23.6.2024 | Svátek má Zdeňka


Diskuse k článku

KAUZA NAGYOVÁ: Sveřepí šakali zavile vyli

Tihle šakali, které mám na mysli, oproti těm z diktátů z češtiny navíc ještě koušou. Ale mám ten pocit, že už jim to kousání nakonec dojde. Justičními šakaly myslím partu skládající se z Ištvana, Bradáčové, Komára a jistěže i nevynechatelného „superpolicisty“ Šlachty.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Rajman 1.7.2014 6:51

Soudy mohou osvobodit i za vraždu.

Policie a státní zástupci se můžou přetrhnout. Když budou v talárech soudců Grygárkové a Rampulové je celá spravedlnost v háji. Soudní autorita se vyvinula za 25 let v soudní aroganci a soudní procesy v soudní frašky ne nepodobné tem z padesátých let, jen s opačným znaménkem.

J. Boleslav 1.7.2014 14:36

Re: Soudy mohou osvobodit i za vraždu.

M8m pocit, že oba Vámi jmenovaní už z talárů vyfrčeli. Jinak ale souhlas.

Z. Žabička 1.7.2014 6:25

ruka ruku myje

A většina diskutujících považuje milenku pana "Čistého" za úžasnou ženu. Přitom blázen vyměnil krásnou ženu za nenasytnou kreaturu, která si umí půjčovat (už to vrátila?). Půjčovna získá zpět úplatky, které pozbyly cenu.

P. Lenc 1.7.2014 7:38

Re: ruka ruku myje

Pane Žabičko, koho si, včetně premiéra, kdo vybere, je pouze jeho soukromá věc.Nebudu zde rozebírat vinu či nevinu paní Nečasové, svůj názor jsem zde mnohokrát vyjádřil,koresponduje z článkem.Ale zeptám se vás, co vás opravňuje tvrdit o dotyčné, že je kreatura atd. Pokud i vy podléháte mediální štvanici a myšlení vás bolí, tak se nedivte, když dopadnete podobně.Pokud se vám to zdá absurdní, tak takový dojem mělo v padesátých letech tisíce spoluobčanů, které smečka Urválků vyvedla z jejich představ o právu.A honba tehdejšího komunistického tisku na "sabotéry a šmelináře" a jiné "škůdce" nevyvrcholila jenom paní Horákovou a spol.  Tisíce drobných živnostníků a jejich rodin, jejich kamarádů kteří to odnesli vězením, pracovním táborem, ale také zavražděním za potlesku zmanipulovaných lidí jako jste vy.Díky Bohu, zatím soud aspoń přibrzdil řádění Olomoucké smečky i ve vašem zájmu, i když vy tomu asi stejně věřit nebudete.

J. Svoboda 1.7.2014 13:04

Re: ruka ruku myje

Jistě, pane Lenci. Máte svatou pravdu, alespoň podle vašeho názoru. Je vaší velikostí, že každý, kdo s vámi nesouhlasí, je zmanipulovaný! Což takhle kdybyste si připustil, že zmanipulovaný můžete být naopak vy? O vaši manipulaci se mohl postarat třeba pan Nečas, nebo pan poslanec Benda.

Píšete, že soud přibrzdil řádění olomoucké smečky. Jak vysvětlíte, že to přibrzdil soud, který na druhé straně může být součástí justiční mafie, nebo soudně insolvenční mafie?

P. Lenc 1.7.2014 13:51

Re: ruka ruku myje

Je mně úplně jedno, jestli vy souhlasíte nebo ne.Toť vše.

J. Svoboda 1.7.2014 14:00

Re: ruka ruku myje

Jistě, pane Lenci. Kdo nejde s námi, jde proti nám a je to bolševik a je třeba ho exemplárně potrestat.

B. Rybák 1.7.2014 1:04

Skvělá zpráva

Kterou kalí jenom jistota, že oni to nevzdají. Vytvořili si tu fakticky svůj stát ve státě a to si mohli troufnout jenom s jistotou mohutné EU-podpory (která se dokáže o své žoldnéře doživotně postarat)!

Už jenom za svůj podíl na bezprecedentním a protiprávním odevzdání našich cca 14 miliard Kč švýcarským bankám (v kauze MUS), by měl být pan Ištvan exemplárně odsouzen k dlouhému nepodmíněnému trestu.

J. Svoboda 1.7.2014 13:35

Re: Skvělá zpráva

Pane Rybáku, hloupé je vaše tvrzení, že si tu vytvořili stát ve stétě ve smyslu, v jakém to míníte.

Ještě horší a záměrně dehonestující je vaše tvrzení o odevzdání 14 miliard švýcarským bankám. Je to do nebe volající. Pan Ištvan žádné miliardy do Švýcarska ani nikam jinam neodevzdal! Pokud máte tak krátkou paměť, nebo tak pokleslou morálku, musím vám připomenout, že hlavními činiteli a tím i viníky v případě švýcarských miliard byli pánové Kalousek a Rampula, kteří si případ MUS přehazovali jako horký brambor. Kdybyste náhodou pojal snahu se přivzdělat, můžete si přečíst něco na internetu na následující adrese: http://www.lidovky.cz/smrtici-padaky-ci-vanocni-darek-hazardu-fond-sepsal-kalouskovy-hrichy-1e6-/zpravy-domov.aspx?c=A140701_120946_ln_domov_ogo

P. Dvořák 1.7.2014 0:54

Pan Vlk jásá.

ALE: Obvodní soud pro Prahu 1 trestním příkazem uznal Janu Nagyovou vinnou ze zneužití tajné služby. Dostala roční podmínku s odkladem na čtyři roky a zákaz působit ve státní správě.

Tedy jakási bába úkolovala naše tajné služby, čímž prý nespáchala nic závažného. Dobrá, tedy takové příšerné u nás máme právo.

V některých zemích polít ženu kyselinou, ukamenovat ji nebo alespoň zbičovat, nebo někomu uříznout hlavu, není trestné, ale dokonce to může být i záslužné, protože to očistí příslušníky rodiny.

Tam by se to jásalo.

B. Rybák 1.7.2014 1:30

Re: Pan Vlk jásá.

Představa, že spáchání přestupku soudně ohodnocenému krátkým podmíněným trestem je ospravedlním pro provedení puče vedoucímu k paralýze státní moci a nakonec i k masmediální hysterií vyvolanému pádu vlády, je směšná. Velmi podivná je i představa, že paní Nagyová něco protizákonného spáchala když nic protizákonného nespáchali ani ti, kdo žalované činy prý na její popud provedli, ačkoliv paní Nagyové nepodléhali!

P. Dvořák 1.7.2014 2:02

Re: Pan Vlk jásá.

V tom to právě je. Nagyová úkolovala tajnou službu, čímž nic závažného nespáchala. Vám to nepřipadá absurdní?

Co budou dělat milenky příštích premiérů? Třeba můžou vyhlásit mobilizaci a poslat armádu do války? Za podmínku by ta prdel stála!

J. Vintr 1.7.2014 4:05

Re: Pan Vlk jásá.

Jak úkolovala tajnou službu? To jako do náplně práce premiérovy sekretářky patří velet tajné službě?

J. Svoboda 1.7.2014 13:40

Re: Pan Vlk jásá.

Pane Vintře, s odpovědí na vaši otázku se budete muset poprat sám. Informací pro to máte dost.

V. Heidlerová 1.7.2014 7:12

Re: Pan Vlk jásá.

Hááááááááá, moc si nedovedu představit, že by Sobotka a Zeman (a další ze skvadry) vůbec nějakou milenku sehnali, to by teprve byla pr....

M. Zikmund 1.7.2014 5:43

Re: Pan Vlk jásá.

Ale soud přece neřekl, že se představitelé tajné služby zachovali správně, ale to, že míra a podstata provinění nebyla trestný čin. Proto předal potrestání či vyřešení ministerstvu obrany. Pokud paní Nagyová přišla za generály s tím, že paní tehdejší Nečasová je v ohrožení a přitom ji chtěla nechat jen sledovat, tak je to z její strany zneužití tajné služby za které je teď potrestána. Když někdo nahlásí bombu jen proto, že se mu nechce do práce či do školy, tak je to také zneužití policie a hasičů. Tohle je obdoba.

B. Rybák 1.7.2014 10:57

Re: Pan Vlk jásá.

Žádná sekretářka, tedy ani paní Nagyová (zrovna tak jako já, nebo Vy) nemůže rozhodovat o tom, kdo je ve vážném ohrožení a už vůbec nemůže úkolovat vojenskou tajnou službu! Od začátku jsem tvrdil, že tento banální "melouch" není trestným činem ani jednoho z účastníků, že je to maximálně porušení pracovních povinností řešitelné obvyklými pracovně právními prostředky (důtka, dočasný platový postih a v nejhorším případě zrušením pracovního poměru). Nemám žádný důvod tento svůj postoj měnit. Očekávám tvrdé potrestání těch, kdo v souvislosti s touto masmediální popravou a policejně soudním pučem ohrozili stabilitu a důvěryhodnost našeho státu!

J. Svoboda 1.7.2014 13:56

Re: Pan Vlk jásá.

Pane Rybáku, rozhodnutí o tom, čeho se kdo dopustil, nebo nedopustil a co vy jste tvrdil, nebo tvrdíte, je irelevantní. Doufám také, že změna, případně zachování vašeho názoru s ničím nehne, i kyž vám by to určitě konvenovalo.

Já na rozdílod vás očekávám a doufám, že ještě dostanete rozum a uznáte, že vaše a Gottwaldovo heslo, že republiku si rozvracet nedáme, tady nepovládne. Je příznačné, že vás zajímají hlavně maličkosti kolem Nagyové, ale nezajímá vás soudně - insolvenční mafie, která dělá nesrovnatelně větší škody uvnitř našeho státu a zároveň ho znedůvěryhodňuje stěhováním se díky ní českých podnikatelů do zahraničí.

Je třeba, pane Rybáku, so osprchovat hlavu ledovou vodou a začít znova přemýšlet.

V. Němec 1.7.2014 14:24

Re: Pan Vlk jásá.

Moje řeč, je nesmyslné že se paní Nečasová dopustila trestného činu.Ona se ho v tomto smyslu ani dopustit nemohla již s podstaty svého postavení civilní osoby.

P. Zapletal 2.7.2014 7:16

Re: Pan Vlk jásá.

Ach ty svatá prostato honem zmlkni

V. Němec 2.7.2014 7:24

Re: Pan Vlk jásá.

Nevzpomínám si že bychom spolu pásli husy.

J. Boleslav 1.7.2014 14:32

Re: Pan Vlk jásá.

Přesně tak. Uštván se Šlachtou by měli být neprodleně vyraženi ze svých postů a následně nést všechny důsledky.

V. Heidlerová 1.7.2014 7:17

Re: Pan Vlk jásá.

Píšete tak, jako kdybyste už měl hlavu uříznutou Vy. Mne by však více zajímalo, kolik a jak závažných úkolů zadala, hlídat sokyni mi nepřipadá až tak nebezpečné. Vlast se určitě v ohrožení neocitla. Nechcete oživit soudce Lynche?

J. Svoboda 1.7.2014 14:03

Re: Pan Vlk jásá.

Paní Heidlerová, vy máte právo sdělovat svoje názory. Zaplať Bůh, nikdo nemá povinnost se jimi zabývat, pokud to uzná jako ztrátu času.

M. Bezouška 1.7.2014 7:29

Re: Pan Vlk jásá.

pane Dvořáku, musím, bohužel (to proto aby to nebylo cenzurováno ani žalovatelné), užít verš klasika: "on zná jen tři písmena, jež v slovo blb se svíjí ...". Zřejmě nejen že nejste schopen věci reálně hodnotit, ale ani nemáte ponětí o právu (podle vás u nás "příšerném") a tím méně o tajných službách. Asi by bylo nejlepší, kdybyste jako pan přednosta v Ostře sledovaných vlacích volal své kváky do světlíku. Čistě jako malý dodatek - nemá-li někdo nějaké právo (třeba udílet rozkazy nebo podepisovat bankovní příkazy) nemůže jej ani zneužít. Zkuste si o tom někdy popřemýšlet - máte-li čím.

P. Dvořák 1.7.2014 14:21

Re: Svíjející se Bezouška.

Vám připadá úplně normální, že vyučená prodavačka, které pro jistotu chybí v životopisu celé roky, ale prý vystudovala blíže neurčený obor na vysoké škole, kde ji během studia nikdo neviděl, tak takováto bába se drží potentátů jak hovno košile a jen tak mimochodem úkoluje tajnou službu, k čemuž se ředitel Vojenského zpravodajství plně doznal. Soud ji za to odsoudí, ale trest je víc než výsměchem, nicméně je v souladu s naší platnou právní úpravou.

Jestli vám to fakt připadá normální, tak jste gangster z jejího bratrstva nebo jste poněkud, vlastně poněkud úplně vypláchnutej.

J. Boleslav 1.7.2014 14:34

Re: Svíjející se Bezouška.

Nejde přece vůbec o to, zda je či není něco normální, ale zda je to trestné a hlavně opravňující tak monstrózní zásah, který na řadu měsíců zcela destabilizoval zdejší politický systém. Toto by měl hlavně šílený Uštván prokázat.

J. Jurax 1.7.2014 20:10

Re: Svíjející se Bezouška.

Fakt, že je někdo "vyučená prodavačka, které pro jistotu chybí v životopisu celé roky, ale prý vystudovala blíže neurčený obor na vysoké škole, kde ji během studia nikdo neviděl, tak takováto bába se drží potentátů jak hovno košile" není trestný a dovolil bych si říct, že podobných typů bude v politice plno.

Trestné bylo až to úkolování tajných služeb etc., za což dostala trest v podstatě směšný.

Takže buď jsou ti, kdož ji před soud s takovým humbukem poslali, hňupové a/nebo podplacení gauneři a soud zachránil spravedlnost, pečlivě zváživ míru provinění nebo byla zatčena a arestována právem za závažný trestný čin a hňupové a/nebo podplacení gauneři jsou u soudu. Vyberte si, možné je obojí a taky cokoliv mezitím nebo ještě něco úplně jiného.

J. Vyhnalík 30.6.2014 23:24

To zas bude řevu!

;-)

J. Svoboda 1.7.2014 14:08

Re: To zas bude řevu!

Jste pane Vahnalíku, jak vidno dobrý prognostik. Řevu bylo, ale opačným směrem, než jste předpokládal.