28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Diskuse k článku

POLEMIKA: O zavilosti

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
dvd 18.5.2006 6:38

Aleši

já jsem zažil EHS, pak ES a nakonec EU - a že by to šlo k lepšímu? Ostatně eurohujerství není ani v té "staré" Evropě nějak příliš rozšířený jev. A i politici se o EU občas otřou. Pochopitelně ne ti, kteří se živí jako dojiči evropanství atp.

Aleš 18.5.2006 6:07

pane Holásku

až budete příště psát obhajobu pana prezidenta, přečtětě si jeho poslední články na téma EU a pokuste si je objektivně hodnotit, je tu jasný odpor, který znamená odmítání EU neboť předpokládat, že se EU vrátí ve vývoji 15 let zpátky je všichni víme co.

To opravdu není kritika, to je odmítání a poto si myslím, že   by měl rezignovat z funkce prezidenta, neboť jako hlava státu zastává názor,  jsem proti  organizaci jejíž jsme členem.

šakal 18.5.2006 5:51

....no jo....HOLÁSEK...to máte halt blbý!...

...Esi ste byl Vy i celá Vaše famílie pro EU, tak si račte políbt prdel a neskuhrejte nám tu ;-P

PROROK ELIÁŠ 18.5.2006 5:42

Re: Josefe, vezměte rozum do hrsti! To se Vám pohodlně vejde...

 Zjevná a všudypřítomná bující byrokracie se snad i když těžce odstranit dá.....Škody napáchané neprozřetelností a sobeckými zájmy zanechávají trvalé stopy - NACISMUS - KOMUNISMUS- KLAUSISMUS.......

?, 18.5.2006 5:41

Re: Re: Josefe, u Tebe platí ono pověstné

Zredukovat těžko; pokuím se to vysvětlit: Je to reakce na Váš příspěvek v 03.32 - poslední odstavec. Dle mne připouští dva výklady. Zkuste si jej pozorně přečíst !

Díky za společnost; mažu do práce - "za chlebem" :-)R^

jzd 18.5.2006 4:59

Josefe, vezměte rozum do hrsti! To se Vám pohodlně vejde...

Milí pane Josefe!

Z Vašeho příspěvku jsem si dovodil, že jste zmíněný článek pna Václava Klause buď vůbec nečetl, nebo jste jej četl a nepochopil a nebo jste četl jen komentář v Haló novinách. Panu presidentovi jde o to, že by se EU měla vrátit k původnímu poslání, kterým byl jeden velký evropský trh bez cel a bariér. Ono se to totiž "maličko" zvrtlo a výsledkem je spleť zákazů, příkazů, kvót, omezení a subvencím. V pěti větách Vám to nevysvětlím, ale Vám připadá správné živit 40 000 úředníků v Bruselu jen proto, aby nám diktovali kolik má stát pivo, dětské plíny a jaké máme platit daně?

Josef 18.5.2006 4:32

Re: Josefe, u Tebe platí ono pověstné

Studoval jsem tu Vasi rovnici, ale nejak v ni nenachazim zadny argument. Mohl by jste to dale algebraicky zredukovat ?

Josef 18.5.2006 4:23

Nejenom Klaus, ale i autor...

 I autor v tomto clanku placa nesmysly. Neexistuje volny pohyb kapitalu, ne ? PSA z Francie do Kolina, BOSCH z SRN do Jihlavy, Philips do Hranic a desitky dalsich. To neni pohyb kapitalu? Volny pohyb lidi v Evrope existuje jiz davno a na pohyb pracovnich sil take brzy dojde. Chtel by jste nam davat lekce, jako pan president, ale o Evrope toho nevite ani co by se za nehet veslo, autore !

?? 18.5.2006 4:14

Josefe, u Tebe platí ono pověstné

I Q = tykve, že ?

Přeji Vám hezký  a  úspěšný den !;-D!!R^

Josef 18.5.2006 3:32

Klaus jde za hranicemi i doma na nervy

svým euroskepticismem, začíná ztrácet úsudek, jeho ješitný narc ismus nemůže připustit, aby nebyl jediným kohoutem na domácím hnoji.

Nemusíte mít k němu emotivné negativní vztah, ale zároveň musíte uvažovat na jisté mentální úrovni, autorovi tato zjevně chybí.