17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Palivec 22.12.2007 10:15

Klaus je symbol zlodějských devadesátých let.

A ODS má obavy , že by Švejnar toto období mohl nazvat pravým jménem.

Malý Aston 22.12.2007 11:03

Re: Klaus je symbol zlodějských devadesátých let.

Nemohl,chvástá se že byl poradcem Ježka takže se také namočil.A Vám někdo něco v devadesátých let kromě funkce v KSČ ukradl?:-D

xxx Kubeš 22.12.2007 11:38

Re: Klaus je symbol zlodějských devadesátých let.

Kradlo se se vždy, to by nemohl zvrátit Klaus, i kdyby byl světec. Za to nikdy v historii nestačili zloději nakrást tolik, co předvedl komunisti po únoru 48.

badaxe 22.12.2007 12:22

Re: Klaus je symbol zlodějských devadesátých let.

víte palivče, ona ta  "zlodějská leta" byla o dost dřív, v padesátých letech kdy komošská chátra okradla celý národ (i ty chudé tím jak znárodnila důchodové pojištění a následně měnovou reformou). To co přišlo později (byť náš pohled bude zřejmě různý) bylo důsledkem právě téhle zlodějiny bolšánské bandy.

westík 22.12.2007 14:05

Re: Klaus je symbol zlodějských devadesátých let.

Palivče,  a kdo je symbolem "zlodějských let "tohoto tisíciletí ?

K. Oblich 22.12.2007 16:59

Re: Re: Klaus je symbol zlodějských devadesátých let.

V Česku je symbolem "zlodějských let" jednoznačně celá ČSSD se svými dvěma předsedy - Grossem a Paroubkem!

Mejla 22.12.2007 10:11

Švejnar - syn nejvyšší diplomatické komunistické šlechty nikdy nemůže mít záporný vztah ke STRANĚ, která z něj udělala "osobnost".

Pan Švejnar je jeden z tisíců učitelů a prezentovat jej jako jakéhosi "světového ekonoma" je přehnané - učitel ekonomie nemusí být ekonom.

Palivec 22.12.2007 10:27

Re: Švejnar - syn nejvyšší diplomatické komunistické šlechty nikdy nemůže mít záporný vztah ke STRANĚ, která z něj udělala "osobnost".

Jak se vám líbí parafráze : Klaus - syn komunistické luzy nikdy nemůže mít záporný vztah ke straně , která jej  již jednou pomohla zvolit . Blbé - že ????

lordpavka 22.12.2007 10:34

Re: Re: Švejnar - syn nejvyšší diplomatické komunistické šlechty nikdy nemůže mít záporný vztah ke STRANĚ, která z něj udělala "osobnost".

Spíš je to nesmysl Tyhlavo rudá!:-P

janoryna 22.12.2007 11:35

Re: Re: Švejnar - syn nejvyšší diplomatické komunistické šlechty nikdy nemůže mít záporný vztah ke STRANĚ, která z něj udělala "osobnost".

Blbé, ale cokdyž pravdivé ? 

westík 22.12.2007 14:47

Re: Re: Re: Švejnar - syn nejvyšší diplomatické komunistické šlechty nikdy nemůže mít záporný vztah ke STRANĚ, která z něj udělala "osobnost".

to janoryna: Učte se od klasiků : "Rozhodovat o pravdě je tak vysoko nad námi jako pravda sama "-Seneca Nevím ovšem, zda jste schopen tuto moudrost pochopit !

MB. 22.12.2007 10:57

Re: Švejnar - syn nejvyšší diplomatické komunistické šlechty nikdy nemůže mít záporný vztah ke STRANĚ, která z něj udělala "osobnost".

Souhlasim. V CR jsou tisice ucitelu ekonomie, ekonomu je jen nekolik.

http://hn.ihned.cz/2-21276390-500000_d-f6

Standa 22.12.2007 12:38

Re: Švejnar - syn nejvyšší diplomatické komunistické šlechty nikdy nemůže mít záporný vztah ke STRANĚ, která z něj udělala "osobnost".

Bohužel prezentovat Klause alespoň jako " domácího ekonoma" moc nejde.On sám se v poslední době zabývá již jen architekturou, právem a klimatologií.Pánbůh zato zaplaťTam nenadělá tolik škod

Sony 22.12.2007 13:20

Re: Re: Švejnar - syn nejvyšší diplomatické komunistické šlechty nikdy nemůže mít záporný vztah ke STRANĚ, která z něj udělala "osobnost".

Vaše animozita k prezidentovi je Vaše věc,ale Vaše nesmyslné  výlevy jsou dobré tak pro pivnici IV.třídy .Kdyby jste se informoval tak pan profesor Švejnar není žádný "světový ekonom" ale řádný  profesor ekonomie Michiganu ,který má (ve všech svých odnožích)těch ekonomických profesorů celkem 53.Renomované ekonomické časopisy publikují Klause pravidelné (u pana Švejnara jeden nalezený článek za tři roky).;-P

Malý Aston 22.12.2007 10:04

Máme dva kandidáty,je to dobré!

Jeden byl navržen jednou politickou stranou a druhý není známo kým byl navržen.Vládu máme složenou ze tří politických stran a z toho dvě politické strany vládní se spojují s opoziční politickou stranou proti jejich návrhu.Je to jako z nějaké divadelní frašky.Kandidaturu jednoho podepsali všichni poslanci této strany a návrh druhého podepsalo pár senátorů každý pes jiná ves.Oba dva jsou ekonomové,jeden se podílel na privatizaci jako ministr a druhý jako poradce.Jeden zde trvale žil a druhý díky tomu,že se narodil papalášovi za komunistů byl nucen jako malý hošánek s tatínkem odejít do USA,takže žádný emigrant ale normální čechoameričan.Je jasné že ne každý socan je nadšen,to nevadí.V prvním kole hlasování vyžene Paroubek a Rath bičem své připosrance ze sálu a oba dva půjdou do druhého kola.Máme zájem,aby tímto porušením základního práva poslanců a senátorů byla naděje,že pan Švejnar bude zvolen?Máme zájem aby to ,co se dosud nepodařilo Paroubkovi,udělat rozvědčíka proti NATO soudruha Filipa ministrem se podařilo pomocí pana Švejnara?Mám dojem,že se únor 1948 může klidně v roce 2008 zopakovat,demokratickou cestou se zase ujme vlády levice a ještě pokud udělají slučovací sjezd budeme zase světoví,budování kapitalismu svěříme komunistům od Filipa a Paroubka.:-D

Milan 22.12.2007 10:07

Re: Máme dva kandidáty,je to dobré!

Souhlasím s Vámi.

tatina 22.12.2007 10:12

Re: Máme dva kandidáty,je to dobré!

R^

janoryna 22.12.2007 11:38

Re: Máme dva kandidáty,je to dobré!

se zase ujme vlády levice , jen co bude mít ods 50%

westík 22.12.2007 14:07

Re: Máme dva kandidáty,je to dobré!

R^

Arab. 22.12.2007 14:20

Re: Máme dva kandidáty,je to dobré!

Tragické ale pravdivé.

Milan 22.12.2007 8:53

Národ s IQ tykve.

Nedivím se že nás Slováci v testu národa porazili. Trošku národní hrdosti by neuškodilo.

Nechápu, jak někdo mohl přijít s takovou pitomostí aby prezident této republiky byl cizinec. Ten člověk tady léta nebyl, nezná to tady. Nemá tady k tomu žádný vztah.  Je to pro něho jen v každém případě dobrý obchod, na kterém nemůže nic ztratit. Pokud neuspěje tak pořád bude kandidát na prezidenta a to není špatná reklama. A pokud se mu s pomocí melounů a dalších kreténů z řad novinářů a pravdolásky  podaří přesvědčit tady to stádo volů bez vlastního mozku, tak to bude pro něho super kšeft a sláva do konce života. A co si myslíte vy oslové že je mu po vás ? Ani tečka za touhle větou. K nám tady taky pozvali do podniku Američany s naivní myšlenkou, že to tady dají do pořádku. Jo do roka a do dne prodali co se dalo. Na platech se zazobali a pak odtáhli a nechali to tady v horším stavu než přišli. Už jste viděli někoho z Ameriky který by nemyslel jen na svoje prachy ?

To je zajímave že když přijde řeč na radar tak myšlenka, že by tady vstoupil byť jediný Americký voják vzbuzuje u většiny národa běs a hrůza. To jsou řeči o vlastizradě a podobné kraviny, ale Američan prezident jim nevadi. Divné.

sociolog 22.12.2007 9:08

Re: Národ s IQ tykve.

Jste ochoten ty same argumenty zopakovat o Masarykovi, ktery tez prijel odcizen z Ameriky budovat stat?

Milan 22.12.2007 10:05

Re: Re: Národ s IQ tykve.

Jo tak srovnávat Masaryka se Švejnarem ? No to.

Wabi. 22.12.2007 11:20

Re: Re: Národ s IQ tykve.

A to zapoměl na KarlaIV.

jjensina 1 22.12.2007 9:19

Re: Národ s IQ tykve.

Moc dobře, je to náš genový znak vyhánět naše schopné lidí a věřit, že nás spasí cizí. Kamenování proroků má v našich zemích tradici. Dovedete si představit, že by se toto mohlo stát třeba v Polsko, nebo nakonec na Slovesku.Dost bylo proklamace pravdy a lásky, co z toho zbylo, lež aq nenávist, ochota obětovat tuto zemi komukoliv, Američan na hrad, katedrála vatikánu. Dobře načasovaná zpráva o odvolání církve. Švejnar jistě slíbí církví, že jim katedrálu vrátí, jen aby získal podporu KDU

NevericiTomas 23.12.2007 9:13

Re: Re: Národ s IQ tykve.

Vyhanet nase schopne lidi :-D Svejnarovo "schopny" tatka mel nekde viset a pak bychom tyhle problemy nemuseli resit. A tim nemyslim jen jeho, ale celou tu generaci "schopnych" Dienstbieru, Kohoutu, Pithrtu, Dubceku a jinejch magoru, kteri to tu nejdriv ototcili vzhuru nohama aby pak dilem zdrhli a dilem hrali role prominentnic disidentu. Jinak se to utikalo a disidentovalo, kdyz jste si v 50. a 60. letech jako komunisticky prominent nadelal znamosti po svete a jinaci by to bylo treba pro moje rodice, jejichz svetle zitrky tihle vykuci budovali. 

Skelnik 22.12.2007 10:28

Re: Národ s IQ tykve.

R^ 

fox 22.12.2007 11:31

Re: Národ s IQ tykve.

Ano je to divné.

sociolog 22.12.2007 8:13

Nebyl snad prognosticky ustav pod primou kontrolou KGB?

Dodnes to jak se zda nikomu nestoji za zamylseni, ze vsechny ty podvody a korupce byly umozneny vladou jejich vrcholnych kadru pod heslem "neznam spinave penize" a "akce ciste ruce". At autor prokaze sve rudopravni narceni, ze nam Svejnara posila KGB a vyvrati opravnene podezreni, ze nam zatim vladla prostrednictvim prognotaku KGB!

A predevsim. Nevyhral nahodou Klaus nad svym minulym protivnikem prave diky hlasum KSCM? Ma snad Svejnar opakovat chybu sveho predchudce? Smutna skutecnost je, ze bez KSCM si zadny budouci prezident neskrtne. Jen proto se Schwarzenberg, ktery by byl tim nejlepsim ze vsech uchazecu, se o tento post uchazet nedokaze. Cechoamricanovi, na nemz nelpi normalizacni minulost, lze snad spolknuti tak horkeho sousta prominout.

Zvoleny Klaus ovsem v pristim volebnim obdobi poskodi nejvic ODS, nebot nikdy neodpusti Toplankovi jeho bez pozehnani nejvyssiho ochrance ekonomiky bez privlastku uskutecnene zvoleni a bude mu tak dlouho hazet kameny pres cestu, az se ODS rozstepi.

Pak se teprve mame, pri levicove smyslejici vetsine naroda nac tesit... Chceme snad, aby se Cesko pod vedenim nejvyssiho kormidelnika vydalo cestou, kterou Polsko prave opustilo, tedy cestou vedouci do (i ekonomicke) velmi nebezpecne izolace, v jejimz ramci se jiz dnes silna mafie jeste vice rozbuji? Svejnar na Hrade bude naopak pro obrozenou ODS opravdovym pozehnanim, coz je mnohem dulezitejsim faktorem, nez nejake diplomaticke vymeny nazoru s KSCM! Doufam, ze si to pragmaticti ODSaci uvedomuji a v tajne volbe daji najevo, kdo jejich strane vice prospeje!

sdf 22.12.2007 8:16

Re: Nebyl snad prognosticky ustav pod primou kontrolou KGB?

to jsou zase kidy. stejně jako když si v naší veřejnoprávní televizi (nezávislé) přečtu že klaus nevěří na globální oteplování :-))