28.3.2024 | Svátek má Soňa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Sýček 23.9.2008 17:19

Re: Re: Je docela směšné, jak se zhrzeni nevoliči ODS

Tak asi jsem nebyl ani normální ani slušný volič ODS a ani další z mého okolí. Ale znám mnoho dalších, kteří ODS nevolili ale cítí se dosud zrazení. Ano z výsledku jsem nebyl nadšený, ale nic jiného se dělat nedalo - s Luxem ani s Rumlem.

marie 23.9.2008 16:53

Re: Je docela směšné, jak se zhrzeni nevoliči ODS

Ale co to říkáte - normální slušní lidé a tehdy voliči ODS, byli z toho "podrazu" naprosto konsternovaní, byl to skutečně podvod -  způsobený voličům pravicových stran. My jsme nevolili ČSSD, ale ta přesto vládla, neboť -  dostala "vládu" darem od ODS!

Sýček 23.9.2008 16:42

Je docela směšné, jak se zhrzeni nevoliči ODS

vymlouvají, že  vyhrála pravice a proto měla vládnout pravice a povolební rétoriku lidovců a US nemáme brát vážně. Tím zamlouvají intenzivní Luxovo a Rumlovo vyjednáváí s ČSSD a velmi nekorektní podmínky pro jednání s ODS tedy "S ODS ale bez Klause!" Trochu to překombinovali a vinu házejí na ODS. Jo to by voliči museli zapomenout na otevřenou spolupráci lidovců s ČSSD v senátních volbách v roce 1996 i to, že lidovci přijali peněžní dar od usvědčeného mafiána ve výši trojnásobku daru Milana Šrejbra. No hlavně že ODS udělala podvod na voliče, viďte, tedy na voliče jiných stran.

kacir 23.9.2008 16:40

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ZDE AUTENTICKÝ TEXT

a kdes to vyčetl/a ??? 8-o

Tedy aspoň já mezi nimi rozlišuju poměrně dobře....zde i kacir napsal krátký životopis Andrewa , tak bych prosil tento blábol vysvětlit

baribal 23.9.2008 16:36

Nemáte pravdu, pane Jákl!

Pamatuji si to dobře, protože právě Mobilizace ODS proti hrozbě vlády levice mě tehdy přesvědčila, abych poprvé volil ODS. Po uzavření opoziční smlouvy jsem se cítil jako totálně podvedený blbec a zařekl jsem se, že ODS jsem volil naposledy a taky to míním dodržet. I když je to deset let, my podvedení blbci si to ještě dobře pamatujeme a budeme pamatovat ještě hodně dlouho! A to, že se ODS snaží z toho vašim prostřednictvím trapně vylhat mě přesvědčuje o tom, že ODS zůstane pro mě i nadále nevolitelnou stranou.

Martin 23.9.2008 16:32

Re: "Co máte proti ,Pravdě a lásce , to je jako byste se posmíval nápisu na hradní standartě "

Nevím, zda pravda nebo láska je kýč. Láska je ODSákům celkem fuk (ovšem kromě lásky k penězům), ale slovo pravda je oprávněně dráždí, protože oni převážně pracují se zcela jinými nástroji politiky.

Co se Havla týče, není bez chyb (kdo je?),  ale proti všem modrým Augiášům je přímo vzorem etiky a mravnosti politika.

Huaskaran 23.9.2008 16:31

Re: Re: Re: Re: buď doleva nebo s Klausem

A zvážil jste laskavě možnost, že si pamatujete špatně?

Ladislav N :-))) 23.9.2008 16:05

Re: Re: Sledujeme-li poslední...

Není spíš namístě otázka, jestli Jaklovi "neruplo v bedně"? ;-P

strejda 23.9.2008 16:04

Re: opakovane usvedceny lhar jakl opet v akci!!!

Škoda slov, Jakl bude mlet stále to stejné. Bojovali jsme proti levici a mobilizovali jsme proti nikomu. A pak mu věřte.

Jiny Jindra 23.9.2008 16:04

Re: Opakovani nezaskodi

Ladiku v kotextu s timto vypisem z jednani jsi nam uz vazne trosinku zgoebbelsovatel. Jestli jsi alespon slusny, jak jsi byval, jiste se k tomuto rozporu nekdy vyjadris. Do te doby jsi fakticky neverohodna persona.

jj 23.9.2008 16:04

Jakl žvaní

I kdyby si Jakl bryndák uslintal a žvanil a žvanil, přesto nezastře ten fakt, že mobilizace byla proti levici, což Neff vystihl. Taky si to tak pamatuji. Nejspíš se Jakl na tom "geniálním" předvolebním tahu podílel a tak se i osobně snaží zachránit co se dá, když oposmlouva popřela vše, k čemu mobilizoval. A vzhledem k výsledku tehdejších voleb jenom to, že Jaklův pán není schopen hrát v týmu umožnilo oposmlouvu a vládu  levice. Oposmlouva byl možná vyčůraný politický tah, který převezl ty otravy z US a KDU a dal tak osobní satisfakci Klausovi, ale zároveň to byl tah tak bezprincipiální, že škodí pravici dodnes. A to při všem vědomí, co naše levá tzv. pravice představuje. Ti se "pravicově" dokáží tvářit akorát při zamítnutí zákona, který by znesnadnil svobodné právo hajzlů krást kabely a prodávat je do sběrných surovin. Co nakonec chtít - bolševici všech stran spojte se!

sdf 23.9.2008 15:57

Re: Pane autore,

Neosočujte pana neffa prosím !!!

sdf 23.9.2008 15:56

Re: Já trouba naletěl

1. ty jsi nikdy ODS nevolil

2. co umí pan neff ?

sdf 23.9.2008 15:55

Re: pane Jakle

Tak si ho pořádně zvaž

sdf 23.9.2008 15:54

Re: Re: ODS opravdu drahou budu volit vždy a za všech okolností

Přesně tak, dá se to napsat na jakoukoliv stranu

sdf 23.9.2008 15:52

Re: Pane Jakle, co ječíte

chudák, poslední dobou spí skutečně nějak špatně, už to trvá dlouho, měl by zajít k lékaři 8-o

sdf 23.9.2008 15:48

Re: Sledujeme-li poslední Neffovy články,

jo jo, ale nebýval takovej. Přemýšlím co se u něho za poslední dobu změnilo, co tomu může být příčinou ... že by ta ženitba ?

Sýček 23.9.2008 15:39

"Co máte proti ,Pravdě a lásce , to je jako byste se posmíval nápisu na hradní standartě "

"Pravda a láska ..." je kýč Václava Havla, co myslíte, nezneuctil tím standartu? Konec konců i ten nápis na standartě je cenzurovaný. Výrok Jana Husa zněl a zní: "Pravda Boží vítězí!"

R. J. 23.9.2008 15:32

Ale přátelé,

vždyť se jednalo pouze o " mírně" a "mírněji" do leva, tak proč ta "hádka"? Obě strany si to zvesela vykračují levou nohou.Nakonec, jak dělat pravicovou politiku s převlečenými komunisty?To je jako chtít po psu aby mňoukal, z toho může "vyrůst " jen paskvil. A hlavní problém je "zmrskané" právo, v podání prekabátěných bolševiků a vystudovaných právníků na bolševických fakultách. Dovolím si doporučit hodinové pořady s V. Ceplem na radiu česko6 v sobotu večer , tam se dovíte věci, že Vás nějaká "mobilizace" nechá chladnými. Ještě si dovolím Vám doporučit knihu, ke které napsal předmluvu V. Cepl,jmenuje se "Vlastnictví a svoboda" , kterou napsal  Richard Pipes, vydalo Argo, ISBN 978-80-257-0017-4. Po přečtení se můžeme "hádat" a daleko smysluplnějším tématu, než je " mobilizace". Neodustím si jízlivost, ve zdejších "krajinách", jak se mobilizuje, je to vždy předzvěst  kapitulace.A ještě doplním, pamatujete s kým tehdy "vládla" ODS ? Co to  bylo za "ptáčky"? Jakou že to cvrlikali "písničku"? Chceme-li být objektivní, musíme také pojmenovat jiné "ptáčky" a poslechnout si písničku,kterou nám tak hezky,někomu libě, cvrlikali,neskloňovat pořád jen jedno jméno .To jen pro upřesnění.

Fil 23.9.2008 15:28

Re: Re: Blbce z lidí dělá Jakl

Kdysi nám přednášel na škole, poslední, co jsem tak nějak měl čas a chuť od něj přečíst byly polemiky o kouření. S jeho názory a myšlenkovými postupy se dost neztotožňuji - asi jako když mi bude tvrdit, že Klaus nemobilizoval proti levici.  Abych zde ale dohledával a citoval konkrétní příklady a pasáže jeho textů, na to je mi ale Jakl se svými názory příliš ukradený. Do této diskuse jsem se zapojil hlavně z toho důvodu, že si stejně jako Aston myslím, že Klaus mobilizoval proti levici a pa k s ní uzavřel kšeft jako sviňa. Kdyby ovšem o tom Aston nenapsal na Hyeně, tak bych se nedostal k diskusi ani po tímto článkem, protože Jaklovy myšlenkové postupy mi přijdou natolik mimo moje vidění a vnímání světa, že se prostě bez jejich četby klidně obejdu :-) To je celé.

Ladislav N :-))) 23.9.2008 15:27

Re: Re: Re: Jakl ze sebe udělal pořádnýho vola, ne poprvé

... a Jakl je vyvrací... ;-P

Kobylka Lajda 23.9.2008 15:25

Re: Do leva nebo s Klausem

Jste slušný diskutér a navíc se krásně jmenujete. Asi jste i čestný, že diskutujete pod svým jménem, zatím, co my sprosťáci se choulíme za přezdívkami. Kdyby tak psali všichni, dalo by se diskutovat a vystoupit z anonymity. Zdravím Vás.  Já budu volit ODS.;-D;-D;-D

Sýček 23.9.2008 15:20

Re: Re: Re: buď doleva nebo s Klausem

To nebyla irelevantní prohlášení pro media, to byla nutná podmínka pro zahájení jakéhokoli jednání.

Sýček 23.9.2008 15:19

Re: Re: Re: buď doleva nebo s Klausem

Ale jděte, voliči lidovců nechtěli mít nic společnéhos ODS, US vznikla jako morální protiklad ODS a ani jejich voliči nechtěli koalici s ODS neboť by tím popřeli význam existence US. Lidi volili buď ODS nebo ne ODS. Tak vyhrocené byly tehdy ty volby. Pamatuji je dobře i podmínky Luxe pro možnou koalici s ODS.

madqwert 23.9.2008 15:15

opakovane usvedceny lhar jakl opet v akci!!!

Nakonec pan předseda poslaneckého klubu KDU-ČSL Josef Lux zmínil slovo mobilizace. Já bych chtěl říci, že my jsme mobilizovali své voliče, a to jak proti levicovému nebezpečí, tak proti licoměrnosti a neupřímnosti pánů Mlynářů a Luxů. Ano, dělali jsme to vědomě a budeme to dělat vždycky. Děkuji. (Potlesk.)

To jsou slova samotneho cestneho reka, dukaz zdetext

H.T. 23.9.2008 15:10

Had Jakl

Jste jako slizský had, Jakle, kdysi (ale to už je dávno, schopný žurnalisto. (MS). Dnes slouha. Výmluva jaká - taká, jen když je platná. (Když jí někdo uvěří). "Perte se a žerte se", "když se dva hádají, třetí se směje". (A ďábel se chechtá)...;-O

Karel K 23.9.2008 14:58

Sledujeme-li poslední Neffovy články,

vidíme, že si na to dělání stačí úplně sám.

Fil 23.9.2008 14:52

Re: Re: Blbce z lidí dělá Jakl

Nemravnou sílu jednotlivcům a malým partajím dává volební zákon, který současnému rozložení voličských nálad absolutně nevyhovuje a již několik let pravidelně vede k patu nebo velmi těsnému výsledku. Systém dvou velkých stran považuji pro zdravou demokratickou společnost za smrtící. Malé strany jsou podle mě kořením demokracie, mohou přicházet s tématy, která nejsou pro velké strany dostatečně zajímavá, ovšem jejich síla musí odpovídat počtu voličů, což se bohužel u nás díky již zmíněnému volebnímu zákonu neděje - stejně jako neúměrně stoupá význam jednotlivců, takže vládu může vydírat kdejaký blbec.

Ale pokud bych si mohl vybrat, tak spíše víc menších stran s menším vlivem, než jenom dvě velké strany s velkým vlivem.

Flasi 23.9.2008 14:52

Re: Re: buď doleva nebo s Klausem

Krátkou paměť máte hlavně vy. KDU a Unie v první řadě vyjádřily ochotu jednat o koalici s ODS. Nějaká vyjádření pro média nějakých představitelů jsou irelevantní. To už tak bývá, že se do jednání jde se silnými řečmi a tam se pak dojedná nějaký kompromis.

Podstatné je, že k žádným jednáním o koalici ODS+US+KDU nedošlo. Nedošlo k nim proto, že ODS nechtěla. A nechtěla proto, že se velmi rychle dohodla s levicovou ČSSD, že ji nechá vládnout.

marie 23.9.2008 14:34

Re: Re: buď doleva nebo s Klausem

Dovolím si znovu připomenout, že lidi volili pravici, aby vládla a tyhle "zákulisní intriky", kterých jsme byli svědky po volbách v roce 1998 - patří mximálně do hospody, či do trhu - stát totiž není hračka - lidi zvolili pravici, proto aby vládla - ale to co se stalo po volbách - bylo skutečně nestoudné..