3.6.2024 | Svátek má Tamara


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Karel 16.3.2008 7:46

Re: Re: U Vás komunistofóbie nabyla patologického rozměru a je přímo úměrná Vaší demenci.

      Charakterystika tohoto prvního ryze českého internetového deníku - škvár na úrovni

protektorátních novin.Proč se nevěnujete problémům,které tíží většinu občanů,kteří musí žít z vlastní namáhavé práce a ne za pomocí štědrých odměn z fondu sudeťáckého landsmaschaftu

a americké CIA!!!

jirka.s. 16.3.2008 11:04

Re: Re: Re: U Vás komunistofóbie nabyla patologického rozměru a je přímo úměrná Vaší demenci.

Kadlíku, zavaž si kolem krku slinták a můžeš študovat:

http://www.davno.ru/soviet-posters/kukryniksy/

Kenavp 16.3.2008 11:48

Re: Re: Re: U Vás komunistofóbie nabyla patologického rozměru a je přímo úměrná Vaší demenci.

Zas jeden mago/r, ach jo.

Starý J. 16.3.2008 11:53

Re: Re: I když s Vámi budu souhlasit v hodnocení KSČM

Uspořádejte si své myšlenky a neopakujte zde známé a ničím nepodložené mantry! Předně mě nezájímá, koho Vy jste "pravý odkojenec", ale přes Vaše usilovné zapírání nemáte daleko k lůnu velkého Jyrky I. Nafurt. Ale to není podstatné, podstatné jsou nesmyly, které píšete:

Na předání moci se s komunisty dohodl právě Havel a bylo by zajímavé, ty dohody zveřejnit. Hesla jako Nejsme jako oni nevymyslel Klaus, ani neprotestoval a nesoudil se s Cibulkou kvůli zveřejnění agentů StB, ani veřejně neprotestoval proti lustracím! Další nehorázná pitomost (jinak se to nazvat nedá) - do Lán byli pozváni VŠICHNI PŘEDSEDOVÉ PARLAMENTNÍCH STRAN, tedy žádný jen Grebeníček a s nikým se Klaus neobjímal! Klaus nejmenoval prvním předsedou vlády komunistu, ani zase na tutéž funkci agenta Stb. Nemluvil bych o tom, kdybyste toho Havla sám nepřipomínal. Klaus byl jednou u komunistů, před nikým se neplazil, jen jim řekl svůj program. Švejnar tam byl několikrát a několikrát tam kvůli němu škemrali i jeho navrhovatelé! Ke zvolení Klause nebylo potřeba komunistů, Švejnara by museli zvolit všichni komunisté.

Komunisté při poslední volbě neintrikovali, řekli jasně před volbou, že nezvolí ani Klause (toho také nevolili), ani Švejnara, kterého volili v prvních kolech jen proto, aby nebyl hned první den v prvním hlasování zvolen Klaus (což by se při tajné volbě stalo). Proto také podpořili požadavek hlasovat veřejně.

Je smutné, že si sám sobě odporujete a hlásáte zde očividné lži a výmysly. Nejste socan, ale vroucně si přejete, aby to voliči ODS v příštích volbách spočítali. No a ve prospěch koho by jim to spočítali - no? Samozřejmě ve prospěch socanů a komunistů, kteří spolu budou jako jedna duše a jedno tělo vládnout. Nikdo jiný vládnout nebude, i když v koalici budou do počtu a pro zdání demokracie třeba lidovci a melouni. Ale vládnout, vládnout bude Paroubek s Filipem, jak již jednou předvedli! Jejich rádoby rozmíška je jen a jen předvolební trik, aby nevyděsili voliče!

novaz 15.3.2008 17:09

Komunisti porušují ústavu už jenom tím, že jsou.

Když si člověk uvědomí, co všechno má rudá bestie na svědomí, ty milióny povražděných mužů a žen, lidí trpících v komunistických lágrech, ty obrovské lži a podvody, překrucování historie, morální devastaci mnoha generací, nestačí se divit, že ten bolševický dobytek vždycky nalezne v sobě  potřebnou dávku drzosti a hlásí se tu k Leninovi, tu ke Gotwaldovi nebo jinému komunistickému vrahovi, jindy zas k odkazu únorového převratu. Už toto je podle mne protiústavní, už toto je trestný čin. Rudá chátra zneužívá demokratický režim a my všichni jen potichu přihlížíme. Odmítám nadále přispívat částí svých daní na rudé vrahy.

Herakleitos 15.3.2008 20:46

Re: Komunisti porušují ústavu už jenom tím, že jsou.

Ano, potichu přihližíš poněvadž jsi asi zbabělec, jak byla většina národa v célé historii. Jen z nejbližší historie. Byla to například zrada západu v rámci Mnichova a náš postoj mírných oveček. Podpora většiny národa komunistům a NF těsně po r. 48. Postoj občanů v r.68 a 69. Tak tady nevybřeskuj a styď se, jestli jsi mladší např. za své rodiče. Trochu pokory by ti neškodilo. Takové výkřiky co tady předvádíš tak to v té době také probíhalo, ale v obráceném gardu. Ti vrazi o kterých mluvíš jsou už možná po smrti. Jestli se chceš mstít na jejich potomcích a vnoučatech, pak jsi prase.

Ladus 15.3.2008 23:17

Re: Re: Komunisti porušují ústavu už jenom tím, že jsou.

Má pravdu, tak co se na něj tak obořuješ ?;-€

Mistr Jan Hus 15.3.2008 22:28

Re: Komunisti porušují ústavu už jenom tím, že jsou.

Já jsem žil za Husáka a mrtvého jsem neviděl. Lži jsem nejvíc zažil za dééémográáácie. ;-D Nikdy nebyla morální devastace vyšší než nyní. Ale to víš přece sám, modrý blázinku. :-D;-)

Ladus 15.3.2008 23:16

Re: Re: Komunisti porušují ústavu už jenom tím, že jsou.

Neviděl jsi Ameriku a tudíž taky neexistuje, že.

Hlava jako tvoje je ideální pro bolševickou nalejvárnu.

Karel 16.3.2008 8:08

Re: Komunisti porušují ústavu už jenom tím, že jsou -taky demokrat!

 Já Vám to připomenu komunisté vyvolali -  I.svět. válku 15 000 000 mrtvých a další oběti v důsledku hladu a španělské chřipky,        - II.svět,válku  50 000 000 mrtvých z toho v SSSR 20 milióny zabitých,          - korejskou válku 3mil.mrtvých,                                                                             -vietnamskou válku 3.mil.mrtvých,         - napadení Guatemaly,Nikaragui,Grenady,Konga,

      - válka NATA proti Jugoslávii,         -Irácká válka 1 000 000 000 mrtvých       -válka proti Afganistánu  ? mrtvých,

 a to kapitalismus určitě neřekl poslední slovo!!!!!

Otík 17.3.2008 8:54

Re: Re: Komunisti porušují ústavu už jenom tím, že jsou -taky demokrat!

Má pravdu předsedo::::-(

vp 15.3.2008 16:42

souhlasím

jenom díky p.Havlovi a jeho vypitému mozku zde rudí soudruzi jsou stále.mohl a měl je rozpustit a odstranit z povrchu českého státu.ta možnost se už nikdy nevrátí.chystejme si rudé šátky.

R 15.3.2008 16:25

hora porodila myš.

Pan Štětina jakožto předseda komise, která má posoudit ústavnost KSČM sepíše článek, ve které o vlastní ústavnosti této strany nic určitého nepíše.  Pouze žvaní, třeba o tom, že se KSČM třeba rozdělí. To je ale na přesedu komise na posuzení ústavnosti KSČM, která funguje už poměrně dlouho, velice málo. Buď jsou v té komisi sami neschopní hlupáci nebo KSČM není neústavní nebo to členové komis dělají jen pro peníze.  To jsou totiž všechno činnosti placené z našich daní. Samotný Štětina jako předseda komise bere za to 20 tisíc korun měsíčně, přitom komise se měla sejít naposledy loni v dubnu. Komise má fungovat už šestnáctý měsíc. nyní se údajně chystá analyzovat  sjezdové závěry VII. sjezdu KSČM, který má být v polovině května v Hradci. Informace jsou  z http://www.novinky.cz/clanek/135230-senator-ods-opustil-stetinovu-komisi-ma-pry-nulove-vysledky.html .

Standa 15.3.2008 16:05

Štětina

potřebuje dělat propagandu, jinak by se neuživil.

šefelín 15.3.2008 23:47

Re: Štětina

Senátor J.  Štětina  je správný  politik,  který je,  i jako  člověk,  velice  oblíbený, lidé , nakonec  to  dokazují diskuzní  příspěvky  k  jeho  dnešnímu  článku, zde  na  Nev.  ps.,  ho   přímo  zbožňují a  nesmírně  si   jej, po  všech  stránkách,  velice  váží.  Je  to vzácný   muž,  ryzího  charakteru  a  skvělé  pověsti,  proto je  respektován  a  ctěn občany, jak  s  pravicovými,  tak  levicovými  názory,  úplně  celým politickým  spektrem. On, svým  originálním  způsobem  naší  společnost  vlastně sjednocuje.                  P.S.:  "Moc  prosím,  do  hlavy  ne!!"

lada_sf 15.3.2008 15:52

Je to hnus, hnus!!

Nechce se mi věřit, že rádoby demokratickému  senátorovi  Štětinovi  vlastně nejvíc na KSČM vadí, že nehlasovala pro Švejnara. To, že by jeho kandidát byl zvolen komunisty by mu vůbec nevadilo!! Z takových lidí se mi zvedá žaludek!!! On a jeho vykutálený kolega Mejstřík to je tedy síla, kde jen splašili hlasy na své zvolení?

jan 15.3.2008 15:02

A

co jste pane Štětino činil v době totality ? To byla doba pro protikomoušvské postoje a činy, tu jste prošvihnul a teď jste jen trapnej šašek.

adolf 15.3.2008 15:16

Re: A

pfffffffff delší větu ani neumíš

karel-smíchov 15.3.2008 18:58

Re: A

jan :Co kdyby jste se  zeptal  našeho Hradního  Pána co činil  v době totality, taky bych to rád

věděl jak byl proti komoušům ,když ho vzali do PROKNOSTˇNÁKU  >->-

Mistr Jan Hus 15.3.2008 22:29

Re: A

Budoval socialismus, až se z něj kouřilo. ;-D

risa 15.3.2008 13:57

risa

dobrý den pane senátore, mylím si že jste natolik moudrý člověk, že si z některých vulgárních a hloupých článků na Vaši aresu neděláte velkou hlavu....jednoduché to se soudruhy s KSČM a ČSSD mít nebudeme a v posledním čase vidím, ze i napravo v ODS by potřebovali školení z demokracie a slušnosti....myslim že jste slušný člověk a děláte svou práci dobře a nejen tu politickou.....díky za ni........ikdyž možná nemůžu souhlasit s Vašim názorem na kauzu čunek, ale to je jiná kapitola.... přeji pěkný den R^ 

Rad 15.3.2008 14:02

Re: risa

máte zřejmě na mysli Jyrkovu demokracii : zmlátit to jak na Czechteku a sebrat těm nesvéprávným poslancům hlasovací lístky!

risa 15.3.2008 14:12

Re: Re: risa

nechápu, zkus to ještě jednou

Rad 15.3.2008 14:38

Re: Re: Re: risa

tak jo, ještě jednou a polopatě: já nechápal jaký školení z demokracie myslíte, protože se mi zdají demokratičtí dost, tak jsem zaspekuloval, že vám vyhovuje paroubkova demokracie, kterou jsem stručně popsal. už je to jasnější?

risa 15.3.2008 15:12

Re: Re: Re: Re: risa

RADE promin jsem v práci a nestíhám....dik za upřesnění .....ja také upřesním, jsem volič ods!... a paroubka a jeho soudruhy opravdu nemusím, ale jaký je rozdíl mezi vládnutím ods a čssd...? žádný...těch skandálů a korupce je pořád hrozně moc...poslední dobou si v ods nemůže nikdo nahlas ani zakašlat ,bez souhlasu čestného předsedy z hradu... natož mít vlastní názor a to je špatně....a co předvádí pan Langer na ministerstvu vnitra, který si hřeje na prsou bývalé estébáky a poslední schopní lidé odešl....nechápu koho vůbec budu příště volit asi marťany....ps...jsem podnikatel a kdybych předváděl stejnou práci jakou čeští politici, tak bych si nevydělal ani na slanou vodu

Rad 15.3.2008 16:17

Re: Re: Re: Re: Re: risa

moje řeč, stejná situace, já dokonce vždy volil ODS ale naposled to měli jen proto, že ostatní kterým mělo smysl dát hlas byli pro mě naprosto nepřijatelní.

risa 15.3.2008 17:31

Re: Re: Re: Re: Re: Re: risa

jsem rád že si rozumíme, zdravím

dr 15.3.2008 14:28

Re: risa

Pan senator ma hlavne problem se svou verohodnosti.

nepolitik 15.3.2008 13:41

Mám komunisty rád jako vosinu v krdeli, ale

přesto jsem proti zákazu KSČM. Takto všichni váme s kým máme tu čest a i ta ČSSD s nimi odmítá spolupracovat, což je dobře. Na mne celá akce pánů Štětiny a Mejstříka dělá dojem, že usilují hlavně o to, aby se KSČM přejmenova např. na Stranu demokratického socialismu a tak se stala pro ČSSD přijatelným partnerem. Ty dvě strany by potom ovládly naší zemi a chraň nás Pan Bůh ode všeho zlého. Proto říkám nevěště Mejstříkovi, Štětinovi a jim podobným "antikomunistům". Oni jsou levičáci non plus ultra a jenom ten název KSČM jim vadí.RvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRv

nepolitik 15.3.2008 13:45

Oprava: Re: Mám komunisty rád jako vosinu v krdeli, ale

na třetím řádku na konci má být přejmenovala a místo nevěště má být nevěřte. Omlouvám se za překlepy, zase jsem po sobě text před odklepnutím nepřečetl.