26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V 28.1.2010 9:45

s cim nesouhlasim je to, ze jde o zavist

tam jste se totalne spletl. Neni to vubec zadna zavist, ale rozhorceni nad tim, ze jak pisete, pro bohatsi kaze vodu a sam hlta vino a jeste pri tom krka. Proste takovahle okazalost nejde dohromady s politikou, kterou si Paroubkovi berou do huby dnes a denne. Ta jeho manzelka je pekne pitoma nana, kdyz vyhrozuje pytlem, ta nema soudnost stejne jako ji nema ten jeji bartipan se sexy mozkem.

... 28.1.2010 9:42

Re: Nejen botičky, ale i chůva....

co by na té tiskovce povídali, že jsou po dvaceti letech v politice chudí, jak kostelní myši?

slavíček 28.1.2010 9:37

Re: závist

Kdo je z kapitalistické ciziny, Jirka? A jak víte, že ty botičkou od kmotry nejsou? Dělal jste dělal p.Paroubkové podržtašku, když je potají kupovala. Ale vy máte jistotu i bez důkazů. Asi je velmi snadné tak jednoduše myslet.  

mirek 28.1.2010 9:33

Nejen botičky, ale i chůva....

Kdo z voličů Paroubka se může účelově stěhovat na pár měsíců volební kampaně, kdo z voličů Paroubka si může dovolit k tříměsíčnímu kojenci chůvu......

Je toho víc, co ukazuje na ono známé pořekadlo o vínu a  vodě, co ukazuje, že Paroubek je opravdu tím skutečným papalášem....

Je velmi zvláštní, že všem politikům okolo sebe vyčítá Paroubek kdeco, že snad všichni kromě něj jsou "páni", že všichni kromě něj vypadají jako vyžírky. V poslední době ukazuje, že je stejné krve a stejné mysli, jako jím kritizovaní političtí soupeři, jen má větší hubu..

Ale je velmi sympatické, že ani jeden z jeho politických soupeřů se nesnížil k oplácení stejnou mincí, ani jeden nesvolal tiskovku.....

čtenář 28.1.2010 9:30

Souhlas s autorem:

myšlenka socializmu (a komunizmu) podstatně spočívá na jednom ze 7 hlavních hříchů tj. závisti. Proto je socializmus stále tak "přítažlivý",  odsunout ho na smetiště dějin je mnohem obtížnější než skoncovat s nacizmem. Na nazizmus totiž věřili jen Němci, když šli za Hitlerem jako za krysařem, všichni ostatní kolem nich jej od začátku považovali za zrůdný režim a po jejich porážce byl vyřízen.  Ne tak socializmus. Krysařská píšťalka Karla Marxe stále mnohým zní jako rajská hudba: všichni jsme si rovni, všichni máme stejné žaludky, i když jim teď místo Marxe vyhrává Paroubek.

... 28.1.2010 9:29

velkopansky oblečené robě

dost bych se divil, že ten VUML nemáte....

milan007 28.1.2010 9:29

důchody

se střední generace stará o děti, i o své rodiče. Pokud ve Vaší k tomu potřebujete stát, zamyslete se nad svou výchovou ..

ZW 28.1.2010 9:27

A co botičky z frcu? Ty by nevadily?

Je úsměvné pozorovat, co všechno dovede odpůrce nějakého politika vydráždit k útokům a jaké argumentační veletoče jsou schopní při tom používat. Kdyby to děcko mělo na nohou ošoupané botičky z frcu, určitě by se v médiích ihned objevily výpady, proč si politik s vysokými příjmy hraje na chudáka, když má na botičky od Diora. A že se tím podbízí lůze, útočí na její nejnižší pudy... atd.

Je to úsměvné a zároveň je to smutným důkazem, jaké pšouky jsme ochotni považovat za důležité.

joe 28.1.2010 9:22

Re: závist

No samozřejmě, že se více učil. Už za minulého režimu dlouhodobě investoval, t.j. do vzdělání a nyní sklízí, co zasel. Blb, který se nenaučil ani pravopis holt hájí "Jirkovi voliče", proto mu i vadí "margaretčini boti".    

MLOK 28.1.2010 9:19

Re: TO JE NĚJAKÉHO KAKÁNÍ S PAROUBKOIC BOTIČKAMA ZA 1.700,-Kč!

Tak s tímhle Vaším názorem milý "zk" souhlasím také :-))

dulcibelka 28.1.2010 9:13

Čím víc pruhů, tím víc Adidas

a čím větší nápis, tím víc Dior! Že z těch botek malé Tequily čouhá sláma, nikoho nepřekvapuje. Zlatej Standa se Šárkou, zlatá Martička s Klémou!

J.S. 28.1.2010 9:05

Re: Botičky sou mi ukradený,

Politici a nejen politici si média na různé události zvou. Ale to neznamená, že při svém vyjádření k danému tématu se budu chovat jako hulvát, nebo křupan. A opravdu je mi jedno jaké botičky novorozeně pa XXX má. Jen na okraj můj vnuk dostal k narozeninám a to jedenáctým boty za 8 500 Kč, podotýkám, že lyžařské.

J. Bakkal 28.1.2010 9:01

K důchodům....

Pohled páně Paroubkův na výši důchodů je sociálně správný. Důchodcům je již od dob vlády pana Velkomožného Klause, který se zasloužil o převedení prostředků z důchodového účtu do státního rozpočtu, odkud byly rozkulačeny, zatrháván tipec. Je to skupina, které lze beztrestně ubírat a ubírat. Namísto toho, aby stát důsledně hledal, kam mizí rozpočtové prostředky (třeba jen na rodinný výlet pana Klause do Jižní Ameriky), je pro něj jednodušší obrat důchodce a rozevřít tak dále nůžky mezi průměrnou mzdou a průměrnými důchody. Cesta je důchodcům ponechat co jejich jest včetně valorizací a zaměřit pozornost na podivné potůčky, odčerpávající stále dost prostředků ze SR. Potřebuje tato zkoušená země senát, ombudsmana a další darmožrouty královsky odměňované z daní, vydřených z kapes daňových poplatníků?

hh 28.1.2010 8:53

Re: Botičky sou mi ukradený,

Copak si zvu na křtiny média abych je pak sejmul na blogu? ;) Přijde Vám to naprosto normální?

Patrik 28.1.2010 8:38

Re: Pregnentne vyjedreno!

Hm, hm, ano, ano. Bohatým bral, a chudým dával... kde já to... už jsem to někde slyšel.

Vodička-sapér 28.1.2010 8:32

Autor není žádná Hrdlička.

Ta nebučí ,dělá cukrú, cukrú: "Hrdliččin zval  ku lásce  hlas, tam kde borový zaváněl háj". Tady však,  místo toho, nějaký nařvaný ubohý pisálek se snaží,   přes lepší dětské botičky!, trapně a uboze pomluvit politického soupeře jeho chlebodárců.  Hůj , uhni bulíku! Toto bych napsal i tehdy , kdyby se podobně sprostě, mimo bulvár,  choval kdokoliv  k rodině demokraticky voleného, kteréhokoliv  politika. 

J.S. 28.1.2010 8:31

Re: Botičky sou mi ukradený,

No toto je asi moc, nejste náhodou pani Petra a to druhé Vaše příjmení.

M. Zima 28.1.2010 8:25

Pane Hrdlička,

kdybyste tu českou závistivou drbárnu domyslel do konce, přišel byste sám na to, že je Váš článek pouze konsekventním vyústěním českého bulvárního snažení a protože se o bagančata Vašeho potomstva nikdo nezajímá, otravujete s tím sám.

sofiv 28.1.2010 8:25

Petra promlouvá na blogu..

Margaritku budu oblékat do pytle od brambor, na nožičky jí dám laptě nebo omotám starý kapesník. Zahraniční herečky k nám už také zvát nebudu, ať zůstanou sedět doma.

Karel 22 28.1.2010 8:21

Kdyby o tom Petra nekušnila, tak si toho všimnou jen čtenáři bulváru.

ke kterým se samozřejmě řadí i Paroubkovi. Takhle se to houno jenom rozmazává a proto to tolik smrdí.

Karel 22 28.1.2010 8:17

Talmanka by si měla vzít příklad ze skromné Petry - stačí pytel od brambor a láptě. A mimino je jak ze škatulky.

Karel 22 28.1.2010 8:15

Bulvár si uprdne a Paroubková hned ječí na pavlači.

Kdyby neječela na webu, tak po nějakých kýčovitých botičkách, v kterých to mimino stejně nemůže chodit, ani pes neštěkne. Ale o botkách to samozřejmě není - je nutno udržovat revoluční bdělost levicových mas, takže se zmiňují "útoky" na krásnou manželku a bezbranné dítě. A ta komedie v kostele...ta svoloč, co se tam sešla....Nejen fotr, ale i kmotr - ten hlavně. No to je HNUS!!!!!! :o((((

x2u 28.1.2010 8:09

Re: To

Za to se nechala slyšet, že malý Nicolas ji měsíčně přijde na 60.000,-Kč (to víte, oblečení je dnes drahý a ty děti rostou jako z vody). Asi je to móda, aby dítka těch rovnějších chodila v kvalitních značkových botkách. :-)

hh 28.1.2010 8:01

Botičky sou mi ukradený,

ale ta Petra je teda řádná píča ;).

Vodička-sapér 28.1.2010 8:01

Re: Hmmm,

Milostivá čtenářko, nejsem žádným fanouškem  Paroubkových , ale dovoluji si Vám říci,  "ženám"  kterým voní z úst (čiší  z nich jak z vinopalny),tak jako Vám,  se já vyhýbám jak čert kříži.A opravdu by mně zajímalo, který druh krásné literatury, četba čeho,  z Vás vytvořilo takovouto, "šlechtičnu ducha."

zk 28.1.2010 7:51

Re: závist

Proč urážíte Jyrkovi voliče, vy příbuzná? Myslíte si, že se Jyrka více učil a proto má teď na botičky???

zk 28.1.2010 7:44

Re: TO JE NĚJAKÉHO KAKÁNÍ S PAROUBKOIC BOTIČKAMA ZA 1.700,-Kč!

Ano, je to jen jejich věc, ale jen jejich věc není, že kolem sebe šíří závist a pan "ekonom" Jiří vymýšlí takový program, který z našich kapes vytahá další peníze a zadluží i naše pravnuky. Žlučovitost a závist je program socanů! 

zk 28.1.2010 7:42

Re: To

To víte, paní Topolánková nezvala na křtiny novináře a nepsala blogy.....

jonatan 28.1.2010 7:38

Re: Pane autore, musíte jít mnohem dále do historie

miliony ne, ale slušně žít ano. A pokud chcete tvrdit něco jiného, jste komouš nebo socialista.

MLOK 28.1.2010 7:37

Re: TO JE NĚJAKÉHO KAKÁNÍ S PAROUBKOIC BOTIČKAMA ZA 1.700,-Kč!

Vydá 1.700,-Kč ZA MĚSÍC!!!

    Upřesnění