30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
tak 23.12.2007 23:18

CIA?

Bečváři,ta CIA je strašně mazaná,že.

Ještě,že máme takové osvícené občany jako jste Vy.Za takové

nápady by se nemusel stydět ani proslulí Vasil Biľak.

Joska 23.12.2007 23:16

Dlouho jsem nečetl tak trapný článek

Soudruhu!

Alf 23.12.2007 18:40

Já chci Bobošíkovou.

Jen si představte třeba její novoroční projevy. Celý národ by se za ní styděl tak, že by se svíjel v křečích před obrazovkami. Bylo by to nezapomenutelné jako její články z Metra ve Psovi. Možná, že by se pak jednou dostala, narozdíl od Klause a Švejnara, do učebnic.

Magor Milda 23.12.2007 19:06

Re: Já chci Bobošíkovou.

vy nezdaro, paní Bobošíková je na dnešní módu dobře živená, bylo by na co plácnout! Jinak je na ní vše v pořádku, jenom by měla přestat s tím poučováním na NP. Není ona původním povoláním učitelka? Rozhodně je na ni příjemnější pohled, než třeba na Paroubkovy. Při novoročním projevu by nám trochu zavrtěla vnadami a nálada by byla nesrovnatelně lepší, než při dešifrování Klausových výroků. Ten někdy trochu připomíná Špidlu.

Honza Šmátral 23.12.2007 19:10

Re: Re: Já chci V. Bendu

Já chci na novoroční projev prezidenta typu Vaška Bendy. To by byl nejkratší projev ss jedním slovem, který by o politice u nás řekl vše. Jinak paní Bobošíková by na obrazovce byla lepší upoutávkou než Vševěd Ješita I.

jakovy 23.12.2007 19:31

Re: Re: Re: Já chci V. Bendu

A možná, že by nám vyčistila obrazovku zevniř a udělala "Chá .....".  ;-D

roz 23.12.2007 17:43

Zbytečné starosti.

Parlament bude mít stejně poslední slovo. Je možné, že nezvolí Klause, možná by si tento stát zasloužil jiného prezidenta. Ale pokud zvolí Švejnara z dovozu, pak je zřejmé, že se poslanci a senátoři zbláznili (alespoň někteří)!

Nom 23.12.2007 17:42

Kdo to rekl?

"Jsem proti komunismu, ne proti KSČM" 8-o;-€;-O

Martin 23.12.2007 12:47

Bečváři....

vy vůči Švejnarovi chováte v sobě asi velkou nenávist,když se prozradíte hned v prvních větách.

antibečvář 23.12.2007 16:17

Re: Bečváři....

;-Ojojo;-O

dana 23.12.2007 20:07

Re: Re: Bečváři....

Pane Becvari nechce se mne ani verit ze takovy blabol muze napsat dospely prumerne inteligentni muz. a muze. Vase nenavist cisi z kazde Vasi vety. Chybi Vam glanz. Hezky den preje Dana

kim 23.12.2007 22:56

Re: Bečváři....

To je tak hloupý článek, až nestojí za to, na něco reagovat. Celé se to skládá z oslích můstků typu že USA je zelená země zeleného Al Gorea a to je taková pitomost, že to bolí.

Na rozdíl od V. Klause je prof. Švejnar skutečný vysokoškolský pedagog a dosáhnul uznávaných vědeckých výsledků, na jejichž základě se standardním způsobem dopracoval akademických hodností. Může snad vadit, že se tady s námi dvacet let nehrbil. Švejnar neodešel z ekonomických důvodů, ani ho tu nepálila StB cigaretou. Mohl si vegetovat na nějaké příjemné americké univerzitě s tenure až do penze. Má ovšem zaplaťpánbůh energii dělat podstatně víc. Je jistě smutné, že u nás doma se nenajde důstojná osoba, kterou by podpořily politické strany. Případ prof. Pačese je typický - prof.  Pačes je natolik moudrý, inteligentní a zkušený, že nebude nějaké straně dělat kašpara a šachovou figurku.

Novinářské klišé "antiklaus" je také velmi velmi hloupé. Patrně si naši novináři dovedou představit pouze Klause a jeho opak, a tak opakují tyto floskule do omrzení.

Bože chraň Česko.

Psí vrah Čumil 23.12.2007 12:27

Šmarjá, to JE ale blábol...

:-)

westík 23.12.2007 16:30

Re: Šmarjá, to JE ale blábol...

 ale ne větší než ty Vaše bláboly, antoušku !

PETR 23.12.2007 11:14

Raději

CIA než GPU. Je jen podezřelé, ža by komunisté hlasovali pro agenta CIA.

syntetik 23.12.2007 10:44

Otazniky...

Zahranicni kandidat na Hrad udajne vyrustal v rodine uspesneho komunistickeho odbornika, nez emigroval do Svycarska diky udajne "konspirativni" informaci, ze pasy ztrati brzy platnost. Ta vsak nepusobi duveryhodne, nebot pokud jeho otec v te dobe pracoval v Africe, s tehdy samozrejme nutnym souhlasem statu, neboli KSC a StB, jiste by nebyl problem, aby ho rodinny prislusnik navstivil... To vsak neni jediny otaznik v jeho CV. Udaje o jeho dalsim pusobeni se podle Internetu rovnez ruzni: Od verze, ze ho zadna evropska univerzita nechtela bez maturity prijmout, a proto musel odejit do USA, pres verzi, ze ve Svycarsku studoval rok demografii, ale sam se rozhodnul odejit do USA a preorientovat se na ekonomii, az po verzi, ze byl ze Svycarska vyhosten jako komunisticky agent a odtud "stranou oddelegovan do USA" (coz by vysvetlovalo jeho vstricnost ke komunistum u emigranta neobvyklou). Kdo vi, kde je pravda? Jiste je pouze jedine: Jeho rodina se ani naznakem nemela za komunisticke diktatury spatne a jeho otec musel byt dukladne proveren a shledan komunistickym ideim oddan. Je tedy mozny vyklad i takovy, ze emigrace i dnesni navrat jsou pouze jine stranky tehoz komunistickeho scenare, jakych zna historie bezpocet.

Zajimave jsou vsak i dalsi souvislosti: Na politicke scene si vybral ve hre o Hrad za spoluhrace Paroubka, ktery spolupracoval s StB (na miru spoluprace se nazory ruzni), uchazi se o moznost hajit zajmy CR, ale v mnohamiliardovem sporu stoji na strane proti CR (CSOB odmitla potvrdit, ze jiz neni na jeji vyplatni listine) a komunistum jiz temer prislibil ucast ve vlade.. Jsou to vsechno pouze nahodne shody okolnosti? O tom by mela vedet vic BIS, ale pri kvalite naznacovane jejimi opakujicimi se skandaly lze i o tom pochybovat... Otazniky tedy spise zustavaji...  ??

Pišta 23.12.2007 10:55

Re: Otazniky...

A Klaus při svých zahraničních stážích za komunistů, utíkal přes Šumavu? Nebo přeplaval Dunaj?

PetrH 23.12.2007 10:56

Re: Re: Otazniky...

A proč? To se muselo?8-o

syntetik 23.12.2007 11:44

Re: Re: Otazniky...

Zrejme jste chtel odpovedet na jiny prispevek a "chybicka se vloudila". A drobnost navic: Zopakujte si pravidla interpunkce. Nebo snad cesky jazyk neni Vasim materskym?

Pišta 23.12.2007 12:25

Re: Re: Re: Otazniky...

Nějak jste neopověděl na otázku, jak se Klaus dostal na západ, Asi to bude tou interpunkcí! Nebo se chybička vloudila? Otázka zní, když se tam dostal Švejnar legálně a bylo to špatné, jak se tam tedy dostal Klaus?

Pišta 23.12.2007 12:27

Re: Re: Re: Otazniky...

My Češi používáme háčky i čárky. To vám nikdo ještě neřekl?

Patrik 23.12.2007 12:37

Re: Re: Re: Re: Otazniky...

Jeho výjezdy na stáže musela schvalovat STB a dost by mě zajímalo co musel slíbit,protože STB by jistě nebyla tak milá,aby posílala někoho studovat jen tak .Můj otec důchodce se dostal doSRN za bratrema musel na Zvláštním od.psát hlášení.Byla to sice komedie,protože napsal ,že se za svého pobytu nesetkal s žádným cizím st.příslušníkem.Přitom všichni byli Němci.

syntetik 23.12.2007 14:39

Re: Re: Re: Re: Otazniky...

"Dost" zalezi na tom, jaky kdo pouziva pocitac, vite? Cesky jazyk se ale pocitac za Vas nenauci, to budete muset dohnat sam, "Pišto". ;-)

Magor Milda 23.12.2007 19:23

Re: Re: Re: Re: Re: Otazniky...

Předpokládám, že máte Windows nebo Linux. Jelikož je Windows prozatím u méně schopných uživatelů nejrozšířenější, dovoluji si popsat, jak svoji německou klávesnici přinutíte psát správně česky. Zapnete si z Menue Start program Systemsteuerung. Tam si najdete Regions-und Sprachoptionen.Klikněte na ně a objeví se menue, kde je nahoře lišta Sprachen. Klikněte na ni a uvidíte menue s Details. Klikněte na ně a nyní můžete přidat češtinu k jazykovým volbám. Klávesnici si vyberte s QWERTZ, na tlačítkách mám ze spodní strany Tippexem natřené políčka, kam jsem si filcovou tužkou napsal české znaky. Prorože užívám i ruskou a polskou konfiguraci, mám ke každé řeči jinou barvu záznamů. Funguje to u mně už přes 5 roků.

Pokud máte Linux, záleží na distribuci, u SuSe je to instalační program yast2, u RedHat bohužel nemám zkušenost, ale v Česku najdete určitě radu na ČVUT.

syntetik 23.12.2007 19:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Otazniky...

Opet vedle, jak se rika, "mimo misu"...

Magor Milda 24.12.2007 12:34

syntetický pitomec dělá vedle

a chce nás přesvědčit, že by se trefil, kdyby chtěl, on je ale prý líný. Tak ať sem neleze!(Y)

Pišta 24.12.2007 19:23

Re: Re: Re: Re: Re: Otazniky...

A odpovídat na otázky bohužel také sám neumí

Nom 23.12.2007 17:40

Re: Re: Re: Re: Otazniky...

Hrozne se mi libi, kdyz se nekdo misto tematu zacne vyjadrovat k pravopisu nebo k nabodenickum. Takovy roztomily unikovy manevr ... :-D

A ciste pro inormaci vasi nectene osoby: Jsem liny prepinat na ceskou klavesnici ;-D

Hrad 23.12.2007 21:08

Re: Re: Re: Re: Re: Otazniky...

Jak chce lenoch uspět v dravém kapitalismu? Lenošení je přece komunistická, potažmo levičácká mentalita a osobní praxe. Kapitalistický mozek je přece od přírody(Hayek) rychlý, hbitý a všeho schopný. A ještě něco. Kdo nebyl komunistou ve dvaceti, nemá srdce, kdo jím je ještě po třiceti, nemá rozum. Hádej, kdo se s tím veřejně svěřil......? Bohužel nedodal, kam se ztratilo, to srdce? Nepřeskočil jsi jednu vývojovou etapu své otogenézy? Dávej bacha, aby u tebe nenastala regrese do dětství v kalendářním věku, kdy to bude směšné. Bože, den před štědrým večerem, tím levičáckým svátkem, plodím takové nesmysly. Kdy konečně draví verbální kapitalisté vyhlásí zrušení Vánoc, toho levičáckého svátku. Vždyť ten, kvůli kterému se tento svátek koná, vyhnal kramáře z chrámu. To si tedy troufl hodně. Je nejvyšší čas mu to aspoň po dvou tisíci letech vrátit, a nežvanit zde na téma nový prezident.       

Martin 23.12.2007 12:48

Re: Re: Otazniky...

R^R^!!