21.5.2024 | Svátek má Monika


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Bezevlas 4.8.2009 15:03

Bartoň

Jen jsem nakouknul,na přeskáčku,tenhle chlap se prostě nedá číst,fakt by mě zajímalo,jestli to myslí opravdu vážně,co píše,ale spíš je za to dobře placenej

lerak 4.8.2009 15:03

od

zm.dů z MFD nemůžeme nic slušného očekávat., Lůza, která tento plátek čte musí dostat pravidelnou dávku opojení. Hlavně, že si tito volečkové mastí kapsu.

ajo 4.8.2009 14:12

nesmyslny clanek

Clanek zamerne odvadi pozornost od podstaty problemu. Ustavni cinitel se nechal hostit (nepredlozil zadne doklady, jak platil svoji dovolenou) od neznamych osob. Vila patri nezname osobe, ktera taji svoji identitu pres off-shore spolecnost v Lichtenstejnsku. Napr. v takovem Nemecku by to byl okamzity pokyn pro policii a financni urady, aby provedly v J&T hloubkovou kontrolu, protoze Lichtenstejnsko je obecne zeme, jejiz financni instituce slouzi jako pracky spinavych penez. Zkusenosti s tim ma napr. reditel Deutsche Post a jini v Nemecku. Je potreba neustale se premiera na verejnych vystoupenich ptat, kdo je vlastnikem vily, odkud pochazeji prostredky, za ktere vilu nakoupil (nezdanene penize) a aby dolozil, jak platil svoji dovolenou.

Jirka 4.8.2009 14:41

Re: nesmyslny clanek

U nás je to šuma fuk, vznikne akorát pár diskusních klubů a tím to skončí. Tady pomůže těm, které to s..re, převedení na srandu, případné zakuklení do sebe, do rodiny a nestarat se. Kvůli tomu si nenechám zvednout tlak.

Janula 4.8.2009 15:08

Re: nesmyslny clanek

Co se týká těch lichtenštejnských kont,už párkrát se psalo,že Německo s dotazy pohořelo.A ta vila je úplně obyčejná,takových je tam fůra, i v Rimini, a není to drahé.I čeští turisté autobusových zájezdů v takových nocovali.A když jeli autobusem,asi fakt nebyli moc při penězích,viz já.

jana 4.8.2009 17:34

Re: nesmyslny clanek

Vy jste politik(čka)? Předpokládám - nikoliv. (Když fakt nejste při penězích.) Vaše soukromí a dovolené nikoho zajímat nebude. Možná pár drben z Vašeho okolí.  Jenže, u dovolených naší politické "elity" v Itálii je vždycky problém v lidech okolo. Ať Topolánek soukromě podniká, soukromě si užívá ve "spoječnosti" ČEZu, nebo předsedy vlády jiné země, ale soukromě. Ať odstoupí ze všech funkcí, pořídí si co chce, za co chce (jako Gross), ale nebude veřejně činná osoba !  A štve mne arogance a drzost s jakou se brání.  "Útokem" a kecáním, trumbelín jeden. Jen mám obavy, že po odejítí nebude nikomu z těch pánů k ničemu. Si jen myslí, že je důležitým hráčem.

H.K. 4.8.2009 18:22

Re: nesmyslny clanek

Zajímavý způsob uvažování. Nechápu proč má Topolánek někomu něco předkládat, když není vyšetřovaný pro tresný čin. Komu má předložit účty? Vám. Komu má říkat kde byl a proč tam byl. Vám nebo někomu jinému? Zákon nezakazuje, aby bývalý premier jel do Italie na dovolenou. Tak tam odjel. Pan Randák ho vyfotil. Je to dobrák, tak fotí významné lidi.

jana 4.8.2009 18:51

Re: nesmyslny clanek

Nechápu také.8-o Napsala jsem snad, že mi Topolánek něco předkládat ??? Ne. Psala jsem něco o účtech??? Ne. Ať si jezdí kam chce a stýká se s kým chce, ale ten pán je politik a svou započatou předvolební kampaní dává najevo, že v politice chce  zůstat. Je v jeho zájmu být důvěryhodný. To se týká každého politika, ne? Randák, Kubice a jejich pohnutky mne vůbec nezajímají. Neshodneme se v nahlížení na současné pokleslosti, nic se neděje, život jde dál...;-)

H.K. 4.8.2009 20:44

Re: nesmyslny clanek

Autor: jana IP: 85.71.70.xxx Datum: 04.08.2009 17:34.....  Jenže, u dovolených naší politické "elity" v Itálii je vždycky problém v lidech okolo. Ať Topolánek soukromě podniká, soukromě si užívá ve "spoječnosti" ČEZu, nebo předsedy vlády jiné země, ale soukromě. Topolánek je po svržení vlády pouze poslancem zvoleným za ODS. Takových jako on je v ˇˇCeské republice dalších 199. Ať odstoupí ze všech funkcí, pořídí si co chce, za co chce (jako Gross), ale nebude veřejně činná osoba !  Sám má jeden hlas jak ostatní. Nemůže nic ovlivnit, ani kdyby byl premiérem. Proč by se měl komu zpovídat. Nemusí to vysvětlovat ani jednomu z nás. Pokud je podežření, že porušil zákon, tak pracují orgány činné v trestním řízení.

Jinou otázkou je, jestli to bylo rozumné a prospěšné.  Zná situaci v ČR a mohl si ušetřit nesmyslné osočování ze strany opozice a medií. Souhlasím s Vámi, že je rozumnější zatnout zuby a jednat takticky ne jako valašský furiant.

.nic se neděje, život jde dál...R^V

twine 4.8.2009 14:02

Kdo zaplatil sledovačku Topolánka? To je podle mého názoru ta nejdůležitější otázka.

souhlas !

Jirka 4.8.2009 14:22

Re: Kdo zaplatil sledovačku Topolánka? To je podle mého názoru ta nejdůležitější otázka.

Je to jednoduché. Někde přece musí být  faktura za fotografie. Bude to ve Fotolabu, určitě. Mám na to čich!!!! Chtělo by to investigativního detektiva. :-/

Pete Brich 4.8.2009 15:30

A jak to bude deklarovat v daňovém přiznání?

PB

Pavel Kořenský - eurosabotér 4.8.2009 13:24

Po pravdě řečeno nechápu,

proč se z celé té věci dělá aféra.

Že někdo jede na dovolenou s tím koho zná je celkem běžné a logické. Stejně tak je celkem logické, že jede na takovou dovolenou na kterou mu stačí kapsa.

A pokud se na té dovolené domlouval šéf ČEZu s kandidátem na post příštího předsedy vlády na nějakých kšeftech, je to zcela korektní. ČEZ je většinově státní firma, takže ministr či předseda vlády je představitelem většinového akcionáře a tedy nadřízeným ředitele ČEZu.

Koneckonců, ze kšeftů ČEZu by měli být nadšeni hlavně levicově orientovaní a sociálně slabší občané, neboť ČEZ je tuším vůbec největší daňový poplatník do státní kasy a ze zisků ČEZu se látá státní rozpočet nebo se ty peníze rozdávají chudým. Naposledy nějaký Paroubek sliboval, že peníze ze zisku ČEZu budou rozdány na 13. důchody, pokud vyhraje volby on.

gerontusinza 4.8.2009 13:55

Jo už se těším jako důchodce i jako Re: Po pravdě řečeno nechápu,

akcionářv ČEZu.... inu není nad dividendy a Paroubka jako premiera...... fajn kombinace.....;-)

brabus 4.8.2009 16:49

Re: Jo už se těším jako důchodce i jako Re: Po pravdě řečeno nechápu,

To by se Vám líbilo, aby se prožrali peníze díky Vaší generaci. Velký túdle. Ty peníze se musejí nechat pro důležitější věci, než jsou ty Vaše deky a hrnce z TV shopu;-D;-D

jana 4.8.2009 17:44

Re: Po pravdě řečeno nechápu,

Víte, já malej české člověk jsem. Mně by stačilo, kdyby Topolánek s ČEZem domluvil snížení zlodějských cen elektřiny. To vona, prý,  vláda nemohla (slova Kalouska), protože v ČZu nemá žádné slovo. Chcete říci, že ČEZ má slovo v "našich vládách" ?!? Zajímavé... Z toho logicky plyne, že Topol je přicmrndávačem za možnost pohledu přes zábradlí na moře a projížďkách na jachtě. Dobrý... Fakt přeju... Svoboda člověka vypadá jinak.

:-) 4.8.2009 18:30

Re: Po pravdě řečeno nechápu,

Hlupáci velice rádi mluví o ceně čehokoliv, ač vůbec nechápou jak se ceny v tržním hospodářství "tvoří". Můžu ti jen sdělit, že cenový úřad neexistuje, zmizel stejně jako minulý režim.

jana 4.8.2009 19:00

Re: Po pravdě řečeno nechápu,

Jo, jasně, cenový úřad možná zmizel, ale nezměnili se lidi... Ale obávám se, že mi porozumnět nemůžete, neb mluvím jiným jazykem. :-D Hlupák pro mne nebude hlupákem Vaším. A jsem tomu ráda. Vychytrlý Váš nebude chytrým mým. Lhář pro mne bude Vámi hájen. Podvodník s bohatství Vámi obdivován bude. Poctivě tvořící člověk Vám k smíchu bude. A oba se bavíme.  :-)

H.K. 4.8.2009 13:22

Je to počátek policejního státu?

Policejní stát je takový stát, kde je lid pod dozorem policie, zejména tajné, aby se nedopouštěl protistátních aktivit.

Je šmírování pana generála policie Randáka počátek policejního státu? On nebo jeho spolupracovníci fotili pana Topolánka na dovolené v Italii. Nevím co je zajímavého na tom, kde pan Topolánek tráví dovolenou. I jiní politici byli nebo jsou na dovolené. Možná budeme mít od pana Randáka i fotodokumentaci z dovolené jiných politiků.

Generál Randák vsadil na nejodpornější lidské vlastnosti závist, nenávist. Jeho aktivity ukazují na snahu tajné policie ovlivňovat politické dění v České rtepublice. Základní otázkou je, kdo z jeho "práce" má užitek?

JaS 4.8.2009 13:41

Re: Je to počátek policejního státu?

Takže na počátek policejního státu to nevypadá. Vypadá to na pokračování hovadské kampaně jedné strany proti druhé straně s cílem uspokojit způsob "uvažování" té nejhorší lůzy a tím se dostat k moci. Ty dvě hlavní strany mají soupeřit svým názorem na řešení praktických situací, ale vypadá to takhle.

Jarda 4.8.2009 18:27

Re: Je to počátek policejního státu?

Jaký policejní stát, pan Randák je soukromá osoba která nemá žádné policejní pravomoci. Co má dnes společného s policií, natož tajnou? A mě, kterému pan Topolánek v případě volebního vítězství bude podstatně ovlivňovat život 4 roky hodně zajímá, kam a s kým jezdí na dovolenou, a čekal bych že to ve vlastním zájmu oznámí sám. Myslím si že tahle fakta by měla zajímat každého svéprávného voliče, spíš než taky tajně vyfocené nahé "celebrity". A ta poslední věta je přímo jak z Rudého práva když si tak odplivlo nad zaprodanci a odrodilci.

Ludva 4.8.2009 13:16

Proč to ten Bartoň neřekne jednoduše,

že mu prostě chutnají nižší daně. O nic jiného než o peníze přece v politice nejde.

j 4.8.2009 13:41

Re: Proč to ten Bartoň neřekne jednoduše,

a Ludva bojuje za vysoké;-D ale určitě ne pro sebe, ten bude chtít nízké jako Bartoň

Marcela 4.8.2009 13:41

Re: Proč to ten Bartoň neřekne jednoduše,

Vy žádné daně neplatíte, tak Vám nižší nemůžou chutnat co? Za to 13. důchod. Ten by Vám bodnul, nemám pravdu? Ale ne z mého. Nebo mi nezbude ani na punčocháče.

magi 4.8.2009 17:18

Re: Proč to ten Bartoň neřekne jednoduše,

Marcelo,taky doma souduhům rodičům vyčítáte 13 důchod? Myslíte,že by jim nebodnul? Soudruh otec,jako bejvalej tajemník by ho též přivítal,nebo s.matka ho darovala s.Štěpánovi? V těch punčocháčích by vás nechtěl vidět ani rotný topol!!!

sokol 4.8.2009 13:55

Re: Proč to ten Bartoň neřekne jednoduše,

Ludvo, v této zemi platí zhruba toto rozdělení plátců daní" 6% obyv.s nejvyššími daněmi platí cca 30% z celkově vybraných,

30% (včetně těch 6) platí 60% vybraných daní a tzn.70% obyv platí pouhých 40% z vybraných daní a žije tedy na úkor těch 30%.  Těm 70% bych já vzal volební právo, nebo ho významně omezil.To není solidarita, to je normální zlodějna. Do které skupiny patříš??

Do které skupiny patříš

Jara 4.8.2009 18:20

Re: Proč to ten Bartoň neřekne jednoduše,

Nechapu co je na tom divneho, natoz zlodejna. Pokud ta 70% vetsina ma podprumerny plat, pak taky plati adekvatne mensi castky na danich.

Ludva 4.8.2009 15:21

Re: Proč to ten Bartoň neřekne jednoduše,

Já vás chápu pánové, komu by se chtělo platit vyšší daně. Ovšem vyspělý stát má obecně vyšší daně než ty rozvojové, jako jsme my. Asi to tak musí být, není-liž pravda ?

Palava 4.8.2009 13:00

Má to logiku

Nemyslím si však , že to někdo z novinářů bude číst a chytí se za nos .Jedinou mojí útěchou je pomyšlení na uspořádání povolební parády pod taktovkou majitelky Monarchu nebo v jiném domě poskytujícím veřejné služby blaha za účasti bývalých generálů i současných  kolotočářů , bývalých organizátorů princovských přesunů i cestovatelek po rudých stranách různých jmen , tedy širokého spektra přátel kočičí pracky . A tam , jak je tady zvykem , to párkrát řachne .

. 4.8.2009 12:46

Randák je ublíženej fízl

ve službách socanů