3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Abdéřan 22.7.2007 17:21

A co takhle přijít

s nějakým netradičním řešením (hodným synů a dcer velkého Jaroslava Haška), spojit se s Číňany a začít (samozřejmě za prachy třeba EU) kolonizovat vylidňující se teritoria třeba Eskymáky.:-D

historik 21.7.2007 23:43

silně to prřipomíná

diskuze o vývozu toxického odpadu do jiných zemí, nebo handlování s emisními kvotami... a já též nejsu rasista

JAPA 21.7.2007 21:05

nechceme

Já nechci. A´t mne třeba označí za xenofoba. Už tu byly nebezpečnější nálepky.

Abdéřan 21.7.2007 7:30

Re: Je tady jedna možnost, kterou nikdo v diskusi nevzpomněl.

Vynikající, díky.:-D:-D:-D!

Harazim Kejhák 20.7.2007 9:29

Re: Invaze imigrantů - nevěřte Lojzovi Jirásků!

on si musel vymýšlet, protože z té doby v Evropě nebylo nic zapsáno. Řím se v pátém století stal kořistí barbarů, nikdo se nemyl ani neoholil, stavělo se jen halabala z vepřovic a větví. Nějaký praotec Čech nebo král Krok nemuseli vůbec existovat, nebo je skutečnost velmi pohádkově zabarvená. Německý národ nadlidí tenkrát běhal nemytý ve vlčích a psích kožešinách, teprve ve 12. století se tam začíná, stejně jako u nás, prosazovat organizovaná státnost. Podobné pohádky, jako o praotci Čechovi, si vymysleli němečtí mnichové o Karlovi Velikém (Charlemagne). Invaze emigrantů však probíhaly stejně, jako ve 14.-15. století invaze Cikánů, ve vlnách, sestávajících z několika desítek rodin. Nakonec i bible píše o zemi Kanaan a Abrahámovi podobně, jako my o praotci Čechovi a Řípu.

kakuro 19.7.2007 6:51

Re: USA jsou ultralevicová zem

Multikurturni společnost je utopie, mimojiné tiše předpokládá že všichni různokulturáci se chovají civilizovaně (po našem) což ovšem nemá s realitou nic společného.

USA nepřijímala nikdy hromadně povl tak jak to dělá EU, do EU nás stejně vzali jenom proto aby s náma mohli vydrbávat a skupovat zdejší zemi, děláme za plat za který by němec ani nevstal z postele, spolu s polskem jsme čína evropské unie jenomže to si nafoukaní blbečkové v parlemetu nikdy nepřipustí a ještě lezou do řitě ameriky, všechno je to pro ČR strašně trapné.

Láďa 19.7.2007 0:44

Re: Re: Re: Re: Re: Invaze imigrantů

On ani zivot "prirodniho cloveka" nebyl zrovna nejak idealni. Kour z ohnist ktery provazel lidstvo po vetsinu casu zpusobuje plejadu neduhu, zavislost na nahodnem vysledku lovu je hodne stresujici a smolny mesic muze byt tim poslednim.

Romantika ala Vinnetou je jen v knizkach.

Ske/pticus Ma/xim/us 18.7.2007 22:51

Re: Re: Multikulturalismus = židovské mimikry za účelem rozesírání světa

Harpyje, takové idiotské výkřiky vašemu židovskému klubu sluší nejlépe. To už se pak nikdo nemůže divit, že komunismus, multikulturalismus apod. je produktem podobných židovských "myslitelů". ;-P

Delta 18.7.2007 22:41

Autorovo vyznání v diskusi pod jeho vlastním článkem v jím šéfredaktorovaném e-portálu:

(Lukáš Petřík, předseda Mladé Pravice, 18.7.2007 19:51:02) Už mám dost těch narážek na mou údajnou homosexualitu! Jasně jsem

deklaroval, že jsem s mužem spal pouze párkrát, navíc je to víc jak

před deseti lety a byl to příbuzný, navíc u nás v Novém Kníně jsme

příbuzní všichni! Od té doby jsem s nikým, opakuji s NIKÝM nespal, jsem

tedy homosexuál? hm, zajímavá logika... :-)))

A. 18.7.2007 21:33

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Móda multikulti

Samozřejmě, že Schengenská dohoda nedává automatické právo na získání občanství. Nicméně tento proces výrazně usnadní a podpoří.

Opakuji: Co tedy navrhujete?

A nerozčilujte se, nebo vás v tomhle horku pepne klepka ;-D

Paul Sender 18.7.2007 20:22

Re: Re: Re: Re: Invaze imigrantů

Kvalita života má taky svou cenu. Nemůžete popřít, že genetické  poškození dnešního civilizovaného člověka je nevratné. Stejně tak zamořený vzduch, špatná kvalita vody, oteplování, rozšiřování městských aglomerací na úkor přírodního prostředí, ....

Láďa 18.7.2007 20:13

Re: USA jsou ultralevicová zem

Zastanci multi-kulti jsou ti kteri se snazi znicit spolecnost ve ktere ziji, stejne jako to delali kdysi komuniste - proto se asi pouziva ta analogie. V USA se jim toto dari velmi dobre - puvodni spolecnost ktera z te zeme udelala velmoc postupne mizi a ze Statu se stava smesice vzajemne znepratelenych skupin a etnik ktere uz prakticky svazuje jen spolecny dolar. "Melting pot" prestal fungovat.

USA sice stale jeste dokazi lakat chytre lidi z celeho sveta pocetne ale prevazuje imigrace z jihu (mnohem obtizneji prizpusobitelna nez Ukrajinci zde) ktera do zeme prinasi spise problemy nez uzitek (samozrejme s vyjimkami).

Venkovan 18.7.2007 20:09

Re: Re: Invaze imigrantů

Právě,že to není jasné.Zhruba před dvěma tisíci lety začala jedna bezvýznamná náboženská sekta tažení,které zničilo civilizaci antických bohů a dnes někteří naši politici usilují o to,aby byla uváděna jako základ Evropské civilizace.Dějiné události vyhonocují vždy až následující generace.Paradox dějin-Islám,Judaismus,Křesťanství-jeden(Milosrdný) Bůh a tolik nenávisti.

Láďa 18.7.2007 20:02

Re: Re: Re: Invaze imigrantů

Pokud se vezme za kriterium "carrying capacity" cili kolik lidi dokaze dane misto stabilne uzivit tak Evropane zdvihli tuto hodnotu o nekolik radu.

Samozrejme je mozne ze se  civilizace zalozena na evropskych zakladech zhrouti a casy lovcu a sberacu navrati - koneckoncu o tom je dnesni clanek a diskuse.

EW 18.7.2007 20:02

Re: USA jsou ultralevicová zem

Ale ono se to zmeni, az se potomci Evropanu stanou mensinou, a to bude brzo. A nezachrani to ani cinsti imigranti.

Pauk Sender 18.7.2007 19:57

Re: at jenom zkusi

Německo, Francie, Británie, Španělsko i Itálie, si už pomalu začínají uvědomovat, že je na čase změnit imigrační politiku. Zbývá Brusel. Asi už je ale opravdu pozdě !  

karel 18.7.2007 19:52

USA jsou ultralevicová zem

Autor píše o "ultralevicové ideologii multikulturalismu". USA jsou daleko multikulturnější zemí než celá EU. Podle autora jsou tedy USA komunistickou zemí. Že by Bush měl obrázek Lenina nad postelí?

.

Směji se všem těm českým rádoby-pravičákům, kteří opěvují USA a zapomínají, že jde o otevřenou, multikulturní a imigrantskou společnost. :-D:-D:-D:-D

USA jsou bohatou zemí, protože přitahují už pěkně dlouho chytré lidi z celého světa. Česko přitahuje tak leda ukrajinské stavební dělníky.

Pauk Sender 18.7.2007 19:51

Re: Re: Invaze imigrantů

Indiánské kultury nebyly v žádném případě primitivní. Z hlediska dlouhodobého přežití člověka, jako živočišného druhu, byly určitě lepší, než ta naše.

EW 18.7.2007 19:50

Re: Invaze imigrantů

Tak ve Starem Zakone jsou taky dobre tipy, jak nalozit s mesty a jejich obyvateli...

EW 18.7.2007 19:48

I ve Svedsku.

Napriklad takove Malmo, ctvrt Rosengaard: Of the town's 280,000 inhabitants, a third are foreigners and 60,000 are Muslims.Reepalu said 5,000 refugees a year seek

asylum in Malmo, Sweden's third largest city behind Stockholm and

Gothenburg, though it is really only able to take in 1,500.The result is many overcrowded apartments as refugees flock to

immigrant-heavy areas and an employment rate that has dropped to around

50 percent.    http://www.breitbart.com/article.php?id=070717023055.br5c3oqq&show_artic

EW 18.7.2007 19:42

Re: Re: Multikulturalismus = židovské mimikry zab účelem rozesírání světa

Jenze napriklad v USA to skutecne byla zidovska lobby, ktera kolem 1964 dosahla zmeny imigracniho zakona tak, aby se umoznila imigrace z Tretiho sveta na ukor puvodne preferovane imigrace z Evropy. Meli tptiz za to, ze kdyz bude v USA mnoho ruznych mensin, bude i mensi nebezpeci, ze by se nekdy zvysil bily nacionalismus...

LadaHaksna 18.7.2007 19:26

hééj šéfredaktore lukáši

Správně je kvůli Bruselu ty šéfredaktore...

Láďa 18.7.2007 19:11

Re: Západní část EU si myslí, že ten nápor imigrantů ustojí.

Zemim Visegradu uz nic jineho nez zdravy rozum nezbyva. To kam to dovedla zesilevsi imigrace je az prilis dobre videt v Parizi, Bruselu a Londyne.

Az zapadni Evropu postihnou etnicke konflikty budeme my ve vyhode diky etnicke homogenite a bude jen na nas tuto vyhodu nepromarnit.

Láďa 18.7.2007 19:06

Re: Invaze imigrantů

To co se deje dnes neni utvareni civilizace a kultury ale jeji dobrovolne sebezniceni.

Rozlisujte imigraci ktera dokaze zlepsit zivotni podminky v dane oblasti (treba imigrace novovekych Evropanu do Severni Ameriky kde tamni Indiany zili v dobe kamenne) a takovou imigraci ktera civilizaci znici (treba stehovani barbaru do Rimske rise).

Kdyz se podivate na kulturni zazemi dnesnich imigrantu musi vam byt jasne ktera varianta je a rade dnes.

čtenář 18.7.2007 19:04

Západní část EU si myslí, že ten nápor imigrantů ustojí.

To se nestane. Země Visegrádu by měly začít posilovat toto své vlastní uskupení na úkor EU. A v každém případě se opřít o osu USA - RF, neboť tyto dvě velmoci jsou připraveny v nadcházejícím střetu postupovat jednotně a s nejvyšší mírou razance. Takže ty části Evropy, které budou zasaženy boji mezi "domorodci" a "přivandrovalci" budou zválcovány jako každý jiný protivník. Jiná možnost se nenabízí. Záleží, jestli zavládne ve státech Visegrádu zdravý rozum, nebo úděsné emoce pro dohasínající Evropu.

dr.Zoidberg 18.7.2007 18:57

pozdě

Ten boj už Evropa prohrála ,primitivní bubáci s utěrkou na hlavě se množí jako kobylky a časem  nás jednoduše přešukaj a použijou proti nám náš demokratický systém,je jen otázka jak dlouho to bude trvat,jsem rád, že já se Eurábie nedožiju, protože povinně nosenej plnovou by mi určitě nelušel (Y)

Venkovan 18.7.2007 18:15

Invaze imigrantů

tvořily dějiny Evropy,měly vliv na utváření náboženství a kultury.Děje se tak po tisíciletí.Možná autora inspiroval Mein Kampf,tam byl návod jak má postupovat národ nadlidí.Jak to psal Jirásek o tem praotci?Jak vylézl na kopec a viděl zemi zaslíbenou.Esi on to taky nebyl IMIGRANT?

Robert 18.7.2007 18:06

at jenom zkusi

Vazeny, jsem z Litvy a studuji Cestinu (jen pred par mesicy jsem s tim zacal), nejsem xenofob i kdyz mam urcity vyhrady k lidem jiny kultury (tutiz spis neevropanum) ale tohle je uz moc. Urednici v Brussels asi nevedeji zakladnu vec treba v Litve - nejsme tolerantni k cernym a arabum a proto teh par co se objevili u nas a nechteli zit podle nasih zakonu byli skoro umlaceny k smrti a tim padem radeji odjeli nekam za lepsim...totiz tam kde lidy s nejakeho duvodu toleruji to jih arrogantny hovani. Tim padem jsem se jistej ze nasilne stehovani treba do Litvy nejakih teh prestehovalcu z Turecka dopadne jednoznacne - mrtvy nebo zmlaceny a vyhosteny ke hranici. To snad uredniki opravdu chteji? Museji se uvedomit ze nektery staty a narody nejsou tak tolerantny a nechteji se prispusobit nazoru ostatnih o tom ze museji tolerovat za kazdou cenu. Nemuseji. V Nemecku totiz taky spoustu lidem vadi ale boji se to ric. To jako ze ja ve svem dome musim se bat ric ze nechci zadny smradohy z Afriki, zlocincy z Turecka a Albanie? Vubec mne ne vadeji lidy z Asie - zapojuji se do zivota a neporusuji zakony a zivobyt Statu. Kdo nechce - zadne tolerance problem nevyresi. Vyhosteni ale urcite pomuze.

Zetka 18.7.2007 17:18

Imigranti.

S invazí musíme stoprocentně počítat a obavy jsou na místě. Nestačí důslednost různých opatření, neboť mozek některých prostomyslných je chytřejší ve své zločinnosti. Nedivím se Rakušanům, že mají tolik obav, jak to bude na našich volně přístupných hranicích. Také mám obavy.. >-

Harpyje 18.7.2007 17:08

Re: Hlasoval jsem proti vstupu ČR do socialistické EU, ale co naplat, moji spoluobčané byli pro

Škoda, že to na Vás není. ;-P Takové členy jako ČR, Polsko, Bulharsko a Rumunsko nám byl čert dlužen.