19.4.2024 | Svátek má Rostislav


KAUZA NAGYOVÁ: Sveřepí šakali zavile vyli

1.7.2014

Tihle šakali, které mám na mysli, oproti těm z diktátů z češtiny navíc ještě koušou. Ale mám ten pocit, že už jim to kousání nakonec dojde. Justičními šakaly myslím partu skládající se z Ištvana, Bradáčové, Komára a jistěže i nevynechatelného „superpolicisty“ Šlachty. Jak byl nenápadně nedávno značen v oslavném a podkuřujícím článku v sobotní příloze Lidových novin. Hrdina bez bázně a hany, jen práce a práce, … psychologové většinou odhadují, že podobné typy mají nějaký duševní problém.

Předtím jsme se v našich mediích často dozvídali o statečnosti a vůbec vynikajících vlastnostech dalšího experta z této grupy, našeho statečného, nepodplatitelného právního novátora Ištvana.

A najednou bum.

Jak informoval web Aktuálně, onen dlouho vyhlašovaný monstrproces s paní Nagyovou (v zastoupení vlastně za Nečase, protože toho se nějak nepodařilo ani uvrhnout do vazby ani obžalovat, ne že by se nechtělo) dopadl tak, že naši stateční státní zástupci - kteří spolu s nejstatečnějším policistou a jeho „melody boys“ provedli přesně podle jihoamerického scénáře státní převrat - nějak ostrouhali.

Ať si různí hýkalové melou, co chtějí o České republice jako o banánové republice, švejkolandu atd. , soudci se stále snaží (jak jen to jde v této mediální smršti a hysterické touze po sekání hlav) držet zákona. A tak Obvodní soud pro Prahu 1 odsoudil Janu Nagyovou k roční podmínce se čtyřletým odkladem. Dostala také zákaz působit ve státní správě.

Soudný člověk to čte tak, že si soud netroufl (i soudci jsou jen lidé) poslat tuhle partu prokurátorských šakalů úplně do „pihele tmavého“. A tak dal té „zločinné Nagyové“, co dle Ištvana, Šlachty, ale také podle Miloše Zemana, který je pochválil po nástupu na Hrad, trest-netrest. Je to tak, aby se Nagyová nemohla hned odvolat, aby ji pučisté nechtěli hned zase strčit do cely a vodit (neumytou a nevyspalou) v železech před kamerami. Zákaz působit ve státní správě je, jak každý ví, jen takový ornamentík. Nagyová se možná provinila svojí představou, že přes „Petra“ bude místní královnou. To je trochu smutné, takových dam však jsem v sekretariátech různých činitelů ze svůj život viděl desítky, ale rozhodně to není „organizovaný pokus" ani „zločinné spiknutí“.

Naprostý krach pak zažilo tvrzení, hlásané měsíce státními zástupci, policií a samozvanými aktivisty, o zločinné činnosti českých tajných služeb. Obvinění ze závažného trestného činu, tedy zneužití Vojenského zpravodajství ČR, odešli od soudu bez trestu.‚Žádného trestného činu se tedy nedopustili! Případ Milana Kovandy a Ondreje Páleníka, vysokých důstojníků vojenské tajné služby, soudci předali k dořešení ministerstvu obrany. V případě bývalého zpravodajce Jana Pohůnka soud trestní stíhání zastavil.

Co na to všichni ti komentátoři, hlásající zmar a prodejnost českých tajných služeb? Co na to janečkovci a randákovci?

Stále větší lovy na kdekoho ve velké většině dopadají osvobozením obžalovaných - po tom, co jim státní zástupci a policisté zničili život a kariéry. A tak lze jen souhlasit se stále častějšími hlasy, aby za tyto nikoli „přehmaty“, ale rovnou zločiny byli k zodpovědnosti konečně pohnáni právě tito zešílevší státní zástupci a „elitní“ policisté.

Jan Hrbáček se obsáhle zabýval vývojem ve vyšetřování kauzy Jany Nagyové, jak informuje několik serverů, které jej citují: Začíná se prý ukazovat, že se "jedná o diskotéku právníků lobotomiků. Lobotomie se dříve užívala k léčení závažných duševních poruch a zdá se prý, že by ji potřebovali zejména státní zástupce Ištvan a policejní detektiv Šlachta." Dále dodává: "Šéf Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu Robert Šlachta a Ivo Ištvan nám ukazují, jak zrůdná může být moc, když se jí chopí ambiciózní, leč pomýlení Brouci Pytlíci."

Děsivé je, že v narychlo udělaném průzkumu na jaře 2014 si 70 % lidí, zmanipulovaných mediální masáží, myslelo, že „by se to mělo vyšetřit“. Ostatně nabízí se srovnání s tím, že v roce 1934 podobný počet Němců požadoval od Hitlera „zavedení tvrdé ruky“, stejně jako většina zmanipulovaných lidí „souhlasila s politikou KSČ“ v roce 1948.

Situace se, jak se zdá, radikálně změnila. Z monstrprocesu je jeden veliký pšouk a dá-li pánbůh, tak čeští politici a většina lidí pochopí, jaké divadlo se s nimi tady hraje v rámci „boje proti korupci“. Údajné desítky kilogramů zlata nikde, zabavené stamiliony byly potichu vráceny majitelům, protože by se mohlo stát, že vylamování bezpečnostních schránek a razie v bytech by mohlo být považovány za organizovanou krádež, údajné mafiány ani neobžalovali, není z čeho, američtí svědci „úplatků kolem Tatry“ se ukázali jako nevěrohodní lháři, nešťastná Parkanová, vláčená medii a policajty, nebyla ani obžalovaná atd adt.

Lid umí vyjádřit věci v trefné zkratce. Na Twitteru se objevilo geniální shrnutí: „Čím dál víc se mi zdá, že ten trestný čin sabotáže (§ 314 TZ) tam možná fakt bude. Ale být Ištvanem, už přemýšlím nad obhajobou. “

K tomu včera ohlásila novinářka Slonková, která s velikými plány nastoupila do Mladé fronty Dnes, svůj odchod s tím, že se její názory diametrálně liší od zbytku vedení. A protože MfD je už dlouhé roky jednou z hlásných trub vyvolávání pogromistických nálad ve společnosti, reagoval na to lid na Twitteru takto: „Jelikož je evidentně den příhodný k odstupování z funkcí, do večera chci slyšet tu krásnou zprávu o konci Ivo Ištvana. Čekám na ni přes rok.“

Na tuto zprávu, ale nejen na odstoupení Ištvana, ale na vyčištění justice od celé této smečky lobotomických šakalů, čeká dnes už kdekdo.

Jinak začne být počet osob, proti kterým je vedeno trestní řízení a jsou předávány soudům (včetně celých kolektivů samospráv), větší než počet obyvatel ČR. Dnes už šakali jen vyjí v televizi a pořádají na zakrytí svého selhání další monstrakce jako zatýkání ředitele nemocnice Homolka, obžalovávání volených zástupců měst a obcí, zločinné prodlužování předem prohraných vymyšlených žalob na nevinné lidi... Jak se opakovaně ukazuje, dělají vše pro to, aby se jich lidi báli a oni měli tu slastnou moc.

Co vlastně v této dělá ministerstvo spravedlnosti, ministerstvo vnitra, vláda a president? Jak dlouho bude tato parta pod vlajkou boje za „čistý stát“ naši republiku ničit? A kdy konečně dojde politikům, že když to nezastaví, budou další obětí zmanipulovaných monstrakcí této nikým nekontrolované policejně-prokurátorské party zcela jistě oni?