30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Stachanov 26.1.2008 11:32

fifty-fifty

řekl bych, že tvrzení pana Pacnera jsou stejně průkazná, jako tvrzení představiteků Ne základnám, že Američané podplácí čelní politiky ve věci radaru

Ivan Nový 26.1.2008 11:40

Stachanove,

no a kdo tedy financuje ty billboardy?

Karotka 26.1.2008 17:40

Re: Stachanove,

No pokud autor článku nelže, tak byly zdarma poskytnuté tou reklamní agenturou. Z toho můžete usuzovat, že danou agenturu vlastní někdo, kdo se rozhodl podporovat hlasy, které by neměly prachy na to, aby se prezentovali sami. O samotné kvalitě těch názorů to neříká ani zbla.

pavel 99 26.1.2008 17:52

Re: Re: Stachanove,

Podobné dary se dějí tak, že utajený donátor si objedná službu za kterou zaplatí víc a firma pak "zdarma" poskytne co si přál donátor.

Marat 26.1.2008 11:19

Žádný radar pro obranu Europy.

I já jsem proti US radaru v Čechách.Jsem proti všemu Americkému,čím by chtěli bránít Europu.Zvláště ČR.Nebýt USA Army v Německu i jiných Europských státech,tak už by byla celá Europa Sovětská.Vždyť si ta shnílá Europa a shnílí češi jiného jak bolševické otroctví nazaslouží.Proč jím bránit v tom, po čem tak touží.

Czarnian 26.1.2008 10:54

.

Užitečný idiot se ozval.

Peršing 26.1.2008 13:38

Re: .

Klidně si moh mlčet a nikdo by nepoznal co si o sobě myslíš ;-D

Neužitečný idiot 26.1.2008 10:49

Konečně důkaz

Tak to mě fakt uklidnilo, že mezi přispěvateli hnutí Ne základnám není uvedena KGB, GRU, Čeka, ani ruské velvyslanectví, nebo Gazprom.  Takže je křišťálověji než křišťál jasně dokázáno, že se Pacner mýlí, nebo sprostě lže.

SuP 26.1.2008 10:22

Pozoruhodné.

Opravdu je velmi pozoruhodná myšlenka, že se někdo živí tím, že něco dělá zadarmo. To teda čumim.

Ivan Nový 26.1.2008 10:21

Neobědváte se šéfy tajných služeb,

protože oni o to nestojí, obědváte jen s jejich agenty :-)))) A víte o tom? Nebo jste jen užitečný idiot bojující za "lepší" svět? Klasická socialistická otázka, hlupák a nebo lump?

Pavlík 26.1.2008 9:15

Big Board Praha, to lze také najít na internetu

Big Board Praha je dceřinná společnost Big Board Group, jejíž centrální pobočky jsou v Rusku v Moskvě, na Ukrajině v Kyjevě, v Bělorusku v Minsku. Odkudpak vane vítr?

alamo 26.1.2008 9:57

z vašej hzuby :)

fakt, bodla by silnejšia ústna voda :-P

alamo 26.1.2008 9:57

z vašej huby :)

fakt, bodla by silnejšia ústna voda :-P

Papouch 26.1.2008 10:29

Re: Big Board Praha, to lze také najít na internetu

hlavne by si na ne a jejich klienty 10 let dozadu mel dukladne posvitit financni urad

Britské Panenské ostrovy, Lucembursko, Nizozemi - to zavani danovou optimalizaci a pranim penez

Vaněk 26.1.2008 9:05

Správně

Miluji takovéto podbrdské stratégy, co vědí lépe než nějaké rozvědky, instituty strategických studií, politologové, religionisté, politici aj. že se náboženští a komunističtí, či ruští expansionisté zastaví před jejich taktikou "nastav i druhou tvář, přátelsky jednej " .

Doufám, že stejně jednají i doma a zámek na dveřích zrušili jako zbytečný a nyní horují za zrušení základen policistů - cizáků z jiných čtvrtí - na území jejich obce.

Dyk USA fakt jsou rozlezlé po celém světě a m.j. okupují sprostě Německo, Itálii, Jižní Koreu, Japonsko, Havaj, Irák,....... a všude tam úpí pracující, vykořisťovaní pod knutou vrahů z Vólstrýtu v bídě hladu a nedostatku. Zatímco tam, kde tyto imperialistické zrůdy vypráskali, jako např. ve Vietnamu je přímo ráj na zemi, demokracie, lidská práva, svobodný život v blahobytu.

severočech 26.1.2008 9:15

Re: Správně

asi  se bude muset zrušit úsloví "poradit se s Vaňkem" , nebo ho brát v tom významu, který má

XY 26.1.2008 8:16

Nevěřím argumentům pro radar

Argumenty "Ne základnám" mně jako nezávislému občanovi ČR připadají logičtější,než strašení zastánců tohoto zařízení ( viz prokázané lži o Iráku).Různé odkazy na historické souvislosti mi také připadají irelevantní,zejména ze současného  nezpochybnitelného přiklánění se Německa,jako našeho největšího obch. partnera, k Rusku. Mám již delší dobu pocit,že vzhledem k surovinám s tím můžeme nesouhlasit, ale to je tak asi všechno...bohužel asi nezbyde,než do budoucna oprášit ruštinu a doufat, že sem budou Rusové  jezdit utrácet  svoje "petroruble" . Na rozdíl od Američanů je to reálné...a není to nic proti ničemu

J.G. Pašek 26.1.2008 7:15

Náhodou, není Givlický ten blb organizátor, co běhá s tou hlásnou troubou . . .

na anti-radar demonstracích co má na té stříbrné hlásné troubě namalovanou rudou hvězdu,  srp a kladivo?

Historik 26.1.2008 8:30

Blbové by mohla být různá vulgární individua, která zde vulgaritou podpírají svoje výlevy

Americké bílé hvězdy a červené pruhy nejsou v zahraničí symbolem něčeho ušlechtilého. Americká armáda se nikdy po 2. sv. válce nevrátila na své území. Americká armáda je přece k obraně státního území USA, ne? V miliónových počtech je USA armáda rozlezlá po celé Zemi. Už 62 let od 2. sv. války udržují Američani neklid a ohniska napětí ve světě, nemluvě o vraždění v nespočtu válek a konfliktů. Naposledy je to agrese do Iráku, proti které jsou masové demonstrace v USA, pardon, hledání zbraní hromadného ničení. Zapomněl jsem oficiální pohádku amerického prezidenta, které se už Američani smějou, mimo těch, kterým někoho zabili v Iráku v této Bushově válce.

tomfuk 26.1.2008 8:42

Re: Blbové by mohla být různá vulgární individua, která zde vulgaritou podpírají svoje výlevy

A je tak dobře ,kdyby tak nebylo, komunismus by se rozlezl po celém světě.

XY 26.1.2008 8:49

Re: Blbové by mohla být různá vulgární individua, která zde vulgaritou podpírají svoje výlevy

... mám podobný názor, ale musím zároveň říct, že z něho nemám žádnou radost,...raději  bych znovu obdivně vzhlížel k americkým symbolům, jako kdysi...ale nemůžu si vzhledem k americké zahraniční politice posledních deseti let pomoct...

VladaPing 26.1.2008 9:29

Re: Americká armáda se nikdy po 2. sv. válce nevrátila na své území.

A to bylo, historiku, dobře nebo špatně ?

Kdybysi, historiku, něco o té historii věděl, pak bys nepochybně musel zaznamenat jakýsi "nepatrný" rozdíl mezi stavem po I.WW (kdy se USA z Evropy stáhly) a stavem po II.WW, kdy se (z mého hlediska správně) z té Evropy nestáhly. Nebyla ČSR čistě náhodou jediná, SSSR osvobozená země, ve které (do roku 1968) sovětská vojska nebyla ?

J.G. Pašek 26.1.2008 14:13

Včera utržený od rudého řetězu . . .

dnes experti na všechno a obvláště na USA . . . .  upři tvůj zrak na východ. Tam jsou tvoji Slovani přátelé a záščita  . . .

mjd 26.1.2008 6:17

Základny.

Nejsem členem žádné placené či neplacené skupiny či organizace ani žádné strany (prosazuji pouze kvalitní užívání si malých a velkých stran), ale říkám NE ZÁKLADNÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

J.G. Pašek 26.1.2008 6:34

Re: Základny.

Udělej něco užitečného a zároveň na věky slavným  . . . . Napiš si na hruď NE ZÁKLADNÁM . . . před USA ambasádou polej se benzínem a škrtni sirkou . . .

Historik 26.1.2008 6:41

Re: Re: Základny.

Udělej něco užitečného a zároveň na věky slavným . . . . Napiš si na hruď JSEM PRO ZÁKLADNY . . . před RF ambasádou polej se benzínem a škrtni sirkou . . .

J.G. Pašek 26.1.2008 6:46

Historiku, já jsem proti základně v ČR, ale z jiného důvodu . . .

Když ČR vstupovala do NATO, vláda ČR podepsala, že bude dávat mizivé minimum 2,2% HND na ČR armádu.

Zanedlouho ČR bědovala, že "to je moc" a musí to snížit na 2%, i když dosud dávala kolem 1,7% a nikdy nedala více než 1,9% . . . . . . Na konci r.2006 prezident Klaus oznámil NATO, že ČR je "maličká chudičká zemička" a musí snížit výdaje na 1,3%  . . . psssst . . .v ČR 1,3% se zaokrouhluje na 1% . . . .  když to 1,3% skutečně dáte, takto bude na vejplaty, ubytování, stravu a nájem 7 Gripenů, které ČR potřebuje jako díru do hlavy.

Proč se ČR cpala do NATO? když nedokáže platit co podepsala? Mudrlanti, velké oči, huby, kudy chodíte bušit se do hrudi, hrát divadlo, na to jste experti a machři jak málokdo, ale když máte platit muziku, tak se vykrucujete a hrajete si vypočítavě na chudé příbuzné. Co odkrojíte ČR armádě to prošustrujete a projíte . . . . a vy se drze ptáte  PROČ USA NECHCE RADAR POD SPRÁVOU NATO A EU? . . . . hmmm, dobrý !  

Komunisti veřejně přiznávali r.1988, že ČSSR dává 8% HND na ČSSR armádu a to byl žold 75 Kčs. Ve skutečnosti to bylo přes 10% nepočítaje v to dary zbraní a vojenské pomoci kdejakému anti-NATO, anti-USA blbovi . . . . tož tak.

Já USA radar v ČR nechci. Moje důvody nejsou co bučí v ČR anti-radar ignoranti . . . já jsem naštvanej na mojí vládu ve Wasghingtonu, že je tak naivní, nezná naše pappenheimské a s ČR se o něčem takovým vůbec baví.

mjd 26.1.2008 7:27

Re: Historiku, já jsem proti základně v ČR, ale z jiného důvodu . . .

Pane Pašku, "a co tím chtěl básník říci?" Za koho lobujete (při své politické inteligenci jsem to nepoznal), co vlastně chcete? Pokuste se prosím bez emocí (a po erotickém odbavení se) napsat skutečné jádro své myšlenky a co navrhujete. Přeji úspěšnou sobotu.

J.G. Pašek 26.1.2008 7:33

To bylo adresováno hysterickému Historikovi . . .

Tobě jsem dal radu o benzínu a sirce . . .

Larsen 26.1.2008 6:35

Re: Základny.

Ano, ty jsi ten užitečný idiot.