23.6.2024 | Svátek má Zdeňka


Diskuse k článku

KAUZA NAGYOVÁ: Sveřepí šakali zavile vyli

Tihle šakali, které mám na mysli, oproti těm z diktátů z češtiny navíc ještě koušou. Ale mám ten pocit, že už jim to kousání nakonec dojde. Justičními šakaly myslím partu skládající se z Ištvana, Bradáčové, Komára a jistěže i nevynechatelného „superpolicisty“ Šlachty.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Vondráček 1.7.2014 8:12

Re: Vlk opět v zajetí své fóbie z dětství

Pane Malečku , nejste náhodou z dvojčat ??

V. Linhart 1.7.2014 7:25

Ne šakali, ale vlci zavile vyjí.

Chápu-li to správně, je úplně v pořádku, když státní úředník zneužívá státního aparátu ke svému osobnímu prospěchu... A je normání, že jeho přímý nadřízený toto pochybení svého úředníka kryje a ještě zlehčuje. Tak to není o banánové republice a politické odpovědnosti voleného byrokrata, je to o českém pojetí demokracie a zvůli nezávislých státních orgánů, aha... Zaplať pánbu alespoň za tu podmínku a za přiznání se k tomu, že trafiky politikům za různé úsluhy a pružnost postojů jsou v souladu s naším právním systémem. Ať žije demokracie českého typu! A aťsi vlci vyjí, jen houšť a padni komu padni.

J. Schwarz 1.7.2014 7:31

Re: Ne šakali, ale vlci zavile vyjí.

když vyvolám dojem že znám místní velká zvířata, požádám hasiče aby mi vyklidili rumisko ze zahrady a oni mi vyhoví - dopustil jsem se "zneužití úředního postavení"? Asi těžko, když jsem nic takového neměl. Jestli se někdo něčeho dopustil pak ti hasiči, pokud pro mne dělali úklid v pracovní době a pomocí erárních prostředků. Tedy žádná velezrada ani sabotáž, ale nanejvýš kázeňský přestupek a drobný hospodářský delikt.

V. Linhart 1.7.2014 8:10

Re: Ne šakali, ale vlci zavile vyjí.

Problém je v tom, že ona ta velká zvířata znala a oháněla se jimi. Velké zvíře se jí pak zastalo... Ve vašem případě s hasiči se dopustíte podvodu, obvzláště když se budete ohánět neexistujícími kontakty a velitel hasičů z obavy z možného postihu bude jednat pod nátlakem. Podoba by to ovšm byla, kdyby jste byl tajemníkem radnice, k svému prospěchu hasiče zneužil a kdyby se to provalilo, starosta by chlácholil veřejnost, že se vlastně nic nestalo a že takové chování je normální. Není to ani tak poklesek kriminální, ale morální. Soud ostatně Nagyovou odsoudil především morálně a s ním i jejího tehdejšího šéfa. Některé věci se prostě dělat nesmí, ať se Nečasovým fandům líbí, nebo ne.

B. Rybák 1.7.2014 11:00

Re: Ne šakali, ale vlci zavile vyjí.

Podmíněný trest se v právním státu dává za porušení zákona a ne za porušení (pracovní) morálky!

J. Krejčí 1.7.2014 11:32

Re: Ne šakali, ale vlci zavile vyjí.

Jo. Jenže v případě Naďové a spol. byla zneužita státní moc. Ta tajná služba prostě bez odpovídajícího příkazu zasáhla do základních práv-zejm. soukromí jiného. pořád vám to připadá jen jako drobný delikt?

Jo, kdyby to udělal někdo vašemu srdci vzdálenější, že. To by bylo křiku. A to je problém všech politických diskuzí.

P. Zeman 1.7.2014 9:35

Re: Ne šakali, ale vlci zavile vyjí.

Napadlo vás někdy, že s oním zneužíváním státního aparátu to mohlo být stejně jako s vazbou na lobbisty, kilogramy zlata a ulitými stamiliony? Prostě jenom výmysl chorých hlav za účelem potopení tehdejší vlády. Neschopní, leč ambiciózní žalobci sice udělali velký mediální kravál (na který různí Linhartové slyší), ale nejspíš nepředložili soudu skutečné důkazy :-P.

V. Linhart 1.7.2014 10:13

Re: Ne šakali, ale vlci zavile vyjí.

Nejlepší je nic neřešit a jít jednotit mrkev. Takový občan je pro politiky ideální a cílem jeho snažení. Tak to myslíte, že? Media jsou jen pro to,aby se zaměstnali oblíbenci opozice, ale nesmějí moc skákat, snad jen když ukazují, jak je jinde blbě proti tomu ráji, co tu žijeme.  Na to různí (za všech režimů) konformisté slyší. :-)))))))))))))))))))) Ha....

P. Zeman 1.7.2014 10:16

Re: Ne šakali, ale vlci zavile vyjí.

Jak to myslím jsem snad jasně vysvětlil ve svém příspěvku. Že nachápete? Vaše škoda! Ha!

V. Linhart 1.7.2014 10:22

Re: Ne šakali, ale vlci zavile vyjí.

Tam bohužel nic k pochopení není. Sorry...

J. Boleslav 1.7.2014 14:27

Re: Ne šakali, ale vlci zavile vyjí.

Přesně tak.

V. Heidlerová 1.7.2014 7:10

Máte odvahu, díky

Pane autore, máte odvahu, díky za perfektní článek, i když za něj utržíte nejednu urážku - inu lidé myslí jen prvoplánově, pokud vůbec myslí. O řízení republiky kantýnskou - takové zjednodušení od jednoho pisatele ho řadí k těm, co by potřebovali prášky na uklidnění.

Za článek děkuju.

J. Svoboda 1.7.2014 12:37

Re: Máte odvahu, díky

Paní Heidlerová, zkuste si odpovědět na otázku, co znamená myslet.

J. Boleslav 1.7.2014 14:28

Re: Máte odvahu, díky

Jedna z možných odpovědí je - ho.no vědět. :-)

J. Svoboda 1.7.2014 15:13

Re: Máte odvahu, díky

Je pravda, že pokud má člověk myslet, musí mít o čem, to znamená něco vědět. Bazírování jen na vědět je, jak můžete vědět, hlavním handycapem našeho školství.

P. Zapletal 2.7.2014 7:11

Re: Máte odvahu, díky

Ty jsi ale výstavní blbka

J. Dona 1.7.2014 6:57

Pan Vlk

zřejmě považuje za vrchol demokracie to, že tuto republiku řídila tři roky kantýnská. Nebýt toho zlého Ištvána, mohl ten humus vydržet do řádných voleb. Kdyby jediným výsledkem byl pád vlády, tak to stálo zato.

E. Vašátko 1.7.2014 7:09

Re: Pan Vlk

Milej pane, za časů pana doktora přes dráhy Grosse řídila tuto republiku jeho prostřednictvím spolumajitelka bordelu a také to nikomu nevadilo. Ostatně od té doby český hanbinec ještě mohutně vzrostl, tak co. Ostatně kantýnská nemusí být hloupá, jinak by přišla brzy na buben.

J. Svoboda 1.7.2014 12:42

Re: Pan Vlk

Pane Vašátko, nbudu s vámí polemizovat, komu bordelmama vadila, nebo nevadila.

Nikdo neřekl, že kantýnská musí být hloupá. Je třeba si uvědomit, že něco jiného je přírodou obdařená kantýnská a něco jiného, možná vzdělanější ale rachitický kantýnský.

Z. Bureš 1.7.2014 7:12

Re: Pan Vlk

Dóna - Vy jste tak ukrutně blbej......že ani tak daleko nevidíte !!! ......a nebo bolševik, jako prase !!!

J. Mannheim 1.7.2014 7:17

Re: Pan Vlk

pane Bureši, obdivuji Vaši sofistikovanou argumentaci a hluboce se před Vámi skláním

V. Heidlerová 1.7.2014 7:19

Re: Pan Vlk

Argumentace příhodná, zkratkovitá - na některé příspěvky potřebná a vlastně jediná možná. Čau.

J. Mannheim 1.7.2014 7:26

Re: Pan Vlk

nojo, argumentace, kterou používají příznivci paní JNN a její strany je možná příhodná, ale domnívám se, že podobná argumentace je příčinou posledních volebních výsledků této politické strany, a vzhledem k faktu, že ani současní funkcionáři nepochopili význam slov sebereflexe případně pokora, se obávám o její další výsledky (řečeno Vaší mluvou - nikdo nemusí arogantní hovada)

Z. Bureš 1.7.2014 8:36

Re: Pan Vlk

Mannheime - Nagyovou nemohu ani cítit....už od první chvíle, co ji znám !!!

Dám Vám takovou otázečku: Kdyby obyčejný pasažér z Titaniku....radil kapitánovi, jak má řídit loď.....kudy a jak má plout - a on to pak nahulil do ledovce .....

Kdo by byl vinen - ten pasažér ??? A nebo ten zodpovědný kapitán ???

P.S.: A k bolševikům, po té jejich 41-leté hrůzovládě......žádné slušné slovo neznám - pouze slova pohrdání....a když to nejde - tak slova sprostá !!! Tomu jedinému oni totiž rozumí !!!

Frštén.....Mannheim ???

J. Svoboda 1.7.2014 12:52

Re: Pan Vlk

Pane Bureši, nějak se v této "kvakitní" dsikusi utápíte. Pokud se zamyslíte, možná přijdete na to, že tady nejde o původní bolševiky. Jde o to, že vámi a vám podobnými je nazýván bolševikem každý, kdo s vámi nesouhlasí, nebo jde proti váma tudíž nejde s vámi.

J. Boleslav 1.7.2014 14:29

Re: Pan Vlk

Naprosto s Vámi souhlasím.

J. Slanina 1.7.2014 8:17

Re: Pan Vlk

A co takhle obojí? Vy jste ještě neviděl blbého bolševika? Proboha, kde to žijete?

J. Svoboda 1.7.2014 12:47

Re: Pan Vlk

JIstě, pane Bureši. Máte fundamnet jako skálu. Stejně, jako pro pana Vlka, pokud s vámi někdo nesouhlasí, je blbej bolševika je vymyalováno.

J. Mannheim 1.7.2014 7:14

Re: Pan Vlk

nikoliv kantýnská, ale mzdová účetní, kantýnská řídila přes svého muže (železničáře a lžidoktora, který to myslel upřímně) naši zem v letech 2004-2005

P. Zeman 1.7.2014 9:39

Re: Pan Vlk

Nemyslíte, že zrovna tohle, mimo jiné, posuzoval soud? Že došel k jinému výsledku než vaše, médii zmasakrovaná mysl? Smiřte se s tím ;-)