte k volbám vůbec. Když nechápete, že ve volbách vyhrál někdo jiný než váš favorit,  tak neumíte prohrávat a pro demokratickou společnost nic nepřinášíte. Takové volby, které se budou pořád opakovat, dokud nedopadnou podle vašich představ, se ve svobodném světě nekonají. A když vás tolik tlačí opoziční smlouva nebo toleranční patent, vyhledejte si, jak to tehdy probíhalo. Vyhledejte si odpovědi pánů Rumla a Luxe na Klausovu nabídku (ještě ve volebním studiu), že původní koalice (Rumlem a Luxem rozbitá v sarajevském atentátu) vyhrála volby. Dokázal byste vy, kdyby jste byl tehdy v Klausově kůži takovou nabídku udělat? No, a pak se znovu podívejte na opoziční smlouvu a řekněte mi, co na ní bylo tak nelidského.

PROKOP BUBEN 23.9.2008 12:09

NO ANO

JAKL NÁM ZAS KAKL, jaký pán, takový krám -  se plně potvrdilo.....

Karel z Prahy 23.9.2008 12:02

trapnost

Před 10 lety jsem volil ODS. Naposledy. Bál jsem se, že US může kolaborovat se socany. A ODS přece zcela mobilizovala proti levici. Nebo snad heslo "Doleva nebo s Klausem" je o boji proti US ?  A po volbách se mi vysmáli do obličeje, na... mi na hlavu a poslali do Strakovky Zemáka. Proto jsem je volil naposledy, mají u mne utrum.

Starý J. 23.9.2008 12:01

Re: !

Přečtěte si laskavě o něco výše nad Vámi příspěvek Maruschky, ten cituje Klause. Bohužel zvýraznil jen tu levici, ale čtěte to celé! A pak to přestaňte pít Vy!

pája 23.9.2008 11:58

oposmlouva

předvolební hesla nechme předvolebními hesly. Co mě tehdy, jako pravicového voliče dožralo, byla ta povolební "opoziční smlouva"

Troufám si říct, že k  faktu jak málo lidí chodí volit přispěla dost. Prostě je víc a víc lidí co si říká něco v tom smyslu : "Hrajte si páni tu hru jak chcete, ale beze mně" Já sice k volbám chodím ale taky se mi to nelíbí.

MGM 23.9.2008 11:57

Co myslíte,

vyhlásila vláda v osmatřicátém mobilizaci armády na obranu vlasti nebo proti sousednímu Německu? Pokud to bylo proti Německu (jak všichni "pamětníci" dnes tvrdí, že ODS přece logicky musela mobilizovat proti levici), pak budeme muset lecos Němcům vysvětlovat a kdo ví, jak to vlastně s Mnichovskou dohodou může skončit! I v osmatřicátém se mobilizace uskutečnila, ale dopadla neslavně, většinou tyto dějiny známe. Ovšem historie pouhých deset roků stará ještě ani není v učebnicích, tak si ji každý ohneme, jak se nám líbí, co? A přitom stačí tak málo, třeba tady http://www.ods.cz/docs/programy/program_1998.rtf můžeme diskutovat, co bylo ve volebním programu, můžeme diskutovat i jak volby nakonec dopadly a jak dopadly pokusy o obnovení koalice stran sarajevského atentátu a co pak následovalo a proč. Ale to se naprosté věšině diskutujících evidentně nechce, protože plivnout si na Klause a na ODS je přece tak sladké. Akorát přitom plivou i na občany, kteří pro stát poctivě pracují a nehledají jen výhody na úkor někoho jiného (třeba bohatšího).

Starý J. 23.9.2008 11:50

Autore

....„ODS mobilizovala na svou podporu a ostatní kampaň vedla proti všem konkurentům: levici i Pravdě a lásce“? ....

No právě, sám píšete "...i proti Pravdě a lásce....". A pak se divíte, že Vám to nemůže Aston zapomenout!

Opoziční smlouva znemožnila nevítězi ve volbách - Havlově Unii svobody, diktovat všem podmínky při sestavovaní vlády, znemožnila Havlovi najmenovat vládu, jakou si přál, ač jeho Unie svobody měla hodně a hodně daleko k vítězství. A Havel a jeho lidé to Klausovi nikdy neodpustí. Neffovy výpady jsou jen odezvou na na proklínanou Opoziční smlouvu, která sice znamenala porážku Havlových kamarádů, ale bohužel měla i negativní dopady. I když se dnes  zdá období této smlouvy jako doba rajské pohody proti tomu, co se dnes děje po příchodu dona Pupka a jeho granátníků na politickou scénu .

Fil 23.9.2008 11:48

Blbce z lidí dělá Jakl

I když je pravda, že říkat o socialistickém člověku Klausovi, jakýže to byl pravičák, když tak vydatně bránil regulaci nájmů, to může jenom hodně velký fanda VK :-) Ale i když odhlédneme od mobilizace a podíváme se na Klausovo pojetí politiky z dnešního pohledu, tak jeho snaha o vládu silných stran, kterým by to toho nikdo nekecal a byl by klid na "vládnutí", to se jeho postoji táhne jako červená nit (změna volebního zákona upečená se Zemanem a zamítnutá US, snaha dotlačit Topola k velké koalici s Paroubkem...). Prostě občane dej mi hlas a pak drž do dalších voleb zobák. 

Nicméně u Jakla je fascinující, jak dokáže neustále dokola omílat neuvěřitelné bludy a tvářit se, jakože je to všechno strašně moc pravda. Jeho bláboly čtu dnes již minimálně, ale tohle mu vydrželo a jistě i vydrží :-)

Každopádně ale pokud mám hlasovat, kdo z lidí dělá blbce, tak jsem 100% pro Jakla :-)

pavel 99 23.9.2008 11:48

Re: Pane Jakle!

jistěže nevěří, ale chce abychom my věřili;-D. Proto to klidně stokrát zopakuje.

Chris Kelvin 23.9.2008 11:44

Re: ODS byla nehorázně vydíraná

Chápu, že chtít vyšetřit privatizační tunely byla v té době opravdu "nehorázná drzost" :-D:-D:-D

Jerry 23.9.2008 11:25

Re: nejsem psychiatr

A vite, ze je to docela dobre mozne? Jak tam sedi a ziji ve vlastnim svete...

Jerry 23.9.2008 11:24

Myslíme stejný stát?

Myslí pan autor stejný stát? Třeba má na mysli jiné volby nekde jinde, ale tenkrat se mobilizovalo proti levici, moc dobre si to pamatuju. Jeste si z Klasue vsichni delali srandu, ze prehani. :-) Asi za trest tem posmivacum byla pak oposmlouva... ;) malo mobilizovali

Pete Brich 23.9.2008 11:22

Vzbouřenci v Bohnicích protrhli plot

a už mydlí do klávesnic. Chocholoušek zas bude celý zpocený!!;-D;-D;-D;-D;-DPB

Sibi 23.9.2008 11:20

Re: trapnost

ODS by vůbec neuškodila studená sprcha a jedno volební období mimo parlament, aby se zbavila všech křiváků.

honzig 23.9.2008 11:18

a co takhle nějaký příklad

mobilizace proti pravdolásce, Já si na nic nevzpomínám ;-D

Jiří Hrbek 23.9.2008 11:17

Pane Jakle, ale no tak

Snad si myslíte, že můžete dělat z lidí vo.y. Udělal jste ho ze sebe sám. Anebo jste asi byl tenkrát opravdu jediný, který nemobilizoval proti levici. Správná reklama je přece o tom, co se neřekne "po lopatě". Pan Neff má naprostou pravdu. Vás snad může lidsky omluvit, "čí chleba jíš, toho píseň zpívej", na důstojnosti Vám to však nepřidá.

Maruschka 23.9.2008 11:11

Jakl ze sebe udělal pořádnýho vola, ne poprvé

Hovoří poslanec Václav Klaus:  ...Nakonec pan předseda poslaneckého klubu KDU-ČSL Josef Lux zmínil slovo mobilizace. Já bych chtěl říci, že my jsme mobilizovali své voliče, a to jak proti levicovému nebezpečí,

tak proti licoměrnosti a neupřímnosti pánů Mlynářů a Luxů. Ano, dělali

jsme to vědomě a budeme to dělat vždycky. Děkuji. (Potlesk.)

MGM 23.9.2008 11:10

Re: ODS opravdu drahou budu volit vždy a za všech okolností

Klídek. Mě taky nevadí ten bilión státních dluhů, vždyť dluhy, ty se přece neplatí ;-D Taky mi nevadí chaos v právním řádu po legislativní smršti, ani mi nevadilo osm let nezaměstnanosti nad deset procent, co to je, klidně jsem uživil ženu a tři děti suchým chlebem a v práci si nechal vyhrožovat, že klidně můžu jít pryč, před branou přece stojí pět takových jako já a ti budou dělat za míň  a víc hodin a nebudou mít blbé kecy o zákoníku práce. Takže o co jde? Nám přece nic nevadí! 

honza 23.9.2008 11:09

Re: Re: ODS byla nehorázně vydíraná

jo je to i obvinění ČSSD  - a za to krytí si socani dělali svoje vlastní zločiny - a ODS ještě pokračovala ve svých - jak říkám ruka ruku myje - malé strany nezmiňuju ale iluze si taky příliš nedělám

Jan XXIII 23.9.2008 11:05

Re: ODS opravdu drahou budu volit vždy a za všech okolností

Skvělé R^

JJ 23.9.2008 11:05

Ja jako volic jsem to pochopil jako mobilizaci proti levici

Co ste si mysleli vy je celkem nepodstatne, protoze ta kampan tak vyznelo at uz zamerne, nebo vasi hlouposti.

Pan Neff to vyjadril celkem presne.

MGM 23.9.2008 11:04

Re: ODS byla nehorázně vydíraná

Já tedy žasnu. To je jako obvinění ČSSD, že osm let ve vládě a další dva roky v opozici kryje vámi výše uvedené "zločiny ODS"? Neměl byste se tedy spíš obracet na pány Zemana, Špidlu, Grosse a Paroubka? Nemají spíš oni co vysvětlovat?

qwert 23.9.2008 10:55

Pane Jakle, co ječíte

Prostě se Aston jen blbě vyspal. 

Neztrácejte čas slovíčkařením a najděte alespoň 10 spravedlivých odéesáků. 

Honza 23.9.2008 10:55

nejsem psychiatr

nejsem psychiatr ale slyšel jsem o jakémsi duševním postižení, kdy si člověk přizpůsobuje realitu tak aby mu vyhovavala - například si představuje život s dívkou do které je zamilovanán a která s ním nechce být - je tedy možné ž Jakl doopravdy věří !! tomu co píše - představuji si jak sedí s Klausem na hradě obklopeni davem patolízalů a společně fabulují a vytváří vlastní verzi reality, kde ledovce netají, rusové jsou hodní, evropani nám chtějí ukrást (asi identitu nebo co to jsem příliš nepochopil) -jsem liberál -  at si každý dělá co chce - ale poradce prezidenta (a prezident) by měli být duševně v pořádku

Jarda 23.9.2008 10:51

Re: ODS opravdu drahou budu volit vždy a za všech okolností

Kruté, ale je tak. Jo jo.