9.5.2024 | Svátek má Ctibor


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Cartouche 21.11.2008 11:20

xxx

Nalejme si čistého vína, přátelé:

http://psychology.uwo.ca/faculty/rushton_pubs.htm

Perspektiva tohoto etnika v Evropě je zcela nulová - pokud si tedy svou obrovskou reprodukční schopností nepřizpůsobí tento kontinent k obrazu svému. Jejich průměrný inteligenční kvocient odpovídá přibližně mentální úrovni 11-letého dítěte a je zhruba na úrovni subsaharské Afriky. Myslím, že srovnání vzhledu cikánských slumů se slumy africkými je důkazem toho, že testy IQ nelžou.

Pokud pochopíme, že máme co do činění se zlobivými, nezodpovědnými dětmi, bude nám už řada věcí jasná. V prvé řadě, každý rodič ví, že rozmazlováním zlobivých, nezodpovědných dětí vychová drzé, nevychované fracky. To je přesně to, co se po roce 1989 podařilo našim politickým činitelům. Zlobivé děti budou hodné pouze tehdy, budou-li pod permanentní kontrolou - což mimochodem také vysvětluje tzv. "úspěchy" některých programů, v nichž 12 aktivistů skáče kolem 80 Cikánů.

ihala 21.11.2008 11:18

Re: Tento problém

Pokud se týká vzdělávání Romů,nemáte pravdu.Prosím,informujte se třeba o vietnemských dětech,které chodí do českých škol.Je to jiná kultura,úplně jiná řeč.Děti během několika měsíců hovoří česky a ve škole jsou to skoro vždy nejlepší žáci.Proč asi?Protože chtějí.Zajímejte se také o to,kolik romských žáků,kteří začnou chodit na střední školu,nebo na odborné učeliště,vzdělání opravdu dokončí.Když někdo nechce,jak ho donutíte se něco naučit?

Vaněk 21.11.2008 11:17

Re: Tento problém

Jinak jsem rád, že je tu někdo, kdo našel konečné řešení cikánské otázky. Zde víru v jednoho z mnoha bohů.

Jsem rád, že v zemích, kde jsou u vlády a mají prakticky 100% zastoupení v obyvatelstvu ctitelé křesťanské verze bohů, problémy s cikány vyřešili a hledí směle k světlým zítřkům hned po smrti, kdy budou spaseni.

Vaněk 21.11.2008 11:15

Re: Tento problém

V české republice jsou rodiny, které řádně pracují, vychovávají děti a platí daně.

TY je třeba podpořit.

ity 21.11.2008 11:14

Re: Tento problém

Ani já se nevyžívám v sebemrskání. Je ale nutný pojmenovat pravdu aby se věci mohli někam pohnout. Radši budu posílat polovinu svýho platu někomu, kdo do toho Chánova půjde a ovlivní tam alespoň část Romů tak aby se jejich život změnil k lepšímu pro ně i pro okolí, než dávat třičtvrtě platu státu,kterej s tím neudělá nic a prožere to ( a to setýká i Tvého platu

Ypsilon 21.11.2008 11:05

Re: Jinak je fakt

A jsou spokojení, když  lidi nadávají na ty VIDITELNÉa kravál  dělající "sběrače kovů" , a jich si nevšímají.

Cartouche 21.11.2008 11:04

Re: Tento problém

Já jsem se na žádné cikánské genocidě nepodílel. Jestli to byl tvůj dědeček a cítíš za to vinu, tak jim do Chánova posílej třeba polovinu svýho platu. Ale mě z těchhle sebemrskačských orgií vynech!

ity 21.11.2008 11:04

Re: Tento problém

Ve Francii,Śpanělsku a Portugalsku jsou organizace, převážně křesťanské, které snesou podle našich měřítek toto označení.Pravda je,že pokud je mi známo nikde nefungují jako reprezentace národa. To ale nic nemění na tom, že mezi Romy jsou organizace,rodiny i jednotlivci, které a jejichž činnost je nutné podpořit. 

ihala 21.11.2008 11:00

Přestaňme si lhát!

Když ukradnu kus kolejnice,poklip od kanálu,peněženku z cizí kapsy,můžete za to vy všichni bílí ?    Může za to vláda,ministr,nebo obecní zastupitelstvo?V naší zemi si máme být všichni rovni.Není mi tedy jasné,proč za všechny přečiny,které způsobí menšina,by mohli naši představitelé.Největší vinu dávám policii a soudům.Mě by určitě za běžný romský přestupek potrestali.A to nemluvím o docházce do školy,neplacení nájemného a vyhýbání se práci.

cb 21.11.2008 11:00

Re: Tento problém

Ktera jina komunita si nedokazala vytvorit vlastni inteligenci?

frsi 21.11.2008 10:58

cikáni

 Bavím se názorama lidí,kteří viděli cikána jen v televizi a byl to Ščuka,nebo Veselý. Já vím o čem mluvím,protože jsem jim deseti velel. Když nepřišel do práce měl výmluvu,že mu umřel táta pak zas máma a to bylo asi pětkrát! Všichni mají strašně rádi svoje rodiny a tady je výsledek!  Udělá všechno pro to,aby nemusel pracovat.Všichni jsou stejný,není mezi nima žádný rozdíl! Svedou na vás úplně všechno i když jste se o ně prve zastávali.Ten co to nevidí,ten by měl navštívit očního,nebo aby jeho dcera si cikána namluvila!    

ity 21.11.2008 10:54

Re: Jinak je fakt

plnou zodpovědnost nese také předlistopadová vláda a dokonce i kolaborační vláda 2.rep. Ty tu situaci nastavily.Ve dvojím metru máte pravdu. Pravda ovšem je že nejvíc nás okradla bílá menšina jako např pan Železný (ne ten oštěpař !) jenže oni kradou tak nějak čistě na dluh bez osobního kontaktu, že si ani nevšimneme............... a nehulákají v noci pod okny

niky 21.11.2008 10:53

Re: Tento problém

Dotaz: V které zemi si tato komunita byla schopna vytvořit vlastní inteligenci? Vůdce pokud je mi známo mají.

PETR 21.11.2008 10:51

Re: Čunkovi vyřešení problému Romů přinesl nenávist medií!

NIKDO - zejména Dělnmická strana a pod -

DO SVÝCH RŮKOU BRÁT SPRAVEDLNOIST NEBUDE!

STÁT  PROSTŘEDNICTVÍM SVÉ POLICIE TOMU ZABRÁNÍ !

Ypsilon 21.11.2008 10:41

Re: krajna pravica ?

Nechci Vám rušit kruhy, ale Pinochet asi levičák nebyl, že. A diktátor to byl., to snad připustíte

runner 21.11.2008 10:38

Re: !!!

Ale to asi nejsou cikáni, píšou tam, že jsou to nějací "nepřizpůsobiví". Máme přeci svobodu slova, kdyby to byli cikáni, určitě by redaktor napsal, že jsou to cikái. Nebo se pletu?8-o

ity 21.11.2008 10:37

Tento problém

má v zásadě 2 kořeny  1. Kořen český: aktivně jsme se spolu s nacisty podíleli na genocidě českých Romů (po válce jich zbylo několik set).soužití s nimi nebylo bezproblémové ale bylo kulturně mnohem blíž než se současnými Romy.Současní Romové sem přišli po válce ze Slovenska,Maďarska,Ukrajiny,Rumunska... Jejich zvyklosti a celkový způsob života byl zcela odlišný od našeho.Nad to neuměli Česky a i průměrně ineligentní děti z prvních tříd ve velké míře přecházeli do zvláštních škol, takže si tato komunita nebyla schopna vytvořit vlastní inteligenci a vůdce. Na vině je zcela jistě komunistické školství. Sklízíme co jsme zaseli.

2.kořen Romský : Neúcta ke spravedlnosti a právu. Nejsou jistě sami v této zemi ale je jich procentualně víc než ve většinové společnosti.Levicové smýšlení( mám na něco právo i když pro to nic neudělám), krev je silnější ( Rom se zastane Roma, i když páchá zločin) Pohodlnost a lhostejnost k morální výchově dětí.

My musíme vzít zodpovědnost za naší vinu (maximálně podporovat ty romské rodiny a děti, které se o něco snaží . Romové musí řešit své problémy a za selhávání v soužití s s neromy nést odpovědnost. Problém vlády všeobecně a pravicové zvlášť že rezignuje na vymáhání práva a spravedlnosti (chcete-li podle Bible je to její prioritní úkol "odměňovat dobré a trestat zlé). Nejhlubší kořen těchto našich současných problémů je všeobecně hodnotový. Opustili lsme tři pilíře západní civilizace : Římské právo, Řeckou vzdělanost a především křesŤanskou víru a morálku a propadli jsme bezbřehému konzumismu. To zákonitě nese své důsledky

Ypsilon 21.11.2008 10:37

Re: Já pořád nevím co tady řešíte

A proč se ti chudáčci "jednotlivci" sjeli v počtu tak hojném zrovínka do Litvínova?

pavluska 21.11.2008 10:35

Kde jsou peníze,

které od roku 1989 až do dnešních dnů byly použity na mnoho různých projektů,jak pomoci romské menšině.Kdyby si dal někdo tu práci a sečetl jen peníze na romské asistenty.A nyní už jsem zase slyšela,že romské děti neumí česky.Již od Marie Terezie je v našich zemích povinná školní docházka.To znamená,že rodiče,až pra,pra,pra...snad chodily do českých škol a vědí,že jejich děti také do českých škol budou chodit.

Ypsilon 21.11.2008 10:32

Re: Jsou jako jiní politici - chtějí se dostat k moci

Jenže současné vládnoucí garnituře, bez ohledu na stranické tričko, tenhle stav vyhovuje. Lidi nadávají a nesledují tak jejich kšeftíky. A ty jsou daleko větší "černou dírouů na prníze z daní a do daleko menšího počtu kapes než socdávky pro Cikány.

Ronnie 21.11.2008 10:32

Re: 112

tak proč ho proboha hasej ????

franta tyčka 21.11.2008 10:26

Re: Já pořád nevím co tady řešíte

Jo tak proti smečce se jednotlivec ubrání?

Kotrba 21.11.2008 10:24

Re: Já pořád nevím co tady řešíte

  Když jsem začínal na vojně, byl velitelem družsta cikan.  Dával najevo jeho moc  a když viděl, že nekterý z vojáků  v něm vidí primitiva, což také byl, šeredně se mu mstil,.ponižoval ho, zesměšnoval a i horší  veci, i  tim, co nenií  voj. řádem povoleno!  Obrana nebyla možná, jen vydržet trpět.Proto máte pravdu,  pane Tyčko.!!!Kotrba.

xy 21.11.2008 10:21

Jinak je fakt

že za eskalaci cikánské kriminality a dlouhodobé neřešení problému nesou plnou odpovědnost všechny polistopadové politické reprezentace. Na jednu stranu umožnily nekontrolovatelný příliv cikánů ze Slovenska, podporu a sociální dávky bez jakékoli kontroly a dvojí metr vůči přestupcům zákona (zejména v oblasti méně závažné kriminality) z řad bílé většiny a cikánské menšiny. Média se na "rasismu naruby" podílí nemenší měrou, Každé napadení Cikánů je silně medializováno, zatímco opačné případy jsou zcela ignorovány. Úřady se nepokouší o skutečnou integraci menšin, ale svým přístupem situaci pouze eskalují. Proč například policie nezajistila v Litvínově bezpečnost tamních občanů už dávno a vyhazuje miliony za bombastické akce proti Dělnické straně. Tzv."odborníci" se diví podpoře DS ze strany tamních občanů, ale ta je přirozená, DS je nyní jediným subjektem, který se jich zastane. Iniciátory této krize je však nutno hledat za hranicemi ČR, původně národnostně a sociálně homogenní zemi bylo nutno rozbít na znepřátelené skupiny a mezi nimi vyhloubit nepřekročitelné příkopy. A to se evidentně daří.

honzak 21.11.2008 10:18

Re: H....

a chceš kolego dědo, aby tu vládli Cikáni? Aby Ti ojeli vnučku až půjde ze školy? Já svoji vnučku miluju a nechi, aby ji ojel nějaký Cikán.

Nebo máš nějaké jiné realizovatelné řešení?

Ypsilon 21.11.2008 10:18

Re: skutečné příčiny zoufalství

a ty nejproblémovější přestěhoval dokonce za hranice kraje. Vystrnadil problém k sousedům na dvorek....

franta tyčka 21.11.2008 10:18

Re: Já pořád nevím co tady řešíte

oprava : jsem a jenom

Ypsilon 21.11.2008 10:16

Re: Já pořád nevím co tady řešíte

Útočí jenom když jsou ve smečce Jo, přesně to platí i pro ty z DS a NO, že?

franta tyčka 21.11.2008 10:16

Re: Já pořád nevím co tady řešíte

Aby tě to zajímalo jse kapitán.Papíry na hlavu mám taky tak co tě štve.Jeno mě zajímá z čeho jsi usoudil,že jsem na vojně nikdy nebyl.Já bych to řekl spíše o tobě.

Kotrba 21.11.2008 10:15

Re: Dokud budeme používat název "romové"......

  Samozřejmě, máte pravdu! Jsou nejen Romové, ale i Sinti cikani. Prý se dobře navzájem nesnášeji, ale nivc přesného nevím.  Mate pravdu, byli cikani a zůstanou jimi.  Kotrba svobodnik v záloze.>-