24.5.2024 | Svátek má Jana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Praptak 20.7.2006 14:52

NUDA

Jestli i ostatní články od vás byly stejně nudné a trapné, tak se těm sprostákům ani nedivim :-/. Spíš mě zaráží že vás takovéhle věci uráží....

tich@dohoda 18.7.2006 21:13

vazena autorko

vase clanky jsem prestal otevirat pred drahnou dobou, nicim me nezaujaly, mozna nekoho jineho ano. Pokud mohu posoudit, tak literarni utvary na Psu, asi nejlepsi panove Pouzar a Keresch/nebo Kersch ?/, sveho casu pan Matousek obcas napsal neco slusneho, ovsem ucast v diskusich je mizerna i u vyse jmenovanych panu a ti opravdu psat umi.

Zuzana W 18.7.2006 21:54

Re: vazena autorko

Pokud ovsem muzete posoudit, jak sam pisete..8-o

karel 18.7.2006 20:50

vážená paní-až budete psát objektivně-bez zjevné podpory modrých ptáků-budou ohlasy jiné-vy dávno objektivitu odložila a lidmi se snažíte manipulovat-to je stokrát horší než nějaký anonymní ohlas-novinář by neměl stranit jen jedné straně-to by potom

František Klouček 18.7.2006 20:53

Re: vážená paní-až budete psát objektivně-bez zjevné podpory modrých ptáků-budou ohlasy jiné-vy dávno objektivitu odložila a lidmi se snažíte manipulovat-to je stokrát horší než nějaký anonymní ohlas-novinář by neměl stranit jen jedné straně-to by po

Karle japa se menuješ o odkupa si??????????

BuBu 18.7.2006 21:33

Re: Re: Karel je velvyslanec . . .

z Rudé planety - zvané KSČSSD ! ;-D O něm totiž ten článek byl ! :-D:-D:-D

Zuzana W 18.7.2006 17:05

Mozna test:

Treba je to psychologicka sonda, kolik ctenaru kritika pani Junkove namichne. :) V tom pripade by termin 'provokace' byl docela vystizny.

Podivala jsem se na predesle bajcky a detektivni pribehy a o mohutne ucasti debateru se neda mluvit. Pet, sest prispevku v prumeru, v jednom pripade dokonce neprispel vubec nikdo. Coz imho neni dukazem spatne kvality, clanky Viktora Slajchrta povazuju za hodne prevysujici psi standard a mozna prave proto komentaru miva minimum.

Pribehy pani Junkove jsem se zajmem cetla,  nepripadaly mi spatne a proto jsem je nekomentovala. Komentuji tehdy, mam-li vyhrady nebo pripominky.

Ted bych si tedy dovolila malou poznamku: privolavani 'vehlasne' kapacity na podporu tvrzeni, ktere je  - co do ctenarskych  ohlasu na povidky pani Junkove -overitelne prehnane, ne-li nepravdive, mi pripada dost podivne. 

qwert 18.7.2006 16:40

ano, jsou osoby, které to nezvládnou

ano, jsou osoby, které to nezvládnou. Jsou na OBOU stranách. Prostě neunesou internetovou svobodu projevu. Jak autoři, tak diskutující.

Myslím, že C.Hoeschel by i přes svůj výrok připustil, že terapeutické možnosti a přínos internetu - tj. možnost se beztrestně vyventilovat -  přeci jen převažují.

G. Pašek 18.7.2006 17:16

Re: ano, jsou osoby, které to nezvládnou

Když jsem četl to moudro renomovanáho MUDr. Hoechschela, napadlo mě, že je autorky psychiatr . . . a následovala hned druhá myšlenka, že si to vycucala z prstu, protože by se žádný MUDr. nedal se do takových podlých debat a potom hned následovala myšlenka, možná ano, když se tam MUDři fackují na veřejnosti . . . . holt, MUDr. už není MUDr. co bejvával . . . . 

I. Peschka 18.7.2006 15:15

Anonymové

Fenomen internetových diskusí je zajímavý jev. Pokud zabloudíte na více diskusí, brzy zjistíte, že se zde jedná o jakousi komunitu, nejen reagující na "článek", k němuž diskuse je připojena, ale mnohdy si žijící vlastním životem, vyřizující si vlastní vzkazy a pořádající si vlastní vztahy. Pokud reagují na článek, pak jej většinou kampaňovitě soudí nebo vyzdvihují, jinak povětšinou diskutují mezi sebou a tématem se nenechávají moc rušit. A ohledně "anonymity"? To je přece to, o co tu jde, moci napsat cokoliv, jen když za to nemohu a nemusím nést žádnou "osobní odpovědnost. Mne nejvíce pobavilo, když v diskusi na stránkách jedné VŠ (sic!) kdosi vytýkal komusi zbabělost anonyma a sám byl podepsán jako "anonym". No řekněte, není to krásné? Asi není, ale určitě je to pro tyto diskuse typické.     I. Peschka.

I.peschka @seznam.cz - abych se nazapomněl podepsat.

P.S. Prosím všechny, které můj příspěvek vyprovokuje k sprostým reakcím, aby mi je zasílali na můj osobní e-mail.

Děkuji. I.P.

František Klouček 18.7.2006 20:56

Re: Anonymové

To je i můj názor, asi diskutuje málo rozumných diskutérů.

Smirek 18.7.2006 13:50

Ach, vy anonymni hrdinove!

Vazena pani Junkova, srdecne Vas zdravim, jiste dobre vite, ze kazdy kdo prezentuje sve nazory, nese svou kuzi na trh. Hodnoceni dr. Hoschla jste si evidentne vztahla na sebe takze vezte ze jako anonym k Vam necitim zlucovitou zavist. Ani nevim jak jste vzdelana, nakolik chytra, ani jak uspesna. Ani Vas nechci roztrhat na kusy. K Vasim dilkum jenom poznamka, pracovne ji nazvu POD CAROU. V oblasti politicke publicistiky se Vy i Vam podobni ,,novinari,, zejmena z MfD radi ohaneji pojmy jako bolsevici , bolsevizmus a dalsi bol... Prosim Vas, nejdrive si ten pojem poradne i se vsema souvislostma objasnete a pak po zrale uvaze pouzivejte. Jinak to ma hodnotu neplatne meny. Chapu, ze chcete nastvat cleny Komunisticke strany. Zkuste jim tedy proste rikat komuniste, o clenech CSL prece taky nepisete jako o cernokabatnicich. Napriklad! Clenem KSC jsem tricet let a jsem hrdy ze jsem jako zhruba 1,5 milionu mych ,,soudruhu,, neprevlekl kabat. Tecka. Pokuste se mne presvedcit, ze osloveni ,,pani novinarka,, si opravdu zaslouzite.   Hodne stesti.

G. Pašek 18.7.2006 14:18

Já toprý komunista, já ne svině komunista jako moje fotr . . . .

.

šimon klein 18.7.2006 15:01

Re: Ach, vy anonymni hrdinove!

Byl jste tedy členem té (ze zákona) zločinecké organizace cca od 1976 - bohatě po těch jejich/vašich prověrkách - tudíž dost kovanej....tomuhle, co tady předvádíte, se v jiných kruzích říká chucpe....

Kertag 18.7.2006 15:46

Re: Ach, vy anonymni hrdinove!

Soudruhu,pokud jsi 30 let členem strany,jsi bolševik a nikdo ti to neodpáře.Prostuduj si dějiny rodné strany a zjistíš,že vzni kla bolševizací a její členové si říkali bolševici a určitě to nepovažovali za nadávku.Od toho se KSČM nikdy nedistancovala a vzhledem k historii to ani dost dobře nepůjde. To jen k objasnění pojmu různých bol...,jak sám píšeš.

Šedovous 18.7.2006 12:36

Aha, pardon omlouvám se autorce,

ale literální činnost na čoklovi nesleduji....

Lucifer 18.7.2006 11:21

provokace

Je to zřejmě provokace. Prošel jsem posledních sedm článků paní Junkové (zadejte do vyhledávacího okna "Lydie") a až na poslední, který se svým obsahem značně vymyká jejímu stylu, je u každého pět šest komentářů, většinou souhlasných či pochvalných a téměř bez výjimky slušných. Poslední, ve kterém se paní Junková pustila do jakési prapodivné bajky o drůbeži, má u sebe rekordních 27 komentářů, většinou slušných, některé nesouhlasné a snad asi nejhorší urážkou je oslovení "Milá dámo";-)

Na Psovi se běžně vyskytují články, které mají stovky a někdy i tisíce komentářů, z nichž nemalé procento obsahuje podstatně peprnější výrazivo. Paní Junkovou znám ze Psa již odedávna. Nebýt této ublíženecké glosy, která už na sebe přitáhla 40 komentářů, ani by mě nenapadlo, že se tady ještě vyskytuje.

Buď je paní Junková neuvěřitelně sebestředná a přecitlivělá milá dáma, a nebo se jedná o mazaný trik, jak na sebe už konečně upozornit a vyvolat pár peprnějších reakcí, aby se i ona mohla cítit ublížená;-P

Strašidlo D.Z. 18.7.2006 13:23

Může to být jinak.

Možná nám dluží vysvětlení pan Neff.Mohl autorku přitlačit k obsahu dnešního článku.Lidovkám vyhovuje sledovanost za každou cenu a počet komentářů se také počítá.Literární dílka bez ohlasů  se nebudou tisknout a dost !

Lucifer 18.7.2006 14:49

Re: Může to být jinak.

Nemyslím. Spíš to vypadá, jako by se tady přeneslo něco, co se odehrálo mimo NP, a nebo tomu nerozumím. Moje poznámka je nicméně nadsazená do té míry, do jaké se mi zdála být přehnaná tato glosa;-)

Strašidlo D.Z. 18.7.2006 16:04

Ale,no tak.:)

Lucifere,snažil jsem se pro autorku najít berličku a Ty s kropáčem a kopytem.;-P

regan 18.7.2006 10:50

duchaprázdné???

Prozraďte mi, kde berete tu jistotu, že názory ostatních jsou "duchaprázdnými výmysly"?

Ty vaše rozumy jsou tedy duchaplné? Možná že ano, ale ne podle názoru všech. No a jestli jste si nevšimla, tak zde se mohou prezentovat různé názory, chápeme?

A patent na to, co je nebo není duchaprázdné, nemáte vy ani Höschl. Tak raději nikoho neurážejte a chovejte se sama slušně.

J. Mach 18.7.2006 9:47

Paní Junková,

když vám tolik vadí komentáře k vaší tvorbě, tak to zkuste vydat tiskem, tam se k vám reakce čtenářů obvykle nedostane. Jinak si važte té možnosti, že máte příležitost alespoň někde publikovat, to by dřív nebylo možné. A ještě jeden návrh, zamyslete se nad tím, že jsou tu autoři, kteří se s negativními reakcemi téměř nesetkají, třeba pan Vlk, ale je jich povícero. Není problém někde jinde?

M. Zima 18.7.2006 9:52

Jako obvykle máte pravdu pane Mach,

problém je jinde, pí Junková zřejmě není senilní. Pro úspěch na NP není zatím senilita bezpodmínečnou podmínkou, ale silně ulehčujícím faktorem.

M. Zima 18.7.2006 9:33

Paní Junková, myslím, že jste něco přehlédla.

Ti onanymové jsou především referenti, kteří se podepsat nemohou, protože to dělají v pracovní době. Jde o ty "mobilní kádry", přesouvané různými vládami mezi státními podniky a institucemi, což je vydáváno za personální usporná opatření. 

Jiná věc je kvalita diskuse. Když se podíváte na tu prázdnotu až  ubohost nabídnutou dnes Neffem v úvodníku, jak to chcete slušně komentovat? Když z toho usoudíte, že Neff dělá z ekonomických a patrně i jiných důvodů "noviny pro blbé", přijdete u něho na černou listinu a neprojdete censurou. Ale stejné je to i u takového Čulíka, co jim nepasuje do vlastní role v předstírané demokracii je "emotivní urážka národa". Jsou to prostě stále ještě soudruzi.

Em 18.7.2006 11:53

Re: Paní Junková, myslím, že jste něco přehlédla.

Soudruhem je zřejmě i Macek ne svém viditelném mackovi;-D.

M. Zima 18.7.2006 13:23

Vy to říkáte,

jako kdybyste tomu zcela nevěřil. Nechte si to přeci vysvětlit.

M. 18.7.2006 8:41

záleží na přístupu

Taky jsem už na Psovi publikoval pár věcí a nevyhnutelně obdržel řadu extrémně cholerických komentářů. Výborně jsem se jimi pobavil. Pokud to jen trošku jde, paní Junková, berte výplody těch třaskavých samonasíracích lidiček s humorem;-)

Honza. 18.7.2006 8:27

Reakce na Váš článek.

Gratuluji Vám k Vašemu článku, kde je hodně pravdy. Pravda nám schází, i když někdy bolí. Když pročítám některé diskuse některých novin, tak jsem velice smutný, schází některým lidem více etiky. Ale zjistil jsem na vlastní kůži - i když slušně jsem a krátkou formou sdělil svůj problém, tento příspěvek nebyl uveden.... Díky a přeji Vám dobrý den.

nup 18.7.2006 8:24

Lze s autorkou souhlasit

ale může ji v jistém smyslu potěšit, že v tom není sama. Stačí se podívat pod články pana Vízka, Jičínského nebo pana Pehe. Tolik koncentrované nenávisti, urážek, ani náznaku snahy po nějaké argumentaci - to se jen tak nevidí. A někteří se k tomu i bezelstně přiznají - četl jsem jen nadpis a autora a už je mi jasné, že je to blábol a autor je ...  atd.

martin tamtaky 18.7.2006 8:49

Re: Lze s autorkou souhlasit

Vážený nupe,

zastrčte stranickou legitimaci a nemyslete si, že jen ta tři jména jsou komentována neslušným způsobem. Počínaje Astonovými úvodníky, rozložení zamindrákovaných chudáčků je stejné.