2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jirka 8.5.2006 23:09

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobrý večer,

Pokud jste trochu zdatný tak jistě vidíte  podle připojení že si nevymýšlím a jsem připojen momentálně z Vídně, třeba si to opište a někoho se zeptejte, pokud to nejste schopen určit. Jsou to takový ty čísilka za nickem s IP na začátku. A teď jste mě opravdu urazil s těmi dávkami , to není vůbec hezké. Nikdy jsem je nepobíral a jistě ani nebudu

Taraszátars 8.5.2006 23:12

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobrý večer,

Stejská se ti? Ale ty rakouské dávky jsou mnohem lepší než ty české.

Jirka 8.5.2006 23:21

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobrý večer,

Vy si pořád myslíte , že si dělám legraci, ale to se pletete já nemám žádnou projekci já už takhle nějakou dobu funguju, zdá se Vám to nepochopitelné? Učte se, pracujte, nemějte pár let volný den...a pak třeba se budete mít dobře. Třeba se Vám to podaří, ale obávám se že jste na to příliš líný a ukecaný 

Taraszátaras 8.5.2006 23:36

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobrý večer,

Slabé místečko? Neúspěšný emigrant? Ale nic si z toho nedělej, uplatnit se venku je opravdu těžké.

Jirka 8.5.2006 23:52

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobrý večer,

ne chlapče, proč neúspěšný, Mě se daří dobře Nemůžu si stěžovat. To jenom Ty dávky. Asi bych se hodně styděl kdybych pro ně musel jít. To byla jen taková hloupá představa. A v Rakousku by mi je určitě nedali protože tady jsem na dovolený. Už jsem to potřeboval. Když je ten rok Mozzarta tak je dobré být u toho.  Kdybyste si dal tu práci tak mě ještě před půl rokem najdete IP vstupem ze zámoří. A schválně si počkejte na volby, to budu s IP v čechách, a asi tak měsíc po volbách se zase přihlásím ze zámoří( taky podle IP můžete zkontrolovat. Já ale většinou jsi čtu v lidovkách, takže asi tam. stejný nick a Vás poznám vždycky, tak se příhlásím. Kdyžtak si to pište ( ty IP) já se Vám budu připomínat abyste si opravdu užil a věděl, že taky někdo na netu si příliš nevymýšlí při prezentaci svých názorů. 

Harpyje 8.5.2006 23:08

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobrý večer,

To snad není možný! Lidi nestydíte se?

Jirka 8.5.2006 23:13

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobrý večer,

Proč bych se měl stydět  Řekněte mi to prosím ?

F.Vízek 10.5.2006 18:37

Re: Dobrý večer,

Stando, nebylo docela odvážné žalovat v roce 1974 stát za jeho chování vůči mně a mé rodině? Nebylo docela statečné být označen za antisocialsitu, antisovětistu?  Nebylo statečné veřejně a nahlas v 60.letech žádat zrušení ústavního článku o vedoucí roli KSČ ve společnosti?  Nebylo statečné písemně žádat, aby Klement Gottwald nebyl na nové 100korunové bankovce? Atd. atd.? To všechno dělal onen Vízek, proto musel ve svých 29 letech zmizet nejen ze strany, ale stát se i občanem 2.kategorie...

Kolik NEstraníku se u nás takto chovalo za totality?  Pokud je mi známo, tak 99,9% lidí hlasovalo ANO pro kandidáty Národní fronty.   

oakman 8.5.2006 20:28

Vox populi, vox dei!

S tímhle pravidlem na nás Vízek nechoděj, jestli jsou advokát všech těch tajtrdlíků u nás, co mají své nahnědlé skvrny na rudých trenkách určitě biologického původu, tak vědí, že jsou pro smích. Kdo byl jednou svině, bude vždycky svině, to platí v přírodě jako mezi lidmi. Metody se mění, idea zůstává! Pro jejich chování není omluvy není politování, jen hnus a odpor. Ta nejhorší zpráva dne je o tom, že umřete s vědomím, že vaše potomstvo si bude moci samo přečíst, proč jste byl jeden z populárních truchloklaunů své doby....

IS 8.5.2006 21:19

Re: oakmane - žádné křesťanské odpouštění?

Andy 8.5.2006 19:43

nu, čekala jsem,

že pan Vízek mi odpoví, neboť vím, že na komentáře reaguje. Asi je někde na chalupě. Že by v sobě neměl dost odvahy, postavit se čelem k otázce, když dokázal vzdorovat komunistům, to se mi nechce věřit :)

H.K. 8.5.2006 18:38

Soudruzi dejte si pauzu

Čtyřicet roků vládla komunistická strana . Podařilo se jí za tuto historicky krátkou dobu zbavit lidi starosti o svůj majetek, ti šťastnější se dostali do lázní Jáchymov, někteří do hrobu. Soudruzi se činili velice a já si myslím, že by si mohli 40 let odpočinout. Jejich obětavost je dojemná a odhodlání řídit život každého občana od kolébky do hrobu nesmírné. To vše za maličkost naše peníze.

  Děkuji, dejte si pauzu.

jirka 8.5.2006 18:55

Re: Soudruzi dejte si pauzu

A to si představte , že to chtějí zopakovat a Paroubek si potom v Jáchymově si otevře znárodněnou restauraci RaJ 4 cenové skupiny , kde bude napsáno nad výčepem Imperialistům nenaléváme. A zmiz brouku americký. A bude otevřeno jen pro dozorce.

H.K. 8.5.2006 20:34

Re: Re: Soudruzi dejte si pauzu

Nakročeno mají docela solidně, personál na přiměřené úrovni, není moc chytrý, ale dostatečně rázný. Myslím, že pokud dostanou příležitost, tak nas doženou do RaJe třeba bičem

Venkovan 8.5.2006 14:57

František přestal komunikovat

asi sa zatůlal na smetiště dějin a nemože trefit zpátky!!

Ladislav N. :-))) 8.5.2006 15:19

Re: František přestal komunikovat

Vízek si vždycky počká, až naběhnou nové články, a pak tučně rudě napíše své hodnocení ke starým komentářům a navíc přidá propagandu v domnění, že se ke komentářům už nikdo nevrací a on bude mít poslední slovo... ;-P

kocour 8.5.2006 13:03

Andy,

copak jsi ještě nepochopila, že v těchto volbách jde o definitivní rehabilitaci komunistů, že po nich už mají být úplně normální stranou? Proto také ta nervozita na všech stranách, proto ta aktivita těch prapodivných existencí tady. Tyhle volby jsou nejdůležitější od roku 1990, řada lidí, která si dosud netroufala říct nahlas, že jim ten socík vlastně až tak nevadil, se tam chce vrátit.

Andy 8.5.2006 13:22

kocoure

chci slyšet ( číst) jasnou odpověď pana Vízka. Všechno to rádobypolitologické, filosofické a pseudohistorické okecávání toliko pro hovado dobré jest.

Takže- ano, nahlas.

Ladislav N. 8.5.2006 13:30

Re: Definitivní rehabilitace komunistů... a Vízek

Ale Vízek už se ze svého komunismu zpovídá na Psu snad celá léta! Milionářské dávky, progresívní zdanění úspěšných, "daň z hlavy" pro OSVČ a všechny další komunistické "programové zásady" už tady Vízek předvedl mnohokrát (ještě jako člen ČSSD)... Své rodné KOMUNISTICKÉ straně slouží ;-O vzorně...

Andy 8.5.2006 13:57

Re: Re: Definitivní rehabilitace komunistů... a Vízek

no, to jsou všechno socialistické materiální požadavky, blbé, ale nepotvrzující, že autor je ochoten odpustit komunistům i zjevnou manipulativní, nebezpečnou propagandu, zkreslující historii a osočující ty, které režim zavraždil nebo jim zničil život. Že je komunista stalinského typu.

Doufám, že je natolik statečný, aby se jasně vyjádřil.  Na lavírování zvědavá nejsem.

Pocestny 8.5.2006 12:01

Nejsou jen v KSCM

Byvaly SCSP plny StBaku a KGBaku kteri zaroven pusobi aktivne v politice poschovavani v regionech  ma malem dest tisic clenu a pod rouskou humanitarnich akci a nazvem Spolecnost pratel narodu vychodu, od 1.ledna 2006 Cesko-ruska spolecnost jeji clenove vesele podnikaji, hlavne v Rusku. Jsou to lide sprazeni s nejvetsimi tunelari a zlodeji. Jsou to proste oni. Stale ti stejni. Vydavaji Zpravodaj, ktery cpi bolsevismem marxismem a tridnim bojem a reminiscencemi na nejhorsi roky teroru a totality. Je to sice skanzen, ale  timto blbnou mladym lidem hlavu pod plastikem uslechtile cinnosti, na kterou mladi slysi. Na svou cinnost dostavaji statni dotace. Fuj, hanba! Nikdy se nezmeni. 

Pocestny 8.5.2006 12:02

Re: Nejsou jen v KSCM

Predsedou byl zvolen Vladimir Remek a jeho asistent je StBak. At jdou kam patri, do Ruska lepe do haje.Navzdy.

IS 8.5.2006 17:32

Re: Re: Však ODS kopíruje ruskou rovnou daň, sláva!

Pocestny 8.5.2006 18:59

Re: Re: Re: Však ODS kopíruje ruskou rovnou daň, sláva!

Fsak ano! Bolsevismus jim zalezl pod kuzi.

zrusksc 8.5.2006 11:36

Na soudruha Vízka nemá cenu reagovat!

Ten má ten bolševizmus zažraný hluboko pod kůží,ostatně jako všichni osumašedesátníci!Rv

Taraszátaras 8.5.2006 13:02

Re: Na soudruha Vízka nemá cenu reagovat!

Těžký omyl neználka: osmašedesátníci jsou demokrati každým coulem, protože si na vlastní kůži zažili, kam vede zaslepená ideologie a s ní spojená nenávist. Paradox ovšem je, že bolševické manýry zde dnes a denně předvádějí kovaní pravičáci, jako jsi nepochybně i ty.

H.K. 8.5.2006 13:20

Re: Re: Na soudruha Vízka nemá cenu reagovat!

Osmašedesátníci cítili šanci dostat se k moci. Jinak se od ostatních komunistů ničím neliší. Ono jim to nevyšlo a teď ze sebe dělají mučedníky.

Jirka 8.5.2006 13:35

Re: Re: Na soudruha Vízka nemá cenu reagovat!

Já s Vámi nesouhlasím a to velice silně. Kdo jednou byl bolševik, tak ím prostě zůstane. Stejné chování, stejné názory, stejný světový názor. Jenom ta pachuť , že není u "lizu". To je jako z narkomanem , žádný narkoman nemůže být vyléčen, ale je to vždy abstinující narkoman.  Stejně jako komunista, stačí mu jen náznak (droga) a hned je zase zpátky z abstinujícího komunisty bolševik jako když vyšije

Taraszátaras 8.5.2006 14:00

Re: Re: Re: Na soudruha Vízka nemá cenu reagovat!

Kdo jednou byl těhotný, pořád je těhotný? Úplně přehlížíte vývoj, kterým prošli lidé (jako např. Zeman), kteří se v relativně mladém věku setkali s reformující se KSČ v šedesátém osmém (a tu celonárodní podporu, kterou tehdy KSČ měla, nedostala dosud žádná pravicová strana), pak se s nespornou osobní statečností postavili na odpor normalizátorům (kde byla v té chvíli drtivá většina dnešních pravičáků?) a nakonec většinou skončili u sociální demokracie, protože se jim upřímně hnusila devastační a kriminální politika ODS. Připadá mi, že jste buďto příliš mladý, nebo jste neměl kontakt s českou realitou (emigrace?).

Jirka 8.5.2006 14:08

Re: Re: Re: Re: Na soudruha Vízka nemá cenu reagovat!

ale já si myslím že  Zeman je bolševik. Ano jsem už 13 v zahraničí, ale nejsem odtržen. Mám tady pořád rodinou firmu. A jistě někdo je skutečně sociální demokrat z přesvědčení stejně jako je člen ods z přesvědčení. to není problém, Ale u spoustě lidí to prostě kouká z očí ( komunismus , jsou tak vychovaní. A uvědomte si že spoust ósmašedesátníků , měla opravdu "krvavé ruce" z let 50 a to se prostě nedá zapomenout, to jsou vzorce chování jak vyšité. A s tou "nespornou statečností" bych příliš neoperoval, nikdo je nemučil a nezabíjel, a byli stejně pracovně odvaření tak jaká pak statečnost. To byte musel považovat Uhla skoro za světce