30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Malý Aston 22.12.2007 11:03

Re: Klaus je symbol zlodějských devadesátých let.

Nemohl,chvástá se že byl poradcem Ježka takže se také namočil.A Vám někdo něco v devadesátých let kromě funkce v KSČ ukradl?:-D

MB. 22.12.2007 10:57

Re: Švejnar - syn nejvyšší diplomatické komunistické šlechty nikdy nemůže mít záporný vztah ke STRANĚ, která z něj udělala "osobnost".

Souhlasim. V CR jsou tisice ucitelu ekonomie, ekonomu je jen nekolik.

http://hn.ihned.cz/2-21276390-500000_d-f6

lordpavka 22.12.2007 10:43

Re: Nebyl snad prognosticky ustav pod primou kontrolou KGB?

Zase pitomosti o volbě prezidenta před 5 lety! "Novináři" vám tak dlouho tu pitomost tloukli do hlavy,že je to už jako zákon. Papír,tužku a sečíst tehdejší hlasy ODS a komunistů! Výsledek? Ne a ne dát dohromady potřebný počet. Tak už s tímhle "FAKTEM" běžte pro příště do p...le. Stejné je to s tvrzením-"za to může Klaus"! Copak jeden člověk z tisíců by to mohl udělat? Jste k smíchu!:-D:-D:-D

Von 22.12.2007 10:43

Nevěřte tomu autore -

to vážně nevíte, že CIA losuje takovéto kandidáty z pytlíku? A pro celý svět!

lordpavka 22.12.2007 10:34

Re: Re: Švejnar - syn nejvyšší diplomatické komunistické šlechty nikdy nemůže mít záporný vztah ke STRANĚ, která z něj udělala "osobnost".

Spíš je to nesmysl Tyhlavo rudá!:-P

Skelnik 22.12.2007 10:28

Re: Národ s IQ tykve.

R^ 

Palivec 22.12.2007 10:27

Re: Švejnar - syn nejvyšší diplomatické komunistické šlechty nikdy nemůže mít záporný vztah ke STRANĚ, která z něj udělala "osobnost".

Jak se vám líbí parafráze : Klaus - syn komunistické luzy nikdy nemůže mít záporný vztah ke straně , která jej  již jednou pomohla zvolit . Blbé - že ????

Petr 22.12.2007 10:22

Re: Náš problém je, jak vytloukat klín klínem, vyhánět čerta ďábklem.

Dovolím si připomenout, že se nevolí "hlavní ekonom ČR", ale president.

Palivec 22.12.2007 10:15

Klaus je symbol zlodějských devadesátých let.

A ODS má obavy , že by Švejnar toto období mohl nazvat pravým jménem.

tatina 22.12.2007 10:12

Re: Máme dva kandidáty,je to dobré!

R^

Mejla 22.12.2007 10:11

Švejnar - syn nejvyšší diplomatické komunistické šlechty nikdy nemůže mít záporný vztah ke STRANĚ, která z něj udělala "osobnost".

Pan Švejnar je jeden z tisíců učitelů a prezentovat jej jako jakéhosi "světového ekonoma" je přehnané - učitel ekonomie nemusí být ekonom.

Milan 22.12.2007 10:07

Re: Máme dva kandidáty,je to dobré!

Souhlasím s Vámi.

honzak 22.12.2007 10:06

Re: Re: Zeleným pan Š nemusí nic slibovat

omývej si přirození vlažnou vodou. Třeba to pomůže.

Milan 22.12.2007 10:05

Re: Re: Národ s IQ tykve.

Jo tak srovnávat Masaryka se Švejnarem ? No to.

Malý Aston 22.12.2007 10:04

Máme dva kandidáty,je to dobré!

Jeden byl navržen jednou politickou stranou a druhý není známo kým byl navržen.Vládu máme složenou ze tří politických stran a z toho dvě politické strany vládní se spojují s opoziční politickou stranou proti jejich návrhu.Je to jako z nějaké divadelní frašky.Kandidaturu jednoho podepsali všichni poslanci této strany a návrh druhého podepsalo pár senátorů každý pes jiná ves.Oba dva jsou ekonomové,jeden se podílel na privatizaci jako ministr a druhý jako poradce.Jeden zde trvale žil a druhý díky tomu,že se narodil papalášovi za komunistů byl nucen jako malý hošánek s tatínkem odejít do USA,takže žádný emigrant ale normální čechoameričan.Je jasné že ne každý socan je nadšen,to nevadí.V prvním kole hlasování vyžene Paroubek a Rath bičem své připosrance ze sálu a oba dva půjdou do druhého kola.Máme zájem,aby tímto porušením základního práva poslanců a senátorů byla naděje,že pan Švejnar bude zvolen?Máme zájem aby to ,co se dosud nepodařilo Paroubkovi,udělat rozvědčíka proti NATO soudruha Filipa ministrem se podařilo pomocí pana Švejnara?Mám dojem,že se únor 1948 může klidně v roce 2008 zopakovat,demokratickou cestou se zase ujme vlády levice a ještě pokud udělají slučovací sjezd budeme zase světoví,budování kapitalismu svěříme komunistům od Filipa a Paroubka.:-D

jjensina 1 22.12.2007 9:19

Re: Národ s IQ tykve.

Moc dobře, je to náš genový znak vyhánět naše schopné lidí a věřit, že nás spasí cizí. Kamenování proroků má v našich zemích tradici. Dovedete si představit, že by se toto mohlo stát třeba v Polsko, nebo nakonec na Slovesku.Dost bylo proklamace pravdy a lásky, co z toho zbylo, lež aq nenávist, ochota obětovat tuto zemi komukoliv, Američan na hrad, katedrála vatikánu. Dobře načasovaná zpráva o odvolání církve. Švejnar jistě slíbí církví, že jim katedrálu vrátí, jen aby získal podporu KDU

sociolog 22.12.2007 9:09

Re: Re: Nebyl snad prognosticky ustav pod primou kontrolou KGB?

Tak mi laskave sdelte, v cem je Svejnar pro ODS neprijatelny, pokud pouze kidam?

sociolog 22.12.2007 9:08

Re: Národ s IQ tykve.

Jste ochoten ty same argumenty zopakovat o Masarykovi, ktery tez prijel odcizen z Ameriky budovat stat?

Flasi 22.12.2007 8:58

Re: Re: Zeleným pan Š nemusí nic slibovat

Mě tedy obnovitelná energie vadí. Protože kromě vodní (jejíž kapacita je u nás už využívána úměrně našim geografickým možnostem) ta obnovitelná energie škodí životnímu prostředí. Resp. škodí víc než jiné. Rozhodně více než jaderná energie.

Mimochodem uložiště může být díra do země. Díra, kterou zasypete poté, co tam uložíte co potřebujete. Co na tom chcete 200 000 let financovat?

Kony 22.12.2007 8:55

Re: Re: Strach

Přece nechcete tvrdit, že ODS je nositelem třeba jen smítka perspektivnosti. To již i ti komunisté jsou na tom lépe. Sledujte, jak jako parlamentní strana hlasují a jak hlasuje ODS. Protože jsou více státotvorní, proto ten nenávistný povyk. Kdybych musel, jakože nemusím, raději bych dnes volil komunisty, jako ty spratky ostatní. A to jsem nebyl ani v  "pionýru", dokonce ani člen ROH.

Milan 22.12.2007 8:53

Národ s IQ tykve.

Nedivím se že nás Slováci v testu národa porazili. Trošku národní hrdosti by neuškodilo.

Nechápu, jak někdo mohl přijít s takovou pitomostí aby prezident této republiky byl cizinec. Ten člověk tady léta nebyl, nezná to tady. Nemá tady k tomu žádný vztah.  Je to pro něho jen v každém případě dobrý obchod, na kterém nemůže nic ztratit. Pokud neuspěje tak pořád bude kandidát na prezidenta a to není špatná reklama. A pokud se mu s pomocí melounů a dalších kreténů z řad novinářů a pravdolásky  podaří přesvědčit tady to stádo volů bez vlastního mozku, tak to bude pro něho super kšeft a sláva do konce života. A co si myslíte vy oslové že je mu po vás ? Ani tečka za touhle větou. K nám tady taky pozvali do podniku Američany s naivní myšlenkou, že to tady dají do pořádku. Jo do roka a do dne prodali co se dalo. Na platech se zazobali a pak odtáhli a nechali to tady v horším stavu než přišli. Už jste viděli někoho z Ameriky který by nemyslel jen na svoje prachy ?

To je zajímave že když přijde řeč na radar tak myšlenka, že by tady vstoupil byť jediný Americký voják vzbuzuje u většiny národa běs a hrůza. To jsou řeči o vlastizradě a podobné kraviny, ale Američan prezident jim nevadi. Divné.

Kony 22.12.2007 8:44

Re: Re: co stačí v česku na prezidenta

Chyba lávky, Dyba fungoval jako emisar a dělal jen to , co chtěl hudlař Klaus. To, že někdo byl poradce ještě neznamená, že se jeho radami někdo řídil. Dnes, po dokonané zlodějizaci víme, že nikoliv. Bohužel.

sdf 22.12.2007 8:22

Re: Re: Re: doufat, že CIA vybrala dobře

Paris ? Jsi to ty ?

sdf 22.12.2007 8:22

Re: Náš problém je, jak vytloukat klín klínem, vyhánět čerta ďábklem.

no, dodal bych jenom, ekonom-teoretik.

sdf 22.12.2007 8:20

Re: Re: Zeleným pan Š nemusí nic slibovat

nám obnovitelná energie určitě nevadí. Ale sám sociologu určitě také nejezdíš pro benzín k té nejdražší benzince v okolí

sdf 22.12.2007 8:19

Re: Srovnejte:

zase kidy. Podívejte se skutečně na životopis paní Klausové.

sdf 22.12.2007 8:16

Re: Nebyl snad prognosticky ustav pod primou kontrolou KGB?

to jsou zase kidy. stejně jako když si v naší veřejnoprávní televizi (nezávislé) přečtu že klaus nevěří na globální oteplování :-))

sociolog 22.12.2007 8:15

Re: Zeleným pan Š nemusí nic slibovat

Vam obnovitelna energie nejak vadi? Vy byste radsi financoval uloziste na dalsich 200 000 let a prodal republiku CEZU, ktera uz dnes ma uplny monopol na statni podporu pres Tunelin?

sociolog 22.12.2007 8:13

Nebyl snad prognosticky ustav pod primou kontrolou KGB?

Dodnes to jak se zda nikomu nestoji za zamylseni, ze vsechny ty podvody a korupce byly umozneny vladou jejich vrcholnych kadru pod heslem "neznam spinave penize" a "akce ciste ruce". At autor prokaze sve rudopravni narceni, ze nam Svejnara posila KGB a vyvrati opravnene podezreni, ze nam zatim vladla prostrednictvim prognotaku KGB!

A predevsim. Nevyhral nahodou Klaus nad svym minulym protivnikem prave diky hlasum KSCM? Ma snad Svejnar opakovat chybu sveho predchudce? Smutna skutecnost je, ze bez KSCM si zadny budouci prezident neskrtne. Jen proto se Schwarzenberg, ktery by byl tim nejlepsim ze vsech uchazecu, se o tento post uchazet nedokaze. Cechoamricanovi, na nemz nelpi normalizacni minulost, lze snad spolknuti tak horkeho sousta prominout.

Zvoleny Klaus ovsem v pristim volebnim obdobi poskodi nejvic ODS, nebot nikdy neodpusti Toplankovi jeho bez pozehnani nejvyssiho ochrance ekonomiky bez privlastku uskutecnene zvoleni a bude mu tak dlouho hazet kameny pres cestu, az se ODS rozstepi.

Pak se teprve mame, pri levicove smyslejici vetsine naroda nac tesit... Chceme snad, aby se Cesko pod vedenim nejvyssiho kormidelnika vydalo cestou, kterou Polsko prave opustilo, tedy cestou vedouci do (i ekonomicke) velmi nebezpecne izolace, v jejimz ramci se jiz dnes silna mafie jeste vice rozbuji? Svejnar na Hrade bude naopak pro obrozenou ODS opravdovym pozehnanim, coz je mnohem dulezitejsim faktorem, nez nejake diplomaticke vymeny nazoru s KSCM! Doufam, ze si to pragmaticti ODSaci uvedomuji a v tajne volbe daji najevo, kdo jejich strane vice prospeje!

MeKu 22.12.2007 7:04

Re: co stačí v česku na prezidenta

Ale pan Š v privatizaci namocen je, jenom se o tom raději nemluví. Pan Š. dělal poradce ministrovi pro ekonomiku panu Dybovi (pokud si pamatujete kto to byl a co dělal).