8.5.2024 | Den vítězství


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
marie 23.9.2008 20:39

Re: Re: pohlazení po duši

omlouvám se a máte recht, marie

kacir 23.9.2008 20:37

Re: pohlazení po duši

Ctěná paní, povídání je to vskutku příjemné, ale pletete si diskuze. Ten Váš příspěvek měl mířit na Psí podrbání  a nikoli sem, na diskuzi pod článek lháře Jakla !

brána 23.9.2008 20:32

viditelný hradní pes Jakl

kouše kolozubě a přestože asepticky tak škodně.  

marie 23.9.2008 20:21

pohlazení po duši

včera jsem vezla manžela k předoperačnímu vyšetření na polikliniku Budějovická, manžel byl nervózní protože chodí pomocí berlí a všechno mu trvá déle a jak se tak k vůli všemu zlobil, tak mě znervózňoval, a já jsem špatně zaparkovala auto.. A protože musel všude čekat, tak byl nervózní i potom když se už vracel zpátky a tak aby toho nebylo málo, tak když jsem dojela na křižovatku, tak mě chcíplo auto.. No - jako bych si to objednala - křižovatka - světla nesvětka  a já tam jednoduše stojím a překážím,  příběh jak z hororu...Manžel si tedy sedl k volantu a já jsem se pokoušela auto "roztlačit"..Ale dlouho to netrvalo a z protějšího chodníku se ozval křik :" paní hlásíme se do služby" a bylo to moc hezké - byl to skupinka snad 10 studentů z gymnázia na Budějovické, kteří auto tlačili dokud nechytlo, moc jim děkuji a byl to hezký pocit - všichni mladí nejsou lhostejní, moc jim všem děkuji, za hezké ukončení dne..

marie

Karel K 23.9.2008 19:55

Re: Re: Sledujeme-li poslední Neffovy články,

Těžko říci, pamatuju ho ze začátků Psa, dělal jsem mu jednoho z  dopisovatelů, kdy měl výborný postřeh. No snad se vzpamatuje . . .

kacir 23.9.2008 19:52

Re: Re: Nutno připomenout JÁKLOVU LEŽ

jen se divím, že s takovou sklerozou vede několikadenní spor s Astonem, právě ohledně tohoto výroku  ... :-D

I-Worm 23.9.2008 19:26

Re: Nutno připomenout JÁKLOVU LEŽ

to ne Jakl, to skleróza, ta je vinna!

marie 23.9.2008 19:16

Re: Re: Je docela směšné, jak se zhrzeni nevoliči ODS

"ODS jsem volil a jako podraz jsem oposmlouvu vnímal. Na co se vymlouvám?",  Naprosto s Vámi souhlasím, také jsem ODS volila a to co následovalo, jsem rovněž považovala

 za "podraz". Ti kteří volili socialisty, ti to "za podraz" těžko mohli považovat, neboť z té nestydatosti měli jen prospěch a myslím si, že do dnešního dne -  mnozí tu podivnou a zcela náhlou  "smlouvu" nechápou a řada z nich - přestala -  pro ztrátu důvěry -  ODS volit..

H.K. 23.9.2008 18:59

Re: Had Jakl

.....slizský had,....

Had není slizký.

jj 23.9.2008 18:52

Re: Je docela směšné, jak se zhrzeni nevoliči ODS

ODS jsem volil a jako podraz jsem oposmlouvu vnímal. Na co se vymlouvám? Zopakuji co už jsem napsal: oposmlouvou Klaus převezl lidovce a uhelné sklady, ale i kdybych nakrásně souhlasil, že se chovali tito "partneři" jako parchanti, zároveň převezl spoustu voličů pravice. ODS je teď stejně bez Klause a rány si líže dosud. Topol je sice zvláštní chasník, ale zdá se, že nepapá pražskou korupční bramboračku, kde stále nerozhoduje stranická příslušnost, ale šíbři v pozadí z blahých časů oposmlouvy. Proto možná teď ty útoky na něj a popostrkování do popředí Béma, který ničemu nebrání, pokud má v ZOO dost zvířátek na fotografování.:-D

Sýček 23.9.2008 18:33

A vy?

Sýček 23.9.2008 18:30

Máte něco proti osobní zkušenosti?

Lynčování není ani můj styl, ani si nemyslím, že pomsta je nejlepší řešení. Co byste dělal vy, kdyby vám z hradu (1990) odpověděli, že se to nesmí zveřejňovat aby lidi neztratili víru?

Sýček 23.9.2008 18:24

No, potíž je v tom, že od určité doby

vnímá část veřejnosti události odlišně, mnozí přijali za svůj dryjáčnický pohled  Miloše Zemana  se všemi jeho kufříky a vybájenými aférami. Je mi to líto, ale nic s tím dělat nemohu.

Sýček 23.9.2008 18:16

Re: pro Sýčka

No vzhledem k tomu, že jste ani žádnou otázku nepoložila, tak lituji, asi jsem něco nepochopil hezký podvečer.

josef krouman 23.9.2008 17:59

Re: ODS a její představitelé včetně pana Jakla, by se měli omluvit občanům této země.

totalitní doba že neměla se "skutečnou" levicí nic společného? Co je to "skutečná" levice? Totalita vždy začíná na levici sociálním inženýrstvím, potlačováním svobody, centrálním řízením, jak bylo mnohokrát v historii předvedeno; bez rozdílu o jaký přívlastek  socialismu se jedná - ať je to komunismus, nacismus, fašismus. Evropanství je uměle vygenerovaná virtuální pitomost, EU se začíná stávat typicky socialistickou fašistickou organizací se všemi atributy, které k tomu patří - centrální řízení postuoně všeho, omezování svobody, sociální inženýrství; Lisabonské svinstvo je toho příkladem. Demokracie je nejvíce diskreditována (spíše likvidována) právě v EU.

Todd Bertuzzi 23.9.2008 17:50

Re: Mam pocit, ze Aston byl a je jednim z nich

Teď jde o to, co je blbost a lež. Zjevně to, co tady obhajuje tenhle Klaunův podržtaška a profesionální dogmatik. Navíc, zjevně ani nezná výroky svého chlebodárce a úspěšně se tu zesměšňuje:-D:-D

Ladislav N 23.9.2008 17:50

Re: Nejvic me ale tesi, jak tenkrat Ruml s Luxem odtahl s prazdnou.

Vydělal na tom určitě Klaus osobně. Ten je schopen o svém zvolení vyjednávat a uzavírat obchody  s kýmkoli, i se Šloufem. :-/

pajá 23.9.2008 17:46

Re: Re: oposmlouva

dobře, dám na Vás, pokud to nebude vypadat na vitezstvi komancu, nebudu chodit.

kacir 23.9.2008 17:43

Nutno připomenout JÁKLOVU LEŽ

Jákl v článku píše: ODS v roce 1998 nemobilizovala proti levici.

1. schůze PSP, 17. července 1998.

 Hovoří poslanec Václav Klaus:  ...Nakonec pan předseda poslaneckého klubu KDU-ČSL Josef Lux zmínil slovo mobilizace. Já bych chtěl říci, že my jsme mobilizovali své voliče, a to jak proti levicovému nebezpečí, tak proti licoměrnosti a neupřímnosti pánů Mlynářů a Luxů. Ano, dělali jsme to vědomě a budeme to dělat vždycky. Děkuji. (Potlesk.) ...viz odkaz.

Jákle vyběhni na druhý nádvoří a podívej se vzhůru, tam uzříš prezidentskou standartu, kde si přečteš tenhle nápis Pravda vítězí !  ;-P

dlouhý nos a suchá záda 23.9.2008 17:42

hmm, pamatuji si,že Ruml velice stál o koalici s ODS; ovšem bez profesora Narcise prvního;

  a Lux?  pamatujise, že tehdy prohlásil cosi o matematice a počtu křesel ve sněmovně - matematicky prostě koalice ODS+US+KDU byla možná; ovšem bez Narcise ... ten ale vymyslel "opoziční smlouvu" ...  hmm, i já jsem tehdy ODS neletěla ... mno, už tu chybu nikdy opakovat nebudu; 

Jirka Stejskal 23.9.2008 17:40

Mam pocit, ze Aston byl a je jednim z nich

z tech, co tuhle blbost roztrubovali kde se dalo. Tady je videt, jak stokrat opakovana lez se nakonec stava pravdou.

Nejvic me ale tesi, jak tenkrat Ruml s Luxem odtahl s prazdnou. Za to to urcite stalo, i kdyz na tom byla ODS bita dost.

I-Worm 23.9.2008 17:37

Kdo z Neffa, nevím

ale z Jakla ho udělal Jakl.

WWW.JIRI 23.9.2008 17:37

ODS a její představitelé včetně pana Jakla, by se měli omluvit občanům této země.

Měli by se omluvit za marasmus do kterého ho ji neustále zavlekají viz poslední skandály, měli by se omluvit za svoje učinkování v 90. letech, měli by se omluvit za zneužívání cítění lidí, které prožili totalitní dobu, která neměla se skutečnou levicí nic společného zrovna tak jako nemá nic společného s pravicí celá ODS.ODS měla by se také omluvit za zneužívání národnostního cítění ve svém brojení proti evropanství a EU.  Měli by se omluvit za neustálé matení pojmů a lží tak jak to dělá pan Jakl. a měli by se omluvit za zneužívání moci a tím diskreditují demokratický systém. A konečně odejít do propadliště dějin spolu s KSČM.

Ladislav N 23.9.2008 17:36

Re: Re: Re: "Co máte proti ,Pravdě a lásce , to je jako byste se posmíval nápisu na hradní standartě "

Tak jste tehdy měl vyjít do ulic s heslem "komunisty pověšet" a historie by na vás určitě nezapomněla. ;-)

Ladislav N 23.9.2008 17:33

Re: Sýček IP: 85.70.174.xxx

A od té doby má ODS potíže získat dostatek volebních hlasů v parlamentních volbách. Není to právě proto, že lidé jako Jakl ji prezentují na veřejnosti právě tímto neskutečně hloupým goebbelsovským  způsobem? 8-o

marie 23.9.2008 17:33

pro Sýčka

nereagujete adekvátně a ani neodpovídáte na otázky, přeji Vám hezký podvečer, marie

Jiří Rohlíček 23.9.2008 17:31

Nejsme malé děti!

Jaklík se před volbami pokouší přemalovat skutečnost na modro. Jen malé děti mu uvěří.

kurbet 23.9.2008 17:27

zbytečné protiargumenty

Jákl zůstane Jáklem.Sečteno a podtrženo-výsledek tehdejší mobilizace nakonec zněl-DOLEVA S KLAUSEM.A pravicový volič zůstal blbcem.

Sýček 23.9.2008 17:24

Re: Re: "Co máte proti ,Pravdě a lásce , to je jako byste se posmíval nápisu na hradní standartě "

Havlovo heslo "Pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí" je kýč od samého počátku. A pozor Havlovi příznivce pravda dráždí víc než kohokoli jiného. Třeba aféra Zilk s STB placeným a Havlem vyznamenaným starostou Vídně a kdy půjdu dále tak vědomé podporoval stbáky v polistopadových komisích na kontrolu Stb, což mimo jiné způsobilo skartaci většiny svazků.

Karem 23.9.2008 17:22

ODS mobilizovala proti vsem ostatnim stranam, hlavne vsak proti.....

....proti US a KDU CSL, ktere dopredu hlasite obvinovala z toho, ze jde o levicacke zradce, kteri se spoji s CSSD......

...to je samozrejme v poradku, kazdy mobilizuje pro sebe jak umi.  Opozicni smlouva vsak byl dost prekvapivy obrat i pro protrele cyniky.  Byl to vsak celkem mistrovsky tah pro korytare z obou stran - ziskali "klid na praci" napriklad Tecko ziskal klid na praci napric politickym spektrem v Konsolidacni agenture - procenta se ocividne jen hrnuly.....