30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mistr Jan Hus 5.8.2009 6:28

Bartoň, to je panečku politruk, modrý!

Ten nám to zas vysvětlil. ;-D

Pozorovatel123 5.8.2009 4:51

Manipulace a lidská naivita.

Hlavně platí to, že ten kdo kritizuje by měl být alespoň o něco málo čistší než kritizovaný. To u našich medii určitě neplatí - spíše naopak. Politici se alespoň jednou za pár let zeptají zda s nimi lidé souhlasí nebo ne. To u novinářů neplatí oni mají přece pravdu vždy - v politice se takto chovají diktátoři. A pokud se nějaký diktátor objeví - máme k tomu náběh - Tak ti dnešní nezávislí investigativci budou první, kteří na něj budou psát oslavné básničky. Jsou příliš aktivní na to aby se chovali jinak. Tito lidé budou vždy aktivní v tom co se zrovna nosí.

 Dnes se nosí nezávislé novinářství a tak jsou nezávislí, až se to zase změní, což  se děje u nás každých 20 let tak budou říkat "ale já nic soudruzi, já byl pomýlený" (pořípadě "vždyť jste mě za to platili a podívejte se jsk se to podařilo").

bouše 4.8.2009 23:17

ústavně

by se mělo zakázat kritizování lidi z ods,vžyt oni chtějí pouze naše dobro a prosperitu ;-D

Libor 4.8.2009 22:22

Na

tu jachtu je pozval Fantomas, aby s nima dohodl, kolik budou platit dań za život. Proto jsou okolo toho takové tajnosti. Zakázal jim o tom mluvit.!

anymobrátr 5.8.2009 0:04

Re: Na

jachtu si pronajal Topol, debile

Enigma 4.8.2009 20:48

jak se dělá skandál

viděli jste to video? To byla hrůza. Dělají z toho seriál. Zásadní fakt a pak už nechejme běžet fabulace a fantasii. Do doků navádí lodivod, podobně jako na velkých parkovištích. Skládá to podle vlajek, typu a velikosti plavidel. Ten v tom asi jede rovněž. To nemůže každý český pitomec vědět a tak cancá ironicky o "náhodě". Stojí-li lodě vedle sebe, lidé turisté se u ní  setkají. Stejně jako u katedrály .Z videa, které je dalším důkazem tohoto "spiknutí století" je vidět, že jsou do toho dokonce vtaženy i nevinné děti a manželky těch spiklenců. Jeden spiklenec (Urban) nese dokonce nějaké krabice s podezřelým obsahem, druzí se konspirativně motají jen tak a vzájemně se zdraví. Hrají perfektně turisty. To jsou samozřejmě signály. To nás muselo jistě rozrušit. Co by se stalo v české kotlině, kdyby se provalilo, že Roman sondoval při obědě u Topolánka, jak by reagoval na rozšíření Temelína, když už nepodpořil ty povolenky gratis? Byla by to špína, nebo logika? Může si to generální ředitel dovolit? Musí poslanec Topolánek přejít na druhou stranu ulice, případně se schovat za koš s banány, když spatří nebezpečného lobbyistu? Je jasné, že Topolánek chyboval tím že se chtěl dostat do lodi suchou nohou. Proč tu loď jednoduše nepodplaval a nevystoupil po záchraném žebříku? Nebo pohodlně v košíku s Frutti del Mare? Pan Randák a jeho odstřelovači by mu jistě rádi poradili, jak se to dělá.

anymobrátr 5.8.2009 0:07

Re: jak se dělá skandál

R^;-)

Větší vlastenec 4.8.2009 20:48

Naprosto, ale naprosto nemístné otázky !

Přátelé a soudruzi, čtu si diskuzi a jsem zděšen ! Takových modráků se vyrojilo ! Tolik protisocialistických živlů ! To se pak jeden nediví, že pořád ODS vede nad naší Stranou. Takže raději svůj noční příspěvek zopakuji, abych posílil mír :  Přátelé a soudruzi, tohle jsou naprosto nemístné otázky !

Široká veřejnost se přece má ptát, jaké pikle se kuly v té luxusní vile (POZOR ! Vila je vždy luxusní, to dá rozum každému proletáři, majiteli panelákového bytu nebo skromného rodinného domku !).  8-o   Široké veřejnosti přece má být jasné, že ti nahoře kradou (vždyť my bychom taky kradli, kdybychom byli nahoře, no ne, Pepíku, Mařeno, Viléme, Hynku, Jarmilo ?!?).  :-/   Široká veřejnost má přece bažit po dalších drtivě usvědčujících fotkách Topolánka a spol., a ne klást nějaké divné otázky.  ;-€

A otázka "Komu to slouží" je divná, přátelé a soudruzi. Když už ne široká veřejnost, tak prostí členové obou našich bratrských Stran se na to ptát prostě nebudou, a basta !

To by tak hrálo, aby obyčejní členové Strany kladli nějaké divné otázky, bez vědomí a souhlasu vedení Strany ! To by byla anarchie !!! (Takže, přátelé a soudruzi tajemníci všech stupňů, jestli vám bude členstvo klást nějaké divné otázky, tak odpovězte jako vždy : "Je to v zájmu míru a socialismu, a už kuš !")

>-  Straně věřte, soudruzi ! (Kl.Gottwald)  Volte ČSSD a KSČM !  >-

Topolánkovo komoušek-dědoušek 4.8.2009 20:59

Topolánek je alespoň upřímný - ukázal nám aj péro -

Volte ODS - stranu zcela veřejných ču.....

Větší vlastenec 4.8.2009 21:33

Na penis našeho př.Předsedy nikdo nemá !

No tak podívejte se, pane Dědoušku.

Zaprvé Vám pan Toplánek ukázal tak jedině vztyčený ukazovák. Penis "ukázal" Talmanové, při převlékání do plavek, hluboko v soukromém parku.

Zadruhé, kdyby národu ukázal svůj penis náš přítel Předseda, tak vyhrajeme volby naprosto drtivě. ;-D  Protože všechny muže by trefil šlak závistí, a všechny ženy by volily našeho Ideálního muže a manžela.

Jen se podívejte, co asi skrývají spodky př.Předsedy : http://www.ahaonline.cz/cz/z-domova/26811/nahy-jirka-paroubek!-mrknete:-vsechny-fotky,-ktere-ho-tak-rozcilily

>-  Socialismus splní proletariátu i ta nejtajnější přání !  Volte ČSSD a KSČM !  >-

Daniel 4.8.2009 21:30

Re: Naprosto, ale naprosto nemístné otázky !

Prosím,šetře slovy a uklidněte vášně!Není Vám rozumět.??

Větší vlastenec 4.8.2009 22:46

Re: Naprosto, ale naprosto nemístné otázky !

Je mi líto, pane Danieli, ale já píši pro své krajany.

Navíc nejsem překladatel. Tudíž bych sice dokázal přeložit obsah svého příspěvku do nějaké cizí řeči, jež by Vám byla bližší než moje zapeklitá mateřština, ale nuance textu by zmizely.

Opakuji, je mi líto.

Wovon man nicht sprechen kann, darüber muss man schweigen

Bezevlas 4.8.2009 23:20

Re: Naprosto, ale naprosto nemístné otázky !

Ubohej pokus o parodii

Větší vlastenec 4.8.2009 23:50

Re: Naprosto, ale naprosto nemístné otázky !

Máš naprostou pravdu, příteli a soudruhu Bezvlasi.

Diskutér "Topolánkovo komoušek-dědoušek" je opravdu ubohý a trapný.

Kdyby nebyl, kdyby byl rozumným a čestným člověkem, tak by zasloužilého komunistu ocenil. Soudruh dědeček pana Topolánka přece nemůže za zradu svého vnuka.

Mimochodem, příteli a soudruhu Bezvlasi, měl bys držet zvolený styl. Takže buď "Ubohej pokus vo parodii" nebo "Ubohý pokus o parodii".  :-)  Nemáš zač, rádo se stalo.

>-  Do budování socialismu se mohou zapojit i osoby špatného třídního původu ! (A.Novotný)  Volte ČSSD a KSČM !  >-

Xaver 4.8.2009 18:56

Myslící člověk to pochopí

Kdyby se všichni ti, co odsuzují Topolánka a spol. dovolující se v Toskánsku, alespoň trochu zamysleli, pochopili by, že když by si dotyční pánové chtěli cokoliv domluvit, stačí, když se sejdou kdekoliv v republice, třeba doma na kafi a každý bude vědět houby. Ale u nás se hned musí vymýšlet nějaká konspirace. Co musí stát peněz cesty novinářů za fízlováním, pochopitelně na Berounku, nebo Sázavu by se nepachtili, to by se jim nezdálo moc nóbl, když je to zdarma

boro 4.8.2009 18:44

Pan Randák asi mohl

některé věci související s fotografiemi odkrýt ve funkci šéfa tajné služby(po hříchu nejen ty). Ale odkrylo se více méně kulový....bohužel asi nebyl žádná jednička? Pokud jde o fotky (věc důležitá, ne však podstatná), tam je poviností každého novináře a občana podat informaci o chování politiků, zdá-li se mu neetické.

Hanuman 4.8.2009 18:19

Jaké ale řešení ?

Panu Topolánkovi, ostatním politikům i lobistům bych pro příště poradil, aby jeli raději na Berounku pod stan. Tam za nimi zaručeně novináři nepojedou, mají raději Toskánsko a jiné stejně dobré destinace, cestu jim stejně bude hradit zaměstnavatel. Na Berounce budou v bezpečí a mohou klidně debatovat , po případě i lobovat.

Jirka13 4.8.2009 16:50

Jo a ještě!

Jestli mislíte, že vila za 10 milionů nebude luxusní, patrně jezdíte na Sázavu. A ten pan Topolánek by měl sedět na p*deli doma, protože je krise a propouštějí lidi, co brzy nebudou mít co žrát. A když na dovolenou, tak do Českého ráje, nebo na kole do Stromovky. Tomu se říká být s těmi lidmni, co je chci vést solidární, víme? Nebojtese, nejsem agent Lihového domu. Zatím jsem vždy tuhle stranu volil, protože jsem mysle, že je to to nejmenší zlo. Ale není. Je to totiž jedno.

Jirka13 4.8.2009 16:53

Re: Jo a ještě!

Ježíšikriste - myslíte! Facku bych si dal!

Hanuman 4.8.2009 18:24

Re: Jo a ještě!

Pane Jiří, každý jezdí tam,na co má. Někdo na Sázavu, jiný k moři. Vzhledem k tomu, že údajně do Chorvatska jede letos až 800 tisíc Čechů, nebude to s tou krizí tak zlé. Každý peníze utráci  za to co má nejraději. Sám jsem sice důchodce, ale raději si mnohé odepřu, chodím i na brigády, abych alespoň týden strávil u moře. Jiný třeba kouří, nebo chodí na pivko, ale jen kvůli solidaritě nebudu sedět doma.

Jirka13 4.8.2009 23:07

Re: Jo a ještě!

Jenže ono nejde o to, na co kdo má. Projev uvědomění si vážnosti situace od člověka který chce vést stát, je spíše povinností. Z té jsou vyjmuti pouze burani.

Jirka13 4.8.2009 16:47

No, to jste jim to dal!

Všichni musí odstoupit, ale z Vašeho článku není jasné kdo. Trochu jste nepochopil, že nejde o to kdo stojí u džípu. Jste alespoň placen?

vlcak 4.8.2009 15:50

Přesně

Měl jsem vždy MfD za seriozní noviny,dokonce jsem abonent,ale nyní končím.Ono to vyjde nastejno jestli si koupím MfD nebo !Blesk a ještě ušetřím.

Bezevlas 4.8.2009 15:09

fízlování?

Mě je celkem úplně jedno,kdo to nafotil,podstata je ten fakt,že se to odehrálo.Tady se zase překrucuje,když poukáže ODS na nějakou darebačinu z dílny ČSSD,tak to je zaslužný čin,v opačném případě to je fízlování..a to ještě bez důkazů,copak to ve skutečnosti by nějak pomohlo ČSSD,když tam byl i Urban?Obě strany dostali za uši,akorát u ČSSD to je asi v pořádku,u ODS se to nesmí!!!

pepašachista 4.8.2009 17:20

Re: fízlování?

A co se odehrálo???

bach 4.8.2009 18:24

Re: fízlování?

Také na ty fotky pořád koukám,čtu články různých expertů,ale stále nemohu pochopit,co tak mimořádného se tam stalo.Přece celý rok,dnes a denně ,se stále někdo s někým setkává,a nikoho to nijak moc nezajímá.Ono by skutečně bylo zajímavé zjistit,kdo si to u toho Randáka objednal.Vloni naše BIS,upozorňovala vládu,že má o nás zvýšený zájem ruská tajná služba.

Bezevlas 4.8.2009 20:29

Re: fízlování?

Asi vám nic neříká slovo lobbista,navíc si zjistěte pozadí vily,kde byl p.Topolánek.Ale nijak mě to nepřekvapuje,tenhle pochroumanej pohled na politiku,podnikání je tady(pouze u nás a na východě)celkem normální jev,díkybohu v normálním záp.světě nenormální.Platí i pro vašeho kolegu vedle

Enigma 4.8.2009 20:56

Re: fízlování?

Opět fízlovská ubohá „aféra“, ze msty, kdy nikdo nic neví ale všichni to hodnotí. Stejná finta jako v kauze Morava, Čunek a Savoy! Běží obrázky a k tomu nějaké novinářské pako připíše Randákův komentář. To je rutinní vymývání mozků. Jakou špínu nám ten špína Randák vlastně odhalil? NIC přátelé!  Víme o čem a s kým Topolánek jednal? O čem jednal Urban? A chceme to opravdu vědět? Vždyť pravda bývá někdy tak nudná.  Jsou snad ti lidé na fotkách zločinci? Střílel někdo? A ten Urban nedávno zlobil Ratha a Paroubka. Není to náhodou tak , že paroubkovi šlape na kuří oko a proto ten výprask. Vždyť i ten Wolf byl kdysi oblíbený socan. Co má Hudler s Romanem a Urbanem? Co má Krainová s Topolánkem? Co má Řebíček s Krainovou a Hudlerem? To jsou otázky, které nesmírně zajímají voličskou veřejnost. Jedině Randák je jasný. Mrázek kdysi sbíral materiály na paroubka. Kdysi po zavraždění Mrázka elitním policejním střelcem se našel odkaz, že některé materiály má Pitr. Randák, jako šéf rozvědky se za Pitrem vydal do Rakouska a s Pitrem se vrátil. Neexistuje žádný celní zápis o tomto zásahu, žádný zápis o použití  služebního vozu, žádný úřední pokyn k zásahu. A ani být nemůže. Šéf rozvědky ani NESMÍ  zasahovat na cizím území. Randák to tedy provedl na vlastní pěst, pro přítele z STB kruhů, paroubka. A všimněte si ještě „maličkosti“, jak stejný je okruh Randákových nepřátel s paroubkem. A jak se nám Randák urputně snaží nasugerovat, co máme za těmi fotka mi vidět. A i ten slovník je stejný!

Daniel 4.8.2009 21:47

Re: fízlování?

Enigmo,nemusíš říkat vůbec nic!Že pracuješ pro špínu,je evidentní!

Bezevlas 4.8.2009 22:05

Re: fízlování?

nikdy bych netušil,že může někdo takhle uvažovat,tak nevím,jestli tohle je fanatismus nebo hloupost,ale nejspíš obyčejný ovlivnění médii prostodušších lidí