2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Taraszátaras 8.5.2006 21:34

Re: Re: Re: Re: Dobrý večer,

Ale jo, máš fašounskou mentalitu a způsob myšlení. Teď si vzpomínám, tvůj děda vyhazoval lidi z práce jenom proto, že byli sociálními demokraty, nebo chtěli založit odbory. A takoví se potom náramně divili, jak s nimi zatočili ti druzí, stejně hnusně, jako se chovali oni sami. Holt - extrémní pravice i levice jsou stejný hnůj.

Jirka 8.5.2006 21:44

Re: Re: Re: Re: Re: Dobrý večer,

On je nevyhazoval proto, že byli organizovaní on 2 socialisty vyhodil proto, že po ostatních chtěli příspěvky a proto byli velice neoblíbení, prostě výpalné..... A 3 odboráře vyhodil proto protže chtěli aby jim platil jako by chodili do práce a přitom by se chtěli věnovat pouze odborové činnosti. Proto dostali padáka. Tedy ne proto že byli organizovaní , ale proto, že zaváděli mafiánské praktiky a proto že se chtěli flákat na úkor ostatních. A ano máte naprostou pravdu extrémní levice a pravice jsou hnůj. Já ale nepatřím do extrémní pravice. Na to mám přeci jenom nějakou inteligenci ale s Vámi je to horší. Vy jste prostě bolševik jak Brno. neuznáváte nic co by se jenom trochu dotklo Vaší pokroucené mysli a přemýšlíte o tom jak udělat aby se všichni měli " dobře" . Bohužel Vy a Vaši kolegové vymysleli Gulagy, Jáchymovi, třídní boj. ..... a zničili jste 2 - 3  generace slušných lidí v čechách . pokud Vám to je málo ? tak to nemáte příliš srovnáno v hlavě, pokud tam máte co rovnat

Taraszátaras 8.5.2006 21:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobrý večer,

Ale patříš k extrémní a fašizující pravici českého typu, patříš. Z toho, co jsi napsal, je možné dovodit, že tvé schopnosti nejsou velké, znalosti historie malé a navíc deformované rodinným traumatem. Polib mi už šos. 

Jirka 8.5.2006 22:09

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobrý večer,

Já ale nežiju v žiju v čechách bolševiku, tudíž ani k české fašizující pravici nepatřím. Takže teď se konečně někam dostáváme. Chováte se jako malý kluk a to si taky dupete pod stolem jak  mi píšete Pokud usuzejete podle toho že mám rád svobodu a svobodný svět a nemám rád bolševiky a pseudohumanisty že nemám valné schopnosti. tak to se mílíte. Mám takové schopnosti, které mě živí velice dobře. Dokonce si mohu udělat dovolenou kdy chci, přečíst si knihu kdy chci , kouknout se do muzea kdekoliv na světě , když chci. koupit si obraz když chci. A platit školné svým dětem , když chci . A dokonce si považte že mám stejné kamarády jako jsem já. A teď to nejhorší, své děti vychovávám tak aby poznali takové tlučhuby jako jste Vy, takže ani Vaši potomci nebudou mít příliš klidu na dělání revoluce. A prosím netykat nepásli jsme spolu husy. Své přátele si vybírám já

Taraszátaras 8.5.2006 22:13

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobrý večer,

Duchovním omezencům tykám.

Jirka 8.5.2006 22:17

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobrý večer,

Tak to asi nemáte moc přátel, pokud tykáte lidem kteří jsou na tom hůře než Vy;-D

Vladimír 8.5.2006 22:09

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobrý večer,

Který trauma formovalo tebe ? (a to se neptám po tvých velkých schopnostech a v čem jsou tvoje znalosti historie velké kromě toho, že trpíš utkvělou představou žes pochopil moderní čsl. dějiny)

Jirka 8.5.2006 22:15

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobrý večer,

on žádné znalosti nemá. Pokud se někdo naučí telefoní seznamještě neznamá, že je kandidát na Nobelovu cenu. Většinou to bývá naopak. U komunistů je jeden taky takový brožůrkový inteligent, Ransdorf, nebo jak se to píše. A to je nejspíš příbuzný

Vladimír 8.5.2006 22:22

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobrý večer,

Připadá mi že přečetl učebnici dějepisu pro osmý ročník základních devítiletých škol, vydanou Albatrosem v roce 1986, nebo tak nějak :-D

A taky že ho hned po dočtení uložili do stáze a rozmrazili dnes ráno...

Jirka 8.5.2006 22:26

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobrý večer,

Ne on je naprosto , báječný příklad utopického bolševika. Když mu dojdou argumenty , nebo se dotknete jeho učení, okamžitě začne tykat a být vulgární a označovat všechny za fašisty nebo fašizující pravičáky, je to prostě hezké, vidím jak vztekle klepá nožkou do země a vzteká se ...  

Vladimír 8.5.2006 22:35

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobrý večer,

Je prima ho vytočit. Já si vždycky přečtu nějakej jeho slint a snažím se s ním diskutovat. Pak si ale uvědomím, že to nemá cenu, a tak se snažím ho co nejvíc rozčílit. Už mi kromě toho, že jsem fašoun, stačil napsat že celá moje generace jsme hajzlové, protože jsme si dovolili nepochopit rok 68, kterej on má tak přečtenej a taky pohrdnul mym vzdělánim. Kdyby ho tak ze mně trefil šlak. Ale von netrefí.

Trarszátaras 8.5.2006 22:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobrý večer,

To víš, že ne, mě trumbelíni nevytočí. Ale že se snažíš diskutovat, to si nefandi. Na diskuzi nemáš ani schopnosti, ani vědomosti. Můžeš jenom nadávat.

Vladimír 8.5.2006 22:44

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobrý večer,

Jednu věc těm komančům závidím, to ministerstvo pravdy. On si tenhle strejda klidně v dnešní  době bude tvrdit, že 1+1 je tolik, kolik strana právě potřebuje. A protože bude mít poslední slovo, tak to bude vypadat, že to je pravda. Úžasná taktika, kterou opsal od Paroubka, Jandáka a Ratha.

Je jedno jakou hovadinu, je jedno jakou lež, ale když to řeknu jako poslední a co nejhlasitěj a budu při tom sprostej a řeknu že ostatní jsou sprostí zločinci, tak to bude pravda.

Taraszátars 8.5.2006 23:07

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobrý večer,

Vůbec nerozumím tomu, cos tady nablinkal. Nemáš na to, chlapče.

Taraszátaras 8.5.2006 21:15

Re: Dobrý večer,

Kolik je ti let, amébo, že neznáš naprosto základní historická data, fakta, a opovažuješ se plivat své pravičácké sprostoty na lidi, jimž mravně nesaháš ani po kotník? Blbé hovado!

Vladimír 8.5.2006 21:45

Re: Re: Dobrý večer,

No aspoň vidíš, že osumašedesátej je dnešním mladým lidem, a já dodávám pochopitelně, úplně ukradenej včetně hodnot jedněch i druhejch komunistů.

Co je třeba pro mě, jako pro ročník 1971 důležitý, je to, že v roce 68 ublížili komunisti a rusáci mejm rodičům. Jestli to byli komunisti takový nebo makový, reformovaný v roce 60, nebo 62, nebo 66, je mi fakt úplně jedno.

Jirka 8.5.2006 21:47

Re: Re: Re: Dobrý večer,

R^

Taraszátaras 8.5.2006 21:52

Re: Re: Re: Dobrý večer,

Ano, další třicátník, jehož morálka byla formována normalizací (lhaní a splývání s proudem ostatních přikrádačů a kýválků), a plně se rozvinula v zlodějském a kriminálním kapitalismu. Jste odporná generace, jedinou vaší výhodou je to, že to nechápete.

Vladimír 8.5.2006 21:55

Re: Re: Re: Re: Dobrý večer,

Naštěstí jste nás Černobylem nezabili. Nebo jste to byli vy před sebekritikou ?

Doufám, že budete dlouho živ, abyste si toho našeho kapitalismu užil.

Taraszátaras 8.5.2006 21:58

Re: Re: Re: Re: Re: Dobrý večer,

Ale ve vašich hloupých hlavách se ta radiační mutace projevila.

Vladimír 8.5.2006 22:05

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobrý večer,

Tys tenkrát vypil moc mlíka, protože ti tvý soudruzi řekli, že je naprosto nezávadný, a vod tý doby to s tebou není vůbec dobrý. Občas vidíš a slyšíš věci co nejsou, a trpíš utkvělejma představama.

Taraszátaras 8.5.2006 22:17

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobrý večer,

Jaké známky jsi měl na výučním listu?

Jirka 8.5.2006 21:55

Re: Re: Re: Re: Dobrý večer,

co se čertíte Vy bolševiku. Komunista zůstane komunistou , to je totiž takové stigma , že se ho celý život nezbavíte. I  kdybyste se zjevil tak to nejde. Myslete hoch myslete

Taraszátaras 8.5.2006 21:59

Re: Re: Re: Re: Re: Dobrý večer,

Myšlení je proces, který se u tebe prakticky neprojevuje.

Jirka 8.5.2006 22:12

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobrý večer,

Já jsem nadšen nad Vašimi dedukcemi, pokud máte alespoň něco tak se zamyslete co píšete za krásné věci. Radši si běžte dát ještě jedno pivo, pak se běžte projít a utřiďte myšlenky. Třeba Vás napadne něco opravdu lepšího  

Taraszátaras 8.5.2006 22:15

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobrý večer,

Zajímavé je na tobě jenom to, že ti nedochází, jak trapně jsi jednoduchej.

Jirka 8.5.2006 22:21

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobrý večer,

Já jsem teprve teď začal bavit, Vy ne?

Trarszátaras 8.5.2006 22:34

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobrý večer,

Ale mě je to celkem jedno, já se bavím tím, jak jsou pravičáci překvapeni, když se jim odpoví stejně sprostě, jako jsou oni zvyklí spílat všem slušným diskutujícím. Ale která země má tu smůlu, že tě musí hostit?

Jirka 8.5.2006 22:44

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobrý večer,

No, já jsem Vás ještě neurazil , tak se trochu kroťte ve výrazech, ale co není může být. Stačí slušně poprosit.  A co se týká mé polohy, protože jsem šikovný a vzdělaný tak mám velice dobrou práci s velkou odpovědností za hodně peněz tak si můžu jezdit a žít kde se mi zrovna líbí. Teď jsem zrovna už třetí měsíc ve Vídni a užívám si jaro, Pak se asi přesunu nazpátek do čech , abych se podíval jak dostane Paroubek na zadek a pak asi pojedu zpět do New Yorku Abych se podíval jak Ti vykořisťovaní pracují k mé spokojenosti. Takže pohoda. A co Vy  ?

Taraszátars 8.5.2006 23:06

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobrý večer,

Připravuju revoluci (spolu s antiglobalisty a francouzskou a německou levicí), která darmožrouty, parazity a všelijaké buržousty pojedná jáchymovskou odvykací kůrou. Ale vážně, ve které zemi čerpáš sociální dávky?