15.5.2024 | Svátek má Žofie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
just 6.2.2008 2:21

Re: Re: Re: Re: zaplatí se alespoň úředníci , připravující statistiky.

je zvláštní, že "investigativním" novinářům nevadí, že modrá ministerstva mají v rezervě 90 miliard Kč z loňského roku, které by dostatečně pokryly veřejný dluh i poplatky v ordinacích. Možná, by se ukázalo, že celá pseudo-reforma financí, která beztoho nic neřeší, je pouhá neo-bolševická zlodějna  vládního slepence zlodějů a tunelářů

SelskyRozum 6.2.2008 2:05

Proc tak pesimisticky?

Dostavenim Temelina, spustenim dalsich bloku, odstavenim dvou hnedouhelnych elektraren, postavenim nekolika spaloven odpadu (s vyrobou tepla i elektriny), ktere produkuji mene sklenikovych plynu (CO2) nez kolik se jich uvolnuje ze skladek odpadu (metan) aprodavanim elektriny do Rakouska a Nemecka na tom jeste muzeme vydelat!

šakal 6.2.2008 1:50

...No...

...já to stejně myslel jen jako takovej cynickej fórek!

Ovšem klidně bych se vsadil, že EU časem najede na něco ve stylu "válečného komunismu". Třeba jako když bolševici měli "bezmasé čtvrtky" nebo zkoušeli zavést v restauračních zařízeních namísto klasické porce se čtyřmi knedlíky pouze tři kousky přílohy - prý, že je to zdravější ;-P

IS 6.2.2008 1:26

Re: Re: Re: zaplatí se alespoň úředníci , připravující statistiky.

IS 6.2.2008 1:24

Re: On je docela hubený, infarkt dostal po přechozené chřipce

On je to trochu mýtus, že infarkt dostanou jen lidé tlustí, postiženo je množství hubených,. dokonce i sportovců. Obávám se, že spíše umrzne, protože bude šetřit na vytápění.

Bubik 6.2.2008 1:09

Re: Re: Bylo by dobré se ve výpočtech nezastavit, protože

fakultní jsou čí? Ale o to tady nejde.

Jde o to, zda je 40 mld nákladů ročně za boj proti CO2 adekvátní výnosům....

Vlad 6.2.2008 1:02

Re: Bylo by dobré se ve výpočtech nezastavit, protože

Nemocnice snad budou opravovat soukromníci, kteří je dostali, ne? Nebo jim je bude opravovat stát? Nakonec bych se ani nedivil. Náklady státu, výnos soukromníkovi se praktikuje už od bájných dob privatizácie. .

Stachanov 6.2.2008 0:53

já to vidím na další nevyhnutelnou katastrofu evropského plánovaného hospodářství

hurá akce typu "dohnat a předehnat" nemůžou dopadnout jinak

šakal 6.2.2008 0:44

...Tak ať si měsíčně připraví ještě Kč 347,- pro EU!...

...Tím ještě navíc trochu zhubne - takže jako prevence proti infarktu dobrý!  ;-P  :-/

IS 6.2.2008 0:19

Jdena ruka dává, druhá bere

To u nás důchodci vědí přesně, kdo jim dává a bere. K čemu je zvýšení důchodů, které jednou rukou poskytuje stát, když jim je druhou rukou bere na poplatcích ve zdravotnictví, zvýšením reguloného nájemného aj. Můj známý dostal přidáno na důchodu 250 Kč a obec mu zvýšila nájem o 500 Kč . Je po infarktu, na léky mu nezbývá.

Bubik 6.2.2008 0:12

Bylo by dobré se ve výpočtech nezastavit, protože

při 10 milionech lidí v Česku to máme prosím 40 miliard korun ročně. Které se musí vzít ze státního rozpočtu a strčit do obálky s nápisem boj s oteplováním. O těch 40 mld korun se buď musí zvýšit daně, nebo se musí vzít z jiných položek rozpočtu - takže bude míň obchvatů měst, míň rekonstruovaných železnic, míň opravených nemocnic.

A když to dobře dopadne, tak, jak už tady někdo nedávno napsal, množství CO2 plánovaného v ovzduší pro rok 2050 dosáhneme až na jaře 2051 !

HIP HIP HURÁ !