26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Josef 28.1.2010 11:19

Re: czech made

Přesně, často jsou to Ti neobyčejnější lidé, co si zaslouží naši úctu. To, že si někteří musejí, napřiklad botičkami či prohlášeními o svých příjmech, že jsou NĚKDO,  svědčí o nízkosti jak myšlenkové, tak charakterní.

A tihle chtějí vládnout ku prospěchu nás všech!!!

Že jim to dovolíme???!!!

Josef 28.1.2010 11:14

Nabuřelé panské jendání jen svědčí o základním nedostatku sebereflexe, nicméně co já nechápu ....

Ano mlaskají u koryta dosyta a řihají si přímo velkopansky. Ta slavná ČSSD, ochránkyně práv pracujících, důchodců a chudých!

Co ale už vůbec nechápu je, že voliči (a zdá se, že i mnozí co k tomu mají vzdělání) nevidí tu hrůzu daňové politiky. A jen naivně si myslí, že ty vysoké daně nepůjdou z jejich. Tak včera jsem četl, že cena benzínu bez daně je 10,- Kč. Zajímalo by mne jestli těch dalších 20,- Kč na daních platí bohatí anebo chudí. Spíše bych řek, že bohatí to snesou a pro méněmajetné je to značně zatěžující. Nebo 20 % DPH skoro u všeho zboží, bohatí si to odečtou ve firmách a tak to zas platí koneční spotřebitelé, potažmo zejména ti méněmajetní. A tak by se dalo pokačovat ... Někdo z našich rádobyekonomů by to už měl tyhle jednoduché věci konečně začít vysvětlovat a ne jen blábolit cosi o růstu či propadu HDP!!

ZW 28.1.2010 11:11

Re: Moc krásný a výstižný příspěvek

Myslíte prožrat důchodci?

Kolemjdoucí (J.Š.) 28.1.2010 11:09

Re: Minipovídka

Paní Paroubková nikde nic nekupovala, byl to prý dar od její řecké přítelkyně. Myslím, že tentokrát ztropili novináři zbytečný humbuk. Stěží si může někdo dovolit darovat k narození miminka manželce expremiéra nějaký laciný čínský aušus, stejně tak jako si stěží mohla paní Petra dovolit ten dárek zapřít a miminku ho ke křtu kvůli zlomyslným novinářům neobout. .

klaus 28.1.2010 10:59

Vy vole

pesimista 28.1.2010 10:56

Re: Chlap bojuje přímo s chlapem a ne s jeho ženou nebo děckem.

jsi jak malý kluk co říká: "on to dělá i Franta od vedle"; pokud chci někoho kritizovat, musím být lepší. Je potvrzuješ mou teorii.

čtenář 28.1.2010 10:46

Re: Chlap bojuje přímo s chlapem a ne s jeho ženou nebo děckem.

Od kdy, Paroubek bojuje chlapsky ? A ty závěrečné kombinace pane "pesimisto", to je tedy nadělení. :-))))

F.Havala 28.1.2010 10:45

To si Paroubek nezasloužil.

Paroubka nemusím, jinak řečeno jeho papalášské vystupování je mi odporné. Ale takový trest, v podobě té hrůzi, co si vzal za manželku, to si ani on nezaslouží.

františek 28.1.2010 10:41

Moc krásný a výstižný příspěvek

Jsem už důchodce. Důchodce, který je smířený s tím, že budu mít poloviční důchod, jestli Paroubek nechá prožrat naše daně. Je mezi námi hodně závistivých tupců, kteří myslí jen na sebe a na svou současnost

pesimista 28.1.2010 10:38

Chlap bojuje přímo s chlapem a ne s jeho ženou nebo děckem.

To dělají pouze ubožáci a zbabělci a v poslední době se jich vyrojilo mnoho. Zvlátě, pokud jim dochází argumenty. Vůbec si neuvědomují, že nahrávají Paroubkovi, kterého vůbec, le vůbec nemusím taky. Ta závist kouká jak sláma bot i vám všem, co to tak nechutně rozmaszáváte. Jsou dvě možnosti: Buď je paní paroubková tak naivní - v tom případě ovšem ze sebe děláte hulváty, protože spíš zaslouží politovat. A nebo, možná je to pravděpodobnější, to dělá záměrně (ono stačí znát trochu mínení obyčejných lídi) a v tom případě ze sebe děláte blbce, co jí naletěli na její hru

Muzikant 28.1.2010 10:37

Politici jsou nejsmradlavější sebranka

Vždy byli v každé společnosti "nadlidi", dnes jsou také. Alespoň si o sobě myslí, že jimi jsou. Většina národa se ale na ně kvůli jejich charakteru a jednání dívá jako na smradlavé lidské nevzdělané tchoře, kteří intrikují lžou a kradou. Takže nestojí za to se s těmiti zmrdy zabývat.

xxx 28.1.2010 10:34

NSDAP - nejlevicovější strana va historii

KHB 28.1.2010 10:33

Re: K důchodům....

K tomu si připočítejte to obrovské stádo stále hloupějších a hloupějších trotlů, které tyto státní hrátky ochotně financuje, a zjistíte, jak krásně se v této zemi vládne.

... 28.1.2010 10:32

Re: s cim nesouhlasim je to, ze jde o zavist

Každý, ať je bohatý nebo chudý by to měl odsoudit. Co? Že, holka dostala od kamarádky pěkné oblečení? Netroufám si hodnotit jako vy, zda jste užitečný, nebo neužitečný blbec, přívlastek si ve vašem případě dovolím vynechat.

mirek 28.1.2010 10:30

Re: Nejen botičky, ale i chůva....

Jo přesně, vo tom to je, Paroubek se prezentuje jako člověk z lidu, ale nějak mu to nejde. Ale to je jeho problém, že nezná míru slušnosti a meze divadla, které na lidi hraje.

Jinak já chci, aby můj předseda vlády měl pořádný plat, aby měl pořádný servis od státu a aby mu nic nescházelo. A chci, aby to bylo, i kdyby tam měl být Paroubek.. Jenže pán Paroubek jaksi zapomíná, že všechny ty výhody užíval i on.

crw 28.1.2010 10:29

Re: s cim nesouhlasim je to, ze jde o zavist

...a vy zas mlátíte černochy. Byl ten článek o Topolánkovi? Ach jo, ta alternativní inteligence se nějak rozmáhá...

KHB 28.1.2010 10:25

Re: s cim nesouhlasim je to, ze jde o zavist

A co třeba takový Topolánek, který nenávidí LS natolik, že ji nazývá 'shit', ale pak nutí všechny její případné odpůrce s ní souhlasit a nadšeně kolem ní tancuje? Na to tvá trocha soudnosti už asi nevystačí, co? :-D

horduch 28.1.2010 10:25

Re: K důchodům....

úrok státního dluhu za letošní rok činí cca 70 000 000 000 Kč propočítejte si laskavě o kolik by se vám zvedl důchod ,kdyby se tato částka rozdělila mezi důchodce,to by bylo podstatně více než slibovaných 2 400,poté se podívejte, které vlády a jak se na tom dluhu podílejí a za jakých vnějších a vnitřních okolností.k tomu si připočítejte podporu nepřizpůsobyvé části obyvatestva cca 100 000 000 000 jen na sociálních dávkach a jsme tam ,kde jsme

V 28.1.2010 10:24

Re: To

hlavne se tu nesnazi nastolit takovy rad, ve kterem budou jen papalasi a chudoba vsude okolo. O tom to cele je. Kdo bude hlasat vice soukromych zarizeni a mene tech verejnych, tomu budu prat od srdce i zlate boticky a vsechno v tom stylu, protoze to bude znamenat ze i ja bych mel sanci se takoveho stylu casem dobrat, coz se za nadvlady sexymozka a tou jeho frajli nikdy nestane

V 28.1.2010 10:21

Re: Bulvár si uprdne a Paroubková hned ječí na pavlači.

az tahle levicova svoloc (vcetne tohodle sexymozku s tou jeho frajli) prestane hlasat chudobu pro prumerneho obcana (protoze co jineho muze vzejit z filozofie podojit a skoupat bohate), tak me bude tohle uplne u zadnice, at si treba nosi i zlate podkovy na tech botickach. Tady jde prece o to, ze tihle lidi nam stredni a horni vrstve obcanu jdou po krku a jsou garanty, ze prumerny obcan si neco takoveho nebude moct nikdy dovolit.

V 28.1.2010 10:13

Re: czech made

Bohuzel prave ti, kteri by si zaslouzili chodit v tom nejlepsim, jako treba tento pan, v tom nechodi, a ti, kteri razi myslenky, ktere zpusobuji, ze prumerny clovek teto zeme na nic takoveho nebude mit, tak prave ti si libuji ve velkopanskych manyrech, jako nejaci pasove, ci mahardzove, na jejichz status aspiruji.

Anonym 28.1.2010 10:10

Je to dost slabé,

Když nemám co kritizovat, tak se pustím do botiček od DIORA, které opravdu mohla dostat malá ke křtu.

To, co mě opravdu mrzí je, že před volbami a před nebezpečím, že republiku dovede oranžová vláda k totálnímu bankrotu, nenajdou média jinou kritiku než botičky několikaměsíčního miminka.

A přitom mi připadá, že místa pro kritiku u páně Paroubka je opravdu víc než dost. Takhle to spíš nahrává příznivcům ČSSD, protože botičky jsou malichernost, která zavání závistí.

P.S. Trochu mi to přípomíná dobu před více lety, když jeden list (nebo jen jeden novinář?) v honbě za senzacemi, nemaje patrně nic "výživnějšího", uveřejnil kritiku ministra Grégra: dovolil si namísto jídla z oboru racionální výživy posvačit 15 dkg salátu a dva rohlíky. Tohle mi připadá obdobné.

janík 28.1.2010 10:10

Re: Souhlas s autorem:

Pýcha, lakomství, nestřídmost ... S dovolením, které zřízení máte na mysli, pane ZW ?

V 28.1.2010 10:09

Re: s cim nesouhlasim je to, ze jde o zavist

ja dokazu veci posoudit aniz jsem jejich zarnym prikladem, tedy nemusim byt chudy nebo levicovy, abych poznal papalskou zpupnost. A ti, kteri 'na to maji' a proto klidne prejdou takovouhle zhuverilost jsou kratkozraci, slusne receno (neslusne bych rekl, ze to jsou uzitecni blbci).

Kazdy s trochou soudnosti, at je bohaty nebo chudy nebo mezi tim by tohle mel odsoudit. Stejne jako tu nanu Buzkovou, ktera nam ze strany, ktera nesnasi vse soukrome vcetne skol a ktera dala dcerku do drahe soukrome skoly, to je papalasska nesoudnost.

... 28.1.2010 10:07

Re: czech made

prý nosil záplatované sako, pan Hrdlička by s ním byl spokojen, rozhodně nebyl velkopansky oblečen..

V 28.1.2010 10:03

Re: A co botičky z frcu? Ty by nevadily?

ma si poridit normalni boty, jake si muze bezne dovolit prumerna pracujici rodina, tedy ani lapte ani Dior, ale treba Bata nebo Prostejov (tam sice asi boty nevyrabi ale kdyby vyrabeli...)

vy tu vykazujete stejnou papalaskou zpupnost jako ten neknuba sexymozek s tou jeho frajli, ktere zrejme volite

baci 28.1.2010 9:58

czech made

jen bych dodal,že náš nejlepší ministr financí Alois Rašín-razil heslo "matka,která koupí pomeranč není vlastenka-byla to velmi úspěšná akce na podporu domácích výrobků.Tož tak.

ZW 28.1.2010 9:55

Re: s cim nesouhlasim je to, ze jde o zavist

Na takové rozhořčení má logické právo ten, kdo Paroubka obdivuje a ve své naivitě se domnívá, že ochránce sociálně slabých musí být sám chudý. Vy jste takovým naivkou?

ZW 28.1.2010 9:52

Re: Souhlas s autorem:

Nezapomeňte, že mezi sedmero hlavních hříchů patří také "pýcha", "lakomství" a "nestřídmost". Inu, to víte, že mě napadá společenské zřízení, které je na nich založeno...

mirek 28.1.2010 9:48

Re: Souhlas s autorem:

taky si to myslím - moc hezký - přeji hezký den a všem