21.5.2024 | Svátek má Monika


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jar Jar Binks 4.8.2009 11:19

Re: Přece to zvěřejnil deník AHA

...a i politikové jsou lidé

malstoka 4.8.2009 7:36

dnes pane Bartoň

R^

Pozorovatel123 4.8.2009 7:36

Ani se nedivím

Hlavně platí to, že ten kdo kritizuje by měl být alespoň o něco málo čistší než kritizovaný. To u našich medii určitě neplatí - spíše naopak. Politici se alespoň jednou za pár let zeptají zda s nimi lidé souhlasí. To u novinářů neplatí oni mají přece pravdu vždy - v politice se takto ale chovají diktátoři. A pokud se nějaký diktátor objeví - máme k tomu náběh - Tak ti dnešní nezávislí investigativci budou první, kteří na něj budou psát oslavné básničky. Jsou příliš aktivní na to aby se chovali jinak. Tito lidé budou vždy aktivní v tom co se zrovna nosí.

Kačka 4.8.2009 7:43

Re: Ani se nedivím

Tito lidé budou vždy aktivní v tom co se zrovna nosí - R^ Hrůza, kolik lidí není schopno prokouknout manipulativní blably médií 8-o

j 4.8.2009 7:47

Re: Ani se nedivím

vy máte o sobě asi hodně vysoký myšlení.

Kačka 4.8.2009 8:01

Re: Ani se nedivím

Proč si to myslíte? Nechtěl byste radši  místo nálepkování přispět do diskuse?

severočech 4.8.2009 7:34

autor správně rozmazává

výkal, aby se, proboha, zabránilo diskusi o tom, kdo ho udělal

;-O

GRUNTORÁD 4.8.2009 7:17

FRANK A KAČKA BLÁTOTLAČKA

TA OTÁZKA BYLA JIŽ ODPOVĚZENA, ANO JSTEV:-D

Kačka 4.8.2009 7:36

Re: FRANK A KAČKA BLÁTOTLAČKA

Co jste nám chtěl tímto výkřikem sdělit?

Jirka 4.8.2009 7:03

Jen tak

Dobrý den, zdá se mi že je ten článek úplně mimo. Politici jsou přece v zastupitelné demokracii zvoleni určitým procentem voličů aby je zastupovali. Tak jako autoopravář se musí zodpovídat když opravu provede špatně, tak i tito pánové by si měli spolu s autorem článku uvědomit, že nám mají sloužit a my máme právo je kontrolovat. Když pojedu do luxusní vily já jak ořadový občan, nikdo ani nezavadí. Ale osoba veřejně činná MUSÍ být taky veřejně kontrolovaná. A pokud koná jak má, klidně zvěřejní vše, tedy pokud se nemá za co stydět. 

j 4.8.2009 7:19

Re: Jen tak

musí sloužit:-/ odkud jste vylezl co to je za výrazy

malstoka 4.8.2009 7:42

Re: Jen tak

Zveřejnění na př. platby za pronájem vily je v pořádku, ale zveřejnění fotografií ze soukromí je svinstvo. Vy také finančnímu úřadu nevysvětlujete, proč na vašem WC máte bílý, růžový, nebo modrý papír, ale zda máte řádně vedené doklady o vašich nákladech a příjmech.

Ivan Nový 4.8.2009 6:51

No,

emisní povolenky tak jako tak ČEZ neplatí, platíme je my v ceně elektřiny. Takže doufám, že opravdu ČEZ ty emisní povolenky dostane zdarma. Stejně ty povolenky jsou nebezpečný nesmysl, a musíme udělat vše, aby se jejich škodlivost eliminovala.

Kačka 4.8.2009 7:10

Re: No,

Srovnejte si, prosím, myšlenky - váš příspěvek do diskuse je jaksi chaotický.

Ivan Nový 4.8.2009 7:34

Kačko,

nikoliv, já jsem proto, aby politici jednali s ČEZ a aby ČEZ za povolenky nic neplatil.

Ludva 4.8.2009 7:33

Re: No,

Emisní povolenky mají hodnotu typu středověkých odpustků. Kupčíci zatracení.:-D

Frank 4.8.2009 6:48

Taky položím otázku.

1. Podle čeho se pozná, že je Bartoň debil?

me first 4.8.2009 5:37

Datpys

Předpokládám, že autor zná odpovědi, páč otázky jsou teatrální a řečnické, prachy jsou z ruska, výměnou za Zubovovou na volitelném místě socanů, KGB Putin a STB Randák se znají z dob budování světlých zítřků, samotný Zubov je taky ruský tajný, páč jediný obraz, který prodal visí u Ratha v ofisu a je na něm samotný Rath jak koupe dítě, jinak by musel natírat zábradlí. No a komu to celé má prospět? To je nabíledni, komančům a socanům.

J.S. 4.8.2009 6:26

Re: Datpys

No Vy jste chytrej pane vachmajstr. Teď zkusím být tak chytrej jako Vy. Proč stoupají preference ODS a to po aféře raketově. " Že by ODS nechala fotografie sama zhotovit? No páč negativní reklama i když do vlastních řad je také reklama. " No teď jsem chytřejší než Vy pane vachmajster.

Kačka 4.8.2009 6:56

Re: Datpys

Preference na základě čeho? Vy po zkušenostech z minula berete vážně předvolební  tzv. průzkumy veřejného mínění na vzorku 600 až 1000 lidí? Podrobnosti toho nejnovějšího  z Olomouce nebylo možné dohledat ani na stránkách slovutné Olomoucké univerzity, natož abychom se dozvěděli, jaký model použili a kolika lidí se zeptali. Virtuální mediální blably jsou už otravné a je neuvěřitelné, kolik lidí je  po zkušenostech s dřívějšími "průzkumy" ochotno skočit na stejný špek.:-/

Huvarath 4.8.2009 6:57

Re: Datpys

Pane vachmajster Daptys, voni sou hlava (padlá z vejšky na kámen)! Tomu jejich blábolu ani sami nevěřej. On by si někdo, na sebe, vyráběl kompromitující materiál? To by musel bejt tak blbej, jako jsou voni, pane vachmajster! Vždyť ten humbuk až příliš zavání komunistickou propagandou, aby pracujícímu lidu ukázala na jeho  NEPŘÍTELE, který si, na jeho úkor užívá dovolenou! Agresivita bolševiků stoupá a estébák Randák, levicoví novináři, spolu se všemi levičáky, nastupují do frontálního útoku na demokracii! ;-O(Y)

J.S. 4.8.2009 9:25

Re: Datpys

Nevím zdaVaše myšlenka nebo dedukce byla namíře proti mě? Když předem se omlouvám. Ale myšlenkové pochody našeho národa mi nejsou opravdu cizí. Víte že otloukánek a to prosím berte v uvozovkách je národem, vždy litován a vyzdvihován. Tak že, kdo pošpiněn je a do kouta tlačen, vždy nakonec jako vítěz výjde.

Větší vlastenec 4.8.2009 3:57

Naprosto, ale naprosto nemístné otázky !

Přátelé a soudruzi, tohle jsou naprosto nemístné otázky !

Široká veřejnost se přece má ptát, jaké pikle se kuly v té luxusní vile (POZOR ! Vila je vždy luxusní, to dá rozum každému proletáři, majiteli panelákového bytu nebo skromného rodinného domku !).  8-o   Široké veřejnosti přece má být jasné, že ti nahoře kradou (vždyť my bychom taky kradli, kdybychom byli nahoře, no ne, Pepíku, Mařeno, Viléme, Hynku, Jarmilo ?!?).  :-/   Široká veřejnost má přece bažit po dalších drtivě usvědčujících fotkách Topolánka a spol., a ne klást nějaké divné otázky.  ;-€

A otázka "Komu to slouží" je divná, přátelé a soudruzi. Když už ne široká veřejnost, tak prostí členové obou našich bratrských Stran se na to ptát prostě nebudou, a basta !

To by tak hrálo, aby obyčejní členové Strany kladli nějaké divné otázky, bez vědomí a souhlasu vedení Strany ! To by byla anarchie !!! (Takže, přátelé a soudruzi tajemníci všech stupňů, jestli vám bude členstvo klást nějaké divné otázky, tak odpovězte jako vždy : "Je to v zájmu míru a socialismu, a už kuš !")

>-  Straně věřte, soudruzi ! (Kl.Gottwald)  Volte ČSSD a KSČM !  >-

Modrá volička 4.8.2009 4:36

A´ť žije Smlouva ODS s blbčany na věčné časy...

A rovná dań jako záruka naší ekonomické prosperity.

+++ 4.8.2009 5:32

Re: A´ť žije Smlouva ODS s blbčany na věčné časy...

Konečně solidní myšlenka. Mam Vás rád.

Kačka 4.8.2009 5:35

Re:

;-D Nějak jste se v těch vašich "satirických" pojednáních zamotal.;-D ;-D;-D 

Větší vlastenec 4.8.2009 10:36

Další blábol modré Kačky !

Svatá prostoto !  :-/

Blábolivá kačka blátotlačka je opravdu prosta všeho lidského rozumu.  :-D

Konečně - jedině tvor bez rozumu může volit proti ČSSD a KSČM, jak správně říká náš předseda, přítel ing.Jiří Paroubek V.

Jedině tvor s mozkem kačeny domácí s  IP: 84.42.153.xxx může jít proti zájmům lidu, proti Straně, proti oběma našim bratrským Stranám.

>-  Je přece správné chtít úspěch pro všechny, nejen pro schopné a pracovité !  Volte ČSSD a KSČM !  >-

Minutus 4.8.2009 10:47

Re: Naprosto, ale naprosto nemístné otázky !

Stejně hloupé, jako ten váš kolovrátek.

Olin 4.8.2009 1:22

to je rána!

Teda normálně jsem k autorům zdejších článků zdrženlivý, nenadávám jim sprostě, ale tenhle pan Bartoň snad ztratil s rozumem i sebeúctu...

- co je trestného na fotkách pořízených nějakými paparazzi?   - co je divného na tom, že naše špinavá média po nich v létě notabene před volbami pasou?   - co je nezvyklého na tom, že naši špinaví politici takové věci shánějí a používají proti sobě? Používají i horší praktiky!

Na celé té blamáži mě nepřekvapuje nic než nepochopitelná neopatrnost Topola. Myslí ještě vůbec? Copak normální člověk utrácí statisíce za dovolenou když je zrovna "bez místa" a "neví" co bude od podzima dělat? :-)

...a ještěktomu takhle blbě...v Itálii je málo domů regulerně k pronájmu? ...a Bartoň se ptá - odkud kdo ví, že je to "luxusní". Asi spad z marsu. Podle cen, ty pako!! protože pokud holoubek sivý neplatil obvyklou cenu...a o tom jsou asi ty spekulace, ne? Vy myslíte, pane Bartoň, že do toho, kde a s kým tráví premiér dovolenou a za čí prachy, nikomu nic není?!?

 

GLOWi 4.8.2009 5:25

Re: to je rána!

A jakou si představujete cenu za pronájem celé vily v oblíbeném letovisku, když Vám udávaná cena přijde luxusní?

Cena za dovolenou nebyla nijak extra, rozhodně nic, co by si Topolánek nemohl dovolit a jestli má utrácet za dovolenou před volbami je pouze jeho věc.