17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pišta 23.12.2007 10:21

KGB-STB nebo CIA

A při minulých volbách, před třetí rozhodující volbou, poslala Klause žebrat ke komunistům KGB, STB, nebo CIA? A copak ji tam asi slíbil? Jistě to, že udělá všechno proto aby jejich stranu zakázali!

Malý Aston 23.12.2007 10:18

Jak navnadit komouše?

Bez komunistů v KSČM se nerozhodne.Pan Švejnar říká,že jsou hodní,lepšejší a státotvorní a nic nebrání aby se stali stranou vládní.To si ještě nikdo nedovolil i Paroubek to všelijak okecává ale mám dojem že i jeho děsí představa,že by měl ve vládě Filipa jako ministra obrany a Grebeníčka jako ministra školství.Ten problém s naším čechoameričanem ještě ČSSD nevyřešila,Paroubek dal příkaz svým připosrancům,kdo ho nebude volit končí a parte a vyhazov.Jenže volba je tajná a počítat hlasy  nebude Rath ale zřejmě někdo jiný. Takže při prvním kole vyžene připosrance ze sálu a pak se uvidí. A když bude zvolen Klaus,řekne že to nebyl kandidát ČSSD ale Zelených a když bude zvolen Švejnar,bude to jeho kandidát a můžeme se dočkat,že pod vedením Švejnara bude Filip ministr obrany a Grebeníček ministr školství a pěkně se přepíší dějiny od roku 1948 tak,jak je to u nás běžné.:-D

Pišta 23.12.2007 10:25

Re: Jak navnadit komouše?

Svatá pravda! A do týdne vyhodí Klause z okna a začnou znárodňovat! 

chas 23.12.2007 17:44

Re: Jak navnadit komouše?

ok , a taky Švejnar zařídil výbuch sopky Krakatoa přes CIA,

Honza Šmátral 23.12.2007 18:33

Re: Jak navnadit komouše?

A co dnes řekl pan Václav Klaus na Primě o komunistech z KSČM?  Jsi zamindrakovaný Paroubkem a za tebou V.K. si začíná pochvalovat státotvrornost komunistů. Co tomu říkáš? Určitě schvaluješ změnu předvolebního retorického salta o 180° prezidenta Klause ke KSČM, protože její hlasy potřebuje. Tak nech Parouba a obrať se na politbyro ODS co říkají politickému saltu jejich čestného předsedy.

No... 23.12.2007 8:59

Ta poslední větička se Vám povedla ! Skvělé !

Chechtalase snad půlka rozumně uvažujícího národa...druhá oranžová půlka skřípe zuby....

Pišta 23.12.2007 10:42

Re: Ta poslední větička se Vám povedla ! Skvělé !

A která půlka se chechtala , když viděla Grebeníčka šklebit se v Lánech?

PetrH 23.12.2007 10:55

Re: Re: Ta poslední větička se Vám povedla ! Skvělé !

Já jsem se chechtal. Když jsem na tom balkoně viděl Petra Mareše, jak se cpe, aby z té slavné fotky nevypadl.;-D

Vlastimil Vedral 23.12.2007 17:52

Re: Re: Re: Ta poslední větička se Vám povedla ! Skvělé !

Ja zas mohu puknout smichy, kdyz vidim jeho hradni velicenstvo Klause, jak se vzdy cpe  aby byl na fotkach vedle prednich Evropskych politiku.

Anděla 23.12.2007 8:50

Úžasné

jaké bláboly vycházejí na NP.

Historik 23.12.2007 8:09

Proč nekandiduje Švejnar v USA? tento „kandidát“ USA na Pražský hrad

Nejdřív si Švejnara do ČR nastrčili Američani do peněžnictví a protože v ČR je všechno možné a s jídlem roste chuť, tak jej chtějí mít rovnou na Pražském hradě, aby to měli s Čechy a Čechami úplně jednoduché (radar je jen začátek a americkým vojskům pak nebude nic bránit hojněji přesídlit do ČR). A mister Paroubek to žere i s navijákem. K „titulům“ „světoznámý ekonom“ a neustálému omílání profesor a Michiganská univerzita si tento „světoznámý ekonom“ Švejnar jen přidá titul kandidát for prezident, nebo nedejbože prezident. Nechci !! mít svým prezidentem cizáka, který ani neví co je napsáno na naší prezidentské standartě, která vlaje nad Pražským hradem a je naším státním symbolem. Rád bych viděl, jak by takového rychlokvašáka přijali za svého prezidenta v Americe. Proč nekandiduje Švejnar v Americe? když je tak světoznámý a skvělý.

historik 23.12.2007 9:59

Re: Proč nekandiduje Švejnar v USA? tento „kandidát“ USA na Pražský hrad

On je světoznámý a skvělý ve světě mimo Ameriku. V Americe až  tak známý a skvělý asi není. A kdyby americká hojněji přesídlila do ČR, tak v tom se svým názorem asi lišíme. Já bych proti tomu nebyl. Byla by to dobrá obrana proti dočasnému vstupu vojsk. Kterých, snad nemusím objasňovat.

Historik 23.12.2007 10:33

Re: Re: Proč nekandiduje Švejnar v USA? tento „kandidát“ USA na Pražský hrad

Objasňujte, já jsem nechápavý. Já jsem například proti dočasnému pobytu jakýchkoli cizích vojsk na výsostném území  ČR, a zvláště když je proti tomu masový odpor obyvatel ČR, který pokládám za oprávněný a pochopitelný.

Pišta 23.12.2007 10:38

Re: Re: Re: Proč nekandiduje Švejnar v USA? tento „kandidát“ USA na Pražský hrad

Masový odpor komunistů, kterým Rusáci kupodivu vůbec, ale vůbec nevadili.

historik 23.12.2007 11:22

Re: Re: Re: Proč nekandiduje Švejnar v USA? tento „kandidát“ USA na Pražský hrad

Masový odpor je mnohem  menší. Proti radaru je plusminus polovina občanů. Takže bychom zrovna tak mohli říct masový souhlas pro americké vojáky na našem území. Což samozřejmě také není tak docela pravda. Opravdu masový odpor proti pobytu cizích vojsk byl při německé a následné sovětské okupaci.

Historik 23.12.2007 12:38

Re: Proč nekandiduje Švejnar v USA? tento „kandidát“ USA na Pražský hrad

Zkrátka zase dobrovolně a s láskou nastavujete hřbety pod cizí bič, jako je to běžné v českých dějinách.

historik 23.12.2007 12:52

Re: Re: Proč nekandiduje Švejnar v USA? tento „kandidát“ USA na Pražský hrad

Vám se to těžko objasňuje. S láskou a dobrovolně jsme přece svůj hřbet německé a sovětské okupaci nenastavovali. Nebo vy snad ano? O přítomnosti amerických vojáků, na rozdíl od těch německých a sovětských tady i jinde diskutujeme. Takže ještě jednou, po lopatě. Když přijmu někoho cizího do svého domu, je to host. Když se do mého domu někdo vloupá, je to zločinec. Kapišto?

Historik 23.12.2007 13:54

Re: Proč nekandiduje Švejnar v USA? tento „kandidát“ USA na Pražský hrad

Nepřeceňujte se v tom chápání a objasňování. Když většina občanů ČR nechce Američany a jejich armádu na svém území, tak je logické, že je sem nepustíme, ne? Když Vaše manželka bude chtít někoho úplně cizího natrvalo mít ve Vašem bytě a Vy k tomu budete cítit odpor, tak se podřídíte? Očekávám, že odpovíte, že určitě ano (manželka Vám to přece rozumně vysvětlí a Vy to vstřícně pochopíte). Já Američany s jejich armádou v ČR nechci.

historik 23.12.2007 17:38

Re: Re: Proč nekandiduje Švejnar v USA? tento „kandidát“ USA na Pražský hrad

Tak to by bylo pořád dokola. Prostě vy a vaše polovina občanů tady američany nechce. Já a moje polovina občanů je tady chce. Jak to dopadne, to rozhodnou ti, které jsem si zvolili, případně referendum. Pokud to referendum ti, koho jsme si zvolili, odhlasují. Která polovina je větší, necháme na jejich, případně našem rozhodnutí.

VladaPing 23.12.2007 18:39

Re: masový odpor proti pobytu cizích vojsk byl při německé a následné sovětské okupaci.

a byl platný co ?

Honza Šmátral 23.12.2007 18:43

Re: Proč nekandiduje Švejnar v USA? tento „kandidát“ USA na Pražský hrad

A proč tu chce Mirek Tupolánek a jeho melody boys americký radar a lezou USA do zadku? Najednou ti vadí Čechoameričan, ale americký radar v Brdech ti asi jako poslušnému fanatikovi ODS nevadí. Švejnar je výborné řešení na prezidentský stolec, protože jemu, jako i americkému občanu američané řeknou, co na radaru vidí, ale Tupolánkovi neřeknou nic, nanejvýš bude moci postat u závory a blbě se culit a vykládat národu bludy..

historik 23.12.2007 19:21

Re: Re: Proč nekandiduje Švejnar v USA? tento „kandidát“ USA na Pražský hrad

Honzíku Šmátrale! Přeseda vlády se jmenuje Topolánek. Americký radar tu  nechtějí melody boys, ale někteří občané. Oni ten radar ale nechtějí proto, aby lezli američanům do zadku. Chtějí jej jako obranu proti různým okupacím, které nás dříve potkaly.Volitelé ODS nejsou fanatici, ale příznivci. Švejnarovi řeknou američtí politici, případně vojáci o radaru to, co každému jinému američanovi. Blbě se culit možná umíte i vy. Vykládat bludy umíte jistě. To jsem pochopil z vašeho článku.

Honza Šmátral 23.12.2007 19:21

Re: Proč nekandiduje Švejnar v USA? tento „kandidát“ USA na Pražský hrad

Historiku, Švejnara nastrčili do peněžnictví, ale Václav Klaus ho stejně klepl přes prsty a nedovolil mu změnit socialistické bankovnictví. Václav Klaus ponechal v bankách socialistické hospodaření a Zeman pak musel  k pumpám a zachraňovat zbyteček peněžních ústavů, které nestačil poslat ke dnu pan profesor  české privatizační metody.

jakovy 23.12.2007 20:05

Re: Re: Proč nekandiduje Švejnar v USA? tento „kandidát“ USA na Pražský hrad

:-D vy jste komik? Přítel Zeman řval proti vyprodávání "rodinného stříbra", aby pak po policejním vykradení IPS ji prodal za 1 Kč "dobrému" vlastníkovi. Ten nový vlastník teď , v zádech s přítelem Švejnarem, chce po státu pár miliard, protože banka za kačku je mu drahá.

jakovy 23.12.2007 20:07

oprava Re: Re: Re: Proč nekandiduje Švejnar v USA? tento „kandidát“ USA na Pražský hrad

IPB, pardon.

Nosov 23.12.2007 7:07

Klaus je Klaus a Švejnar je prostě jenom Švejnar

Prostě mám pocit, že se s Klausem už za ty léta průserů tak trochu známe, kdežto Švejnar ve skutečnosti s kůží na trh nikdy pořádně nešel.

Ale zrovna teď se do toho chce v pravou chvíli vložit a stát se tatíčkem... Anebo třeba vůbec nechce, třeba je to jenom poloamerickej trouba, co se do toho nechal vmontovat...

Kony 23.12.2007 6:34

Jak se dělá taťka národa

Pane Bečváři, stále lepší něž ten, kterého vybrala KGB a česká to zlodějizační věrchuška. A před několika týdny jej KGB  vyznamanala. Putin se musí jen usmívat.

jerry 23.12.2007 0:31

Jak se sakra jmenoval ten film Woodyho Allena

o tom chlapovi, kterej se jako chameleón přizpůsoboval prostředí, ve kterým se právě nacházel? Tak Švejnar už byl zelený,oranžový,rudý, ale nikdo v ODS bohužel nestojí, aby se taky na chvíli zbarvil do modra.;-D

Patrik 23.12.2007 0:47

Re: Jak se sakra jmenoval ten film Woodyho Allena

A můžete mi napsat jakou má Klaus barvu a kdo vůbec jako první prezidentský kandídát navštívil poslanecký klub komunistů?Myslím při prvním zvolení.A jste si jist,že všichni z ODS budou volit Klause?

Harpyje 23.12.2007 10:21

Re: Jak se sakra jmenoval ten film Woodyho Allena

Zelig. :-D http://en.wikipedia.org/wiki/Zelig