23.6.2024 | Svátek má Zdeňka


Diskuse k článku

KAUZA NAGYOVÁ: Sveřepí šakali zavile vyli

Tihle šakali, které mám na mysli, oproti těm z diktátů z češtiny navíc ještě koušou. Ale mám ten pocit, že už jim to kousání nakonec dojde. Justičními šakaly myslím partu skládající se z Ištvana, Bradáčové, Komára a jistěže i nevynechatelného „superpolicisty“ Šlachty.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Václavíková 1.7.2014 16:40

Re: Autor je mluvka...

Jak vidíte, tady s diskutéry cloumají emoce, takže hážete hrách na stěnu.

M. Prokop 1.7.2014 17:49

Re: Autor je mluvka...

A ještě navíc je poněkud mimo.

P. Zapletal 2.7.2014 7:06

Re: Autor je mluvka...

Tak jí do tyho zadku vlez zrovna celá

J. Jurax 1.7.2014 19:59

Re: Autor je mluvka...

No, spáchala trestný čin natolik závažný, že dostala směšný trest.

Přitom když se zatýkalo, vypadalo to s tím nasazením komanda a mediálním popraskem kolem na velezradu a zároveň přípravu vyvraždění půlky sněmovny s důvodným předpokladem, že se sprostá podezřelá bude bránit střelbou z pěchotních zbraní.

Jeden by spíš čekal, že se na ouřad dostaví dva pánové v oblecích s kravatami a vyzvou podezřelou, aby je nenápadně následovala. Jenže to by nebylo takové divadlo v přímém přenosu, že ano.

J. Svoboda 1.7.2014 11:00

Sveřepí šakali zavile vyjí

a jejich vévdou je pan Vlk. Tomu vůbec nevadí, že rozsudek soudu nenabyl právní moci. Nemohl se asi dočkat rána, raduje se z toho, jak si zavyje. Ani na soudu nemohl nechat nit suchou. Prý dal Nagyové podmínku, protože se bál party prokurátorských šakalů. Opakuji, to, že rozsudek je nepravomocný, panu Vlkovi pranic nevadí. Je vidět, že se pan Vlk, řka, že "takových dam však jsem v sekretariátech různých činitelů ze svůj život viděl desítky," je zvyklý pohybovat se v té shnilejší politice a proto mu svěžejší vítr proklatě vadí.

Samozvaný aktivista Vlk se napasoval do role odvolacího soudu a soudí sám, jen se práší.

Děsivé prý je, že se zdá, že 70% lidí s panem Vlkem nsouhlasí. Samozvaný aktivista pro to sežene nepřeberné množství paralel, samozřejmě včetně Hitlera a roku 1948.

Kdekdo čeká podle pana Vlka na vyčištění justice od smečky lobotomických šakalů. Je v této souvislosti velmi podezřelé, že sám pan Vlk nečeká ani možná nechce, vyčištění justice od zkorumpovaných soudců a insolvenčních správců, tzv, justiční mafie. To se mu soušasně pod nos nehodí.

Pane Vlku, ani trochu vám nevadí to, co se děje kolem exhejtmana Palase? Ani trochu vám nevadí, jak jeho známí a přisluhovači stavějí paralelně honosná obydlí?

M. Frank 1.7.2014 11:04

Re: Sveřepí šakali zavile vyjí

Trochu jste to popletl, Palas je součástí této mašinérie, jemu absolutně nic nehrozí. Kdyby nebyl Rath zatčen před rokem, byl by nyní v absolutním klidu. Teď je již obětován.

J. Svoboda 1.7.2014 11:20

Re: Sveřepí šakali zavile vyjí

Myslím, že jsem nic nepopletl. To jen vy to pletete. Zůstáváte v tom bludu dělění společnosti na pravici a levici. Levičáci jsou podle vás pravděpodobně tou škodlivou mašinérií, zatímco pravičáci jsou bozi a krádeže a korupce je jim nutno promíjet. Kdybyste se zamyslel, možná byste přišel na to, že dělění na pravici a levici je překonané a bohužel levičáci jsou všichni, bez ohledu na to, co o sobě hlásají.

Když jste v tom pletení, měl byste si uvědomit, že o zatčení Ratha se hodně přičinila paní Bradáčová, kterou pan Vlk rovněž považuje za odpůrkyni jeho názoru. A nezapomeňte také, že Rath byl zatčen i díky tomu, že se OČTŘ vysmekli z Langerova "pravicového" bonzáckého nařízení.

J. Boleslav 1.7.2014 14:13

Re: Sveřepí šakali zavile vyjí

A nevíte náhodou, za které že to vlády se ty OČTR vysmekly? A jsou nyní jak puštění z řetězu?

J. Svoboda 1.7.2014 14:57

Re: Sveřepí šakali zavile vyjí

Pane Boleslave, za které vlády se OČTŘ vysmekly, není vůbec důležité. Důležité je, že autorem bonzáckého nařízení byl Langer. V jaké vládě byl, si snad vzpomnete. To, že se případ Rath podařilo co nejdéle ututlat, není věcí žádné vlády.

J. Boleslav 1.7.2014 15:42

Re: Sveřepí šakali zavile vyjí

Ony se nevysmekly, pouze jim byl shora sundán onen náhubek. A paradoxně se to nejvíc obrátilo proti tomu a těm, kteří jim ho sundali.

J. Svoboda 3.7.2014 10:59

Re: Sveřepí šakali zavile vyjí

Správně píšete, pane Boleslave. Byl jim sundán náhubek. Já se opakovaně ptám, kdo jim ho nasadil a proč? Nikoliv paradoxně se to obrátilo proti těm, kdož se cítili nedotknutelní.

M. Prokop 1.7.2014 17:53

Re: Sveřepí šakali zavile vyjí

Vaše dva poslední odstavce jsou naprostá pitomost typu "kdyby seděl, stejně by nepustil". Jenže Š+G si děllali legraci, vy tu hloupost zřejmě myslíte vážně.

Pan Vlk psal o omylech Ištvana a Šlachty. Celkem správně.

Vy klidně napište o zkorumpovaných soudcích, insolvenčních správcích a Palasovi.

Klidně vám prominu, že nenapíšete o Ištvanovi.

J. Svoboda 3.7.2014 11:42

Re: Sveřepí šakali zavile vyjí

Pane Prokope, sice nevím, co máte tím Š + G na mysli, ale vůbec to nevadí. Hlavně, že kritizujete, že píšu o něčem jiném.

Obrovsky se mi ulevilo, že někdo, kdo se nechal zmanipulovt např. panem poslancem Bendou, nebo přímo panem Nečasem, mi neupřel právo, psát o čem chci. Vždyť pan Benda je přece, jak i vy jistě víte, kovaný právník.

Stavíte se také do role soudce, když píšete, že pan Vlk píše celkem správně. Justiční mafie vám, jak je vidět, mluví a jedná z duše.

O panu Ištvanovi jsem psal také, ale nyní mi přišlo vhodné, srovant to, co vy horlivě kritizujete, s tím, co kritizovat je podle vás zločin.

Svoje "pitomosti" budu vzdor vašim útokům psát nadále. Respektuji, že kdo nejde se mnou, může jít proti mně.

F. Doušek 1.7.2014 10:59

Řekl již vůbec někdy někdo, jakým konkrétním

způsobem Nagyová úkolovala vojenskou rozvědku? Telefonicky, v hospodě u piva, písemně....? Žádný z těchto způsobů se mi nezdá pravděpodobný, a pokud ano, svědčí jen o intelektu oněch zpravodajců.

J. Boleslav 1.7.2014 14:15

Re: Řekl již vůbec někdy někdo, jakým konkrétním

Taky mně přijde, že odsoudit Nagyovou a neodsoudit zpravodajce je notně zinknuté do hlavy. Buď jsou vinni všichni, nebo nikdo.

P. Čulík 1.7.2014 10:54

To, že byla paní Nagyová obžalována, je správné,

protože nemá co úkolovat zpravodajce. Co bylo blbě, že se z toho udělal takovýto monstrproces hraničící s šaškárnou - ale to přece udělala média. To zatčení mohlo být také méně dramatické a vazba asi také nebyla nezbytně nutná. To je bohužel běžné i u jiných kauz.

Ale že skončila, je jenom dobře a ještě lépe je, že si lidi udělali představu, jak to "tam nahoře" chodí a co je za člověka. Ještě by to mělo dojít Nečasovi, ale to je už jeho problém. A ten rozsudek považuji za přiměřený, konec kariéry ve státní správě a podmínku pro ni.

J. Josífko 1.7.2014 12:01

Re: To, že byla paní Nagyová obžalována, je správné,

"Úkolovat zpravodajce" ? Tak takhle jako Nagyová to může udělat kdokoli - domovník, bezdomovec nebo šášula. Že byla v sekretariátu předsedy vlády ? To vůbec nic neznamená pro právníka. Jak zní její pracovní smlouva ? Nikde není zveřejněna. Ze zatýkání Nagyové je vidět, že policisté postupovali podle zákona. Avšak dva muži, kteří otevírali násilím zámek, byli zahaleni až po uši. Jaký to má smysl ?

P. Čulík 1.7.2014 12:29

Re: To, že byla paní Nagyová obžalována, je správné,

Jaký to má smysl ? Zkuste trochu přemýšlet.

P. Götze 1.7.2014 10:36

RE

Nevim, nemohu s autorem souhlasit. Všechny ty zminovane věci mají svou podstatu a uprimne jsem rad, ze ty věci vyplavaly na povrch. Ze je problematicke v Cesku dostat lidi za tyto věci za katr, to je samozrejme realita dneska. Rozhodne ale nemohu souhlasit s tim, ze to cele bylůo k nicemu, ba ze to snad bylo protipravni spiknuti par detektivu. Vsichni uz dnes dobře vi, jak to fungovalo a mozna funguje na ministerstvu obrany, jak to funguje na vlade, jak funguji tymy premiéra a jak jsou vysoci politici totalne propojeni se soudy zastupci a justicni mafii. Ze se neda v tomto state tyto věci odsoudit (bohuzel) neznamena, ze neexistuji. To v zadnem pripade.

M. Frank 1.7.2014 10:55

Re: RE

Píšete to naprosto přesně. Současná vláda vznikla především díky spojení soudů, justiční mafie a politiků Babiše, Zemana a Sobotky.

J. Svoboda 1.7.2014 11:09

Re: RE

Pane Franku, jeden o voze a vy o koze. Jste zaslepený a proto se neptáte, jak vznikaly všechny české vlády. Kdysi byl nejsympatičtějším politikem Valdimír Dlouhý, který nemohl nic dělat s černými obchody s topnými oleji, pak byl nejoblíbenějším politikem Gross, ketrý všechno myslel upřímně, a teď je to bohužel Babiš, který to také myslí upřímně. Jen se nví, co myslí upřímně.

V. Mlich 1.7.2014 9:49

Je ten rozsudek někde na internetu?

Zajímalo by mě, který konkrétní paragraf  zákona o rozvědce opravňuje svačinářky úřadu vlády k jejímu úkolování. Pokud takový neexistuje, tak nechápu, jakou pravomoc zneužila, a pokud ano, soudil bych spíš ty, co ten zákon o rozvědce odhlasovali.

M. Prokop 1.7.2014 10:25

Re: Je ten rozsudek někde na internetu?

Také to tak na mne působí.

J. Boleslav 1.7.2014 14:25

Re: Je ten rozsudek někde na internetu?

Přesně tak.

M. Frank 1.7.2014 9:43

Článek vystihuje holou skutečnost

a je jasné, že všichni příznivci komunistických a jiných totalit pod ním budou nenávistně řvát. Já ale věřím, že slušných a rozumných lidí je ve společnosti většina a i přes masáž Bakalanovin a Burešnovin nakonec ti šílenci z policie a justice skončí v jimi nezvládnutých funkcích. Protože pokud ne, budou ochotni dělat veřejné fukce pouze blázni, nebo skuteční zločinci.

V. Linhart 1.7.2014 10:16

Re: Článek vystihuje holou skutečnost

Zatím račte řvát jenom vy, příznivci zhrzeného exprémiéra a jeho matrace a to hodně hlasitě. To naznačuje cosi...

M. Frank 1.7.2014 11:02

Re: Článek vystihuje holou skutečnost

Pane Linharte, já jsem poslední, kdo by fandil Nečasovi, ale jsem dalek toho, abych byl pro třídní nenávist slepý k totalitním praktikám, jako činíte vy. To se může obrátit proti komukoliv. Já vím, že je minimálně milion lidí v této zemi připraveno rozpoutat totalitní teror a přidat se na stranu totalitního vládnutí, proto je pro ostatní tak důležitá základní listina práv a svobod a její důsledné dodržování. A vzhledem k tomu, co se děje ve Francii a Itálii, kdy jsou opoziční politici zavíráni na základě podobně smyšlených obvinění a stává se to součástí politického boje, pak si musíme dávat sakra pozor. Já v totalitě řízené prokurátory žít nechci, vy ano?

V. Linhart 1.7.2014 11:28

Re: Článek vystihuje holou skutečnost

Co to je třídní nenávist? Nechuť k špatnému politikovi? A co to je listina základní práv a svobod? Cár papíru, pokud neplatí univezálně, stejně jako zákony a pravidla, které mocní ustanovují a sami se jimi neřídí. Demokracie - alespoň v našem pojetí - je taky totální. Každý odlišný názor je kamenován a jeho nositel dehonestován, urážen. Je dobře,  že existuje nezávislý orgán, který se nebojí sáhnout i mezi mocné. To se nelíbí vyznavačům totální moci a tak řvou. Ničím se neliší od komoušů, taky po ni touží.  Až ji budou mít -  jedni nebo druzí - budou se chovat stejně zhovadile, jako bolšáni v padesátých. Proto se jim nezávislá justice a nesení odpovědnosti  za vládu a její rozhodnutí nezamlouvá. Vše ostatní jsou jen kecy, pane.

J. Svoboda 1.7.2014 11:36

Re: Článek vystihuje holou skutečnost

Pane Franku, co je to třídní nenávist k totalitním praktikám? Třídní nenávist si myslím, že svazuje vás.

Používáte ve vašem okolí nadužívanou obavu, aby se "to nedotklo kohokoliv". Opravdu vám nevadí řádění justičních a exekučních mafií, které se už dotklo mnoha nevinných lidí a zničilo jim životy? Vadí vám jen tento marginální případ?

Sice se neptáte mne, ale přesto si dovolím vám odpovědět. Rovněž nechci žít v totalitě řízené prokurátory. Tím spíše nechci žít v totalitě, řízené mafií, která prokurátorům navléká náhubky.

Píšete o politickém boji. Vypadá to tak, že podle vašeho názoru praktiky politického boje používají jen vám nepohodlné strany? Opravdu si nemyslíte, že je používají všichni?

J. Boleslav 1.7.2014 14:24

Re: Článek vystihuje holou skutečnost

V poslední době to ale vypadá, že by někteří prokouši a policajti ty náhubky potřebovali znovu nasadit jako koza drbání. Chovají se jako utržení z řetězu a obviňují naprosto nevinné lidi. Vy považujete kauzu Nagyové ústící ve svržení vlády a následný Ovarův pokus o odstranění parlamentní demokracie a její náhradu prezidentským totalitním systémem za marginální? To je docela smělá úvaha.