8.6.2024 | Svátek má Medard


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Anubis 26.5.2009 10:16

Re: Co se v RaJi naučíš, ve stáří jako když najdeš ...

R^

brblal 26.5.2009 10:14

Pane Štěpánku

proč zrovna Vy chcete mluvit o primitivech,když jste jedním z nich?Vždyť jste stál pokud se nemýlím na jednom z posledních snímků spolu se špičkou ODS.Stál jste mezi těmi,kteří oloupili celý národ o miliardové majetky.Váš stranický šéf volá es kom der tag,kope do auta jak nepříčetný,prohlásí kdyby lidé věděli co chystají po volbách,že by ODS nevolili atd atd.Ovšem,u vašeho vůdce žádnou chybyčku nevidíte,že?Ani u Langera,který rozprášil útvar pro odhalování závažných korupcí.Kdyby jste dokázal každému měřit stejně......to by se asi musel stát zázrak.Jméno Paroubek má na ODS takový vliv,jak červený hadr na býka.

Pytel 26.5.2009 10:12

plakáty ódéesky

Pan autor zřejmě ještě neviděl plakáty ódéesky :-D

JKKK 26.5.2009 10:10

Re: Do slova a do písmene

http://aktualne.centrum.cz/domaci/politika/eurovolby/cesko/fotogalerie/foto/251815/?cid=638239

JohnM 26.5.2009 10:05

Re: Štěpánku, alespoň trošku objektivity...

No to je to o čem mluvím, kecají úplně o něčem jiném, ale dobře vědí, že to u nás zabere :-(

JohnM 26.5.2009 10:03

Re: Štěpánku, alespoň trošku objektivity...

Ne to jsem říct nechtěl. Chtěl jsem říct, že oba hrozně lžou jen CSSD to mají lépe profesonálně ošetřené BOHUŽEL..................oba stojí za h...o

Jura Jurax 26.5.2009 10:00

Re: Paroubkovi voliči

R^R^R^

Jura Jurax 26.5.2009 9:59

Re: je kouzelné od "pravičáka", což je jen zástěrka pro označení karieristu a neschopáka Štěpánka

Jako obyčejně jste mimo mísu. Autor nemá starost o úroveň socanské propagandy, nýbrž o to, že je hodně jedinců, které tato propaganda oslovuje. A hlas primitiva má stejnou váhu jako hlas akademika či kapitána průmyslu, jak se dřív hezky říkalo ...

Jura Jurax 26.5.2009 9:56

Jojo,

je to smutné, ale přiklonil bych se k druhé variantě.

hank bukowsky 26.5.2009 9:55

je kouzelné od "pravičáka", což je jen zástěrka pro označení karieristu a neschopáka Štěpánka

jakou má starost o slabou úroveň socanské propagandy. Opravdu k politování autora, kam až vede vyprázdnění

Karel 22 26.5.2009 9:50

Re: Štěpánku, alespoň trošku objektivity...

Toho oranžového hnoje je všude nablito, až se žaludek obrací. Jenom několik socanských  hesel do voleb EP : Chráníme naše děti - zabráníme placení školného, Zabráníme návratu Topolánkovy vlády..... Jako kdyby tyhle volby tohle mohly ovlivnit.

Martin Vlk 26.5.2009 9:48

Re: Štěpánku, alespoň trošku objektivity...

Takže správný recept pro ODS je začít lhát?

Takže plakáty typu Pivo zdarma po volbách!!! , U doktora zdarma krabička Startek!!!, Paroubek šoustá chcíplé krtky!!! a tak?

Tak by to bylo v pořádku? Já nevím, volby by asi pak vyhráli, ale je to dobře?

Karel 22 26.5.2009 9:44

Socani nejsou hloupí

Oni moc dobře ví, že v této společnosti převažují primitivové. A hlas primitiva ve volbách je platný stejně jako hlas Einsteina. Takže sázka na primitivy a blby je správná a socani vyhrají proto volby. Rv

JohnM 26.5.2009 9:43

Re: Štěpánku, alespoň trošku objektivity...

No však o tom mluvím, že ODS sice kopírují nebo spíš napodobují CSSD, ale ani to nezvládají moc dobře. CSSD je válcují.

Martin Vlk 26.5.2009 9:39

Re: Štěpánku, alespoň trošku objektivity...

Si děláš srandu, ne?

Ukaž mi jediný plakát ODS, který se vyrovná tomu modrému s Bushem a Topolánkem. Možná jsem něco přehlídl, ale kolem cesta je vytapetováno oranžovým hnusem, modrá jen občas probleskne.

oskar 26.5.2009 9:38

Re: Petr Štěpánek, kandidát do PSP ČR

José, typický socan, příznivec Paroubka a Evy a Vaška. Jojo.

JohnM 26.5.2009 9:37

Re: Štěpánku, alespoň trošku objektivity...

Ano s tímto lze souhlasit. Jde jen o to, že kampaň CSSD je lépe tedy profesinálně lépe zpracovaná - bohužel. Problém je, že není koho volit. Ten výběr je velmi omezený jak co do počtu tak i obsahu.;-(

Martin Vlk 26.5.2009 9:37

Paroubkovi voliči

Já si fakt neumím představit, jak velký musí být člověk s odpuštěním ………, aby Paroubkovi s Rathem sežrali ty jejich blafy. Pohybuji se mezi normálními obyčejnými lidmi a skoro všichni nad tím kroutí hlavou. Normální, obyčejní zaměstnanci, kteří ví, že utratit můžou jen to, co vydělají a pokud to budou dělat jinak, zazvoní u nich brzy exekutor.

Takže potom mi už fakt zbývá jen negramotné, nezaměstnané stádo „cocyjalek“. Ale proboha, přece jich nemůže být tolik, nebo snad jo?

Líbí se mi taky, jak se socani už ani netají s tím, že lžou. Oni prostě navrdo počítají s tím, že inteligent je volit nebude a tupec to nepozná. Jen čekám, kdy se objeví plakáty s Topolánkem a sloganem, že žere malé děcka.

Pámbu s námi, až se tahle Goebellsovská partička dostane k moci. Jak si představují dodržování zákonů nám Ráth ukazuje už teď.

Minutus 26.5.2009 9:34

Štěpánku, jsi rád, ne?

Paroubka nemusíš zastavovat, dle tvého hodnocení jeho kampaně bude "bělejší než bílá". Tak se neboj, "jestli chceš, dokážeš to". Klidně si dej nohy nas stůl a dej si pivo. "Už jsi dnes měl svého kozla?"

Vacek 26.5.2009 9:32

Štěpánku, alespoň trošku objektivity...

Obecně se dá říci, že to co napsal Topolánkův pucflek Štěpánek  o ČSSD, platí zrcadlově obráceně pro ODS. ODS a ČSSD jsou dnes téměř stejné - plné profláklých ksichtů (Langer, Rath, Dalík, Zaorálek, Zahradil, Tupolánek, Parouback....)  ODS provádí kampaň zrovínka stejně primitivně, lživě  a hlavně HULVÁTSKY. Inu Tupolánkovci se snaží kopírovat socanskou kampaň z podzimu 2008 a jaksi jim nedochází, že by se o své voliče měli ucházet jinou formou. Nebo je ODS tak nalevo, že s Paroubkovcema bojuje o stejné voliče? Podle toho, co poslední dobou ODS předvádí, tomu tak asi bude. Prostě a jednoduše -  jeden za 18 a druhý bez dvou za dvacet.  A tak platí jediné  - NEVOLIT  ani ODS, ani ČSSD -  obě jsou pouze pro primitivy typu Štěpánka!!!

-ferry- 26.5.2009 9:30

... zastavme sa,braťja ...

... keď sa oni ztraťja,nejen Slováci ožijů ... Už aby to bylo ...

26.5.2009 9:16

Stupidní, ale účinná.

Paroubek vsadil na hlupáky a na staré lidi, kterým to už taky nemyslí. Jeho kampaň je zaměřena přesně na ně a je také u nich dobře přijímána a je mezi nimi velmi účinná.

To je holt tragedie všeobecné demokracie: hlas hlupáka váží stejně jako hlas nositele Nobelovy ceny.

JohnM 26.5.2009 9:13

Bravo

S tímto pánem dost často nesouhlasí (P. Štěpánek), ale tohle podepisuji. Teď mi promluvil z duše a děsím se co z volepb vyjde za výsledek.

Historik 26.5.2009 9:06

Adolf Hitler hodnotil projev britského ministerského

předsedy za války, který Němci přezíravě nazývali "primitivní." On sám ho označil za "vynikající ukázku propagandistického projevu vzhledem  k publiku, kterému je určen."

Vilík 26.5.2009 9:04

Co se v RaJi naučíš, ve stáří jako když najdeš ...

Jyrka má oproti ostatním politikům jednu obrovskou výhodu. Díky svému působení v RaJi nasál mentalitu konzumentů a teď  to zúročuje. Může před národem pivních mudrců promluvit srozumitelným jazykem, brnkne na strunku závisti, naznačí, že těm, co s náma nechlastají (a tudíž nejsou solidární) je třeba zvednout daně a pod. Takže vysoká účinnost jeho keců je zaručena a plná koryta po volbách téměř jistá.

j 26.5.2009 9:04

Re: Definice

Souhlasím;-D

franta 26.5.2009 9:02

Definice

Primitiv je člověk, který si dovoluje mít jiné názory než pan Štěpánek a jeho rodná ODS !

bach 26.5.2009 8:57

Teherán

Co nastane,až ty plakáty uvidí v Teheránu!Teď teprve pochopí,kdo je vedle Bushe,největší pacholek na světě.Zahradil a spol.

José 26.5.2009 8:57

Petr Štěpánek, kandidát do PSP ČR

"Kdyby se udělovala Nobelova cena za hloupost, bude Paroubek nejvážnějším kandidátem," říká Petr Štěpánek, jehož inteligence nedosahuje ani deseti procent té Paroubkovy. ;-D;-D

Pane Štěpánku, vzhledem k tomu, že kandidujete do parlamentu v následujících předčasných volbách, beru vaše články jako vaši předvolební kampaň. Jestliže kampaň ČSSD je pro primitivy (což je nám všem známé už celé roky), vaše kampaň je pro koho? Pro inteligenty, pro vědce, pro akademické pracovníky, vývojáře, konstruktéry? Nebo pro pitomce, kteří nevědí, kdo je Petr Štěpánek, že celý život saje z veřejného, v životě pro národ nic kloudného neudělal a ještě se za ním táhnou mraky průserů z RRTV?

Jste chudák, který se sám neumí uživit. Proto a jen proto se stále někam cpete, proto smolíte tyhle nic neřešící bláboly a flusance. Jste stejný jako ti, na které házíte hnůj. Zneužíváte ODS, přitom jste levičák jako poleno. Rv