26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
... 28.1.2010 14:37

Re: Bota

ste na to kápli s Hrdličkou, velkopanští buržujové to jsou ,a z té holky nebude nic lepšího, ještě, že nemáte ty VUMLy....

Josef 28.1.2010 14:31

Re: Co sklízí ten,kdo seje vítr?

Přesně a takový chce poroučet v tomto státě!! Hamba, že ho někdo vůbec volí!

Josef 28.1.2010 14:30

Re: Nabuřelé panské jendání jen svědčí o základním nedostatku sebereflexe, nicméně co já nechápu ....

A to jako mám volit ČSSD, ta přece zvýšení daní nedopustí!  Holt i ODS nám zrůžovatěla, resp. ona snad ani modrá nikdy nebyla. Co naplat, koho ale jiného, kdo nebude horepádem zvyšovat daně??

j 28.1.2010 14:28

Re: Mu he he

jako třeba v Luxcembursku. Co takhle mi napíšete, že by všichni majitelé aut platili silniční daň. Logické se mi to zdá ale předpokládám, že se vyjádříte , že mají platit pouze podnikatelé

j 28.1.2010 14:25

Re: VUML?

též bych si rád přečetl Mein Kampf přestože je oficiálně zakázaný a zprofanovaný v mediích

aliB 28.1.2010 14:00

Re: Bota

To neni bota- to je Paroubkuv naturel. Je to stejny typ, jako Berlusconi. Nekdo, kdo se chlubi svymi obleky, svym platem, chce vedet od pritomnych, kdo to bere- apropos Kocka versus Duricko- je sef SocDem partaje a navlece sve dite do tohoto suntu, z ktereho sviti na kilometr napis "My na to mame!" a pozve si k tomu Blesk.....???Halooo-volici! Je mozne, ze jste stejni a "tem bohatym" to jen zavidite? Volite ten prislib, ze jim to zase sebereme, jako tenkrat? Jinak si tohoto trapneho vekslaka v cele Socialne demokraticke strany nelze vysvetlit. Bez ohledu na to, kdo sedi v cele jinych stran- to neni omluva.

egoist 28.1.2010 13:55

Re: Bota

Co měli dělat ?

T. Kohout 28.1.2010 13:54

VUML?

Ten příspěvek není špatný. Ale jen bych se zeptal: kolik jste toho z Marxe a těch ostatních pánů přečetl, že se do nich tak "kvalifikověna" obouváte? Na to nemusíte chodit do VUMLu, abyste si něco přečetl. Právě naopak: přečtu si něco proto, že to chci poznat, a to by mi právě ten VUML neumožnil. Ten by mi to právě znemožnil, něco poznat. Na VUMLu toho Marxe moc nepoznáte. Já vím, ono je to snadný, psát o VUMLu. Taková šarže.

egoist 28.1.2010 13:54

Mu he he

Prosím , kde bych mohl najít, že je kampaň založená na závisti ? Děkuji. Zdanit bohaté ? Měli by být osvobozeni ? Bohaté vosolit ? Ne pouze navrátit progresivní daň ,  zcela běžnou věc všude ve vyspělých zemích.

NevericiTomas 28.1.2010 13:53

Re: Fakt, bezva, zdrávi došli!

Vidis ted jsi dokaza,l ze se podnikatele flakaji a meli by mazat k soustruhum :-) radsi ho nedrazdi ...

janoryna 28.1.2010 13:53

Re: Vedle jak ta jedle

to myslite treba ministra rebicka, a podnikatele napojene na statni zakazky ? vyžírkové se nacucnou na každou stranu, která se dostane k moci., ovsem neplati to pro ods.

dodo 28.1.2010 13:53

Re: Bota

Houby udelali botu, jenom malym odleskem pro ty vice nez malo inteligentni odkryli, jakymi jsou lidmi - same socialni kydy a burzujska realita.

NevericiTomas 28.1.2010 13:52

Re: Jyrka jako Pomeje

Taky si ho muze nechat nemlet z diamantu :-D

Sly 28.1.2010 13:50

Take netusite, co je to pokrytectvi?

Bavime se o ministryni skolstvi, ktera jinak soukrome skoly diskriminovala, ve statnich si zkousela hloupe experimenty a jejiz vlada brojila proti "zbohatlikum, tunelarum a prostitutkam". Coz bylo vzhledem k rychle nabytemu majetku rodiny, trestnimu stihani manzela a jeji drivejsi profesi "agentky-pruvodkyne" k zbliti.

Normalni clovek at si da sve dite, kam uzna za vhodne.

NevericiTomas 28.1.2010 13:50

Re: Bota

Ano kupodivu nejvice solidarni ti, kteri nemaji potrebu koukat jinym do koryt a jdou zivotem s tim ze se o sebe postaraji sami.

P.S. 28.1.2010 13:49

Re: Jedina zminka na webu o Margarita Dellaporta

abych byl presny- jedna zminka o Margarita Della Porta by jeste byla- Italka, zemrela v 16. stoleti. To bych si skoro vsadil, ze to neni ona- i kdyz u komunistickych zombies jeden nevi....

sho 28.1.2010 13:44

Re: Co sklízí ten,kdo seje vítr?

Kdyby chtel resit krtiny soukrome, jiste by to zvladnul. A pokud to nechtel resit soukrome, je to politika. Bez pochybnosti. Treba mu uz duo Pomeje-Bartosova dela poradce pro media.

Dino 28.1.2010 13:42

Bota

Paroubkovic učinili botu, když si na takovou vyloženě soukromou akci nechali přijít novináře. Nic jiného tudíž očekávat nemohli. A jinak nedoporučuji zaměňovat slovo závist za slovo solidarita a spravedlnost. Na to se nemusí číst Marx ani Uljanov. Historie ukazuje, kam to může vésti, chce to však čísti, učiti se a dívati se na svět v souvislostech.

V. Hoffman 28.1.2010 13:35

Re: Vedle jak ta jedle

Sancta simplicita! Tych uslachtilych praviciarov, ktory cudzie nechcu ale svoje si nedaju ste si nacitali z mravoucnej literatury? Staci sa pozriet na krajinu nie tak davno najpravicovejsiu /USA/ a jej starsie a novsie skandaly, pocnuc Rockefellerovou manipulaciou s burzou v 29 /bump and jump, mozete si to nastudovat/ az po Enron, Kozlowskeho a Madoffa. A to nehovorim o starsich podvodoch a podvodnikoch z dob laissez faire, za vtedajsie kusky by sa dnes zatvaralo na 120 rokov. Samozrejme, nepochybujem ze europske krajiny, s vynimkou /svete div sa/ socialistickej Skandinavie a mozno Holandska su na tom uplne rovnako.

Kde sa to vo vas ludia berie, ta naivna viera, ze vacsina ludi sa zachova "slusne", ked dostane prilezitost beztrestne si sklbnut? Fakt mi to pripomina budovatelske nadsenie, len zafarbene namodro. Prepacte mi moj cynizmus, ale bez kontroly moralka dlhodobo nefunguje. A nikdy nefungovala.

aliB 28.1.2010 13:33

Re: Jedina zminka na webu o Margarita Dellaporta

Sorry, recke pismo to nebere- je to odstavec pod treti fotkou

pteryx 28.1.2010 13:33

generalizace

Rozhodně nikomu nepřeju nic zlého - ani těm chudým ani těm bohatým, jinými slovy jsem pro solidaritu. Víte, ono co se týče toho Karlíka Marxů, on žil v trochu jiném sociálním prostředí než tady máme dnes a myslím že žádný regulérní soud by ho nestrčil do jednoho pytle s démonickými masovými vrahy jako byli Lenin nebo Stalin. 

Víte, jestli se někdo baví tím, jak ostatní slintají, zatímco před nima s odpuštěním žere, tak to asi není moc dobrý člověk, že? Máme takové hezké přísloví, že se s hrnkem chodí pro vodu tak dlouho, až se ucho utrhne. Od jednoho kurátora jsem slyšel zhodnocení našeho současného sociálního systému asi takto: my se budeme tvářit, jako že Vás podporujeme když máte průšvih a Vy se budete tvářit, jako že nekradete.

Víte, takovéhle pokrytecké články co jen přilévají oleje do ohně s odkazem na to, že kdo usiluje o solidaritu je dáván na roveň démonickým ruským samovládcům minulého století - situaci vůbec neřeší.

huhu 28.1.2010 13:33

Re: Co sklízí ten,kdo seje vítr?

ale ukazuje to na způsob myšlení a žití Jyrkovy rodiny...

aliB 28.1.2010 13:31

Jedina zminka na webu o Margarita Dellaporta

Στη μνήμη των ΚΩΣΤΑ ΚΟΛΥΒΑ (Ταΰγετου), ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑ  και ΠΟΛΥΞΕΝΗΣ Βλαχογιάννη - ΠΑΤΣΑΛΙΑ, οι Τασία Κολυβά, Σπύρος Δελλαπόρτας και Μπάμπης Πατσαλιάς προσφέρουν για την οικονομική εξόρμηση 100 ευρώ.

http://www1.rizospastis.gr/columnPage.do?publDate=30/11/2005&columnId=362

Pricemz neni jasno, jestli je to ona. Je to stranka "pameti" komunisticke strany Recka a temto lidem se dekuje za nabidku sehnat 100 milionu Euro- fundraising.

Jako "herecka" neni tako dama objevitelna vubec. Kmotra, jak ma byt?

Pamětník 2 28.1.2010 13:22

Co sklízí ten,kdo seje vítr?

Hloupý článek,který vyprovokoval ještě hloupější diskusi.To není o oblibě Paroubka,protože stovek dalších lidí si nikdo nevšimne.Myslím si.že křest jeho dcery nemá s politikou nic společného.

sho 28.1.2010 13:05

Re: Fakt, bezva, zdrávi došli!

Mily Lisko!

Dovedes si predstavit, ze nekdo je ve sve firme, po obede za sve penize a v PC za sve penize si ve sve pracovni dobe dela co chce? Nebo je to mimo Vase obzory?

Neva.

sho 28.1.2010 13:03

Jyrka jako Pomeje

Jyrka pracuje jako Pomeje s Ivetou Bartosovou: jeste chvilku a novinari budou zvani aby si "paparazisticky" vyfotili prvni babovicku dcerusky na pisecku. (Tentokrat ale da pozar a vyberovy nesocialisticky pisecek necha privest predem a bez oznaceni "DIOR").

Te pic, kdo tohle voli za poslance, muze si za vsechno dalsi uz sam.

Liška 28.1.2010 12:59

Fakt, bezva, zdrávi došli!

Myslím, že by mělo být zakázáno v rámci registrace od 15.února psát sem do diskuze na Psu těm, kteří jsou dosud v zaměstnání, tedy by měli řádně budovat kapitalismus. Jesli tito diskutéři tak flinkají výkon pracovní činnosti, jako diskuzní příspěvky sem, nedivím se ničemu! Nějakej Hrdlička sem něco napsal a v reakci na to vylezly z osvícených hlav těchto flinků velmi geniální myšlenky, že se to nedá téměř číst. Diskuze do konce pracovní doby by zde měla být vyhrazena nezaměstnaným, důchodcům a členům všelijakých menšin. ti všichni mají dost času na formulaci svých myšlenek. Jinak mám za to, pokud čtou všelijaké ty diskuze i cizinci, mají za to, že tu žijí pitomci! JEN.

ps 28.1.2010 12:53

Re: DIOR je houby znacka

Na to paroubek kašle. Je mu jde o to aby mohl říct, "kdo z vás to má?".

huhu 28.1.2010 12:48

Re: Pan Hrdlička si hezky pokecal a vyznal se ze své nenávisti.

každému podle jeho potřeb....tahle komunistická demagogie čiší z vašeho příspěvku.

Kolem sebe mám hodně důchodců, kterým jejich vrstevníci komunisti zkazili život. Ted mají relativně malé důchody, ale nechodí povykovat na Paroubkova shromáždění. Na shromáždění komunistických celoživotních parazitů, kteří dnes závidějí i těm západním důchodcům, kteří celý život "dřeli" na kapitalisty...

sho 28.1.2010 12:46

DIOR je houby znacka

Vi kazdy, ze DIOR neni v obuvi zadna klasa. Je to totez jako hodinky Kalvin Klein. Pro neznale je to totez jako pivo pod nazvem "BECHEROVKA ORIGINAL" nebo tvaruzky s markou "PRAVA KOFOLA - LEHCE ULEZELA".

A tohle tomu kolotocari zavidite? Prejte mu to! At si koupi od DIORa jeste navigaci, televizor a kapesni nozik "DIOR Rybicka ORIGINAL".

Zdar.