1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vladimir 26.5.2009 15:16

Něco pro Štěpánka

P. Štěpánek, kdyby si ráčil uvědomit (pokud to v jeho případě lze - něco si uvědomovat), že globální krize vznikla

a) v USA (vinou nezodpovědných fin. managerů a zrušení kontroly da dozoru na finančním trhu - filozofií liberalismu už sice za Clintona a vrcholu za Bushe)

b) politikou ODS - rovná daň, strop pro odvody na pojištění , reg. poplatky, ... se zhoršilo fungování ekonomiky - tedy zhoršil setok peněz ekonomikou (vznikly přebytky peněz u jedněch, kteří neměli pro ně investiční umístění a u druhých bylo nedostatek peněz, takže se snížila poptávka po zboží a službách)

c) dostatečně včas se nedistribuovalo hospodářství do různých rezortů - přebytek automobilního průmyslu. Vláda mohla směrovat investiční pobídky do jiných oborů - a také do jiných regionů, aby nebyla velká závislost na sousedním Německu a vůbec EU. Prostě hloupost vršena na hloupost, hlavně, že pár desítek (stovek) lidí si na tom namastilo kapsy, ekonomika ČR ať jde k čertu ...    

Pepek 26.5.2009 15:16

Re: Primitivismus

Pročtěte si pár publikací o sociologii a demografii. Dogmata o rovnoprávnosti a stejných duševních schopnostech lidí napříč společností jsou naprostou iluzí. A je samozřejmě jedno, jakou sdílejí historii a jakým jazykem hovoří. Podprůměrně inteligentních je polovina (průměr je cca uprostřed), silně podprůměrných třetina. K tomu můžete přidat úvahu, že ani s úrovní průměrné inteligence nejste na levelu schopném pochopit společenské souvislosti. Tak asi tolik ;-)

Ládík 26.5.2009 15:12

Re: socani jsou stranou spodních 50%

Pan Štěpánek má nataženou dlaň téměř celý život a vy jej živíte, aniž dokážete říci, co za to máte. Takže nejen socani...

miki 26.5.2009 15:11

Re: autor příjmení Štěpánek

i ty máš ten dojem, že světovou krizi zavinil Topolánek a Zahradil, pak ovšem nechápu, proč se čílíš, když Štěpánek označí voliče ČSSD za blby. Jinak je dobře, že se nepodepisuješ celým jménem, svým jmenovcům bys narozdíl od Štěpánka opravdu dělal ostudu.

Pepek 26.5.2009 15:11

Re: Hezký, jenže kdo ho zastaví?

Pokud považujete lůzu s nosem namočeným v pivní pěně a každodenní divačky Ulice za normální lidi, tak nemluvíte o naštvanosti, ale frustraci z vlastní neschopnosti těchto lidí a závisti směřované k těm, kteří takto nežijí a neuvažují.

Pepek 26.5.2009 15:08

socani jsou stranou spodních 50%

Co mohou společnosti nabídnout? Leda tak nataženou dlaň.

Landys 26.5.2009 15:08

Vedleinteligentní pan Štěpánek už mobilisuje .

;-€Štěpánek začíná nějak ztrácet nervy a úroveň (pokud někdy nějakou měl).  Sám akorát  dokresluje agresivní a nenávistnou kampaň ODS. Je patrno, že ty popisované děsivé možnosti na jeho mysli  zanechaly už znatelné změny - a už to přešlo zřejmě i do nevratného stádia. Možná jej trochu oživí ty údajně expandující preference ODS, ale moc bych na to  nespoléhal. Celkem v klidu si na to počkám, protože reál ukazuje něco jiného. Nevím jak pro změnu označit příslušníky Modrého týmu a jejich vrhací prodloužené ruky. Primitivové už jsou zadaní - tak snad inteligentní provokatéři. Nevím, jestli to ale není moc lichotivé, když jsou  takovými zapálenými vyznavači agresivní a nenávistné kampaně ODS. Ale hoši a děvčata, já bych se urazil, kdyby se ode mě mí idolové veřejně distancovali. To by se mě citelně velmi dotklo.Pokud se těch obzorů týká - většina lidí se neřídí nějakými obzory, ale toliko vlastním rozumem, zkušenostmi a poznatky - a koho musíme hlavně zastavit, tak to jsou nenávistní štváči typu Štěpánka. No a tou převodovou pákou ODS jsou podrazy, intriky, arogance, hulvátství, vulgarita a zlodějna. A proč vy inteligentní provokatéři vůbec chodíte otravovat na mítinky ČSSD, když nemůžete Paroubka vidět ani slyšet ? Proč se tak duševně sebepoškozujete, když  můžete v klidu a nerušeně lahodit svým sluchům a vidům na mítincích svých nedostižně inteligentních patronů z ODS? 

gerontusinza 26.5.2009 15:06

štěpánku, štěpánku tak primitivní.......

poněkud jednostranné a ubohoučké, nemyslíte? asi ne jinak byste to musel napsat jinak....... Jak? no radit vám nebudu ale vy jste skutečně byl v radě ČT? skutečně? a který idiot vás tam nominoval........? Já jen abych pochopil co za duševní škvár má šanci řídit tuto zemi....... všichni k volbám a snažte se volit lidi chytré, jinak se toho štěpánkovského škváru nezbavíme....:-/

Ládík 26.5.2009 15:04

Volební program pana Štěpánka

"Socani jsou primitivové" - Volební program pana Štěpánka pro inteligenty.

Vy si můžete podat se socany ruku, pane Štěpánku. A vaše dřívější konání v Radě pro rozhlasové a televizní vysílání to jenom potvrzuje. Rv

miki 26.5.2009 15:03

Re: Pane Štěpánku

nech Štěpánka Štěpánkem a vyjádři se k onomu bilboardu a hned se dozvíme, do jaké sorty voličů patříš

Martin Vlk 26.5.2009 15:03

Re: Pane Štěpánku

Milý XY

Když už nic jiného, rád bych jen podotknul, že ve sově blby by mělo být měkké i.

No a kromě toho jste krásně potvrdil celé vyznění toho článku.

xy 26.5.2009 14:57

Pane Štěpánku

vy jste veřejně znám tím, že díky vám mohl Železný a Lauderem vytunelovat z ČR pomocí koupené arbitráže 10 miliard Kč. S takovým morálním kreditem, jakým disponujete vy, bych se zdržel veškerých veřejných vystoupení, tím méně abych kohokoli hodnotil. To vy se snažíte podsunout ostatním, že jsou blby, jestliže volí ČSSD.

st 26.5.2009 14:57

autor příjmení Štěpánek

Vážený pane Štěpánku, v České republice je dost lidí, kteří mají příjmění Štěpánek. Obracím se na  vás proto s prosbou, aby jste se za své výplody podepisoval (a nejen zde) i jménem, ne jen příjmením  a tak alespoň značné části Štěpánků nedělal ostudu. Zvládnete to?

L. 26.5.2009 14:51

Re: soudruhu modrý Petře Štěpánku

Vy jste Maratův mluvčí? On nedokáže odpovědět sám?

Majkkl 26.5.2009 14:50

Hezký, jenže kdo ho zastaví?

Vy, který normální lidi štvete jako osina v piheli?

Huaskaran 26.5.2009 14:47

Re: soudruhu modrý Petře Štěpánku

Promiňte, ale pro ono tvrzení není třeba kvalifikace, stačí umět číst. To jsou totiž takové blafy, že náušnice v uchu je nadbytečným artefaktem.

L. 26.5.2009 14:41

Re: ŠTĚPÁNEK

Štěpánek chce na podzim kandidovat do poslanecké sněmovny, takže jeho články jsou zároveň jeho volební kampaň. Nutno dodat, že je to kampaň stejně ubohá a prázdná jako ta socanská, a zaměřená na jedince stejně mdlého intelektu. Rv To víte, když on umí jenom plivat špínu a dělat politického šaška a bez státního křesla pod zadkem by nepřežil ani týden...

j 26.5.2009 14:38

Re: Takové jsou ředvolební kampaně všech stran orientovaných na masu.

Vy čtete zajimavě mezi řádky a ty soudy z vás lítají jak z kulometu. Dělejte něco s tím egem

Magor 26.5.2009 14:38

Lobují za....

Naši politici jsem vesměs prodlouženou rukou různých lobistických skupin.Poslouchají je na slovo a jsou to v podstatě jen šaškové,kteří plní zadané úkoly.

st 26.5.2009 14:35

ŠTĚPÁNEK

Ještě že si pamatujeme bilbordy ODS minulé i současné.  Jak ty jsou a byli inteligentní! Nebo má Štěpánek tak krátkou paměť? asi se mu to hodí!

Landys 26.5.2009 14:31

Re: Primitive obzvlášť vyvedený

:-)A Jirko ty patříš kam ? Určitě se sám řadíš mezi ty N - ale přihlédnuto k tomu, jak se tady už dlouhou dobu prezentuješ - tak si jasná ÚB (a to ještě někde úplně na konci). Tak se měj, ty prudce inteligentní nesoudný nepřemýšlející člověče !!

L. 26.5.2009 14:15

Re: Tajtrdlík přichází k rozumu?

Takže to, že jsme zásluhou Štěpánka a několika socanů přišli o 10 miliard, je vlastně úplně v pořádku, vždyť to nikdo ani nepoznal. Pane, vy jste případ na dlouhodobou terapii. Rv

Jaromir 26.5.2009 14:14

Re: Primitivismus

pánové žasnu skutečně nad tím, kdo tedy volí Paroubka a komunisty...že se soudruzi vůbec odváží vystupovat jako strana - kdyby se alespoň přejmenovali...Ale - po 30 letech ve Švédsku žasnu znova, tamější voliči znovu a znovu naletí na soc.dem volební guláš a nehorázné lži o programu druhých polit. stran. Nebyl tam s. Paroubek na exkursi nebo na vandru na zkušenou. Začínám tomu věřit..8-o

L. 26.5.2009 14:12

Re: Takové jsou ředvolební kampaně všech stran orientovaných na masu.

Tak budeme všichni sedět v nějaké radě, to se budeme mít! Vidíte, jste socan jako hrom! Rv

L. 26.5.2009 14:11

Re: ČSSD-kampaň pro primitivy

Tak tak R^;-D

L. 26.5.2009 14:10

Re: Druhá možnost je jasná...

Můžete jmenovat aspoň jeden hmatatelný výsledek Štěpánkovy práce, když si jí tolik vážíte? Mám obavu, že u vás už nejde o dlouhou životní zkušenost, ale o odumírání mozku. Rv

Jaromir 26.5.2009 14:08

jak pravil Einstein vesmir a lidská blbost jsou nekonečné

bohužel tady ani tak nejde o blbost ale tzv. Goebbelsovštinu....kdo to byl snad ví více lidí než pamětníci...Mne ale nejvíc šokuje ta nesmírná drzost a nehorázná arogance s jakou nám politici snaží se blbnout hlavu. Jsme asi v jejich očí národ telat anebo lidé, co nemají pamět. Nepotřebujeme nějakou Antiauroru ?  

L. 26.5.2009 14:08

Levicový šašek Štěpánek

Nebýt všech těch Štěpánků, Langerů a dalších levicových šašků přisátých k ODS, mohla mít ODS přes 40 % a nějaký Paroubek by nikoho nezajímal.

Vážený čtenář by si měl uvědomit, že pana Štěpánka platí téměř celý život prostřednictvím daňových odvodů v jeho trafikách jako jsou různé mediální rady, ale od pana Štěpánka nikdo nikdy neviděl jedinou vytvořenou hodnotu, ani žádný náznak řešení. Takoví nás skutečně nespasí - socani a komouši v modrém ohozu. Říci "socani jsou primitivové" dokáže každý. Nejvíce tak bude křičet ten, kdo nic jiného neumí a bez státního křesla pod zadkem by se ani neuživil RvRv

Jirka 26.5.2009 14:02

Primitiv

Samozřejmě, že kampaň socanů je zaměřená na primitivy. Cožpak by mohl soudný přemýšlející člověk volit bolševika Paroubka a jeho partu?

Jeden můj kamarád člení národ takto - 10% kategorie N (normální), 10% kategorie B (blbci), 80% kategorie ÚB (úplní blbci). Obávám se, že nemá k pravdě daleko.

Pamětník 26.5.2009 14:01

Druhá možnost je jasná...

Vážený pane Štěpánku, vážím si Vaší práce a Vašich názorů. Mám jen jednu připomínku: dlouhá životní zkušenost /83 let/ mě naučila, že druhá možnost, již ve svém článku zmiňujete, má v zemi České bohatou tradici a hluboké kořeny. V této zemi stačí na někoho plivnout a je s ním konec. Znáte jistě Lazebníka sevillského:Pomluva je jako vánek... my v této zemi nepotřebujeme soudy. Stačí někoho obvinit a je s ním konec. S tím počítají Paroubkové a dobře ví proč. Zdravím Vás a držím Vám palce.