1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ládík 26.5.2009 16:21

Re: socani jsou stranou spodních 50%

Jste velmi hloupý. Těch Štěpánků jsou celé zástupy. Jejich nebezpečnost se násobí tím, že jsou u moci.

dhimmi 26.5.2009 16:21

Re: Ta druhá varianta je správně,ten hnusný

Tebe ti vrazi a lupiči nějak vzrušují,to bude asi tím,že největší vrazi a lupiči jsou samozřejmě komunistické svině,které máš určitě velice rád.

Větší vlastenec 26.5.2009 16:19

K volebnímu vítězství inteligenty nepotřebujeme !!!

Přátelé a soudruzi, vždyť tato otázka je dávno vyřešena !  :-)  My přece nepotřebujeme nějaké po...né inteligenty k volebnímu vítězství ! Potřebujeme získat podporu většiny voličů ! A kolik voličů v naší vlasti je inteligentních ?!? :-D Aha ?!?

Naposledy jsme zkoumali IQ voličů letos v únoru. Agentura STEM prováděla jakoby průzkum veřejného mínění *), ve skutečnosti šlo o rychlý test IQ.  ;-)  Jeho výsledky jen potvrdily náš odhad, vycházející z výsledků loňských voleb (neboli Velkého říjnového vítězství pracujícího lidu), a z počtu našich občanů, odmítajících postavení Radarové stanice Brdy.

No co vám budu líčit, přátelé a soudruzi. Dopadlo to skvěle ! Tedy pro nás skvěle ! R^ Zkrátka : hlasy inteligentů nepotřebujeme ! Ať si je strčí někam ! U voleb si pravičáky  spočítáme, a po našem vítězství uvidí ! Jsem tuze zvědav, jak si nějaký docent se vší svojí inteligencí poradí se zbíječkou v kamenolomu či v dolech !  ;-D

>- V socialismu je vedoucí silou dělnická třída, ostatní třídy jsou jí vedeny ! (V.I.Lenin)  Volte ČSSD a KSČM !  >-

*) Výzkum byl prováděn na naprosto náhodně vybraných osobách v Hybernské ulici (Praha 1)

Ivan 26.5.2009 16:15

Re: Ta druhá varianta je správně,ten hnusný

Taky jeden, co aby nebyl závistivý, tak vraha a lupiče neudá, kdyby na chleba neměl?

Ivan 26.5.2009 16:14

Re: socani jsou stranou spodních 50%

Na sídlišti Chánov se pokoušela získat hlasy volebními balíčky akorát ODS. Nezaměstnatelní k volbám nechodí.

20000 za manuální práci je velmi málo. Bez manažerů se stotisícovými platy se všichni snadno obejdou. Bez manuálních pracovníků se neobejde nikdo. Nejvyšší platy v této zemi mají ti, kteří jsou naprosto zbyteční a jejich činnost ostatním spíše škodí, než aby přinášela prospěch.

jkotek 26.5.2009 16:14

Re: Něco pro Štěpánka

Ad a) statni hypotecni spolecnosti Freddie Mac i Fannie Mae jsou sice starsi (1970 a 1938), ale teprve za Clintona dostaly prikaz financovat 50% hypotek lidem s podprumernymi prijmy. A to byl pocatek soucasne krize.

Takze Clinton mel dale sukat nesr*t se do ekonomiky.

(druha vec je ze se na to Republikani zvysoka take)

dhimmi 26.5.2009 16:14

Re: Ta druhá varianta je správně,ten hnusný

VÁŇO, zkus něco napsat do HALÓ NOVIN,myslím si,že bys tam rychle zapadl do kolektivu.

Ivan 26.5.2009 16:09

Re: b) je správně

A představte si, že o cenách rozhoduje i jakási forma ústředního výboru. Jen to nedělá tak přímočaře. Například řetězce supermarketů začnou prodávat nějakou zeleninu, třeba papriku, za 4Kč/kg. Místní zelináři se skleníkovými poli kolem velkých měst ale potřebují výkupní cenu minimálně 8Kč. Takže zkrachují, protože nemají za sebou ten ústřední výbor s měšcem peněz na finacování ztrátového (dočasně) prodeje. A až zkrachují, tak je paprika náhle za 20Kč/kg. Pokud by nějaký blázen zelinář ji chtěl zase pěstovat, tak a) řetězec mu ji nevezme, b) opět na čas zlevní na 4Kč/kg. Výborné, konkrétně používaný vzor u desítek produktů. Úřad pro hospodářskou soutěž v rukou obohacující se pravice se snadno uplatí, takže nic nevidí a nic nezkoumá. Stačí, aby vláda šla na ruku řetězcům a dílo se podaří. Takže ÚV.

 A představte si, že ti hloupí socani to prokoukli a ti inteligentní modří ptáci ne.

Pavla 26.5.2009 16:06

Re: Něco pro Štěpánka

Škoda že Vladimíre vstupujete do ekonomiky jenom na psu a Váš vliv je  minimální. Já plně souhlasím s Vámi. Váš vliv by neměl být minimální.

Ivan 26.5.2009 16:00

Re: Ta druhá varianta je správně,ten hnusný

Jistě, proč udávat vrahy, pedofily, násilníky, zloděje, podvodniky a jiné skalní voliče ODS. To přece nejde, to je strašná nespravedlnost, udat zloděje nebo vraha. To je přece strašná závist, udávat lotry.

dhimmi 26.5.2009 15:59

Re: b) je správně

Tohle voliči kolotočářského vepře rádi slyší.

Vocílka 26.5.2009 15:58

Re: Pane Štěpánku

Sice pokud jde o gramatiku nemáte pravdu "dělat z lidí blby"

tam patří Y, ale jinak jste hvězda!

dhimmi 26.5.2009 15:57

Ta druhá varianta je správně,ten hnusný

kolotočářský BACHOR velmi dobře zná své voliče-hlupáky,závistivé kretény,zapšklé udavače -proto jim naservíroval tenhle nechutný předvolební koktejl.BACHORŮV nový hit pro ultrazávistivé hňupy se jmenuje MAJETKOVÁ PŘIZNÁNÍ,to se ti jeho uctívači už jen třepou na to,jak se bude nádherně udávat ty modré zloděje.ZÁVIST a UDAVAČSTVÍ-volební program KSČSSD.RvRvRv

Vocílka 26.5.2009 15:54

Re: Vedleinteligentní pan Štěpánek už mobilisuje .

No nevím jak Topolánek,ale Zahradil určitě,stačí si ho poslechnout. Zahradil by se měl popadnout za ruku se Zavadilem a jít spolu na výlet.

Aldrin 26.5.2009 15:46

Jinak je z pulky

prispevku hezke videt stare ceske prislovi, ze potrefena husa se vzdycky ozve.

Aldrin 26.5.2009 15:43

Re: Něco pro Štěpánka

No hlavne krize vznikla tim, ze v USA mala byt potlacena jakakoliv !!! diskriminace  pristupu k hypotekam, tedy i financni a prijmova!!! Zacal s tim Clinton a pak uz to jen jelo. Pry maji mit vsicni narok na bydleni. Banky se jen prizpusobily. To ze se zrusil zakon o lichve byl uz jen dodatek. Takze opet "SOCALNI" a "SOCIALISTICKY" zasah do ekonomiky. Jinak mi muzete vysvetlit takovou kravinu, jak rovna dan ovlivnila krizi. Budto jste totalni blb a nebo zavistive hovado, ale oboje je spatne. nevidim duvod, proc by lide s vyssimi prijmy meli platit vyssi procenta. Co takhle zavest pro zmenu rovnou dan z hlavy. To by byla prca, co?   Jinak montovny a spol nejvice prosazovala CSSD a menit zavislost zeme na vyvozech je opravdu utopicky nesmysl. Planovane hospodarstvi uz davno nemame, pokud si soudruh neracil vsimnout.

Jan Daniel 26.5.2009 15:42

Re: Něco pro Štěpánka

Poplatky v Česku byly jednou z příčin globální ekonomické krize. ;-D;-D;-D Člověče ty seš jasný důkaz toho, že platí Štěpánkova varianta č.2. 

Ládík 26.5.2009 15:38

Re: autor příjmení Štěpánek

A co tedy pan Štěpánek za peníze daňových poplatníků dokázal, že jeho názor je tak zajímavý? Co je zajímavého a objevného na tvrzení, že socani jsou primitivní? Kvůli tomu pana Štěpánka daňoví poplatníci živí? Aby se tohle dozvěděli? Měl byste se léčit, pokud už není pozdě. Mě kupříkladu zajímá pouze to, proč pan Štěpánek neskončil v lochu za to, co se dělo v RRTV.

Pešek 26.5.2009 15:35

Re: socani jsou stranou spodních 50%

Štěpánek je jenom jeden. Těch ostatních desetitisíce.

brok 26.5.2009 15:34

Celá volební kampaň

Celá volební kampaň je již po několikáté nejen pro primitivy, ale přímo pro blbce. Strany (bez vyjímek) neukazují voličům, co pro ně hodlají udělat, tedy proč by je volič měl volit. Ukazují, co všechno jejich konkurence dělá, dělala a bude dělat špatně, jací jsou to lumpové (ti konkurenti), jaké že to mají platy a kolik si nakradli. Celkem bych celou kampaň minimalizoval na výrok: Volte naší stranu, ti druzí jsou ještě větší lumpové než my! A je po agitaci. Strany by pak mohly mít stejné plakáty a jen dolů připsat viditelně název a volební číslo vlastní strany strany. A to by se ušetřilo.

Pešek 26.5.2009 15:33

Re: Něco pro Štěpánka

Potěšilo mě, že globální krizi zavinily body b) a c).

Ještě, že Vladimire do ekonomiky vstupujete jenom na psu a váš vliv je minimální.   ;-P

LV 26.5.2009 15:32

b) je správně

což dokládají i jiné vtipné výšplechty: "jistoty školákům" a nebo z podzimu "zabráníme zdražování".

Ano, skutečně, ta skupina co volí socany se (mimo jiné) stále domnívá, že o cenách rozhoduje jakási forma ústředního výboru "tam nahoře" v příslušné vládnoucí straně. A že se zdražuje, aby "páni" nas....molili lid. Slyšel jsem na vlastní ucho od jednoho typického voliče ČSSD, aktuálně tak 3 promile....

miki 26.5.2009 15:32

Re: autor příjmení Štěpánek

milý brachu, už něco pamatuji a tedy pana Štěpánka znám a jaksi nepotřebuji znát názor lidí na něj ale na to co píše

Ládík 26.5.2009 15:28

Re: socani jsou stranou spodních 50%

Nic. Stejně jako z pana Štěpánka. Pochopil konečně?

ttt 26.5.2009 15:26

Re: Něco pro Štěpánka

a) o pricinach krize v USA lze diskutovat. Ja si nicmene myslim ze pricinou byl nedostatecny dozor (uplne stejne za Clintona i za Bushe) a predevsim prehnana statni podpora hypotek (ta vznikla uz davno pred Clintonem, a nikdo nemel odvahu ji omezit)

b) reformy ODS meli na ekonomiku jen minimalni vliv. Co melo vliv bylo snizeni tempa zadluzovani. Ono kdyz kazdy rok nasypete do ekonomiky o 100 miliard vice, tak to ekonomika jede, ale kdyz pak mate splacet, tak najednou neni z ceho (viz Madarsko, Slovinsko). A nadelat dluhy kdyz ekonomika jede, a nechat jejich splaceni na cas krize, to umi nejlepe CSSD.

c) super hospodarske pobidky, diky kterym slo vsechno do automobiloveho prumyslu delala opet CSSD. Ono jde o principy, pravicova politika se snazi snizovat dane, aby se podnikatelum vyplatilo tady podnikat. Levicova udela velke dane, a pak nekolika velkym hracum ty dane umele snizi formou odpousteni ci pobidek. Vybere si dva tri obory, tam to vrazi a kdyz ten obor najednou nefrci, tak jsem tam, kde prave ted jsme.

A hlavne. VSICHNI DEMAGOGOVE SPOJUJI PRAVICOVOU POLITIKU S CHAMTIVOSTI. Nedokazu si predstavit vetsi lez. Chcete mi rict, ze jenom diky tomu, ze bude levicova vlada budou lide mene chamtivy????? A pekny priklad, ty tolik kritizova obrovske odmeny manageru polostatnich firem byli nastaveny hadejte kdy? Ano, jeste za vlady CSSD, sami jim ty platy schvalili a ted z toho delaji pricinu krize (kterou oni pry nezavinili).

miki 26.5.2009 15:25

Re: Vedleinteligentní pan Štěpánek už mobilisuje .

zanech hysterických výkřiků, utři poprskaný monitor a odpověz na jednoduchou otázku: i ty máš dojem, že světovou krizi zavinili Topolánek se Zahradilem? V případě tvé kladné odpovědi jsou voliči ČSSD blbové, jak Štěpánek píše a pak nechápu, co tady prskáš.

Pepek 26.5.2009 15:22

Re: Primitiv

R^R^R^R^R^

Pepek 26.5.2009 15:20

Re: socani jsou stranou spodních 50%

Co mám za Chánov, co mám za nezaměstnatelné polodebily léta na podpoře? Co mám z odborářů, kterým je i 20L za manuelní práci málo a vynucující si přídavek? Co mám ze závistivců, kterým je rovná daň nespravedlivá? @

magi 26.5.2009 15:19

Re: štěpánku, štěpánku tak primitivní.......

chtěl bych jen dodat,že tajtrdlík zůstane tajtrdlíkem i kdyby trakaře padaly ! Když si vzpomenu,jak tajtrdlík stál za topolem,vedle Gita,Renč,Julínek... bože to byla nááádhera.

Ládík 26.5.2009 15:18

Re: autor příjmení Štěpánek

Evidentně pana Štěpánka neznáte, buďte tedy raději zticha.