17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pišta 24.12.2007 19:23

Re: Re: Re: Re: Re: Otazniky...

A odpovídat na otázky bohužel také sám neumí

Magor Milda 24.12.2007 12:34

syntetický pitomec dělá vedle

a chce nás přesvědčit, že by se trefil, kdyby chtěl, on je ale prý líný. Tak ať sem neleze!(Y)

Chris Kelvin 24.12.2007 0:55

Re: Re: Re: Neměli jsme tu už řadu importovaných spasitelů politické scény?

Škoda že nick syntetik nechápe psaný text......

strejda 23.12.2007 23:47

Re: Re: Re: Re: Re: další druhé vítězné místo Paroubka a havlobolševické koalice

Kde vidíte nějakou nadávku? Jsem opravdu zvědavý!

tak 23.12.2007 23:18

CIA?

Bečváři,ta CIA je strašně mazaná,že.

Ještě,že máme takové osvícené občany jako jste Vy.Za takové

nápady by se nemusel stydět ani proslulí Vasil Biľak.

Joska 23.12.2007 23:16

Dlouho jsem nečetl tak trapný článek

Soudruhu!

kim 23.12.2007 22:56

Re: Bečváři....

To je tak hloupý článek, až nestojí za to, na něco reagovat. Celé se to skládá z oslích můstků typu že USA je zelená země zeleného Al Gorea a to je taková pitomost, že to bolí.

Na rozdíl od V. Klause je prof. Švejnar skutečný vysokoškolský pedagog a dosáhnul uznávaných vědeckých výsledků, na jejichž základě se standardním způsobem dopracoval akademických hodností. Může snad vadit, že se tady s námi dvacet let nehrbil. Švejnar neodešel z ekonomických důvodů, ani ho tu nepálila StB cigaretou. Mohl si vegetovat na nějaké příjemné americké univerzitě s tenure až do penze. Má ovšem zaplaťpánbůh energii dělat podstatně víc. Je jistě smutné, že u nás doma se nenajde důstojná osoba, kterou by podpořily politické strany. Případ prof. Pačese je typický - prof.  Pačes je natolik moudrý, inteligentní a zkušený, že nebude nějaké straně dělat kašpara a šachovou figurku.

Novinářské klišé "antiklaus" je také velmi velmi hloupé. Patrně si naši novináři dovedou představit pouze Klause a jeho opak, a tak opakují tyto floskule do omrzení.

Bože chraň Česko.

Hrad 23.12.2007 21:08

Re: Re: Re: Re: Re: Otazniky...

Jak chce lenoch uspět v dravém kapitalismu? Lenošení je přece komunistická, potažmo levičácká mentalita a osobní praxe. Kapitalistický mozek je přece od přírody(Hayek) rychlý, hbitý a všeho schopný. A ještě něco. Kdo nebyl komunistou ve dvaceti, nemá srdce, kdo jím je ještě po třiceti, nemá rozum. Hádej, kdo se s tím veřejně svěřil......? Bohužel nedodal, kam se ztratilo, to srdce? Nepřeskočil jsi jednu vývojovou etapu své otogenézy? Dávej bacha, aby u tebe nenastala regrese do dětství v kalendářním věku, kdy to bude směšné. Bože, den před štědrým večerem, tím levičáckým svátkem, plodím takové nesmysly. Kdy konečně draví verbální kapitalisté vyhlásí zrušení Vánoc, toho levičáckého svátku. Vždyť ten, kvůli kterému se tento svátek koná, vyhnal kramáře z chrámu. To si tedy troufl hodně. Je nejvyšší čas mu to aspoň po dvou tisíci letech vrátit, a nežvanit zde na téma nový prezident.       

;-( 23.12.2007 20:28

Re: Antiklaus - clanek

vy taky :-(

dana 23.12.2007 20:07

Re: Re: Bečváři....

Pane Becvari nechce se mne ani verit ze takovy blabol muze napsat dospely prumerne inteligentni muz. a muze. Vase nenavist cisi z kazde Vasi vety. Chybi Vam glanz. Hezky den preje Dana

jakovy 23.12.2007 20:07

oprava Re: Re: Re: Proč nekandiduje Švejnar v USA? tento „kandidát“ USA na Pražský hrad

IPB, pardon.

jakovy 23.12.2007 20:05

Re: Re: Proč nekandiduje Švejnar v USA? tento „kandidát“ USA na Pražský hrad

:-D vy jste komik? Přítel Zeman řval proti vyprodávání "rodinného stříbra", aby pak po policejním vykradení IPS ji prodal za 1 Kč "dobrému" vlastníkovi. Ten nový vlastník teď , v zádech s přítelem Švejnarem, chce po státu pár miliard, protože banka za kačku je mu drahá.

syntetik 23.12.2007 19:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Otazniky...

Opet vedle, jak se rika, "mimo misu"...

J.Bubla 23.12.2007 19:37

Re: Re: Co to mělo být s tou CIA ?

S tím TGM bych byl opatrnější. Komupak se místo říše jak půl Evropy více hodily malé uprděné státečky?

jakovy 23.12.2007 19:31

Re: Re: Re: Já chci V. Bendu

A možná, že by nám vyčistila obrazovku zevniř a udělala "Chá .....".  ;-D

jakovy 23.12.2007 19:29

Re: Re: Re: pane bečváři

No ono vy s "dobrým sluchem" nemusíte k ušnímu. Stačí k psychyatrovi - sluchové halucinace. ;-(

Magor Milda 23.12.2007 19:23

Re: Re: Re: Re: Re: Otazniky...

Předpokládám, že máte Windows nebo Linux. Jelikož je Windows prozatím u méně schopných uživatelů nejrozšířenější, dovoluji si popsat, jak svoji německou klávesnici přinutíte psát správně česky. Zapnete si z Menue Start program Systemsteuerung. Tam si najdete Regions-und Sprachoptionen.Klikněte na ně a objeví se menue, kde je nahoře lišta Sprachen. Klikněte na ni a uvidíte menue s Details. Klikněte na ně a nyní můžete přidat češtinu k jazykovým volbám. Klávesnici si vyberte s QWERTZ, na tlačítkách mám ze spodní strany Tippexem natřené políčka, kam jsem si filcovou tužkou napsal české znaky. Prorože užívám i ruskou a polskou konfiguraci, mám ke každé řeči jinou barvu záznamů. Funguje to u mně už přes 5 roků.

Pokud máte Linux, záleží na distribuci, u SuSe je to instalační program yast2, u RedHat bohužel nemám zkušenost, ale v Česku najdete určitě radu na ČVUT.

Honza Šmátral 23.12.2007 19:21

Re: Proč nekandiduje Švejnar v USA? tento „kandidát“ USA na Pražský hrad

Historiku, Švejnara nastrčili do peněžnictví, ale Václav Klaus ho stejně klepl přes prsty a nedovolil mu změnit socialistické bankovnictví. Václav Klaus ponechal v bankách socialistické hospodaření a Zeman pak musel  k pumpám a zachraňovat zbyteček peněžních ústavů, které nestačil poslat ke dnu pan profesor  české privatizační metody.

historik 23.12.2007 19:21

Re: Re: Proč nekandiduje Švejnar v USA? tento „kandidát“ USA na Pražský hrad

Honzíku Šmátrale! Přeseda vlády se jmenuje Topolánek. Americký radar tu  nechtějí melody boys, ale někteří občané. Oni ten radar ale nechtějí proto, aby lezli američanům do zadku. Chtějí jej jako obranu proti různým okupacím, které nás dříve potkaly.Volitelé ODS nejsou fanatici, ale příznivci. Švejnarovi řeknou američtí politici, případně vojáci o radaru to, co každému jinému američanovi. Blbě se culit možná umíte i vy. Vykládat bludy umíte jistě. To jsem pochopil z vašeho článku.

Honza Šmátral 23.12.2007 19:10

Re: Re: Já chci V. Bendu

Já chci na novoroční projev prezidenta typu Vaška Bendy. To by byl nejkratší projev ss jedním slovem, který by o politice u nás řekl vše. Jinak paní Bobošíková by na obrazovce byla lepší upoutávkou než Vševěd Ješita I.

Honza Šmátral 23.12.2007 19:07

Re: Re: zijme zdrave,

Ty huhu žiješ asi v jiném století a na jiné planetě. Otevři oči, probudˇse a nech si od pana profesora V.K. vyložit pojem klientelismus a trh (výběr poradců na cokoliv, obsazování lukrativních míst v dozorčích radách v podnicích se státní účasti, ale i soukromých firmách, kde potřebují nitk y a páky na politiky. A až si všechno necháš vysvělit, tak se pouštěj do diskuze, že klientelismus byl jen za komoušů. Klientelismus za komoušů může srovnat s noblesnějším dnešním termínem  - lobbing. Není co vyčítat minulé době k současnému kapitalismu.

Magor Milda 23.12.2007 19:06

Re: Já chci Bobošíkovou.

vy nezdaro, paní Bobošíková je na dnešní módu dobře živená, bylo by na co plácnout! Jinak je na ní vše v pořádku, jenom by měla přestat s tím poučováním na NP. Není ona původním povoláním učitelka? Rozhodně je na ni příjemnější pohled, než třeba na Paroubkovy. Při novoročním projevu by nám trochu zavrtěla vnadami a nálada by byla nesrovnatelně lepší, než při dešifrování Klausových výroků. Ten někdy trochu připomíná Špidlu.

Honza Šmátral 23.12.2007 18:43

Re: Proč nekandiduje Švejnar v USA? tento „kandidát“ USA na Pražský hrad

A proč tu chce Mirek Tupolánek a jeho melody boys americký radar a lezou USA do zadku? Najednou ti vadí Čechoameričan, ale americký radar v Brdech ti asi jako poslušnému fanatikovi ODS nevadí. Švejnar je výborné řešení na prezidentský stolec, protože jemu, jako i americkému občanu američané řeknou, co na radaru vidí, ale Tupolánkovi neřeknou nic, nanejvýš bude moci postat u závory a blbě se culit a vykládat národu bludy..

Alf 23.12.2007 18:40

Já chci Bobošíkovou.

Jen si představte třeba její novoroční projevy. Celý národ by se za ní styděl tak, že by se svíjel v křečích před obrazovkami. Bylo by to nezapomenutelné jako její články z Metra ve Psovi. Možná, že by se pak jednou dostala, narozdíl od Klause a Švejnara, do učebnic.

VladaPing 23.12.2007 18:39

Re: masový odpor proti pobytu cizích vojsk byl při německé a následné sovětské okupaci.

a byl platný co ?

Honza Šmátral 23.12.2007 18:33

Re: Jak navnadit komouše?

A co dnes řekl pan Václav Klaus na Primě o komunistech z KSČM?  Jsi zamindrakovaný Paroubkem a za tebou V.K. si začíná pochvalovat státotvrornost komunistů. Co tomu říkáš? Určitě schvaluješ změnu předvolebního retorického salta o 180° prezidenta Klause ke KSČM, protože její hlasy potřebuje. Tak nech Parouba a obrať se na politbyro ODS co říkají politickému saltu jejich čestného předsedy.

Vlastimil Vedral 23.12.2007 17:52

Re: Re: Re: Ta poslední větička se Vám povedla ! Skvělé !

Ja zas mohu puknout smichy, kdyz vidim jeho hradni velicenstvo Klause, jak se vzdy cpe  aby byl na fotkach vedle prednich Evropskych politiku.

chas 23.12.2007 17:44

Re: Jak navnadit komouše?

ok , a taky Švejnar zařídil výbuch sopky Krakatoa přes CIA,

roz 23.12.2007 17:43

Zbytečné starosti.

Parlament bude mít stejně poslední slovo. Je možné, že nezvolí Klause, možná by si tento stát zasloužil jiného prezidenta. Ale pokud zvolí Švejnara z dovozu, pak je zřejmé, že se poslanci a senátoři zbláznili (alespoň někteří)!

Nom 23.12.2007 17:42

Kdo to rekl?

"Jsem proti komunismu, ne proti KSČM" 8-o;-€;-O