27.6.2024 | Svátek má Ladislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Josef 18.7.2007 4:43

Re: Cestina?

Pane/pani jozasf - Jste jeden/a kteri neumi materstinu (?) - vide lice neni spravne  "Hilerovy" nybrz "Hilerovi" - urazi to muj utlocit pro ceskou gramatiku!  Jak smutne a patheticke! Dekuji!

jozasf 18.7.2007 4:21

jiz vubec ne

Lide si nevudi na spicku nosu.Vymenuji za par sestaku, co jim da Brusel vydelat svoji nezavislost, kulturu a identitu.To co se nepovedlo Habsburgum a Hitlerovy, se v zajmu vydelku pro par povede Bruselu.Jak smutne a pateticke.

?? 18.7.2007 4:05

Re: Pane kolego,Petr Uhl = Petr Vuhl

To je salonní multikulti, který se živí pindáním o věcech, které zná z doslechu. A jemu podobní mu to žerou horké. Skutek ale utek - viz Matiční ulice... Zkrátka šoumen zralý pro cvokhaus. (Y)Rv

Mirka - Houston 18.7.2007 3:16

Muslimove....

Tech NEmirumilovnych muslimu je stale vice. / dohromady  je muslimu 1.4 miliardy /  Neni rozhodujici, v ktere zemi, na kterem kontinetu ziji a chteji zit. Davno pripravuji islamizaci celeho sveta. Jsi krestan, nebo nekdo jiny - jsi zradny, spinavy, bezcenny pes, patris pod zem.  Bez ohledu na zkusenosti, by mela zustat Evropa po boku USA, nebo i Ruska, drive, nez bude pozde. Cely svet jim musi dat vedet, ze je nikdo nezabiji, protoze jsou muslimove.....

Šumavák 18.7.2007 0:59

Re: Nějak zmatené - jak pro koho!

Cestovat není usazovat se, kvoty na povinné přijímání migrantů nejsou volný pohyb, jednotná sociální politika je průšvih na všechny strany!

mik 18.7.2007 0:44

Re: Pane kolego

Řekl bych, že průměrný člověk v ČR toto chápe. Bohužel, nechápe to průměrný český novinář. Naposledy takto zaperlil Respekt totálně ujetým článkem "Otevřme evropské hranice" z pera - jak jinak - francouzského "intelektuála" Philippe Legraina. Nebýt v Respektu článků pana Spurného začal bych se domnívat, že Respekt koupilo Právo.

jiří s 18.7.2007 0:41

Nějak zmatené

Souhlasím s autorem, že přibývající počet občanů islámského vyznání vyžadujících přizpůsobení nemuslimů je velký problém. Ale pokud budou muslimové občany členské země EU, mohou přece cestovat do ostatních zemí EU i bez schengenského systému. Nejvíce islamistických teroristických útoků bylo v Británii, která není součásti schengenského prostoru (resp. spolu s Irskem mají omezené členství, které zachovává hraniční kontroly). Nebezpečí útoku islamistických teroristů pravděpodobně nesouvisí s velikostí islámské komunity (Francie), ale s nelibostí i malé skupiny radikálů, třeba navenek asimilované.

Zrušení policejních kontrol na hranicích považuji potenciálně nebezpečné vzhledem ke klasické, "řemeslné", kriminalitě, jejíž pachatelé obvykle nejsou tak dobře zorganizovaní, sebevražedně motivovaní a dobře financovaní jako teroristé.

Nepochopil jsem, proč autor děkuje Bruselu za věc, která se mu nelíbí (viz titulek), očekával bych spíš obvinění ("vinou Bruselu").

gogo 18.7.2007 0:11

Pane kolego

zeptejte se Uhla nebo tý jeho umanutý ženský...oni vám to už vysvětlí..