27.6.2024 | Svátek má Ladislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Xury 18.7.2007 15:13

Re: Re: Re: Kde jsou ty časy, kdy byla modrá barvou naděje

Můžete mi popsat, jakým způsobem by to ti Švédi doteď mohli udělat? Ne, že by to mohli udělat i v rámci Schengenu, ale pokud by existovala nějaká vhodná směrnice pak...

na druhé straně jsem na stránkách p.Frattiniho nic takového nenašel. Což ovšem neznamená, že to někde nenavrhnul.

Psí vrah Čumil 18.7.2007 15:10

Re: On vás Špidla už vyškolí, že bývalý negr může být příští přítel soudruh nebo co socan ráčí....

Si myslím, že to pan Čunek s paní Janáčkovou zvládnou levou zadní. Pan Čunek ale o trochu obtížněji.

zloch 18.7.2007 14:36

Re: Re: Další střípek

Já si pod pojmem evropské "harmonizace" představuji, jak sedím někde před bruse¨lským palácem na chodníku, u ruky klobouk na drobné a hraji na tahací harmoniku. Takto vypadá správná harmonizace. ;-)

oakman 18.7.2007 14:30

On vás Špidla už vyškolí, že bývalý negr může být příští přítel soudruh nebo co socan ráčí....

Už se těším, jak se naši cikánobijci učí svahilsky: Hodný černoušek!! :-D

oakman 18.7.2007 14:28

Tato diskuse je bezpředmětná, protože

po vstupu od Schengenu souhlasíme i my s právem migrace pro 2,5 milionu Turků , 5 mil. Arabů, Pakistánců a jiných "nesmiřitelných" s EUpasy. Takže imigranti jsou jen jedna část story.

To nejzajímavější pro místní levici bude ten fakt, že fronta u sociálního krmítka se pěkně protáhne, ten kontingent nám zvedne migraci řádově a jen doplatíme na to, že jsme nechtěli legalizovat naše Ukrajince - přijímáme skoro nejméně v Evropě. Těšte se soudruzi, o svůj sociální stát se podělíte s Bubáky - jak znám Brusel, dostaneme to "nejlepší", jako vždy!!!

Eurosocialismus má jeden velký šarm - v důsledku vždy ožebračí ty, kteří ho umožňují - své voliče. Pohlédněte na život sociála bílé barvy v Británii a pochopíte EU presidenta Tonyho EUsocky Blaira!!!  Dle hesla: Lepší levný mudžahedín, než rozežraný přítel volč!! budete vyměněni jako oni....

A. 18.7.2007 14:10

Re: Re: Re: Re: Móda multikulti

Přiznám se, že nechápu, co vlastně hodláte sdělit. Předposlední věta příspěvku je o tom, že u nás zatím auta hromadně na ulicích nehoří. Na rozdíl od jihu Francie například.

Co tedy navrhujete?

Zebra 18.7.2007 14:06

Vládíčku, jistěže to můžeš považovat za debilní, v tom ti nikdo nebrání.

Co se mě týká, klidně mi tady najdi podobný pamflet od ruďocha, růžovky, zelenáče či černočerného klerikála a v tu ránu se na něj vrhnu jako sup na mršinu, barva s tím nemá co dělat. No a s Lukášovým modroušstvím je to na beton, žádný odhady !

Jura Jurax 18.7.2007 14:04

Re: Stejné dávky ve všech zemích EU

No, přinejmenším podstatné části důchodců a mnohým pracujícím by se to vyplatilo ;-( holt jsme moc dlouho budovali socialismus ... ale nezoufejme - EU pomalu začíná s týmž budováním, takže když nám vydrží, brzo se to srovná ... ;-(

Milda 18.7.2007 14:01

Re: Re: Re: Re: Cestina?

No tak vidíte, že se občas může člověk uklepnout....teď jste za blbce vy ;-)

Jura Jurax 18.7.2007 14:00

Re: Re: myslim, drazi soudruzi :-)

Ono jak kde. Třeba v Polsku blbnou pánbíčkáři radost pohledět ...

I.M. 18.7.2007 13:59

Re: Re: Je tady jedna možnost,

Díky. ;-D

Jura Jurax 18.7.2007 13:54

Re: Re: Další střípek

Role byrokracie EU se casto zvelicuje. Je to vdecna dojna krava pro ty, kteri chteji odvadet pozornost od domacich problemu.

Možná. Což ovšem neodporuje tvrzení, že tato byrokracie masově produkuje hovadiny.

Šumavák 18.7.2007 13:54

Re: Je tady jedna možnost, kterou nikdo v diskusi nevzpomněl.

Takhle , jo?

Zebra 18.7.2007 13:52

Re: Re: Kde jsou ty časy, kdy byla modrá barvou naděje

Ovoce si nepletu, pitomé strašení bubáky z řípy taky poznám, ovšem bát jsem se jich přestal asi tak v šesti letech a když někdo napíše, jestli nám ten Schengen stojí za ty řepné hrůzy přistěhovaných islámských hord a šaríi, tak tomu se u nás na vsi říká zpochybňování Schengenu i.e. svobod(y volného pohybu) občanů EU.

K tomu vašemu scénáriu (IMHO řepák jako vyšitej): so dneska brání Švédům, aby to neudělali, proč by sem Nigeřani jezdili resp. jak by je k tomu Švédi donutili když by s jim nechtělo, co by Čechy donutilo, abychom je přijali a co by se změnilo po případném přijetí návrhu ?

vládík 18.7.2007 13:51

Re: Pomotane

Nemotá kde co. Přinejmenším příslušný komisař předpokládá, že chodí především za dávkami. Že by neměl vůbec žádné zkušenosti?

vládík 18.7.2007 13:49

Re: Kde jsou ty časy, kdy byla modrá barvou naděje

Odsoudit jakýkoliv článek (a tedy jakýkoliv konkrétní názor) jen podle /odhadované/ stranické sympatie lze považovat za debilní.

vládík 18.7.2007 13:46

Re: strašení šarí'ou

Vždyť autor nic jiného neříká. Pokud si však myslíte, že v zemích se šaríou s ní souhlasí většina, pravděpodobně se mýlíte. Tak jako tzv. elity (tj. ti, kdo získali legálně moc) nám vnutili multikulturu, i u nich vnitili jejich elity šarí'u. A jsou schopné to udělat zas.

Obecně je článek o vašich pochybnostech: ve všech kulturách panoval obyčej, že host se přizpůsobí hostiteli.  Pokud tvrdíme něco jiného, vzdáváme se části naší kultury.

Petra. 18.7.2007 13:43

nebyl by link na ten dokument,

aby si člověk mohl udělat úsudek? Přestože jsem hledání věnovala značné úsilí (téma mne zajímá), nenašla jsem nic, co by se byť vzdáleně podobalo dokumentu, o kterém autor  píše.

vládík 18.7.2007 13:38

Re: Je tady jedna možnost, kterou nikdo v diskusi nevzpomněl.

R^R^R^R^R^:-/

chetgar 18.7.2007 13:35

Re: Re: emigranti - fůj!

zrovna s Peršany problém není :o)

Ignacy M. 18.7.2007 13:35

Je tady jedna možnost, kterou nikdo v diskusi nevzpomněl.

Co když se imigranti budou rozdělovat stejným způsobem jako povolenky na imise?

Oranžoví a rudí kromě našich kvót skoupí ihned všechny ostatní, které budou na trhu, to jest nechají si zaplatit za přistěhování všech volných mohamedánů v Evropě. Zabijí dvě mouchy jednou ranou: Dostanou hromadu peněz, takže ještě chvilku bude na pastelkovné, na dávky pro utlačované spoluobčany a na soudružské rozkradení. Následně z dlouhodobého hlediska je Alláhovy Chánovy u všech měst vždy zvolí. Dojde k provázání moci obou vítězných vrstev. Pražský ímám řekne, že muslimům je myšlenka sociální demokracie blízká, nad Lidovým domem se dostaví minaret, politikové odleva doprava začnou nosit turbany a budou žít v rozšířené rodině se všemi svými manželkami.

chetgar 18.7.2007 13:32

Re: Kde jsou ty časy, kdy byla modrá barvou naděje

Si pletete jabka s hruškami. Nikdo nezpochybňuje svobodu pohybu občanů EU. Občanů. Ne imigrantů bez občanství. To, co se snaží Frattini ruku v ruce se Švédy a jinými filuty prosadit je nikoli rozšíření svobod občanů EU, ale svobod imigrantů=neobčanů. Suma sumárum otevřená švédská brána láká imigranty ze všech končin světa, švédský sociální systém to zatěžuje více než si tato kdysi velmi bohatá země může dovolit, proto díky nové euronormě spakuje pár tisíc běženců třeba z Nigeru a pošle je na Ruzyň (ideálně by ještě letenku za tenhle dáreček zaplatili Češi). Dále už bude Nigeřany hostit ČR, zaplatí jim doktory, školy pro jejich početné potomstvo, které umí sotva francouzsky, v místě jejich pobytu se nejspíš stane jazyk Hausa druhým úředním jazykem (tím se hnedka najde pár fleků pro příslušníky menšiny na úřadech). Jak se Nigeřané rozkoukají, začnou si z domovské země zvát příbuzné, kteří v rámci humanistického konceptu sjednocování rodin přijedou obohatit českou kulturu o své poznatky v oblasti pastevectví velbloudů a dvojpolního systému. Jelikož Nigeřané budou dostávat štědré dávky garantované jim euronormou, nebudou nijak nuceni hledat si práci nebo se aspoň učit česky, aby měli šanci ze svého ghetta někdy vyjít (těch pár nigerských úřednic to nespasí). Každý jeden přijde státní kasu na nějakých 5-10 tisíc korun /měsíc. Z důvodu nezaměstnanosti budou mít dost času věnovat se plození dětí, však je stát zaopatří. Zdroj příbuzných v Nigeru nikdy nevyschne a za pár desítek let tu budeme mít celý okres plný nigerských povalečů, kteří budou umět česky pouze slůvka jako "dávky" "diskriminace" "rasizmus" a neodmyslitelné "pivo"...

Závěrem chci uvést, že proti Nigeru nic osobního nemám a jeho jméno používám pouze proto, že byl první afrockou zemí, která mě napadla.

chetgar 18.7.2007 13:19

strašení šarí'ou

mi nápadně připomíná strašení škodlivými paprsky brdského radaru...

šarí'a platí pouze v menšině muslimských zemí (a výlučně, tedy ve všech oblastech práva pouze výjimečně) a vsadil bych botky, že to tak vyhovuje nejen tamním elitám, ale i běžné populaci. umíte si vůbec představit, že by ta část francouzských mladíků, kteří předloni podpalovali auta a jsou zároveň muslimy, hlasovala pro zavedení šarí'y jako zdroje trestního práva? zlodějem podle šarí'y může být člověk nejvýše dvakrát, potřetí by už musel krást bez rukou... po zavedení šarí'y by ti samí mladíci nesměli chlemtat pivo ani randit s děvčaty před svatbou, co by jim ze života zbylo? žádné podpalování, žádné krádeže, žádný chlast, žádné drogy, žádné kino, žádné holky...

šarí'a nám nehrozí ani náhodou. co nám ale hrozí je, že nás multikulti nadšenci, kteří o soužití s Cikány nanejvýš četli v rámci studijní přípravy, dotlačí do stavu, kde být nechceme. do stavu, kde se k nám budou slétat nejen Cikáni ze Slovenska, ale i jiné nepřizpůsobivé menšiny jen proto, že u nás dostanou vyšší dávky za nicnedělání než tam, kde nic nedělají dosud. do stavu, kdy zatčení příslušníka menšiny pro podezření ze spáchání trestného činu bude okamžitě znamenat obžalobu policie z rasismu. a taky do stavu, kdy každý jeden domorodec, který má všech pět pohromadě, nebojí se práce a umí kváknout jinak než česky začne hledat uplatnění a nový domov mimo českou kotlinu. podobně jako to hrozí Francii či Německu. toho bych se bál, ne šarí'y

četnář 18.7.2007 13:14

V Bruselu

bylo rozhodnuto házet použitý hajz papír do speciál.košů,které budou měsíčně kontrolovány a vyhodnocovány!!!!

baf 18.7.2007 13:12

Re: Fuj. Hnusný, odporný, xenofobní, rasistický, fašistický a antisemitský článek.

R^

hexin 18.7.2007 13:11

Re: No, jak to tak sleduji, dnešní Pes je jedna perla za druhou...

Vždyť Vás nic nenutí to číst, natož komentovat. A co takhle sebrat tvůrčí odvahu a taky nějaký článek sepsat sám?

fuurie 18.7.2007 13:05

Re: Zelena kniha

kdyby si severokorejský ekonom zázračným způsobem opatřil adama smithe, zavřou ho dřív, než by knihu stačil otevřít, a  nejmenovali by ho ani vychovatelem v pomocné škole, natož profesorem.

Zebra 18.7.2007 13:00

Kde jsou ty časy, kdy byla modrá barvou naděje

Dneska je ódéesácká modř barvou ohrožení, strachu a zmaru (viz už jen nadpis a podtitulky dnešního dílka modrého odsomolce). Ovšem i v protievropském strašení jest mu přiznat jistou míru – byť zvrhlého – novátorství. Je to poprvé (teda co já vím), co někdo poukázuje na dosažení volného pohybu osob v rámci EU jako na hrozbu.

Drakobijce 18.7.2007 12:59

Re: emigranti - fůj!

Ale o tom preci ten clanek neni - jde o to, ze pokud se nekdo vystehuje do napr to Sudske Arabie, musi se prizpusobit mistnim pomerum, zapadnout. Pokud se nekdo z Iranu pristehuje do Nemecka (nebo k nam), melo by se po nem chtit totez. Pokud se to nedeje, zadelavame si (vsichni) na budouci velke problemy.

A ty vase ritolezecke multi-kulti kecy na tom nic nezmeni.

JJ 18.7.2007 12:53

Re: Další střípek

Nedovedu si predstavit volny pohyb osob, zbozi a sluzeb bez patricne harmonizace.

Sice je pravda, ze EU by nemela nektere pravomoce prebirat, ale zaroven prebira jen ty pravomoce, na kterych se vsichni clenove shodnout.

Role byrokracie EU se casto zvelicuje. Je to vdecna dojna krava pro ty, kteri chteji odvadet pozornost od domacich problemu. A tak to funguje po cele EU.