2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Afons 15.3.2008 9:56

Proč Sametovka

Pryč doba, kdy se komunisté popravovali i mezi sebou. To byl také důvod k sametovce a hlavní důvod strachu z návratu komunizmu. ;-D

VLK 15.3.2008 9:29

Pane Štětino

Pane Štětino od Vás je grotskní vyjadřování k ústavnost KSČM.Jak se říká poturčenec horší turka.

Vlasta ona 15.3.2008 9:22

Pane Štětino

Doufala jsem, že se po té ostudě při presidentské volbě Vy osobně s Mejstříkem stáhnete do ústraní a dopřejete veřejnosti, aby na vás zapomněla. Ale Vy máte hroší kůži a dovolujete si nadále oblbovat názorem, že p Švejnar byl bojovník proti komunistům a že to byl kvalitnější kandidát než jeho oponent .A to  po tom,co jsme na vlastní oči viděli a na vlastní uši slyšeli je nestoudnost. Doufám, že už nebudete mít tu drzost a nebudete znovu kandidovat do senátu, protože jestli jste soudný, připustíte, že jste s Mejstříkem směšné figury naší politiky

jerry,the Vampire mouse 15.3.2008 8:49

Už je mi to jasný!

Když jste byl členem KSČ , tak byla nejen ústavní,ale měla tam i vedoucí roli. No a teď je Ústava jiná. Takže Vy vždy jen ctíte Ústavu.;-DR^

Yarda 15.3.2008 8:47

Štětino, už mne s tím nudíš.

Zkus zase psát o něčem jiném, třeba o České Třebové:-D;-(

PS 15.3.2008 8:44

Dotaz

Pane Štětino, co takhle místo podobných článků  vydat vaše oslavné ódy na Sovětský svaz před rokem 89?

DS 15.3.2008 8:14

že se nestzdíte pane Štětina

Fandili jsme vaší snaze v odporu proti komunistům,ale od volby prezidenta je mi jasné co jste zač.Tímto článkem jste jen potvrdil,že váš odpor ke komunistům je jen účelový a když je potřeba stanou se klidně vašimi spojenci.Bylo mi až nevolno z projevu Mejstříka a z vašeho spojenectví s bandou KSČSSD v čele s Paroubkem a Filipem.Svým článkem můžete přesvědčit jen nějakéhé hlupáka,ale lidé,kteří se o politiku zajímají a sledovali volbu prezidenta si o vás a vašich lžích udělají obrázek sami.Svým trapným vystupováním pomáháte komunistům nejvíc vy.Je mi to líto takoví lidé jako vy se slušně nazývají účeloví populisté

Magor 15.3.2008 8:14

problém

Problém je v tom,že naši tito antikomunisté jako je Štětina jsou z komunistických rodin.České elity tvoří převážně bývalí komunisté nebo synáčkové z komunistických rodin.S tím se nedá nic dělat.Bývalý ředitel televize Chmelíček byl syn jednoho z nejvyšších důstojníků STB a s estébáky také podnikal(viz obchodní rejsřík).Bylo komické vidět jak disitent Ruml po jeho odvolání bivakuje v televizi v rámci boje za svobodu slova.Před televizí demonstruje komediant Svěrák(l0 let člen KSČ) a mnozí další.Česká hovada vstupovala po válce do KSČ masově a tak se nelze divit jaké zde po 40 letech nastalo zmatení pojmů.Švejnar líbá zadek komunistům aby dostal jejich hlasy a vidí to celý národ.O jeho 4 bodech nikdy nic neví pane Štětina.Symbolika mluví jasně.Švejnar napomáhá legitimizaci KSČ a aby to nějak zakryl někde po straně žvaní cosi o tom jací by komunisté měli být.Ale oni tací nejsou v okamžiku kdy jim Švejnar leze do zadku.Bohužel antikomunistů je u nás málo a ti co se za ně vydávají jako např.Mejstřík jsou mdlého rozumu.

Petr 15.3.2008 8:43

Re: problém

Nevím, jestli je Štětina z komunistické rodiny. Vím ale, že sám byl členem KSČ. Jeho "rodná" strana mu někdy zřejmě "ublížila" a Štětina se chová jako správný komunista. Vyřizuje si účty se svými spolustraníky, byť i bývalými. Možná, že ho mrzí, že už je pryč doba, kdy se komunisté popravovali i mezi sebou.

-ferry- 15.3.2008 7:59

Vy jste pane Štětino šikula ...

Za komunistů jste si žil jako to domácí zvíře v žitě.Po jejich pádu jste otočil a znovu si žijete podobně.Jako by se nechumelilo ...  Tuhle jsem zrovna četl,že za šéfování té komise proti komunistům berete k platu navíc 20 tisíc. To je víc,než dva mé důchody ! A navíc prý za ty peníze nic neděláte,takže Vám chce kdosi z komise odejít. Holt kdo umí umí ! Kdo neumí čumí ...

jirka.s. 15.3.2008 10:28

Re: Vy jste pane Štětino šikula ...

Tvá schopnost číst, ferry je obdivuhodná! Nebuď ale takový lakomec a poděl se s námi o tu svou "četbu"!;-)

slávek 15.3.2008 16:42

Re: Vy jste pane Štětino šikula ...

:-/Pane Štětino.  Mnoho zdaru ve vaší práci. Děláte nám celkem dobrou propagaci, to je vidět na obsahu diskuze.Lid už není stádo a nedá se oblbnout, kdejakým brežněvovským hochštaplerem a i kdyby se Vám podařilo prosadit  zákaz komunistů myšlenka na spravedlivou společnost ta nezahyne.Nakonec dvoupokoják za 1 a půl melounu  na celoživotní hypotéku a  do důchodu v 65 to  a k tomu Vaše kydy to je ta  nejlepší voda na  mlýnská kola komunistů. Děkujeme Vám  jsem komouš bez průkazky, ale srdcem a tak můžu jen poděkovat.

Osel 15.3.2008 7:46

To je zvláštní

Hlasy komančů pro Švejnara mu nevadili. Ať se de pan senátor vycpat.(Y)

jojo 15.3.2008 7:14

Soudruh Štětina - poturčenec horší Turka

co k jeho osobě víc dodávat

taky Honza 15.3.2008 6:58

Příští volba

Voliči Štětináčova volebního okrsku se holt musí při příšti volbě dostavit v hojném počtu a zvolit raději jiné senátorské a zbytečné prase.

honzak 15.3.2008 6:55

senátore, dneska

vyhazuji knížky s tématikou Matylda. Děsně jsi mě naszral! Spláchni se do hýzlu!

Alena 15.3.2008 6:54

Vstali noví bojovníci

Před téměř 20lety proběhla "sametová" revoluce tak jak proběhla. Disidenti restituovali, komunisti privatizovali a někteří rovněž restituovali  a místo soudruhů se z nich stali páni majitelé. Kočárník, Dlouhý, Dyba,Ježek a ani už si je všechny nepamatuji co se podepsali na novodobých dějinách, aby pak odešli do zahraničních bank a společností. V té době jste měl křičet a nebo ještě lépe před rokem 89. Teď  s tím jděte do háje. Doufám,že už se nenajdou blázni, kteří by vám umožnili válení v senátu

Jan 15.3.2008 6:13

Tak jim to, Stetino, na pristi clenske schuzi reknete

a neotravujte s tim na NP. Anebo uz jste stacil z KSC(M) vystoupit? Neni to skoda, takovy kvalitni soudruh a kovany komunista, jakym jste byl Vy v 80. letech.

jan 15.3.2008 6:00

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Soudruhu Štětino, vám snad hrabe, nicméně, že jsou komunisti svině, o tom, ani potom.........(Y)

jerry,the Vampire mouse 15.3.2008 8:53

Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

neurážejte hotakhle sprostě.Sám byl komunistou!;-D

zalozak 15.3.2008 3:16

UFFFFFFFF a je to venku... no to to trvalo... (a ze to bolelo pane Senatore)

Dekuji, dekuji, dekuji...  muselo opravdu bolet priznani toho co si jiz vrabci cvrdlikali leta na strese.

Pred nami nestoji ant-komunista (jak se mnozi mylne domnivali) ale myslenkovy "osumasedesatnik".. reformni komunista. Kdyz se komunisti reformuji (v duchu snu bratri z r 68) tak jiz budou ok :-)

Jen tomu musime napomoci ... proto tolik let usilovne anti-komunisticke prace v senatu.. a leta odrikani se - vzdyt on to nemohl nikomu sdelit!!   Az ted... Uff... uleva je zde a informace je venku.

Budte klidny autore - my uz to o Vas vime davno:-)

Petr 15.3.2008 3:02

Štětináč patří do ústavu pro chorobomyslné

Štětináč ztratil soudnost

Vodička- sapér 15.3.2008 14:00

Re: Štětináč patří do ústavu pro chorobomyslné

Já  bych   tohle  řešení  nedoporučoval,  tato  zdravotnická  zařízení,  jsou  zřizována  a  mají  sloužit  především  slušným,  nemocným  lidem. J.  Štětina, jak  jej   známe,by   mezi  těmito  pacienty  zřetelně  vyjímal.  S  jeho  "chorobou",  by  tam  byl  bílou  vránou. 

lucina(pes) 15.3.2008 2:05

lepší drzé čelo než poplužní dvůr

volby se blížej, ale lidi zase až tak blbí nejsou, aby si nepamatovali, co jste hlásal před měsícem a kam jste s Mejstříkem lezli. Schovejte ten svůj hnědý nos, než se na to aspoň pozapomene, kdo na vás má mít žaludek?

trese 15.3.2008 6:49

Re: lepší drzé čelo než poplužní dvůr

toto říkejte ve straně zelených dutohlavců a nám dejte konečně se svým chameleonstvím pokoj,máme svoje uši a oči,totéž platí i o pánech Švejnar a Mejstřík

Mišák 15.3.2008 1:41

Nestačím se divit.

Tak on se Švejnar pokoušel zlikvidovat komunisty svýma postulátama? To jako - vy mně musíte dát hlasy protože nesmíte volit Klause a já vás pak za to zruším? Pane Štětina, vy jste fakt vykutálená parta! Kdyby bývali byli Švejnara pomohli zvolit, ani Štetina s Mejstříkem by neštěkli. Antikomunistický odboj Švejnarem je fakt síla!

Zdenek43 15.3.2008 1:22

po druhém odstavci jsem přestal číst

neuvěřitelné...škoda slov, no jo, Švejnar už je v Americe

Pavell 15.3.2008 1:21

ŠTĚTINO, RADĚJI ZALEZTE A MLČTE !!!

Štětino, když se Vás lidé v době před prezidentskou volbou ptali, zda Vám,který sám sebe vydáváte za antikomunistu, nevadí, že s komunisty táhnete za jeden provaz při volbě Švejnara, tak jste MLČEL. Mlčte raději i teď. Komunisté se totiž ukázali ve srovnání s Vámi jako názorově konzistentní a zásadovější. Jste ostudný zjev české politiky.

derik 15.3.2008 1:13

Takze najednou se "Komunisté se nikdy sami nereformují"?

A kdoze to v nich videl perspektivni silu budoucnosti? Pro jakeho kandidata jste tolik horoval? Pro naivniho a spatne informovaneho? A nebo se to ucelove zamlcovalo a ted se snazite prepisovat historii?

questor 15.3.2008 9:33

Re: Takze najednou se "Komunisté se nikdy sami nereformují"?

spočítal jste kolik členů KSČ se samo "reformovalo" do čssd? Ti Vám nevadí. že jste ohnivě podporoval jejich kandidáta na prezitenta?!