15.5.2024 | Svátek má Žofie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Stev 21.12.2008 20:59

Topolánek neumí prohlasovat provozní záležitosti. Je na tahu.

Topolánek neumí prohlasovat provozní záležitosti. Lidovce si Topolánek koupil několika ministerskými křesly a příslibem 80 + 170 miliard Kč i s úroky za církevní restituce. Takovou cenu tedy měla při jejím vzniku podpora koaliční většinové vlády. Jakou cenu má ale podpora menšinové vlády? Určitě vyšší. Na tahu je tedy Topolánek, nikoliv Paroubek. Musí přijít se zajímavou nabídkou.

Jilm 21.12.2008 20:59

Re: Konopa je demagog

To je pouze věc názoru. Pro mě je Topolánek člověk který nepřijímá žádné návrhy s poznámkou že se nenechá vydírat... Pak se ale nemůže divit, že mu vše jako menšinové vládě opozice s koaličními poslanci zamítne. Populista, který se drží zuby nechty moci je tedy Topolánek.

Huaskaran 21.12.2008 20:58

Re: Kdo kdy naposled

Vlasta Parkanová mluvila v parlamentu přesně v té chvíli, ve které mluvit měla. Obhajovala a vysvětlovala. Viděl jsem několikahodinový přenos. Co odvysílala ČT bohužel nevím. Ale - všechno bylo marné. Socánci se v blábolení střídali s bolševiky a mnohdy bylo problematické rozlišit, kdo patří kam - tak se ty kecy podobaly...

Jilm 21.12.2008 20:54

Re: Mrzkých třicet stříbrných za zabijení

Děkuji.

Jilm 21.12.2008 20:53

Re: Ani Gebls by se za tento článek nestiděl.

Vzhledem k tomu, že k samotnému příspěvku nemáte ani jeden z vás žádnou podstatnou poznámku a dále mě pouze upozorňujete pro mě co by angličana za celkem banální věci, považuji toto vlákno již za uzavřené.

Jilm 21.12.2008 20:49

Životy jsou ohroženy.

To že nakonec nedošlo k dohodě se sociální demokracii za "Mrzkých třicet stříbrných" považují za hrubou chybu této vlády, která tak přímo ohrozila životy vojáky v Afganistánu. Mrtví jdou na vrub Topolánkovi a jeho populistické vládě.

Huaskaran 21.12.2008 20:46

Re: Ani Gebls by se za tento článek nestiděl.

A což slovo "nestiděl"? To Váš slovník obsahuje? A "Gebls"? Mohl byste nám ostatním neználkům tlumočit do češtiny? Ó, mluvo mateřská, zahal tvář svou šlojířem smutečním!

standa 21.12.2008 20:40

Re: Mrzkých třicet stříbrných za zabijení

ale ne......."z "přesvědčení,tak je to správně.

Jilm 21.12.2008 20:22

Re: Ani Gebls by se za tento článek nestiděl.

Omluva moje chyba. Můj slovník slovo plýtvat nezná což mě zmátlo.

Díky za upozornění.

Jilm 21.12.2008 20:14

Re: Mrzkých třicet stříbrných za zabijení

Naši hrdinové  z válečných let nebojovali za žold, ale s přesvědčení. A nejspíš se teď obrací v hrobě za to, že je dáváš do jedné roviny s vojáky kteří zabijejí nejenom civilisty, ale i děti za mrzký peníz a to ještě za mrzký peníz od daňových poplatníků. Tedy od lidí, kteří si přejí své peníze vynaložit ekonomičtěji.

standa 21.12.2008 20:12

Re: Konope ty hrdino

Ty už válčíš........ale proti nám svou češtinou a pravopisem.

standa 21.12.2008 20:09

Re: Ani Gebls by se za tento článek nestiděl.

Podle měkkého "i" ve slově plýtvat jsi mě jednoznačně přesvědčil,že Ty slaboduchý jedinec zcela jistě nejsi...

standa 21.12.2008 20:06

doplněk

A ví to i ten,komu je čest a loajalita vlastní.To těmto pánům evidentně chybí.Rv

Jilm 21.12.2008 20:06

Ani Gebls by se za tento článek nestiděl.

1) K smůle vládní koalice k  žádnému obchodu nedošlo.

2) Z Afghánistánu se stahuje na 3tis Španělů. 1tis. Nizozemců 5tis Američanů atd. atd.

3) Plítvat za válku může v době celosvětové krize jen hodně neekonomický slaboduchý jedinec typu tohoto autora... :)))

civilista 21.12.2008 19:23

Konope ty hrdino

co tam ti naši žoldáci bojují za peníze zabíjí na rozkaz a vůbec nepřemýšlí, proč takové rozkazy dostávají a ti co je dávají je tam nastrčili za svoje zájmi.Když by mi tady někdo dělal pořádek a já to nechtěl a ještě mi zabil někoho, tak s ním budu také válčit na život a na smrt a bez zkrupulí.Ani jediného vojáka ,který zabíjí na rozkaz v cizé zemi za peníze nelituji, když příjde o život nebo zdraví.Proč říkáte těm , kteří bojují za svoji zem na svém území proti cizákům teroristi?Co jsou agenti tajných služeb ,ktaří provádí likvidace na cizích územích?Nad tím jsi se asi nikdy nezamyslel a nebo ti to ani nedošlo.Běž prosím tě také někam za mrzký peníz válčit pro zájmy těch "vyvolených", nám obyč. lidem to nic nepřinese.Tvoji případnou smrt a zmrzačení litovat nebudu, pouze tvoji rodinu a tu lituji už nyní.

Mozek 21.12.2008 19:06

Čím modřejší, tím i blbější.

Vy modří, vy jste vážně padlí na hlavy. Když proti talibancům bojovali rusové, tak to pro vás nebyli teroristé. Nevadilo vám, že USA vycvičila tyto talibanské bandy  proti Rusku a dodávaly jim zbraně. Měli jste radost z každého ruského neúspěchu. Nyní, když se talibánci postavili proti svým bývalým mecenášům, tak už jsou to pro vás teroristé. Nynější talibán, to jsou ti stejní lidé bojující za stejné ideály jako proti Rusku. Proč najednou takový obrat? Kdyby již tehdy USA pomohly Rusku a nepodporovaly talibán, mohla tam být jiná situace. Ale to ty vaše retardované mozky ztěží pochopí. A navíc vás  tento plátek se svými stálými pisálky, kteří nenávidí vše, co jen trochu zavání ČSSD olbují svými lživými komentáři. Jste dobrými vojíny soudruha nadporučíka Topolánka.

Eva D. 21.12.2008 19:05

Re: Pozor - čssd si neplete vojáky

Vy jste toho asi ve škole ještě hodně nebrali, nebo jste chyběl, ne?

Ropa v Africe je ( Nigérie, např.). Zkuste si to najít na mapě. Musíte se hodně učit, zatím máte názory, ale chybí Vám informace, bohužel.

Eva D. 21.12.2008 19:01

Re: jste opravdu tak manipulativní?

A Vy byste šel pro ušlechtilé cíle a zadarmo?

Znám takové, kteří to dělají pro ušlechtilé cíle, ale ty peníze k tomu patří, to není jako stoupnout si ráno k pásu a v půl třetí tradá na zahrádku.

Eva D. 21.12.2008 18:55

Re: Mrzkých třicet stříbrných

To je fakt.

Eva D. 21.12.2008 18:54

Re: je mi padesát

R^R^R^

Bohužel, to vymývání mozků bylo fakt dost účinné. A ti, kteří už prožili v novém režimu větší část života, "nevědí koho volit". Zato voli či   vědí, stačí, když Paroubek s Filipem zahrajou tu svou písničku českého závistivce....

Nalim. 21.12.2008 18:51

Re: Čeští okupanti

Příteli´,.  nedavno jsem se vrátil z jedné muslimské země. Chtěl jsem se také podívat do mešity.  Na dveřích bylo napsano  :"  : Kdo vejde, aniž by  vyzul boty, má stejný hřích, jako kdyby zcizoložil!" Hned pod tím bylo česky připsáno:" Zkusil jsem obojí a je v tom podstatný rozdíl"

Paroubek. 21.12.2008 18:46

Re: je mi padesát

 Sudruzi žádné obavy. Žě jsme udělali  skoro bilion dluhů, to nic ještě neznamená, z dluhů se platí jen úroky! Tak hlavu vzhůru, po našem vítězství  všem přidáme  !! Nám na nějakém milionu nezáleží. Čest práci

Eva D. 21.12.2008 18:45

Re: Pane Konopo

R^R^R^ pro Vás, V.H.

Nalim. 21.12.2008 18:30

Re: Okupanti domů!

Blbe,  to nevíš že  tam byly výsvikové tábory  teroristů. Že odtud  jde téměř I/2 veškeré produkce opia do světa i k nám. Až  v tom budou lítat tvoje děti  a nebo vnuci, tak změníš názor , ale pak bude pozdě.I Když ti vojáci jsou paceni, vykonávají   dobrou práci. Kromě tebe  je nikdo vrahy nenazývá!  To jsi  byl asi  i proti našim letcům na západě. Ti také bombardovali Německo. Kdyby to neučinili, možná  jsi už dávno jako ˇČech ,a stydím se za to tě tak nazvat, prošel komínem   v Osvětěmi. Byli jsme  na řadě po Židech, jako  nyní po Američanecha ostatních civilizovaných národech. Uvědom si , že tam se trestá ukamenováním, děvče, které někdo znásilnil a bratr bestiálně zavraždil muslim v Berlíně, protože se oblékala jako  nornální děvčata. r

Nalim. 21.12.2008 18:15

Re: Konopa je demagog

Ty jsi ještě neprokoukl Paroubkovu demagogii. On zamítá všechny rozumné návrhy, Přeci Topolánek nemůže přistoupit na volby hned po předsednictví  v EU. Jednak by nebyl pro vládnoucí stranu, pro jiné úkoly, čas na předvolební agitaci a za druhé, každou malou chybičku by  P použil jako argumentaci a agitku. Že se dá český volič koupit i za nejistých třicet stříbrných  jsme se přesvědčili. Srovnej si klidnou a věcnou argumentaci   strany koalice a lži a demagogii Paroubkovců. Proboha probuď se!

Nalim. 21.12.2008 18:08

Mrzkých třicet stříbrných

Plně s Vámi souhlasím. Paroubek , Zaorálek  Hašek a ostatní jejich vazalové a  přeběhlíci z koalice, zradili  národ, pošpinili jeho čest a dobré jméno ve světě a to ještě v době , kdy jsme měli možnost  v příštím roce  ukázat svoje kvality. Naši hrdinové  z válečných let, ať bojovali v zahraničí , nebo doma  se musí obracet v hrobě!  Za takové  příslušníky naší dnešní generace by se museli stydět.  Jim šlo o čest a slávu  národa,  dnešním levicovým poslancům jde jen o vlastní ambice. Ale dočkají se. Soc dem se již jednou spojili s KSČ a nakonec z nich "přežil " jen Laušman.Tak  soudruzi poslanci jen tak dál! 

StandaU 21.12.2008 18:05

Re: Konopa je demagog

opět papoušek s alternativním IQ. Někde četl, že Britové prohráli v Afghanistánu a teď  to opakuje. Prosím pane co máte nick krz, tak si prosím v osobním volnu nastudujte historii Afghanistánu. Po nastudování historie nebude  opakovat a papouškovat nějaké bludy o prohře britských vojsk v Afghanistánu.  Děkuji odcházím od PC. Přeji příjemný a blbci nerušený večer.

Nomen 21.12.2008 17:03

Já myslím, že je v zájmu všech občanů ČR aby naši vojíáci hlídali největší makovoopiová pole na světě...c

To Vám konopo neřekli???

Huaskaran 21.12.2008 16:49

Re: Hokynář Paroubek

Soudruhu, obávám se, že B52 má pravdu...

milan 21.12.2008 16:43

Re: Čeští okupanti

...no jo,ale po návratu je čeká balík a penze ve 40ti.