8.6.2024 | Svátek má Medard


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vodička-sapér 26.5.2009 11:59

Re: je kouzelné od "pravičáka", což je jen zástěrka pro označení karieristu a neschopáka Štěpánka

j, dám na Vaše zlatá slova , rád si nechám  poradit  Ostatně , myslím , že i  Vám by taková houbařská  procházka lesem  s vůní pryskyřice, hodně prospěla. Jako sůl už potřebujete ty Vaše, až nezdravě , skoro chorobně přebujelé úvahy o DPH, vyhnat z hlavy. Nashledanou v  Brdech,   ty už jsou letos opět bez plotu!

JanaB 26.5.2009 11:49

Re: Socani nejsou hloupí

Co by tomu řííkal? Určitě tomu věří.

Jsem ráda, že nejsem sama, koho ty oranžové bilboardy s výkřiky, které nemají žádný vztah k volbám do europarlamentu, vytáčejí. Ovšem ten s Bushem a Topolánkem jsem viděla až dnes, to mi ovšem tak zdvihlo tlak, že si myslím, že umístění tohoto veledíla u silnice je nebezpečné. Přemýšlivý řidič se slabším srdcem by z toho mohl mít infakt.

H.K. 26.5.2009 11:45

Re: Pane Štěpánku

..oloupili celý národ o miliardové majetky.

Biolíh, Kakaová aféra, komunista Kraus, Unipetrol, Pět na stole v českých, Byt StanislavaGrosse , Podnikání Šárky Grossové, Tajný policejní tým Mlýn, Podezřelé zakázky na policejním prezidiu, Mlátička Pavel Přibyl, Lidový dům, Střet zájmů ministra Zgarby, Spekulace s pozemky za ministra Zgarby, Fencl pozemky pod dálnice, Mlékárny Madeta, Skandál kolem soudce, Jiřího Berky, Diag Human, Dálnice D47, Grippeny, Zpronevěra fondu z EU,Čepro, IPB,Arbitráž s CME, Skandály Karla Srby, Internet do škol, Tunelování podniku Liberta, Kavan agent StB, Přikryl agent StB,

H.K. 26.5.2009 11:41

Re: Nevidím rozdíl mezi

Joob IP: 195.39.65.xxx

Nevidím rozdíl mezi

oranžovým hlupákem a primitivem a modrým hlupákem a primitivem.

....egoismus a víra ve vlastní prozřetelnost je vlastností spíš těch barevně studených.!

katka 26.5.2009 11:35

zcela souhlasím,

R^R^R^

Virtuál 26.5.2009 11:32

Re: Tvůrcové tohoto skvělého

, že Havel a jeho příznivci jsou rozumu mdlého

Tuto větu jste myslel skutečně vážně?! Kdybyste byl stejného rozumu, jako Havel, stal byste se světoznámým. Takhle o vás ví pár lidí na Psu a považují za duchem mdlého vás.

Jouza 26.5.2009 11:25

Kdo bude volit levici je tedy primitiv??

Ten argument, o tom bilbordu,který Š těpánek popsal,je sice přehnaný,ale dá se vysvětit i tak,"jim podobní", mohli a nebo,částečně se zasloužili atd.Politika je dnes už taková,že pošpinit se musí halt každý i když je nevinný.položme si ale otázku:Kdo kydá hnůj na soupeře?Je to jenom levice ?Co Pánové:Aston,Bartoň Šěpánek a zástupy jiných.Troška špíny na sako je přece děsná sranda a zastupy recesistů se mohou přetrhnout ochotou zopakováním děsné švandy.Vymyslete si již něco originálnějšího.Dvacettisíckrát opakovaná sranda již není to pravé ořechové.Myslete hlavou chlapci a děvčata a nenechte se vytočit tleskajícími pravičáky.raději se zamyslete nad budoucností a nad životem obyčejných lidí.

sokol 26.5.2009 11:23

Re: Pane Štěpánku

zcela souhlasím, já také myslím, že když mám 10x vyšší plat, tak odvedené daně spočítané stejným % jako vyjádření solidarity by měly stačit i tomu největšímu flákači. Nechápu proč mám být ještě trestán vyšším %?!? Navíc samozřejmě úměrně více utrácím a dávám práci dalším.

:-) 26.5.2009 11:21

Re: Homo primitic českonsis

;-D;-D;-D

:-) 26.5.2009 11:19

Re: je kouzelné od "pravičáka", což je jen zástěrka pro označení karieristu a neschopáka Štěpánka

Národ může padat na ústa ale na takové zlodějny nedokáže při nejlepší vůli vydělat ani při 16ti hodinové pracovní době. Můžu jen dodat, že s dementy jako jsi ty, kteří se rádi schovávají za národ, to nikdy lepší nebude.

Ryba 26.5.2009 11:18

Homo primitic českonsis

Pan Štěpánek to má jednoduché. Neviditelný pes mu dá stránku a on se pasuje na nástupce Liného (či snad Darwina. )  Inu pane Štěpánek, kdysi jsme měli hlupáky komunistické a dnes máme hlupáky demokratické. Je s podivem,  jak si troufnete určovat, kdo kam patří a sebe vynechat.

Pane Štěpánku, lidé si záhy uzvědomí, že Fischerova vláda má jednu strašnou přednost. Na čas nás zbaví blbců z obou táborů a národ si oddychne. A co kdyby Fischer založil před volbami vlastní strany? pak si zřejmě ani ODS ani ČSSD ani neškrtnou. Že by to ještě nikoho nenapadlo???

Dávám proto návrh!!!

Hrdy Budžes 26.5.2009 11:13

Re: Přínos Petra Štěpánka

Ale p. Zigmund, tady prece nejde o p. Stepanka, na podstate veci o ktere pise se nic nezmeni i kdyby jste napsal o nem cokoliv, az prijde na radu p. Stepanek, tak take si ho podame, vime ? takhle by to melo fungovat pokud jeste neni pozde :-)

Joob 26.5.2009 11:13

Nevidím rozdíl mezi

oranžovým hlupákem a primitivem a modrým hlupákem a primitivem. U spektra těch druhých marně hledáte náznak inteligence, i když mají možná IQ nadprůměrné. Potíž je, že za inteligentního tvora nelze považovat egoistického člověka. A egoismus a víra ve vlastní prozřetelnost je vlastností spíš těch barevně studených.

Mno 26.5.2009 11:12

Štěpánku,

Původně jsem si po přečtení vašeho arcidíla ulevit.Po té zvitězila racionalita - odpovídat na Vaše  myšlenky je mařením času.:-D

j 26.5.2009 11:11

Re: je kouzelné od "pravičáka", což je jen zástěrka pro označení karieristu a neschopáka Štěpánka

Tak raději zpátky do lesa a k rybníku

j 26.5.2009 11:09

Re: Pane Štěpánku

Jako vždy zaručená zpráva a co to HDP v 89?

Hrdy Budžes 26.5.2009 11:09

Re: být na billboardu s americkým presidentem

A nejenom ParoubEGGA ;-Pwww.pocemu.cz  v soucasne dobe dva nerozlucni Pratele !

lucinapes 26.5.2009 11:04

Re: Tvůrcové tohoto skvělého

do jakého rudooramžovového septiku to chodíte?

Vodička-sapér 26.5.2009 11:04

Re: je kouzelné od "pravičáka", což je jen zástěrka pro označení karieristu a neschopáka Štěpánka

Já doporučuji všem zdejším diskutérům, kteří si chtějí udělat ucelenější obrázek o tomto panu Štěpánkovi, jeho zásluhách,aby nahlédli do jeho webu, adresa je na konci tohoto článku. Dočtete se se tam, i s hezkými obrázky,například , že jeho knihy  rád křtil M. Topolánek,  když tento státník  neměl čas, křtil i dr. Julínek a na rozdíl od zdr. reformy, s úspěchem. Zazpívala populární Star Přenosilová. S hanbou přiznávám , že jsem o těchto stěžejních historických událostech v české kultuře , do dneška , neměl  ani nejmenší  tušení.Dnes jsem poznal , že asi kvůli mým hlavním koníčkům, houbaření a rybaření, se ze mne stal takový malý český kulturní primitiv.Po přečtení tohoto článku, podotýkám, že bych si kladl tuto otázku i kdyby něco podobného "vyklopil" politický protivník tohoto dlouholetého,veřejně činného intelektuála!,  pravicového Štěpánka : " Kam to došlo , kdo to ví, kdo nám na to odpoví..A  jdeme dál.....!!!"

brblal 26.5.2009 11:02

Re: Socani nejsou hloupí

Určitě patříte do té modré sešlosti,hned urážíte,což je pro ně příznačné.Fakt ale opravdu fakt,jak by řekl Klaus,fakt jste žádný fakt neuvedla.jen svojí víru.O hulvátství Topolánka ani čárečka,ani písmenko.To se stává,že jeden nechá za sebou dluh 5 milionů a nikomu to nevadí,že lezeme zase do chomoutu jiné mocnosti víc nežli ochotně,že nám vadí rusáci ale nevadí němci,kteří vyvraždili 300.000 našich občanů.

j 26.5.2009 11:00

Re: je kouzelné od "pravičáka", což je jen zástěrka pro označení karieristu a neschopáka Štěpánka

Zaprvé jste opoměl připomenout, že to byli opět komunisti kdo majetky rozkradl a za druhé proč nemluvíte o krádežích co byli prováděny v 48 na skutečných lidech a ne na majetku patřícím všem a přitom nikomu. Pokud někdo neco ukradl má být potrestán a co s režimem , který krádež má ve svých zákonech. Druhá věc je ta, že to co vy považujete za zlodějnu je třeba jenom obchod viz. Gross

lucinapes 26.5.2009 10:56

být na billboardu s americkým presidentem

je čest. - ve skutečnosti by za to dal Paroubek cokoli, ale tak jako všechno ostatní, co se týká ODS, pokřiví a poskvrní svou nenávistí a mocichtivostí. Ale už se ukazuje, že hodně lidí má toho podlého lháře dost.

j 26.5.2009 10:54

Re: Pane Štěpánku

Brblale co to HDP, nemůžete to najít nebo jste to už našel a děláte mrtvého brouka( radši)

brblal 26.5.2009 10:54

Re: Pane Štěpánku

Hehehehe,za chvíli může mít koruna větší hodnotu nežli dolar.Některé státy už ho nechtějí dále uznávat jako světovou měnu,raději Euro.....

j 26.5.2009 10:53

Re: A co tohle?

A vy víte z jakých pohnutků jednali Mělčák s Pohankou? A neříkejte, že je to přeci každemu průměrnému občanovi jasné, mě ne protože nejsem jasnovidec. Variant můžete mít hromadu

brblal 26.5.2009 10:52

Re: je kouzelné od "pravičáka", což je jen zástěrka pro označení karieristu a neschopáka Štěpánka

Však o tom stále píši.Tuneláři rozkradli národní majetek o tom není pochyb.A kdo ve své většině byli?Členové či příznivci ODS,kteří dostávali úvěry bez jakéhokoliv krytí.Včak proto byla založenaČESKÁ KONZOLIDAČNÍ AGENTURA,kam se nedobytné pohledávky převáděly bez trestání lumpů,kteří je způsobili.Mně krádeže vadí ať byly spáchány kdykoliv,nejen v letech 45 a 48.Vám jen tyhle a po 90tém roce už ne ?

Jura Jurax 26.5.2009 10:52

Re: Přínos Petra Štěpánka

No, víte, polemika s názory vedená tak, že názory pomineme, leč jejich autora označíme - ať již po právu či ne - za slušně řečeno pacholka, je zde na Psu sice bohužel ne neobvyklá, ale zato vždy vypovídající o osobě toho, jenž této formy diskuze používá.

I prohnilý směrník může ukazovat správný směr! ;-)

Jura Jurax 26.5.2009 10:50

Re: je kouzelné od "pravičáka", což je jen zástěrka pro označení karieristu a neschopáka Štěpánka

Opakuji co jsem napsal výše. Nemám co dodat. Ostatně oháníte-li se absencí faktických argumentů, tak bych si Vás dovolil upozornit na to, že Vy jste taky žádný neuvedl. To co píšete, jsou Vaše expresívní dojmy, byť v této zemi masově sdílené.

Víte, jeden z Murphyho zákonů praví, že složité problémy mívají prostá, jednoduchá, i hlupcům pochopitelná, avšak chybná řešení.

Jura Jurax 26.5.2009 10:46

Re: úroveň diskuze

A jakou? A prozraďte, jakou máte Vy, když jste taky ny týhle diskuzi ;-)

Zigmund 26.5.2009 10:45

Re: VYNECHAT JEDNO SLŮVKO

Štěpánek nepředvedl o nic více než socani, ale vy jej oslavujete. Jste přesně takový prototyp pitomce, jakého Štěpánek potřebuje.