9.6.2024 | Svátek má Stanislava


Diskuse k článku

BILANCE: Cesta dlouhá 32 let

Po více než třiceti letech dosadili na Hrad osobu vyškolenou a vybranou nejprve sovětskou KGB, pak vybranou a prověřenou armádou a tajnými službami USA. Po 32 letech máme v čele státu opět prověřeného komunistu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
D. Laurencikova 2.3.2023 18:47

Na druhe strane pisou, jak Ukrajina vitezi, jaci jsou Rusi bridilove, jak so Ukrajina dobude kazdy cetimetr sveho uzemi zpet, vcetne Krymu, jak Rusko piska z posledniho Lochu.... Proste vsechny zpravy je dobre brat s velkou rezervou! Ostatne diky lednovemu tiskovemu zakonu pana Zelenskeho stejne objektivne informovat nelze a nase vlada se take ze vsech sil snazi, zablokovat vsechny "deziformace", ne?

Ukrajina je z velke casti ruska! Stacilo min ukrajinskeho nacionalismu ze strany ukrajiskeho vedeni.... Ale to bylo uz mnohokrat receno. Rusko Ukrajina vojensky neporazi, to je jasne jako Amen v kostele. Ti kteri jim to namlouvaji, a tvrdi, ze dalsi a dalsi zbrane jsou cesta k miru, by meli sami oblect maskace a slapat na frontu!

Jako perlicku vam zasilam video, jak dopadne clovek, ktery to bere prilis vazne s platnymi zakony a veri, ze se tyto plati pro kazdeho z nas.

Podal jsem trestní oznámení na ministra vnitra a reakce byla okamžitá. - YouTube

V. Čermák 2.3.2023 18:16

Zemanovo krátké komunistické extempore spočívalo v tom, že to On chtěl polepšit KSČ. No a oni ho pak zato vyhodili. Tak příště méně snaživě a celkové lépe...;-D

V. Čermák 2.3.2023 18:12

Babiš jakožto velmi schopný odborný pracovník Nikoho Nepráskal, protože se věnoval svojí odborné práci. Žádní Napráskaní se ani neobjevili. ;-DPokud se týče Práskání svých kolegů, v tom Havel byl lepší, protože u výslechu STB práská každý a tam on pobýval často...;-DRv

M. Valenta 2.3.2023 17:56

Místo té Vaší odbehrané písničky se raději zamyslete nad tím, kdo asi tak měl tenkrát Havla volit. Vlk to nechápe, tak třeba budete mít více štěstí. Držím Vám palce.

H. Rybnická 2.3.2023 17:36

Děkuji a jsem si jista, že smím i za paní Netolickou.

J. Vlček 2.3.2023 17:36

Pane Valento, já se vůbec divím, že jako občan SRN, nemáte nic jiného na čtení u vás v Německu, takže jste nucen plýtvat svým drahocenným časem čtením NP.

Na druhé straně chápu, že takovou příležitost si pokecat v diskusi jako tady na Psu, u vás v Německu nemáte, takže Psa nakonec berete s povděkem.

Je na místě dodat, že my v Česku příležitostmi takovéto volné necenzurované diskuse, jako tady na Psu, také neoplýváme. Bohužel, je to tak. Až tak jsme to v té demokracii dopracovali. ;-(

R. Polášek 2.3.2023 17:35

Moji rodiče válku zažili a od té doby až do konce jejich života pro ně byl Němec synonymum pro výraz smrtelný nepřítel. Ti rozhodně "uživateli nacismu" nebyli.

J. Novotný 2.3.2023 17:17

Ale no tak. Počkejme, koho omilostní, nebo dokonce "aboličně amnestuje" - a bude jasno...

J. Kindl 2.3.2023 17:15

Bureš je krycí jméno pro agenta StB Babiše, který 11let do roku 1990 práskl své spolupracovníky. Krycí jméno Pávek je krycí jména pro absolventaVojenského zpravodajského institutu, který absolovoval od roku 1988 do roku 1991 a doplnil si je v roce 1992 v USA. Všichni absolventi tohoto kurzu mějí krycí jména a mají je i dnes. Co se tam učí. Učí se tam analitické činnosti.

J. Vlček 2.3.2023 17:09

Pane Ptáčku, nechte národ národem, a komplexy hledejte výhradně u sebe.

Pan Vlk nemůže za to, že máte hlavu vypláchnutou těmi dnešními "kvalitními" novináři, kteří než by se v zájmu objektivity vychýlili z mainstreamové propagandy, honí se leda tak za senzacemi, nebo za bulvárními ptáčkovinami. :-)

T. Šmilauer 2.3.2023 16:46

Cesta dlouhá 32 let? Snad 23 let! Pane Vlku, zapomínáte, že Miloš Zeman je také " polepšeným" komunistou?

J. Vlček 2.3.2023 16:44

Pane Ptáčku, ty dámy, jak říkáte, jsou ze stejného těsta, respektive ze stejně bubliny jako vy, což už jsem vám dal kolikrát najevo v reakcích na vaše příspěvky. Stud tady není namístě. :-)

H. Lukešová 2.3.2023 16:33

Já, co jsem si přečetla ten hrozný článek z Deníku.cz, že prakticky hrozí vymření ukrajinských mužů vlivem této strašlivé války, tak jsem také pro okamžité ukončení války, takový strašný osud Ukrajincům nepřeji, aby přišli o všechny své muže, to je přece strašné, i kdyby přece Ukrajina přišla o Donbas a Krym.

Ano, pro Ukrajinu to může být velké ponížení, ale lepší je pro Ukrajinu jako takovou ztratit část území než vymřít jako národ takový. Rusko je zkrátka silnější a tahá za delší konec provazu, jenže obávám se, že Ukrajinci budou bojovat do posledního svého muže, protože jsou některými politiky "hecováni". Zkrátka s Ruskem jednat je nutnost, Rusko jako takové nikdo neporazí, můžeme se stavět na hlavu, ale je to tak.

D. Laurencikova 2.3.2023 16:11

A proto si nasi "demokrati" tu valku hodlaji udrzovat co nejdyl, ten "Abnutzungskrieg" a dodavat Ukrajine vzdycky tolik zbrani, aby ruske invazi dokazala jakz takz vzdorovat....? Jestli chteji porazit Rusko, pak by museli jit do valky se vsim vsudy. Pak by museli dostat na kolena Kreml a toho nedosahnou temi par Leopardy! Bud - anebo! Nestaci vrhnou se na ty, kteri chteji klid zbrani, diplomacii, a jednani o miru. Na ty, kteri chteji zastavit to nesmyslne zabijeni, ne za rok, nebo za dva, nebo za tri, az bude Ukrajina vylidnena, ale HNED! To je cynismus pur!

R. Toman 2.3.2023 15:56

Tak to bude mít Pávek v nebi hodně dobré, až přijde jeho čas. Je hezké, že tam zase bude i s manželkou, jako byl v KSČ a ČSLA. A celá řada dalších "napravených" komoušů tam bude a už je i dnes, nebe je tedy dost rudé jako peklo.

P. Vychodil 2.3.2023 15:39

A ty ptáku , jak ty jsi významný ?

I. Širůček 2.3.2023 15:37

Koukám, že zde nikdo neví, že to o Husákovi řekl soudruh Brežněv.

I. Širůček 2.3.2023 15:35

A přece má v nebi větší cenu, nežli 99 spravedlivých.

M. Pivoda 2.3.2023 15:33

Test.

V. Mokrý 2.3.2023 15:32

Morálka začala končit, tak 1/2roku po tom slavném projevu, že.

T. Nemec 2.3.2023 15:29

existuje stare zidovske prislovi. beda narodu, ktery povolava zaslouzile misto schopnych. pp neni zadny genius, ale projevuje selsky rozum. a to neni malo. jsem 70lety starec. jeden dedecek umrel v osvetimi, druyho vyvlastnil bolsevik. otce vyhodili ze dvou univerzit, 1950 a 1969. ale ja i presto hlasam kacirskou myslenku, ze nez fialu ci babise bych bral spise tajemnika platenika z okresu.. nebo hajka z radiany!

M. Valenta 2.3.2023 15:08

Už ten první odstavec (měli snad Havla zvolit marťani nebo rovnou estébáci?) je tak mimo, že číst dál by bylo ztrátou času.

R. Toman 2.3.2023 15:02

To ani nemusíte, třeba ani není pan Vlk kvalitní novinář, ale to neznamená že nemá v tomto případě pravdu. Napravený hříšník, to je opravdu úsměvné. :-)

J. Ptáček 2.3.2023 14:55

Být na Vašem místě bych se styděl. Ne proto, že mám náhodou stejný názor jako dvě diskutující dámy, ale právě protože to dámy jsou, urážky si nezaslouží ani v nejmenším. Kdyby je urážela nějaká zapšklá ženská, to bych snad pochopil...

J. Ptáček 2.3.2023 14:47

Pan Vlk věkem starší, ale myšlením malý bezvýznamný Čech. Generál Pavel ještě jako president nic nepředvedl, ani nemohl, a už mu nasazujete psí hlavu. Ano, přesně toto je typické pro zakomplexovaný národ. I biblický Šavel se přeměnil ve svatého Pavla. Právo to psát jistě máte, ale že bych Vás řadi kvůli tomu mezi kvalitní novináře, to ani omylem.

J. Vlček 2.3.2023 14:20

To jste se sešly dvě. Obě dvě zde veskrze známé politické vědmy, nebo-li vrána k vráně přisedla. ;-D

Pane Vlku, dnes opět dobře napsáno. R^

J. Majzlík 2.3.2023 14:03

R^

D. Laurencikova 2.3.2023 14:02

Ja sice nevim, k cemu potreboval Okamura 7 hodin, ale to co pisete, ze rekl, podepisu! Jestli to jakysi Ukrajinec nazval "ukrainofobii", kdyz se nechcete stat Ukrajinou, tak je to smesne. A nazvat to "kolaboraci s Ruskem" rovnez tak. Ti kteri tak mluvi jsou darebaci nebo hlupaci, nebo oboji. Ukrajinec - bitte - to slouzi jeho ucelu, potrebuje, aby Ceska republika platila a treba i tahla do valky za Ukrajinu, kam chteji ostatne dostat cely svet... Vlastni tragedie spociva v tom, ze na to tolik ceskych lidi skoci.

H. Lukešová 2.3.2023 14:01

Ta rusko-ukrajinská je neštěstí... Ukrajinky v ČR se obávají, že bude málo (ukrajinských) mužů..., že většina dobrých Ukrajinců padne... a sami nebudou mít pro sebe ukrajinské ženichy. Ukrajina se může stát "zemí bez mužů" a Ukrajinky se budou rvát o přeživší ukrajinské muže.

https://www.denik.cz/z_domova/dobri-muzi-padnou-boji-se-ukrajinky.html

Ten šílený konflikt, krvavý masakr by měl skončit, nebo dojde k záhubě Ukrajinců jako lidu a národa. Vážně.

H. Lukešová 2.3.2023 13:52

Četla jsem včera zprávu, že bývalý ukrajinský velvyslanec v České republice Jevhen Perebyjnis napsal na Twitteru, " "Akutní záchvaty ukrajinofobie jsou obvykle symptomem chronické kolaborace. (s Ruskem)".. tím narážel na Okamuru, který kritizoval "ukrajinizaci České republiky"...

Okamura obvinil českou vládu z toho, že je pro ni Ukrajina na první místě. "Už toho máme dost, už toho mají lidi dost, té vaší Ukrajiny pořád dokola. Pořád jenom Ukrajinci, Ukrajinci," prohlásil ve svém sedmihodinovém projevu. "Pro Fialovu vládu je prioritou Ukrajina a české občany jste hodili přes palubu. Pro nás v SPD je prioritou český občan," řekl v jiném místě svého projevu....

https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/okamura-obvinil-ukrajinu-z-arogance-a-perebyjnise-z-drzosti/2332858