8.6.2024 | Svátek má Medard


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
brblal 26.5.2009 10:45

Re: Pane Štěpánku

Pokud opozice bije Langera,jak píšete,pak vládnoucí strana a tisk doslova křepčí na těle Paroubka válečný tanec.Asi bude následovat zase mobilisace,že ?To "s" použil Klaus,já bych použil "zet".

jerry, the bridging mouse 26.5.2009 10:45

A co tohle?

Petr Nečas:,,Melčák a Pohanka tak jednali pouze z morálních důvodů."

Pokládá snad ODS voliče za blbce,pane Štěpánku?8-o

Jura Jurax 26.5.2009 10:45

Re: Petr Štěpánek, kandidát do PSP ČR

No, víte, polemika s názory vedená tak, že názory pomineme, leč jejich autora označíme - ať již po právu či ne - za slušně řečeno pacholka, je zde na Psu sice bohužel ne neobvyklá, ale zato vždy vypovídající o osobě toho, jenž této formy diskuze používá.

I prohnilý směrník může ukazovat správný směr! ;-)

Zigmund 26.5.2009 10:44

Re: Petr Štěpánek, kandidát do PSP ČR

Přesné R^

Zigmund 26.5.2009 10:43

Re: ach bože

R^

brblal 26.5.2009 10:42

Re: je kouzelné od "pravičáka", což je jen zástěrka pro označení karieristu a neschopáka Štěpánka

Žádný faktický argument jste neuvedl.Zase jen napadáte a nadáváte.Jisté je že za ministra financí Klause se zprivatizovala největší část majetků,v malé privatizaci se dokonce dražily obchody jen jako pronájmy,až později byly prodány a veškerý zisk byl rozkradený,kasa zůstala prázdná.Tu neprojedli lidé,tu vytunelovalo menší procento nepoctivců a tunelářů,nikoliv národ Je známo,že Klaus odcházel s dvěma úspornými balíčky,to popřít snad ani nelze.

Zigmund 26.5.2009 10:42

Přínos Petra Štěpánka

Tak jsme se od pana Štěpánka dozvěděli, kdo je primitiv, hlupák a arciblb. V předchozích článcích zase rozdával nálepky zloděj, grázl či magor. A to je vše, co pan Štěpánek umí. Nikdo z vás nedoloží a ani nemůže doložit žádný skutečný přínos pana Štěpánka pro občany ČR! Avšak téměř celý život platíme Štěpánka v různých veřejných trafikách, jako je RRTV nebo Rada ČTÚ. Takhle si někdo představuje pravicového politika? Jedině to největší tele!

MLOK 26.5.2009 10:41

VYNECHAT JEDNO SLŮVKO

Pane Štěpánku, souhlasím se vším, co jste napsal. Dovolil  bych si ale maličkou připomínku. Vynechal bych slůvka "s prominutím". Pak by to bylo úplně dokonalé;-D.

        Přeji Vám hezký den a jdu si koupit vajíčka, bych dal jistému velkohubému prolhanému panu ingenieurovi najevo, jak je mi "sympatický" a co si o jeho populistiských žvástech myslím:-).

Lucka 26.5.2009 10:38

Re: Paroubkovi voliči

Jéžiš, to je starý.... Rath je tak neomalený, že na toho nemá nikdo, ať se snažíte jakkoliv, ani Kraus a jeho kakako:-P

jachtík 26.5.2009 10:38

úroveň diskuze

přečet jsem si celou diskuzi a musim se peťovi omluvit, že není největší tajtrlík. ny týhle diskuzi jsou všichni tak chytří a všichni mají samozřejmě pravdu, všichni mají stejnou psychiatrickou diagnózu

Jura Jurax 26.5.2009 10:37

Re: Pane Štěpánku

Ani u Langera,který rozprášil útvar pro odhalování závažných korupcí. - hm, ale povšimněte si, že opozice bije Langera do hlavičky kde může, ale tohohle nepoužila - ono totiž na tomhle se politikové shodnou napříč stranami jen to fikne a mnou si radostí ruce, protože kradou, lžou a berou všichni, byť ne všichni stejně.

j 26.5.2009 10:36

Re: Pane Štěpánku

a jaké bylo HDP zkuste aspoň v rublech protože za dolary by jste tu vašu korunu nesměnil.

A zákony byly bolševické a nové těžko uděláte na koleně za 14 dní

Lucka 26.5.2009 10:36

Re: Socani nejsou hloupí

Ne, to bohužel nejsou urážky, to má jen Kája smysl pro realitu. Nechte si ty svoje "legie ODS", na takové konstatování stačí Kájovi selský rozum, neb brzy se díky těm primitivům všichni posuneme blíže průšvihu. A to mnohem většímu, než by byl při vládě ODS, která, bohužel, postrádala tu správnou pravicovost a nechala se občas vláčet trotlama jako je Paroubek, Rath a jejich nohsledi.  Pravice, místo aby držela vytčenou trasu, se nechává strhnout k váhavosti a teď si to vychutnáme. Ne ODS, ale především předchozí vláda ČSSD nám to podělala, na tom bohužel nic neokecáte. Neberte to jako urážky, ale konstatování faktu.:-P

Zigmund 26.5.2009 10:34

Re: Petr Štěpánek, kandidát do PSP ČR

Asi máte problém se čtením a interpretováním psaného textu. Přesně takové blbečky Štěpánek potřebuje. Vaše logika: Kdo má výhrady vůči Štěpánkovi, ten je socan. Juj, vaši léčbu vidím tak na několik let.

Anubis 26.5.2009 10:34

Re: Pane Štěpánku

Znakem demokracie je přiznat chybu, napravit a pokračovat dál. Pokud vnímáte politiku jako fan klub ODS či ČSSD, tak přes svůj "čistý sociální štít a sociální cítění" (což je sympatické) nahráváte podvodníkům, kteří z nás dělají blbce napravo či nalevo. A jestli skrze lumpárny co jste vyjmenoval omlouváte lumpárnu na plakátu, tak jste si svůj čistý štít pravě pos.al. Pěkný den.

j 26.5.2009 10:34

Re: je kouzelné od "pravičáka", což je jen zástěrka pro označení karieristu a neschopáka Štěpánka

Zetor nebo Poldy Kladno se dalo do českých rukou aby se nevyprodávalo české střbro do cizých rukou( to sou vaše kecy) a jak to dopadlo?

Když vám vadí krádeže tak začnite v 45 a 48 roku

Jura Jurax 26.5.2009 10:34

Re: Socani nejsou hloupí

Pravda neurazí ... nebo by aspoň neměla ... ;-)

Co Vy říkáte sloganu Už žádně snižování dětských přídavků v souvislosti s volbami do EP?

brblal 26.5.2009 10:33

Re: Pane Štěpánku

Jen velmi malou poznámečku :1. zákony po smirku připravili a prosadili modří ptáci.

                                                         2.V roce 1989 byl státní dluh ve výši cca 6O miliard.

jachtík 26.5.2009 10:32

ach bože

peťa je primitivní tajtrlík a ufňukaný populista. i když v tomhle článku má pravdu, od něj to tak nějak nelze brát než jekot zamindrákovance

Jura Jurax 26.5.2009 10:31

Re: Pane Štěpánku

No, že máte čistý štít a sociální cítění Vás šlechtí. Nechci se Vás dotknout, ale nemáte to sociální cítění hlavně proto, že Vám to cítěné sociálno platí jiní? K Vašemu užitku?

brblal 26.5.2009 10:31

Re: Paroubkovi voliči

Poptejte se na skutky páchané ve středočeském kraji pod vedením Bendla.Možná že pak Rathovo chyby se nebudou zdát až tak veliké.Například matka Langera má za svým stavením ve vesnici u Olomouce vybudováno golfové hřiště ze státních peněz.To nevadí?Ale peníze na dostavbu školy "snad" prosazené Rathem,ty pálí,že?To je sousto.....pro ODS a spřízněné novináře.

Jura Jurax 26.5.2009 10:29

Re: je kouzelné od "pravičáka", což je jen zástěrka pro označení karieristu a neschopáka Štěpánka

Prostě kecáte a lžete. Jinak se to říct nedá. Ledaže bez uvažování opakujete mantru levice - vcelku to vyjde nastejno.

Za domácí úlohu si zjistěte, proč jsou Vaše výroky zcela nebo z podstatné míry nepravdivé. Já Vám to na 2000 znacích vysvětlit nedokážu.

A státní kasa je prázdná, protože najmě díky socanům prožereme víc, než vyděláme. V tuším včerejší MfD byly grafy schodku rozpočtu - prohlédněte si je - v letech konjunktury socani vcelku bez obtíží vyrobili větší schodek než jaký očekáváme dnes, v letech krize.

brblal 26.5.2009 10:27

Re: Socani nejsou hloupí

Kájo,umíte lidi jen urážet,nic víc,bohužel.A takových je v těch legiích ODS nejvíc.

j 26.5.2009 10:26

Re: Pane Štěpánku

Omyl. Majetky jste zase rozkradli vy bolševici(ředitel co vytuneloval podnik byl kdo?) tamější vláda tomu  maximálně nezabránila. A od kdy vám vadí násilí? se zásahem na  Čekteku určitě souhlasíte

brblal 26.5.2009 10:25

Re: Pane Štěpánku

Každý jsme nějaký.Já mám čistý štít a sociální cítění na rozdíl od těch žraloků v ODS.I to zdravotnictví chtějí národu ukrást,zašmelit tak jako všechno.Za Klause se provedlo 90 % privatizací a přesto odcházel s dvěma úspornými balíčky a mávali mu Pepa z Hong kongu a Lájos Báczi a k tomu ztráta paměti

Jura Jurax 26.5.2009 10:24

Re: Definice

Ano, souhlasím, primitiv je zejména člověk, co žere socanskou propagandu. Pokud tedy má nějaké názory, budou vcelku pochopitelně výrazně odlišné od názorů pana Štěpánka i jeho rodné ODS.

brblal 26.5.2009 10:21

Re: je kouzelné od "pravičáka", což je jen zástěrka pro označení karieristu a neschopáka Štěpánka

Vás zase oslovilo nejspíš ODS vedené tunelování bank a průmyslu,oslnilo jak se zmocnili všech úřadů od starostů v nejmenších vískách až po primátora Prahy.Po výprodeji veškerého majetku řízené Klausem a Ježkem /již jsme stihli vyprodat i prameny pitné vody a kanalizací/ byla státní kasa stejně prázdná,jako před výprodejem,ba ještě prázdnější,bohužel.Národ může padat na ústa ale na takové zlodějny nedokáže při nejlepší vůli vydělat ani při 16ti hodinové pracovní době.

Džejpí 26.5.2009 10:20

Re: Definice

Takže váš názor, jiný než autora, je ten, že světovou finanční krizi zavinili společně Bush, Topolánek a Zahradil a "Chamtivost a nenasytnost pravicové politiky"? A že svým hlasem pro ČSSD ve volbách do Evropského parlamentu zabráníte návratu ODS? A fakt si pak myslíte že nejste promitiv?;-D

Anubis 26.5.2009 10:20

Re: Pane Štěpánku

Ano ODS udělala výběrem lidí do vedení fatální chybu, a proto tu blbost na plakátu budete podporovat? Ta vám nevadí a tu omlouváte? ......Takže jste stejný jako ti, kterými pohrdáte!

Jura Jurax 26.5.2009 10:18

Re: Štěpánku, alespoň trošku objektivity...

No, socani vcelku správně soudí, že jejich volič je převážně primitiv a nerozliší, do čeho ty které volby jsou a co vlastně volí a že volby do EP mají na školné u nás srovnatelný vliv s vlivem na stav vody v řece Limpopo ... :-/