23.6.2024 | Svátek má Zdeňka


Diskuse k článku

KAUZA NAGYOVÁ: Sveřepí šakali zavile vyli

Tihle šakali, které mám na mysli, oproti těm z diktátů z češtiny navíc ještě koušou. Ale mám ten pocit, že už jim to kousání nakonec dojde. Justičními šakaly myslím partu skládající se z Ištvana, Bradáčové, Komára a jistěže i nevynechatelného „superpolicisty“ Šlachty.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Svoboda 1.7.2014 15:10

Re: Článek vystihuje holou skutečnost

Pane Boleslave, je vidět, že náhubky by byly vašimi oblíbenými nástroji.

Opravdu, pane Boleslave, když justičně - insolvenční mafie okrade podnikatele organizovaně o 300 000 000 Kč, to pokládám určitě za důležitější informaci, než hádku, zda carevna byla potrestána správně, či nikoliv. Daleko důležitější pro mě je to, že k těmto justičně - insolvenčním  komplotům došlo. To, že diky tomu čeští podnikatelé přesouvají svoje podniky do zahraničí vám nevadí, jsa zaslepen bojem za určitou sortu zlodějů?

Mě to rozhodně nepřipadá jako přehnaně smělá úvaha.

J. Boleslav 1.7.2014 15:44

Re: Článek vystihuje holou skutečnost

Máte to zcela popletené. Nebojuju zde za zloděje, ale za svobodu. Proti policejnímu státu, kde mohou 1-2 šílenci shodit beztrestně vládu a pomáhat rozbít politický systém.

J. Svoboda 3.7.2014 11:18

Re: Článek vystihuje holou skutečnost

Někdo to má popletené. Podle mne bojujete za svobodu, ale zlodějů. V policejním státě si také policie dovolí kvůli kontrolám zasatavit Jižní spojku a buzerovat kvůli několika narkomanům stovky řidičů. Dovolí si zbytečně buzerovat provozovatale growshpů, protože chce dokazovat svojí sílu. To všechno je pravda. Až si to rozmotáte, nebo rozpletete, možná konečně dojdete k poznání, že vláda se rozsypala samovolně. To, že se korupce a zlodějiny velmi těžko dokazují, rozhodně neznamená, že by se OČTŘ měly posadit na zadeček, protože by si mohly říci, že vy a vám podobní by jim mohli dávat za vinu, že Zemně začala šmajdat.

Podívejte se laskavě a nezaujatě (pokud toho jste schopen) na případ pana Kittnera v Liberci. Také si na zákkladě pravomocného rozsudku myslíte, že OČTŘ šláply vedle? To, že se tady konspirační, korupční a zlodějské metody vyvíjely nerušeně přes dvacet let, je třeba vzít v úvahu.

J. Boleslav 1.7.2014 14:19

Re: Článek vystihuje holou skutečnost

Vidím to úplně stejně. Svobodný prostor se u nás "zásluhou" OČTR a s pomocí některých nablblých medií v poslední době velmi oklešťuje.

J. Aspirin 1.7.2014 9:17

Článek je...

... dost emotivní. Ale v podstatě má pravdu. Za rok (a naše daně) práce SZ a elitních policajtů je důkazů tolik, že stačily pouze na rok podmínky paní N. V případě, že by vyšetřovaní byli vinní je to velmi žalostný výsledek - a téměř kdokoliv z nás by měl těžké problémy v práci, kdyby měl takové výsledky. Ještě horší ale je pokud jsou vyšetřovaní nevinní- znamená to, že takhle mohou SZ a policie jednat s každým občanem.

J. Boleslav 1.7.2014 9:06

Rozsudek soudu je celkem v pořádku

až na to, proč má být odsouzena jedině Nagyová, která ze své pozice vůbec neměla těmto generálům a Pohunkům co nařizovat a oni měli její nápady odmítnout. Měli by být osvobozeni buďto všichni nebo nikdo.

M. Prokop 1.7.2014 9:16

Re: Rozsudek soudu je celkem v pořádku

Ano, Nagyová/Nečasová nemohla zneužít něco, co neměla.

Generálové mohli (nebo měli) nafasovat menší trest za přijetí rozkazu od osoby neoprávněné, ledaže by se dušovali, že vše rozjeli z vlastní iniciativy.

V. Ondys 1.7.2014 9:18

:)))))))))))))))) Alespoň vidíte, jak to máme komplikované

se všemi společensky příkladnými magory, kteří se neobejdou bez :))))))))))) socialistického přerozdělování.

S. Ševeček 1.7.2014 9:37

Re: Rozsudek soudu je celkem v pořádku

"Rozsudek soudu"?

Ddosiaľ sa jedná iba o trestní příkaz.

Interesantní je, že mrdia, pravda&láska a užiteční idioti přesně vědí, jak tento "rozsudek" zní, neví to akorát Nagy-Nečasová a její právní zástupci.

Jak "obvyklé" U nás .....

J. Boleslav 1.7.2014 9:01

S Uštvánem a Šlachtou

urychleně do tepláků a dát jim nahradit všechny ztráty, které republika jejich idiotským zásahem utrpěla. Aby dalším podobným magorům přešla chuť něco podobného realizovat.

J. Svoboda 1.7.2014 11:51

Re: S Uštvánem a Šlachtou

Pane Boleslave, skoro správně jste slova nakladl. Jen je třeba rozlišovat a nikoliv dávat k náhradě jen to co se vám nelíbí, ale všechno, co si to zaslouží. A dávat si pozor na ústa a ruce, aby nevznikaly takové nesmysly, jaké plodíte. Když se vám někdo nelíbí, je to magor a patří do tepláků. Nezdá se vám, že děláte nesrovnatelně větší škody, než pánové Šlachta a Ištvan dohromady?

J. Boleslav 1.7.2014 14:11

Re: S Uštvánem a Šlachtou

Nezdá.

F. Matousek 1.7.2014 9:01

pane Vlku

tentokrát máte  u me za clánek jednotku s hvezdickou. Ale proc jste ho napsal az ted ?

A uz mi nekdo vysvetlí komu je takovej státní zástupce podrízen ? A proc si muze delat co chce bez rizika postihu ?

Jistý generál z knihy "Dobrý voják Svejk"  také posílal na frontu zmatené a nesrozumitelné príkazy, nez se zjistilo, ze má paranoiu a rozpad osobnosti.

Nejak podobne mi to dnes pripadá s Istvanem, který se zbláznil, ale jeho nadrízení to neberou na vedomí ?! Nebo zádné nadrízené nemá? To tu máme teda peknej bordel, rekl by Svejk.

J. Josífko 1.7.2014 12:05

Re: pane Vlku

Někdo Istvána zneužil. Věděl, že je hloupý a ješitný, tak mu zadal úkol. Kdo ? Nevím, pisatelé naznačují, že za tím byla jedna politická strana.

P. Zapletal 2.7.2014 7:09

Re: pane Vlku

Inu je to boj na míle dlouhý každý ví že natovka a spol kradou jak nepříčetný přesto vám to nedochází....

J. Gogo 1.7.2014 8:43

Vlk má radost, že někdo u nás může zneužívat tajné služby

a vlastně se mu za to celkem nic nestane. Doufám, že stejnou radost projeví, až kamarádi Rampuly a Grygárka neodsoudí Janečka anebo mu napaří jen symbolický flastr. To Vlk nebude výt, ale uhýká nadšením. My přece máme justici a vy vnitro.

M. Prokop 1.7.2014 9:17

Re: Vlk má radost, že někdo u nás může zneužívat tajné služby

Zkuste článek ještě několikrát přečíst, ale obávám se, že vám ani to nepomůže k pochopení.

V. Ondys 1.7.2014 8:23

:)))) Vyčištění justice od celé této smečky lobotomických

šakalů, čeká dnes už kdekdo? :)))))))))))))) Asi by to zase chtělo při podobných čistkách ve státní správě rezoluce kolektivů společensky příkladně slušných, poctivých a pracovitých, když se tu předvádí majstrštyk hodný Rudého práva, von se toho továááááryš Vlk evidentně hodně naučil od kovaných komoušů během :)))))))))) plodného spojení, ale jinak mi jeho horlení velmi často připomíná pouze :)))))) zaslepené fandění Spartaku Praha Sokolovo nebo Dynamu Slavia Praha s patřičnou mírou :)))))))))) lidumilné stranickosti. :))))) Je ale fakt, že to připomíná i dostihy v Chuchli díky kobylce, která odírala bývalého svazáka Péťu o peníze všech plátců daní, až se trochu :)))))) zadřela při neochvějně socialistickém přerozdělování. :))))))) To už je holt naše pokroková tradice: Kdo nekrade ze společného, šidí vlastní! :))))))))))) I milenky!

M. Prokop 1.7.2014 9:19

Re: :)))) Vyčištění justice od celé této smečky lobotomických

Už po ránu pod vlivem?

V. Ondys 1.7.2014 9:30

Re: :)))) Vyčištění justice od celé této smečky lobotomických

To snad ani nemůžete myslet vážně, obejdu se bez podobných výplachů mozku. "A jak jste na tom Vy, pane Prokope?" abych zachoval slušnost při tak evidentně zdvořilém dotazu.

M. Prokop 1.7.2014 10:26

Re: :)))) Vyčištění justice od celé této smečky lobotomických

Myslíte-li to vážně a za střízliva, tím hůře.

V. Ondys 1.7.2014 12:22

Re: :)))) Vyčištění justice od celé této smečky lobotomických

:)))))))) I Vy jeden samosoudce!

J. Svoboda 1.7.2014 12:21

Re: :)))) Vyčištění justice od celé této smečky lobotomických

Ptáte se sám sebe, nebo koho?

M. Frank 1.7.2014 9:37

Re: :)))) Vyčištění justice od cel

Vás mají asi lidé a kolegové rádi? Jenom se neusmajlíkujte a nepo...te!

V. Ondys 1.7.2014 9:46

Re: :)))) Vyčištění justice od cel

Je mi to lhostejné, ale Vy se určitě dokážete i společensky příkladně utopit s podobnými, aby si kapři nemuseli vypustit rybník.

V. Mlich 1.7.2014 10:00

Drhne vám závorka

Dejte si to spravit, pokud chcete, aby lidi ty vaše výplody četli, takhle je každý přeskakuje, aby si náhodou nevykloubil oči.

V. Ondys 1.7.2014 12:20

:))))))))))))))) Pro mne a za mne

Vždyť mají možnost hltavě konzumovat :)))))) plody jiných a zaujímat společensky příkladné :))))))))) postoje. Jednou tak a jindy jinak, jak to pro ně zrovna je :))))))))))))) nejvýhodnější!

V. Hajková 1.7.2014 8:01

DÍKY - za skvělý článek

že  pod  ním  vyjí  -  komunističtí  MAGOŘI  -  je  zcela  přirozené:-)))))

V. Ondys 1.7.2014 8:39

:)))))))))))))) A Vy jste to nekompromisně rozsekla

s bolševickou :))))))))))) neomylností!

P. Maleček 1.7.2014 7:25

Vlk opět v zajetí své fóbie z dětství

Další důkaz Vlkova traumatu z dětství (viz jeho mnohodílná esej o korupci), kdy zlí komunisté zatkli a léta týrali jeho otce, vlivného v očích dítěte pochopitelně hodného a pro blahu lidu pracujícího komunistu.

A tak v traumatem vyhecovaném obranném reflexu bezhlavě útočí na cokoliv co si dovolí sáhnout na jakéhokoliv mocného potentáta. Byť v tomto případě na figurku ovládanou s pomocí jeho sekretářky mafiemi přes něj i další politiky rozkrádajícími finance a majetek státu. To v úrovni mnoha desítek miliard ročně.

Tu obrannou zaslepenost p. Vlka lze lidsky pochopit, stejně jako jásání všech, kteří se pakovali na státu a při pohledu na byť fotku Ištvána jim strachy cvaká zadnice. Při jejich provázanosti a vzájemném krytí a státu ukradenými zdroji financovanými ďáblovými právníky je samozřejmě nesmírně obtížné jim jejich činnost dokázat. To v rámci zákonů, které si tyto mafie přes pro ně tajtrdlíkující poslance prosadili ke své obraně a nepostižitelnosti.

Ištván a spol. si museli být moc dobře vědomi, že svým útokem na tyto skvěle zorganizované mafie riskují svou kariéru. Ale bohudík rozetli nádor, který díky jim už svou původní moc nad státem neobnoví. Bude se bránit, bude metastázovat, ale svou původní sílu nad jimi vysávaným státem už nezíská.

Bude však ještě dlouho přežívat - i díky panu Vlkovi, který přes své trauma z dětství není sto vidět situaci v reálných rozměrech. V jeho očích se prostě na papaláše sahat nesmí. Ale ještě není tak starý, měl by se zkusit někde léčit.