3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Marat 15.1.2008 11:35

Re: dnes Romové, kdo zítra?

"anno",jistě,stává se to co popisujete mezi bílími.Ale těch zloděju a všech jiných druhu zločincu mezi bílími je 99%,tak jako mezi cikány?Cikány nesnáší pro jejích zločinost nikde na světě.Jenže v jiných zemích mají problémy s jinými početnějšíémi skupinami a tak na cikány,kterých je méně tak navidí ale honí je ze svých měst a vesnic.V Čechách nemají problémy s černochy,nebo s Latinsko-Američany,kteří řádí ve všech zemích mnohdy jako cikání v ČR.Takže s těmi cikány mnohde zacházejí daleko hůře jak v ČR.Jednoduše proto,že cikání jsou v drtivé většině lidským odpadem.Všichni ti "humanisté a antirasisté" mají jiné skupiny na kterých se můžou ukájet,jak cikány.Když se po listopadu v 89 roce dostala k moci skupina "humanistu a antirasistu" tak s nadšením se ujala cikánu.Kdyby v ČSR cikánu nebylo,tak nepochybují,že Havel by si vyžádal půl miliardovou půjčku a dovezl do ČR pár tisíc pirátu z Malaysie aby čeští humanisté se měli nad čím ukájet.Na cikánském problému mají největší zásluhu právě inženýři lidských duši.Sebrali jím koně, vozy a znemožnili jím jejích způsob života.Ale jejích povahy,jejích vrozené sklony změnít nikdo nedokáže.Zajimavé na věci je to,že ti cikání maji ty největší advokáty jen mezi těmi,kdo je vůbec neznají a přicházeli s ními do styku jen náhodně  a na krátkou chvíli.Vidí ty cikány jako taková rostomilá hravá zvířátka.Bobošiklovou by měli parkrát oloupit o celou výplatu.

XY 15.1.2008 14:47

Re: Re: dnes Romové, kdo zítra?

... taky nějak v médiích utichlo, co se dělo zhruba před měsícem v okolí Říma...

w 15.1.2008 7:26

zviditelnění

Zviditelnit se dá různými způsoby, třeba píchnutím do vosího (rómského) hnízda nebo tak, že se toto píchnutí bude napadat a kritizovat. Nikdo z kritiků, ale nedal žádný návrh jak situaci řešit. Jak řešit to, že tu máme generace "spoluobčanů", kteří nechtějí pracovat a žijou si jako baroni, že tu je generace "spoluobčanů", kteří navrhují nestoudné konečné řešení problémů s tou předchozí skupinou a taky až na slovní průjem politiků jim to prochází. Řešení asi nepřijde od politiků, ale od lidí, kteří oběma skupinám "spoluobčanům" svorně řeknou: Nasrat!

a k paní euro poslankyni? že už by se blížily volby do evropského parlamentu a tak se probudila ze "zimního"  spánku?

Petr Kohout 15.1.2008 7:26

Tradiční kultura !ukradni gádžům co můžeš, je to tak správné" je v rozporu s Listinou základních práv a svobod.

emil 15.1.2008 7:22

Hákový kříž

Tak to jste opravdu už přehnala. Čunkoviny ( se kterými také úplně nesouhlasím) spojovat s hákovým křížem, to je opravdu fantasmagorie demagoga. A stále více pozoruji, že z dálky Bruselu jste stále více demagogická. Asi pocit bruselské neomylnosti se vám zakousl do hlavy. Škoda, mívala jste dobré postřehy.

Kakabus 15.1.2008 7:51

Re: Hákový kříž

Jó? A kdy prosím pěkně? Nějak mi ty její dobré postřehy unikly!

emil 15.1.2008 11:37

Re: Re: Hákový kříž

To už je hodně dávno, ještě před televizní krizí na Kavčích horách.

Adolf 15.1.2008 8:36

Re: Hákový kříž

Postrehy??? To je nejvetsi frnda z Bruselu....

Netřeba 15.1.2008 6:55

Jenom ne rozstěhovat Romy!:

Umíte si představit, že v každém panelovém domě bude bydlet jedna rodina?

To ať raději zůstanou ve svých českých Bronxech. Těm se můžeme vyhnout. Ale představa, že před každým barákem na sídlišti jsou vyházené matrace, oblečení, zbytky nábytku, v domě vylomené vchodové dveře, ohořelé zbytky poštovních schránek a zvonků, na chodbách výkaly   .  .  .

Abdéřan 17.1.2008 18:37

Re: Jenom ne rozstěhovat Romy!:

...a nikdy nekončící řev...

Mistr Jan Hus 15.1.2008 6:21

Bobo, viděla jsi někdy živého Cikána? Nebo jenom vycpaného v muzeu v Praze, který

tě nemohl okrást a dokopat? ;-D

Borek@exil 15.1.2008 4:59

Listina, která v demokratické společnosti zaručuje každému, že může žít, kde chce a jak uzná za vhodné, pokud přitom neporušuje zákony

...a platí činži a nedemoluje majetek domácího. Pokud neplatí činži, stále může žít kde chce....např. všude tam, kde se nemusí činže platit a bydlo možno demolovat dle chuti.

Terribor 15.1.2008 1:40

Blábol

Měl jsem Vás rád, ale tímto jste u mě klesla. Čunek nazývá věci pravými jmény oproti jiným, kteří se bojí otevřít hubu.

Realista 15.1.2008 4:18

Re: Blábol

Jako vždy - pefektní článek paní Jany Bobošíkové. Už také proto, že oponenti nedokáží vznést protiargumenty a nadávají!

hHistorik 15.1.2008 4:34

Člověče, přestaňte už chlastat a jděte si lehnout a vystřízlivět a pak si pořádně přečtěte zdejší diskusi

a přestaňte bezhlavě konzumovat tu siláž, co tady nasypala paní Bobošíková, která si myslí, že jsou tady jen hospodářská zvířata.

Bobo 15.1.2008 4:59

Re: Člověče, přestaňte už chlastat a jděte si lehnout a vystřízlivět a pak si pořádně přečtěte zdejší diskusi

No vlastně, v dnešní politice tomu tak je a proto je třeba ten chlév i stěmi zvířaty vymést.

pamtník 15.1.2008 10:50

Re: Re: Člověče, přestaňte už chlastat a jděte si lehnout a vystřízlivět a pak si pořádně přečtěte zdejší diskusi

Cikáni potřebují především pomoc v návaznosti na důsledné vyžadování plnění stanovených pravidel (na více let;  zlomit tu hranu ve společnosti, která je dnes selektuje ) :

- omazit počet dětí v rodině  ? - pracovní povinnost ?- částečná internátní výchova dětí ?- předání pozemků k vystavbě domků svépomocí s dotací státu ?- určité rozptýlení ve společnosti ?- finanční výpomoc(studia, oblečení, jídlo atd. ?  

Jura Jurax 15.1.2008 17:13

Re: Re: Re: Člověče, přestaňte už chlastat a jděte si lehnout a vystřízlivět a pak si pořádně přečtěte zdejší diskusi

Jojo - omezit počet dětí, pracovní povinnost ... ono by to nejspíš i pomohlo, ale dovedete si představit ten jekot obránců lidských práv? Totéž částečná internátní výchova dětí za předpokladu, že by nebyla dobrovolná (a do dobrovolné by si asi cikáni děti nedávali, ledaže by se jim za to platilo). Rozptýlení ve společnosti - zase by to muselo být trošku nedobrovolné a zároveň dotované - a obávám se, že v místech, kam by byli cikáni rozptýleni (stačí jedna povedená rodinka na panelák) by patrně místní velice silně nebyli nadšeni. Finanční výpomoc - jistě, ale kdo by to platil a jak by se kontrolovala efektivnost vynaložených peněz?

Cepel mece 15.1.2008 0:50

Janicko, jednou tydne by stacilo...

Janicko, jednou tydne by stacilo cist ta tva moudra. Prosim, uz nepis. Zkus se treba rypat v zahradce, chodit na ryby, nebo se vice zapojit do charity (ne jako pi Paroubkova).

janabok 15.1.2008 0:36

paní Bobošíková,

v žádném případě nehodlám býti prorokem, ale obhajobou parazitů si kariéru neposílite...

Historik 15.1.2008 0:27

a ještě dodatek, s těmi hákovými kříži, to je opravdu Váš schizofrenní úlet, paní Bobošíková

conqueror 15.1.2008 0:27

Bobo,

Bobo 15.1.2008 5:01

Re: Čunek řekl pouze pravdu

Tu svou šovinistickou.

Historik 15.1.2008 5:34

Re: Čunek řekl pouze pravdu

Bobo, vezměte se s paní Bobošíkovou za ruce a jděte, pokud možno někam daleko, však už víte kam. Paní Bobošíková si chce lacino dělat reklamu. Přečtěte si pořádně, co vlastně skutečně ten Čunek řekl. Jestli i potom nezměníte názor, pak tedy nevím. Umíte doufám číst? 

http://aktualne.centrum.cz/domaci/politika/clanek.phtml?id=518298#forum