2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jarda 11.6.2007 2:56

ten člověk je Marťan...

...jiné vysvětlení nevidím.

NevericiTomas 11.6.2007 1:49

Re: No není to k vzteku?

Co to placaj? Kdyz v tom ma prsty Bush, musi to byt prece projekt americkeho imperialismu ne?;-D

Jiří K. 11.6.2007 1:35

No není to k vzteku?

Tolik práce si pan Klaus se zpochybňováním globálního oteplování dal, tolik článků napsal, dokonce knihu. Tolik článků, vědecky nesmírně fundovaných, sepsali jeho spolupracovníci a apologeti. A nic! Jako když hrách na stěnu hází. 

Jacísi představitelé jakési údajné G osmičky (kdo je zvolil, odkud berou vlastně mandát ke své ignorantské činnosti?) si zcela trestuhodně a naprosto nezodpovědně dovolí gigantické úsilí našeho hradního velikána ignorovat a nedbajíce výzev profesorových si dovolí ohlásit světu závazek o snížení emisí nesmírně cenného CO2 na polovinu. Skandál!

Jak si to vůbec mohli dovolit? Takový populismus a šlendrián. Takový projev stagnace a degenerace tohoto sdružení. Je vidět, že dnešní složení se přežilo a G8 díky tomu není schopna čelit skutečným výzvám doby. Proč už vlastně dávno nebyla G8 rozšířena na G9. Co říkám G9, G 1 + 8 by to mělo nadále být, aby všem byl jasný poměr sil a míra zodpovědnosti za Zěměkouli, aby se skutečně zvýraznila naprosto ojedinělá a pro lidstvo zásadní role největšího z největších. Ve světle objevné práce pana Klause o modré, nikoliv zelené planetě by od nynějška mělo být posuzováno veškeré vědecké bádání a tato práce by se měla stát zcela nezbytným základem a podkladem pro zásadní politická rozhodnutí.

Skvělé příklady z minulosti že to jde, lze vyhledat a jsou zasvěcencům známy. V 50 letech byla například v SSSR publikována přírodovědná práce nesoucí název: "Populace sibiřských vran ve světle práce soudruha Stalina o jazykovědě." Tomu říkám konstruktivní přístup. Ten přírodovědec byl zcela na výši doby. Bez podobného přístupu v dnešní době se lidstvo začne řítit do záhuby, ač bylo včas varováno.

Varováno bylo, ale zdá se že neuposlechlo. Alespoň jak se zdá neuposlechli vedoucí představitelé sedmi nejvyspělejších (sic!) států světa a Ruska. Následky si ponesou sami, jenže my všichni bohužel svezeme s nimi.;-D

Jirka 11.6.2007 1:14

Jednoduchá odpověď.

Kdo si v roce 2050 vzpomene,co cintali nějací politici v roce 2007?;-D