30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mistr Jan Hus 27.1.2008 20:55

Re: A kdo p. Glivický...

Vondra, Schwarzcenberg a jiná pakáž. R^

jazve 27.1.2008 21:29

Re: A kdo p. Glivický...

to přece platíme všichni

R 27.1.2008 11:18

užiteční idioti

Instalací radaru dáváme najevo svou vůli se bránit, a to proti komukoliv, proti komu bude potřeba.  Z tohoto pohledu jsou odpůrci radaru jednoznačně užiteční idioti a je úplně jedno, jestli jsou kompletně placení kýmkoliv nebo jestli všechno dělají zdarma ve svém volném čase.

Mard 27.1.2008 10:53

Pane Petře Glivický, veřejně říkám že jste lhář!

Neexistuje oběd zadarmo, stejně jako nejsou zadarmo vaše webové stránky! Lžete, stejně v této věci, jako v ostatní argumentaci vašeho hnutí. Tomu že vás platí přes nastrčené osoby ruská tajná služba jsem nakloněn věřit. Nevěřím že by vám dobrovolně lidé dávali milodary na vaši činnost, když je problém vybrat prostředky na děti postižené rakovinou!

pahejl 27.1.2008 13:15

Marde otevrene rikam ze jsi debil

pokud nerozumis tomu ze nekdo je schopny udelat webove stranky zdarma pro dobrou vec, pripadne dat par stokorun za registraci domeny. skoda ze americane nejsou schopni ani zaplatit si proradarovou kampan. potom totiz oblbovaci klvanuv tym plati navzdory svemu nesouhlasu danovi poplatnici z vlastni kapsy. ergo ty jako proradarovy hnup tahas z me kapsy penize, jsi tedy prachsprosty zlodej!

Abonent 27.1.2008 13:37

Kdo je proti posílení obranyschopnosti republiky ?

Vážený pahejle, velmi Vám děkuji za Váš příspěvek do diskuze. 

Je to naprosto dokonalá ukázku úrovně lidí, kteří aktivně vystupují proti posílení obranyschopnosti naší vlasti. 

Takže shrnutí : nejaktivnější antiradarčíky podporuje firma s ruským kapitálem, nejsprostší křiklouni mají místo mozku ubohý pahýl.

Proti vybudování Radarové stanice Brdy zkrátka jsou : 1) blbí   2) navedení.

Ještě jednou Vám děkuji.

Mistr Jan Hus 27.1.2008 10:08

Pan Pacner je "typický" Čech. Za komunistů sloužil komunistům až do roztrhání těla, přišli

noví pánové a tak slouží jim. Po válce byla taková prasátka věšena. :-)

Mard 27.1.2008 10:55

Re: Pan Pacner je "typický" Čech. Za komunistů sloužil komunistům až do roztrhání těla, přišli

Zato ty jsi "typický" Amorek. Máš holé pozadí, plnou hubu řečí o lásce, ale po každém rád vystřelíš své usliněné, jedovaté šípy!

jirka.s. 27.1.2008 12:01

Re: Pan Pacner je "typický" Čech. Za komunistů sloužil komunistům až do roztrhání těla, přišli

Tož tu o panu Pacnerovi už známe! A teď nám porozprávěj pro koho sis za komoušů trhal tělo ty, husáku!

Mistr Jan Hus 27.1.2008 20:46

Re: Re: Pan Pacner je "typický" Čech. Za komunistů sloužil komunistům až do roztrhání těla, přišli

Já jsem si tělo pro nikoho netrhal. Měl jsem vždy svůj názor, což se v Havlostánu nenosí. Měl jsem ho dříve, mám ho i nyní. ;-D Husáka jsem nemusel. V té době jsem ještě ovšem nevěděl, že existují i jiní kandidáti. Dneska musím říci zlatý Husák. :-)R^

Jahus 27.1.2008 12:24

Re: Pan Pacner je "typický" Čech. Za komunistů sloužil komunistům až do roztrhání těla, přišli

Najvyšší čas rovnat hranici a schraňovat smolu.:-D

J. G. Pašek 27.1.2008 18:19

Re: Re: Pan Pacner je "typický" Čech. Za komunistů sloužil komunistům až do roztrhání těla, přišli

Kdyby byli z práce vyhozeni ti TYPIČTÍ ČEŠI, kteří sloužili komunistům až do roztrhání, tak by přes noc přibylo 70% nezaměstnaných a K. Gott by vyletěl na dlažbu první a česká divadla, univerzity a fabriky by zavřely dveře.

EVa 27.1.2008 7:19

Jistě, všechno je zadarmo, včetně bilboardů.

Ani nemusím polemizovat, tenhle pán je za tyhle řeči placený ze stejných zdrojů, jako celá ta iniciativa Ne základnám. Ostatně porovnejte si obrázky "Strýčka Sama" s se stejnými obrázky z Dikobrazu a Krokodýla z let doufejme dávno minulých a nemusíte se nechat ujišťovat odkud vítr vane a kdo to platí.;-P

Anonym 26.1.2008 23:50

Trochu bych se bál

jen tak bez dalšího věřit někomu, kdo se, jako pan Pacner, svěřuje veřejně se svými vztahy s bývalými, resp. stálými zpravodajci.

Že by si tím dodával věrohodnosti?

kirast 26.1.2008 22:48

Jestliže někdo po téměř čtyřiceti letech otroctví nadále a ještě navíc zadarmo

aktivně vystupuje ve prospěch bývalého otrokáře, je moje mínění o něm nepublikovatelné.

JC 26.1.2008 22:48

No vida, tak ev. příští vrchní velitel ozbrojených složek ČR

vyhlašuje, že radar umístěný 60 km od hl. města ČR bude ochraňovat zemi před teroristickými útoky. Což si nedovolili tvrdit ani sami američtí vojenští specialisté!!  Neměl pan kandidát na mysli spíš zemi, kterou považuje za svou skutečnou vlast, tj. USA?

Jen aby ten slavný radar teroristické útoky spíš nepřivolával.  Panu vrchnímu veliteli by to nakonec mohlo být jedno, stejně tady žít nebude!!!  Ev. útok by odskákal jen český plebs. A lidí je na planetě Zemi snad dost, že??

Mard 27.1.2008 10:57

Re: No vida, tak ev. příští vrchní velitel ozbrojených složek ČR

Tebe bohužel nemůže uchránit nic :-( Měl by sis pořídit pistoli, aby ses mohl bránit, kdyby tě napadla myšlenka.

pahejl 27.1.2008 13:21

Re: No vida, tak ev. příští vrchní velitel ozbrojených složek ČR

zidakum a emigrantum je to jedno, oni svoji kuzi nasazovat nabudou, instalaci radaru pouze budou cerpat vyhody. proto tu taky ten radar tak vehementne podporuji. ale co si myslet o debilech, kteri nabyli dojmu, ze tu instalaci radaru vznikne raj na zemi a jiz nikdy nezavladne totalita, protoze nas strycek sam za ten ohly hrbet vzdy rad ochrani, to tedy skutecne nevim Rv

Ivan 26.1.2008 22:07

To bude pokřiku fandů modrých strak.

Slouhovské dušičky, které se už těší na to, jak budou USA nadlidem pucovat boty, přece touží po radaru a okupaci. Tak se musí ozvat. A propagandisté na psu jsou za to placeni. O tom kým jsou placeni opravdu žádné pochyby nejsou.

Abonent 26.1.2008 22:23

Pro Ivana : Kdo mě platí a kolik

Kdo mě platí, mě propagandistu zásadního posílení obranyschopnosti naší republiky ? Za propagaci urychleného postavení Protiraketové stanice Brdy ?

Kdo mě platí za připomínání té nepěkné pravdy, že bez USA by český národ neexistoval ?

Inu, kdo : doktor Fu-Manču přece : http://www.njedge.net/~knapp/FuFrames.htm

A kolik ? Ivane, dušičko mužická, nevolníku nemytá, platí mne tak, že byste pukl závistí, kdybych Vám řekl částku. Váš Car Putin Vám tolik nedá ani za 100 let oddané služby.

Takže to raději ani ani vědět nechtějte. ;-D

Ivan 27.1.2008 21:59

Re: Pro Ivana : Kdo mě platí a kolik

Jen naprostý hlupák považuje radar za nějaké posílení obranyschopnosti ČR.  Posílí se tím jedině špionáž USA a obranyschopnost ČR prudce poklesne, protože ČR bude nucena dělat jen to, co  nějaký zdrogovaný seržant z USA poručí.

xxx Kubeš 26.1.2008 20:53

Souhlasím

s Karlem Pacnerem. Osobně si myslím, že k tomu, že Rusové platí odpůrce radaru, není třeba žádný důkaz. Vyplývá to z permanetní imperiální politiky Ruska již od dávných věků. Ti , co odpor vůči radaru projevují jen z vlastního uvažování (pokud jsou toho schopni), to jsou většinou voliči KSČSSD, takže také není čemu se divit.

Ivan 26.1.2008 21:49

Re: Souhlasím

Imperiální politiku pozoruji především u USA. Pokud vím, nemá Rusko na 800 zahraničních vojenských základen po celém světě a nevede agresivní války.  Nekrade nikomu ropu nebo jiné nerostné suroviny pod ochranou amerických bodáků. Těch 70% občanů proti základně má být voliči ČSSD nebo KSČM?  (Ta KSČSSD jen fantasmagorie propagandistů a fandů modrých strak).  No pokud budou volit ČSSD nebo KSČM, tak zaplať pánbůh za to, zrádci českého národa z ODS se pak po volbách odeberou do USA, kde jim možná některý ze zbrojařských koncernů dá  penzičku na dožití.

Jarda 27.1.2008 1:05

Re: Re: Souhlasím

Rusko krade vsechnu ropu kterou prodava. Ta ropa se nachazi v zapadni Sibiri na uzemi ktere patri Evenkum-Tunguzum. Rusko toto uzemi dobilo a podrobilo az v 18 stoleti, do te doby Rusko koncilo na Urale. Vse vychodne od Uralu je ruska kolonialni rise.

zet 27.1.2008 11:03

Re: Re: Re: Souhlasím

Kozák Jermak dobyl Sibír v 16. storočí, Británia, Francúzsko a Španielsko Severnú Ameriku od Pawneeov, Delawarov, Irokézov, Apačov atď. ešte trochu neskôr, Británia Severnú Ameriku od Španielov a Francúzov ešte trochu neskôr... to bude bordelu, keď sa to bude musieť vracať!:-D:-D:-D

A 27.1.2008 14:21

Re: Re: Re: Souhlasím

Jardo, Jardo!  Z dějepisu 5. gramatika 4. Od zítřka dávej ve škole pozor.

Mard 27.1.2008 11:00

Re: Re: Souhlasím

Ne, Rusko pouze umisťuje mírové raktery a provádí přátelskou bombardovací výpomoc v Čečensku :-) Ostatně určitě nás ani agresivně neokupovali, to byla bratrská družba na základě pozvání komunistů.

betap 26.1.2008 23:29

Re: Souhlasím

R^R^R^

wbgarden 26.1.2008 19:59

Nejde o radar přece....

Jde o to, že jak tady budou Amíci tak všelijací soudruzi budou mít definitivní utrum. Kdybychom kdysi přijali Marshallův plán a nenaslouchali užitečným idiotům ,tak jsme si mohli ušetřit 40 let front na banány a hajzlpapír....

pahejl 26.1.2008 20:06

Re: Nejde o radar přece....

to je naivita skutecne hodna petileteho ditete ;-D jedte se podivat do latinske ameriky jaky tam obyvatelum soudruzi z usa udelali ruznymi prevraty a podporou zlocincu a tyranu raj na zemi R^