3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Láďa 16.1.2008 12:07

Re: Re: Lidovecké hrátky s hákovým křížem

Chudaci byli predevsim normalni lide kterym tamni Cikani udelali z zivota peklo. Ale tech se nikdo nezastava, maji spatnou barvu pleti.

NP 15.1.2008 14:51

Re: Lidovecké hrátky s hákovým křížem

Ta NSDAP je asi stejný argument jako ty hákové kříže paní Jany. Nežil jsem za nacismu. Nevím jestli nějaký funkcionář NSDAP šel do Říšské banky a nemajetným Romům tam vyjednal úvěr na dům i se splátkovým kalendářem. Vy zřejmě takový případ znáte. Mě je pouze to divné prozření  paní Jany. Ale možná se mýlím. P. Dienstbier napsal knihu Snění o Evropě. Paní Jana to možná dělala opačně. V Evropě snila o českých utlačovaných Romech. Proto ta její náhlá ROI. Pokud jste schopen něco smysluplného pro ně udělat , tak to udělejte. Ten vercajk z protektorátu si ale nechte doma. I s paní Janou. ;-P

Klička 15.1.2008 16:06

Re: Lidovecké hrátky s hákovým křížem

Nejsem v žádném případě přívržencem pana Čunka, nicméně on jako jediný v tomto státě se aspoň pokusil cikánský problém řešit v rámci zákonů této země. Ikdyž pouze lokálně, více nemohl. Větší část cikánů přestěhoval z jimi zničených domů do prostředí o němž se jim ani nesnilo, bohužel na nich požadoval, aby za nové bydlení platili, jak je u nás obvyklé. To však neměl dělat, stal se tím rasistou. Vážený pane, doporučuji Vám, zajeďte si do Vsetína a promluvte si náhodně na ulici s občany toho města. Tam se toho dozvíte víc a užitečnějšího, než z pera rádobynovinářů typu pana Uhla, paní Bobošíkové a pod. Myslím, že potom změníte názor.

PRASI DENT 15.1.2008 13:46

MÁM ZA TO

Běžte se Bobo už vycpat s tím Čunkem a zalezte do skanzenu, ale ne blízko pokladně......

Psí vrah Čumil 15.1.2008 13:41

Kdyby se totiž někdy stalo, že by „Čunkové“ získali v zákonodárných sborech většinu, měli bychom po Listině i po základních svobodách.

Možná pro potřeby čtenářstva mírně nadnesené, ale v zásadě pravdivé. On tenhle smrdutý luftík už zafoukal docela silně i z Institutu svatého Františka, či jak se ten spolek jmenuje, peticí D.O.S.T. Čunek jede ve stejných vodách.

Jura Jurax 15.1.2008 13:07

Bobo

se nám zase zviditelnila. A samozřejmě - jak také jinak - žvástem.

Bohata 15.1.2008 13:44

Re: Bobo

Milá paní Bobošíková.Dostala jste se do Bruselu a ležíte tam za peníze ,které si našinec nedovede představit na hromadě.Vyžíráte co se dá pomocí svých příbuzných.

Prosím sbalte si věci a táhněte do španělska na pláž.Tam si jakési peníze určitě vyděláte protože jste pěkná ženská a to se vždy cenilo a cení.

Prosím udělejte to ,určitě se Vám uleví.Předem děkuji.

Paul 15.1.2008 12:52

Bobina

Hrabají ,hrabou a budou hrabat to se týká hlavně tebe Bobino !!;-O (Y)

Ašek 15.1.2008 12:50

H..........

To zapěla ta pravá.

RomanL 15.1.2008 12:24

Jo, dobrý,

... jenom jsem zvědavý na tu svobodu, až v zákonodárných sborech získají většinu takoví Červeňákovi. Myslím, že někteří z přítomných se toho i dočkají... ;-P

Xaver 82.117 15.1.2008 12:24

Čunkovi jde především o to, aby se vrátil do doby vzrůstu popularity,

kdy stěhoval cikány do kontejnerů, nebo jinam. Nyní je daun, tak to zkouší, zda to zase nezabere, aby se zvednul.

Jura Jurax 15.1.2008 13:08

Re: Čunkovi jde především o to, aby se vrátil do doby vzrůstu popularity,

Jojo, a to je měl - přesně podle zákona, jak by se ostatně stalo "bílým" a ani pes by po nich neštěknul - vystěhovat na ulici?

NP 15.1.2008 15:14

Re: Čunkovi jde především o to, aby se vrátil do doby vzrůstu popularity,

Běžte se podívat do slovenských romských osad a potom melte něco o kontejnerech vy lidumile.

Kinski 15.1.2008 15:50

Re: Re: Čunkovi jde především o to, aby se vrátil do doby vzrůstu popularity,

Jestli on se, Xaver, nedomnívá, že p.Čunek se zasloužil o vystěhování CikRomů do kontejnerů  - takových těch maxipopelnic na kolečkách před panelákem. Hrůzná představa  jak na vás jukne zpod Papíru nějaká diskriminovaná familie a vedlez petflašek další.  Paní Bobošíková svým pokrytectvím dělá medvědí službu všestranně. Na "naše lidi v Bruselu" už se tak člověk dívá jako na Eurovyžírky.

RZ 15.1.2008 15:30

Re: Čunkovi jde především o to, aby se vrátil do doby vzrůstu popularity,

Nějak se Vám (a Vám podobným) ty "kontejnery" zalíbily, samozřejmě, evokuje to nádoby na odpadky. Což si takhle uvědomit, že jsou to stavebnicové domy, ze kterých se běžně staví školy, úřady, běžné bytovky etc.?

Smarty 15.1.2008 11:29

Ach jo

Koukám ,že BOBO štěky nás budou oblažovat i mimo víkend. :-/

Zdeněk Johan 15.1.2008 11:23

Myslel jsem, že se nacházím na seriosním webu. A ona je tady ta lhářka BOBOšíková :-((

:-/

JJ 15.1.2008 11:04

fakta mluví za vše

pí bobošíková a očividně i redakce by si měli uvědomit že chování lidí vychází z jejich kultury- tjsoustavy hodnot - tj.z toho co je považováno za správné a co za špatné - pokud je u romů parazitování,kradení i násilí v jakékoliv formě a vůči komukoliv  normou tak očividně vychází z jejich "kultury" jež je prostě a jednoduše v rozporu se zákony a ústavou jako je v rozporu se zákony a ústavou třeba také islám !

jirka.s. 15.1.2008 11:22

Re: fakta mluví za vše

No, za první republiky žádná Listina lidských práv a svobod neexistovala a jak to fungovalo!

http://www.bwd.sk/pub/cigani/Ucebnice_patraci_taktiky.pdf 

Historik 15.1.2008 14:06

Re: Re: fakta mluví za vše

Tohle nemá chybu. Je to okamžitě aplikovatelné. Naši předci to mají vymakané.

Kinski 15.1.2008 16:06

Re: Re: fakta mluví za vše

Děkuji,zajímavé. a trefné.Zdá se, že přesun do měst a vůbec kamenných domů nepřinesl štěstí jim ani zákonů dbalé společnosti, naopak.

Milda 15.1.2008 11:01

Domnívám se, že jste toto psala opilá

Rozumný člověk, alespoň trochu znající problematiku, by nemohl takovou snůšku intelektuálních absurdních slov vůbec napsat.

Buďme všichni rádi za každého, kdo se c cikánama snaží něco udělat!

Jura Jurax 15.1.2008 13:12

Re: Podívejte se také na tohle:

Pozoruhodné - když ve svém projevu použiju třeba kostky jsou vrženy nebo naše země nevzkvétá; též jsem zavrženíhodný opisovač a plagiátor? Nebo mám na konci projevu přečíst seznam pramenů?

Historik 15.1.2008 15:35

Re: Re: Podívejte se také na tohle:

Na to slovo pozoruhodné bych byl opatrný, být Vámi. OSA (Ochranný svaz autorský) již mohl nastražit uši a připravit žalobu. O vržených kostkách ani nemluvě, no a teď už v tom lítám s Vámi.

doktor 15.1.2008 10:37

Ing.ekon.Jana Bobošíková

by nám měla vysvětlit, jak si ONA představuje řešení romské otázky v ČR. Řešení senátora Čunka je neproveditelná utopie.

Jura Jurax 15.1.2008 13:13

Re: Ing.ekon.Jana Bobošíková

Ona to tají ... 8-o

Klička 15.1.2008 10:19

Jsem rasista???

Rasista je ten, kdo nadřazuje svou rasu (podle barvy pleti,náboženského přesvědčení atd) rase jiné. Tedy kterékoliv jiné. Zjednodušíme-li to, potom např. běloch, který nenávidí černochy, číňany, indy, indiány a židy a své bělošství nad ně povyšuje je rasista. Já jsem běloch, proti černochům, číňanům, indiánům či židům naprosto nic nemám, mám mezi nimi známé i přátele. Nemám však rád cikány a to však v žádném případě kvůli jejich barvě pleti nebo jejich náboženskému přesvědčení, nýbrž proto, že oproti lidem jiných národností či ras statisticky významně více kradou, loupí, znečišťují okolí a sami sebe povyšují nad ostatní majoritní společnost ať už je jakékoliv rasy. Významně také neposílají své děti do škol, nebo aspoň trpí jejich časté záškoláctví, devastují své byty a domy, terorizují své sousedy majoritní společnosti, odmítají pracovat a vyžadují stále větší sociální dávky od státu z peněz nás všech ostatních. Takto se chovají až na světlé výjimky (těchto několik málo výjimek je i u nás) na celém světě a proto je nemají rádi nikde. Někde jsem četl, že ze své původní vlasti v Indii byli vyhnáni pro svou nepřízpůsobivost tamním majoritním obyvatelstvem. V dávných dobách to bylo obvyklé, ale účinné. Dnes se na celém světě snaží tento problém řešit avšak zcela bez úspěchu. Zásadní problém je totiž v tom, že pokud se cikáni nezmění sami a nepřizpůsobí se majoritní společnosti a to kdekoliv na světě, bude to vždy věc neřešitelná. Odpovězte mi, prosím,vy, milovníci cikánů, kteří jste dozajista nikdy v jejich blízkosti nebydleli, jsem rasista?

jirka.s. 15.1.2008 11:15

Re: Jsem rasista???

Výborné, pane Kličko, až na jednu maličkost! - "devastují své byty a domy" !!! 8-o

Klička 15.1.2008 11:27

Re: Re: Jsem rasista???

Zde jsem neměl na mysli byty, které vlastní ale byty, ve kterých žijí.