29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

DOKUMENT: Prohlášení Amnesty international k novému výzkumu o Ukrajině

Od začátku války na Ukrajině, vydala Amnesty stovky reportů, zpráv, petic, důkazů a svědectví o páchání ruských zvěrstev na Ukrajině, včetně ověření desítek válečných zločinů a zločinů proti lidskosti ze strany ruské armády, kdy Amnesty byla mezi prvními, kdo tak učinili.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Vychodil 12.8.2022 11:30

se divím, že ti ještě za ty kydy platí,,,takovou žumpu...

D. Laurencikova 12.8.2022 11:31

Vy jste nejen neinformovan ale i neinformovatelny. Vas Buh ochranil dokonale.

V. Kuhaj 12.8.2022 15:33

R^!

L. Beneš 12.8.2022 11:31

Co Ukrajinec činí, dobře činí. I kdyby špatně činil.

D. Laurencikova 12.8.2022 11:35

Ja se nestacim divit, kde se mezi ceskym obyvatelstvem najednou vzalo tolik fanatickych proukrajinskych nacionalistu... Nevzpominam si, ze by se Ukrajinci v CR do te doby tesili nejake zvlastni oblibe.

P. Smetana 12.8.2022 11:50

A už se k vám doneslo, že putinovo rusácko napadlo sousední suverénní stát a ničí tam a vraždí tam? To potom každý člověk se srdcem a mozkem v těle je na straně obětí. A člověk bez srdce či mozku čumí a diví se.

D. Laurencikova 12.8.2022 17:09

Clovek se srdcem a mozkem hlavne zira, kolik hlouposti a agresivity se najednou vzbudilo v lidech, kteri dosud ani poradne nevedeli, ze Ukrajina neni "rusacko".

L. Beneš 12.8.2022 12:01

Dlužno si uvědomit, že značná část populace v sobě pociťuje tzv. stádní instinkt, tj. chovají se jako stádo. Když do nich někdo něco hučí od rána do večera, přestávají myslet vlastním mozkem a považují to, co slyší všude kolem sebe za nezpochybnitelnou pravdu. Já proti Ukrajincům osobně nic nemám, ale vidím-li je, obklopen jimi např. v obchodu, kterak se hlasitě derou bezohledně vpřed, přeji si, aby už se vrátili domů. Tam ať se chovají jako dobytek, neboť je to tam běžné, jak se to naučili ještě v dobách Sovětského svazu.

L. Novák 12.8.2022 12:13

V našich obchodech hyper - super se mezi důchodci - "frontovými bojovníky" - snadno ztratí... :-P

Ostatně Putinova česká pátá dezinformační a propagandistická kolona, to je taky jen tupé stádo opakující do zblbnutí lži ruské státní propagandy. ;-)

P. Vychodil 12.8.2022 14:53

ládínku, začínáš ztrácet dech...už naprosto žádné argumenty, pouze zvracíš svoji umělou nenávist...dávej bacha, neb kolo dějin stále se otáčí, aby jsi nepropásnul okamžik kdy se z hrdinů stávají padouši...aby jsi včas obrátil kabát, nebo trenýrky...

K. Zelený 12.8.2022 11:52

Když vás tu tak vidím pí D. Laurencikova, prý jste „nasledovala sveho muze, chartistu, ktery si odsedel v Ceskoslovensku leta za "podvraceni republiky". Byli jste komunisty vystehovani v ramci akce Asanace. Zijete od te doby v Nemecku.

Charitsta Vendelín Laurenčík, jehož manželka se jmenovala Lenka, který vězněn nebyl, ale který se v důsledku akce Asanace se vystěhoval do USA, tedy s vámi nemá nic společného? A kterého jiného Laurenčíka jste si to tedy vzala?

D. Laurencikova 12.8.2022 11:59

Zadneho. Muj muz se proste a jednoduse Laurencik nejmenuje. Jak se jmenuje, po tom vam absolutne nic neni. Laurencikova je ostatne moje divci jmeno, coz jsem uz jednou napsala. Ackoliv ani po tom vam nic neni, pane Zeleny!

K. Zelený 12.8.2022 12:16

Aha, tak tím se samozřejmě vše vysvětluje! Ale stejně, je to zvláštní: Ausgerechnet dva z těch pár Laurenčíků v Česku mají něco společného s chartisty, no, jak říkal pan Lustig: „Svět je malý a o náhody v něm není nouze.“ A co na vaší obranu rusácké agrese říká pan manžel, kterého rusáky instalovaný a ovládaný režim léta věznil?

L. Novák 12.8.2022 12:22

To by mohl být spíš její otec... :-)

K. Zelený 12.8.2022 12:26

Nene, sama psala, že manžel si odseděl....

L. Novák 12.8.2022 12:45

Pak by to vysvětlovalo její zmatené plácání v pokročilém věku... :-P

D. Laurencikova 12.8.2022 17:16

Ne, ze by me zvlast tesil, ale ponekud me udivuje vas zivy zajem o moji osobu, vas a Novakuv. Ujistuji vas ze ani vy, ani pan Novak mi nestojite za jedine kliknuti myskou, abych si o vas cokoliv zjistovala.

D. Laurencikova 12.8.2022 12:41

Moje rodina pochazi ze stredniho Slovenska. Zadne ceske Laurenciky ja neznam. Ale ani po tom vam nic neni. Neprijala jsem manzelovo prijmeni a nesverovala se s nasimi zalezitostmi, prave kvuli slidilum, jako jste vy. Nepotrebovali jsme vic mit jeste problemu, nez uz jsme stejne meli. Ani nase vlastni rodina nevedela, ze odjizdime do Nemecka, protoze do posledka vubec nebylo jasne, jak vlastne skoncime. Ozvali jsme se, az kdyz druhy pokus konecne vysel, az z Mnichova.

Podle stejneho principu podle ktereho obvinujete vy me, rikam, ze ne ja ale vy obhajujete ruskou agresi! Ja se pouze vzdycky snazim divat na veci objektivne. To uz lidi jako vy nesnaseji.

Manzel a ja mame naprosto stejny nazor. Ptala jsem se ho prave, co on na to, co pisete. Rekl, ze neni tak hloupy, aby si nevsiml, ze dnes jsou marxismem a islamem zachvaceny vsechny zapadni zeme. Ze on se nezmenil, zmenil se ten Zapad. Krome toho, pane Zeleny, nechce dnes zavirat lidi rusaky nenainstalovana vlada za nepasujici nazor??

K. Zelený 12.8.2022 13:09

Ale pani, dotazu na soulad toho, co jste uvedla a co jsem našel o chartistech nazýváte slídění? A z čeho že vás obviňuji? Chcete snad říct, že rusáckou agresi neobhajujete? Nebo jí snad odsuzujete jako každý normální člověk s kouskem cti v těle? Já objektivitu snáším, vy o mně víte prd. V kterém koutu Západu zachváceném islámem a marxismem psm žijete? Já jsem zatím, zřejmě naštěstí, žádný takový při cestách na západ neobjevil ale samozřejmě to nevylučuje, že zrovna vy máte pech a krutý osud. Pokud je to tak, proč se proboha nenastěhujete někam, kde nic takového není - třeba do Maďarská, Viki proti tomu všemu bojuje jak lev! Konečně v poslední větě máte pravdu, třeba rusáky nainstalovaná a udržovaná vláda Běloruska za nepasující názor zavírá jako závod.

D. Laurencikova 12.8.2022 13:29

Jste normalni? Kde jsem obhajovala ruskou agresi? Napsala jsem nekde nejakou obhajobu ruske agrese? Ne! ja se pouze divam na okolnosti, priciny a dusledky. Samozrejme, ze odsuzuji vojenske napadeni jineho statu v rozporu s mezinarodnim pravem a sice v kazdem pripade!

Takze vy jedete nekde po dalnici a myslite si, ze vite neco o Zapade? Vy nemate ani paru, pane Zeleny. Vy tady vlastne diskutujete, aniz mate aspon zakladni znalosti o stavu sveta. Mozna vas nejaky jiny forista pouci o marxistickem, zislamizovanem Zapade, me uz to proste nebavi.

Ne, nemam pech a kruty osud. Darilo se mi tady bajecne a snazim se, aby to tak zustalo. A aby se tak mely i nase deti. Ale to uz se nam nepodari, lidi jako vy jsou bohuzel ve vetsine.

A jisteze slidite. Kdyz uz jste nenasel nejakeho odpovidajici Laurencika, (jak vam po tom absolutne nic neni!), tak jste si na to mohl sam udelat rym, ze mame mozna s manzelem rozdilna jmena. Nebo ze se dokonce mozna ani Laurencikova nejmenuju. Jmenujete vy se skutecne Zeleny? Tady si kazdy pise, pod jakym jmenem chce, jak bylo jasne z reakci na vase slideni.

H. Lukešová 12.8.2022 14:08

Toť zírám, kolik je zde anonymů, no já jsem tu zde pod svým pravým jménem a pod svou celkem aktuální fotkou z 2020. Ale víte, paní Laurenčíková, že je mi úplně jedno, jak kdo se jmenuje, do toho něco je redakci MfD, LN a NP, tj. tam, kde máte registraci, jinak vůbec nikomu. :-)

D. Laurencikova 12.8.2022 14:10

Moje rec!

K. Zelený 12.8.2022 14:11

Tady: "Putin dohodu s Ukrajinou samozrejme chtel (lež) ... Takze bojujeme vlastne za clenstvi Ukrajiny v jakemsi vojenskem klubu VV (lež) Kvuli tomu jsme schopni rozpoutat treti svetovou valku (lež).

Rusáckou agresi jste nikdy nikde neodsoudila. Nic o mně a mé znalosti západu nevíte, lživě si vymýšlíte. Lžete, že nemáte pech a krutý osud. Každý normální křesťa, ateista i svobodný člověk přeci musí v místě ovládaném marxismem a islámem trpět.

Snad jste si proboha nemyslela, že vám vaše vytáčení z ukradené identity věřím?!

D. Laurencikova 12.8.2022 14:30

Zadna "rusacka" agrese neexistuje, kdyz tak "ruska". Vase pubertalni silacke vyrazy to nedelaji lepsim. Odsuzuji ruskou agresi. To neznamena, ze se neseznamim s okolnostimi, za kterych k ni doslo. Vy nevidite islamizaci Zapadu, netusite, ze Zapad je v rukou marxistu, jak chcete vedet neco o tom, proc doslo k valce na Ukrajine?? To se zda byt vubec vas zivotni princip: Nic nevedet, ke vsemu se vyjadrovat. A spehovat.

"Každý normální křesťa, ateista i svobodný člověk přeci musí v místě ovládaném marxismem a islámem trpět." To se vam obzvlast podarilo! Nedavno rekl muj muz jednomu Syranovi, ze se vrati pred roztahujicim se Islamem do Cech a ten se srdecne smal. Cechy jsou hned vedle, rikal, pane Zeleny, nebo jak se jmenujete. Casem mozna i vy pochopite, o cem je rec.

K. Zelený 12.8.2022 15:44

Inu, pro mně a většinu lidí které znám byli Rusové, kteří někam vtrhli aby tam potlačili svobodu, ať už to bylo Maďarsko, Polsko, Československo, Moldávie, Gruzie nebo Ukrajina vždycky jen rusáci, na rozdíl od Puškina, Mendělejeva, Gogola, Pasternaka Čajkovského, Jevtušenka a jiných Rusů. Vaše trápení na stará kolena na marxislámském západě vám nezávidím ale byla, je a bude to vaše volba.

Abych ten rozhovor nějak ukončil: Budiž vám připsáno k dobru, že jste mě přiměla k zamyšlení. A sice zda je vaše bezdůvodně namyšlená zabedněnost k smíchu nebo k pláči. Kloním se spíše k druhému, ale definitivně rozmyšlený nejsem.

D. Laurencikova 12.8.2022 16:25

Ne, to nebyli jenom Rusove, byli to Soveti. Takze take Ukrajinci. Co se tyka Puskina, Gogola, Cajkovskeho.... vite, ze i ty dnes na Zapade vyrazuji z knihoven a koncertnich salu, protoze jsou to Rusove? Takovy je ten svobodu a demokracii predstavujici Zapad.

Nebyla to moje volba. Odjeli jsme v osmdesatych letech. To bylo Nemecko neco uplne jineho, nez dnes. Dnes je ze Zapadniho Nemecka proste DDR.2. To vi hodne Cechu, i tech, kteri na Zapade nikdy nebyli. Maji proste otevrene oci a usi a funguje jim mozek. Tady vy musite jeste trochu trenovat. Vic chytrych lidi je i v tomto foru, mozna se vas nekdo ujme a vysvetli vam aspon to nejzakladnejsi o zislamovanem, marxistickem Zapade? Mne se skutecne nechce.

Jenom pro informaci: Uz v roce 2010 rekl tendejsi nemecky prezident, Christian Wulf: "Der Islam gehört zu Deutschland". (islam patri k Nemecku). Totez pozdeji zduraznila i Angela Merkelova. Dnes je toho islamu samozrejme jeste mnohem vic, ale vy naopak tvrdite, ze zadna islamizace neni. Aha!

Skoda, ze jste pri tom vasem zamysleni se nic kloudneho nevymyslel. Ja se vubec netrapim, ja se docela bavim. To je rozdil.

H. Lukešová 12.8.2022 16:44

Paní Laurenčíková, neřekla Angela Merkel na konferenci CDU v Meklenbursku-Pomořansku, že „lidé jsou všichni, kdo žijí v této (německé) zemi“? Hranice existují jen proto, aby se překračovaly, identita je přežitek, který je třeba dekonstruovat a překonat a společnost se stává velkým supermarketem, ve kterém si každý vybere, co chce.

D. Laurencikova 12.8.2022 17:00

Presneji receno rekla Merkelova, ze "lid" jsou vsichni, kdo se nachazeji na uzemi Nemecka. Merkelova uz neuzivala vyraz "nemecky lid", ale delila to na "ty kteri tady ziji uz dele" a na "ty, kteri teprve ted prisli". Takze lid, suveren a zakonodarce nemeckeho GG (Grundgesetz), byl tim Merkelovou splachnut do klozetu.

Merkelova zahodila jednou stitive i nemeckou vlajecku do kouta, u jakesi prilezitosti... Take rekla: "Ze azyl nezna vrchni hranici" a kdyz se zacaly mnozit teroristicke utoky v Nemecku, tak rekla: "Mne je jedno, ze za to muzu ja. Ted jsou holt tady". Atd. S tim supermarketem a dekonstruovanou idetnitou jsem to neslysela. Ale nemuzu poprit. A. Merkelova uskodila Nemecku nejvic od dob Hitlera. To ze ji vycitaji jenom rusky ropovod, absolutne nechapu.

D. Laurencikova 12.8.2022 13:39

Takze u Lukasenka vam to vadi, u nasi vlady vam ale nevadi, ze chce zavirat za jiny nazor?? Je to tak?

Otazky, proc se neodstehuju, kdyz.... jsou neuveritelne hloupe a hodne caste. Vy se okamzite nekam stehujete, kdyz se vam neco nelibi?

Viktor Orban bojuje s marxistickou, dekandentni EU jak lev, v tom mate pravdu. Do Madarska se kvuli tomu stehovat nebudu. Mozna ze prece, aspon na zimu. Orban se totiz postaral o to, aby v Madarsku bylo cim topit. Vy si v Cechach kupte par svetru navic a poradne periny!

J. Lukavsky 12.8.2022 13:50

"nechce dnes zavirat lidi rusaky nenainstalovana vlada za nepasujici nazor??" no není tam nějaký překlep? Nechtěla jste napsat že: Rusá vláda v Rusku zavírá lidi na 15 let za označení "Speciální vojenské opareace" za válku? Nevím kolik Rusů už za to sedí. J.L. end